»

Anualno sentimentalno

Slo-Tech - Na današnji dan pred šestimi leti sem se zvečer povezal na internet preko Arnesa z okoli 48 kilobiti na sekundo. Brskal sem po takratnih forumih, in na en3m od njih videl povezavo do spletne strani Slo-Tech. Na njej je bila množica člankov (ki jih lahko preberete še danes) o raznih metodah hlajenja računalnika, navijanja, in o raznih stvareh, za katere je bilo moji družini še nekaj časa žal, da sem kliknil na to povezavo [:D]. Seveda sem pred 31.12.1999 že imel zvrtane tri luknje v ohišju. Vsako je krasil ventilator.

Zanimivo je skozi današnje oči opazovati, kako je stran rasla in se razvijala skupaj z nami. Ko si star 16 let, ni lepšega občutka kot vlagati enormne količine časa v nekaj, kar se ti povrne tisočkratno (razen finančno, a finance niso bit Slo-Techa). Šola? Postranska dejavnost [:)].

Leta so minevala. Slo-Tech je rasel. Najprej forum, nato domena, kasneje nov design, ki ga po petih letih gledate še danes. K Slo-Techu je prispevalo ogromno število ljudi in vsakemu...

111 komentarjev

Smilyxx-ov Slo-Tech

Slo-Tech - Naš forumaš in zelo pogosti pisec novic smilyxx se je odločil, da je njegova belo pobarvana soba tako zelo pusta in brezizrazna. Zato se je odločil, da si bo na eno izmed sten narisal velik napis "Slo-Tech".

In res, šel je v trgovino po barvo, na poti domov v trafiki kupil še nekaj časopisev in skupaj spravil tole:




Lepo je videti še koga drugega, ki ima kje napis Slo-Tech in da nisem sam s svojim ohišjem. [:D] Še ena slika se nahaja tukaj.

18 komentarjev

lunijeva zadnja novica...

Jaz - No folkeci, pa smo tam... Kot ste verjetno opazili, sem zadnje čase na Slo-Techu bil zelo malo aktiven in je mojih novic, člankov/testov ter celo postov v Forumu bilo le za vzorec. Kaj naj rečem, po skoraj dveh letih vodenja in administriranja Slo-Techa enostavno ne najdem več toliko zagnanosti in entuziazma, kolikor bi bilo potrebno za nadaljnje uspešno delo. Vsi vemo, da zadnje čase Slo-Tech stagnira, da se ne dogaja veliko novega in krivdo za to v celoti prevzemam na svoja pleča. Upam, da se bo z mojim odhodom to spremenilo ter da bo novo vodstvo tej strani in skupnosti vrnilo tisti občutek stalnega dogajanja in zanosa, ki sta ga imela prej.
Kakorkoli že, še zadnjič bi se vsem vam rad zahvalil za eno izmed najlepših izkušenj v mojem življenju. Ko sem snoval začetke Slo-Techa si nikoli nisem mogel predstavljati, da bo iz vsega skupaj zraslo to, kar je, in zahvaliti se imam prav vam bralcem. Tekom svojega dela sem spoznal ogromno dobrih prijateljev in brez skrbi, nikogar ne bom...

49 komentarjev

Damn!

Jaz - Kot ste verjetno vsi opazili, je Slo-Tech bil nedostopen od včeraj pozno zvečer pa do par minut nazaj. Na srečo ni bilo nič narobe z našim strežnikom ali Telemachom, temveč je neaktivnost posledica božičnega darila neznancev celotni Sloveniji. Včeraj je namreč cela Slovenija bila tarča velikega DoS napadain med drugim je podlegel tudi naš strežnik. Upajmo, da se kaj takega ne bo več ponovilo [:\\].

11 komentarjev