Forum » Izdelava spletišč » Internet isklaniki me ne marajo
Internet isklaniki me ne marajo
civava23 ::
Prosim če mi lahko svetujete, kako učinkovito vpisati stran v iskalnike Google, Yahoo, Altavista, AOL itd ... očitno nekja delam narobe !!!
Pri vpisu strani v Google (na podlagi katere naj bi iskali tudi drugi isklaniiki) mi je stran uspelo najti šele po kakšnem mesecu, pa še to le po besedi iz naslova strani. O ključnih besedah vpisanih v meta tage in iskanju po vsebini strani ni niti sledu.
Stran v ključnih besedah in vsebini vsebuje zelo specifične besede(ime blagovne znamke) , pod katerimi google ne najde nič ( torej ni verjetnosti, da bi se zaradi podobnih ključnih besed rezultat pojavil na 6000 mestu)
V yahoo pa se mi stran sploh ne pojavi kljub večkratnem vpisu, ne v kategorijah ne v iskanju.
Stran sestavljena iz 3 framov, ključne besede imam vpisane na strani index v meta tagu, ostale strani so podstrani index strani. Ali je mogoče, da iskalniki ne iščejo po vsebini podstrani zato ker je to stran z frejmi.
Btw, Najdi si mi stran solidno najde, problem je samo, da mi najde posamezne podstrani ki imajo iskano besedo v vsebini, ne pa index, ki naj bi bil startna stran in ima vse ključne besde v meta tagu - mogoče kakšen predlog kako to rešiti !
Hvala za pomoč in uživajte !
Pri vpisu strani v Google (na podlagi katere naj bi iskali tudi drugi isklaniiki) mi je stran uspelo najti šele po kakšnem mesecu, pa še to le po besedi iz naslova strani. O ključnih besedah vpisanih v meta tage in iskanju po vsebini strani ni niti sledu.
Stran v ključnih besedah in vsebini vsebuje zelo specifične besede(ime blagovne znamke) , pod katerimi google ne najde nič ( torej ni verjetnosti, da bi se zaradi podobnih ključnih besed rezultat pojavil na 6000 mestu)
V yahoo pa se mi stran sploh ne pojavi kljub večkratnem vpisu, ne v kategorijah ne v iskanju.
Stran sestavljena iz 3 framov, ključne besede imam vpisane na strani index v meta tagu, ostale strani so podstrani index strani. Ali je mogoče, da iskalniki ne iščejo po vsebini podstrani zato ker je to stran z frejmi.
Btw, Najdi si mi stran solidno najde, problem je samo, da mi najde posamezne podstrani ki imajo iskano besedo v vsebini, ne pa index, ki naj bi bil startna stran in ima vse ključne besde v meta tagu - mogoče kakšen predlog kako to rešiti !
Hvala za pomoč in uživajte !
Elemen_T ::
Pa google je pameten in najprej uvrsti bolj obiskane strani.
Pazi pa, da opis, naslov in ključne besede ne bodo predolge. V glavnem - ne pretiravaj in ne izmišljuj si vsebine.
Google is watching you.
Pazi pa, da opis, naslov in ključne besede ne bodo predolge. V glavnem - ne pretiravaj in ne izmišljuj si vsebine.
Google is watching you.
Gandalfar ::
Dost bi se ti splacal v tej temi dat link na tvojo stran. Google ima kar rad slo-tech in ti bo to malo zvisalo rating :)
Jackass ::
fonziz: Sm mel isto podobno težavo. Iskalniki pa stran zgrajena s Frame-ov ne grejo skp. Zdej bom izgovoru rešitev (vsaj mislm, da je), katere popolnoma nč ne znam, sam počas se mi dozdeva, da se da s tem narest zlo velik stvari. Sliši na ime CSS.
Upam, da bo polet kej cajta, da se naučim vse to.
Upam, da bo polet kej cajta, da se naučim vse to.
jAcKaSS
civava23 ::
Hvala za nasvete. Očitno je stvar bolj črna kot sem si mislil - problem ni samo pri meni ampak očitno tudi v počasnih pajkih isklanikov. Mislil sem si, da to traja kakšen teden, dva, ampak očitno ni tako.
No po nasvetu Gandalfarja pa še link na stran :
http://www.strojansek-sp.si/
lp!
No po nasvetu Gandalfarja pa še link na stran :
http://www.strojansek-sp.si/
lp!
Skrat ::
Morda ti tole pride prav: Kako
izboljšati pozicijo vaših spletnih strani na iskalniku Najdi.si
izboljšati pozicijo vaših spletnih strani na iskalniku Najdi.si
Free software is a matter of liberty, not price.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google ne najde moje spletne straniOddelek: Izdelava spletišč | 5822 (4819) | Vzdevek |
» | Kako izboljšati mesto v iskalnikih?Oddelek: Izdelava spletišč | 3226 (2902) | Matek |
» | Pomoč pri optimizaciji!Oddelek: Izdelava spletišč | 4015 (3414) | Housy |
» | Google ne prikaže strani na freehostia.comOddelek: Izdelava spletišč | 10467 (489) | SurfMan |
» | Rad bi da stran najde googleOddelek: Izdelava spletišč | 3083 (2664) | Meki |