Forum » Operacijski sistemi » Problemi z Linux
Problemi z Linux
pavlina ::
kot vidite sem si uspešno namestil Pingo 2.0, usposobil internet, zdaj pa ne morem do svojih starih datotek, oziroma diska na katerem so windowsi. prej sem v partition magic naredil vse potrebno, namestil Linux, sedaj mi pa piše da imam na disku 12 Gb prostora, koliikor sem pustil za Linux (+swap), želel bi pa priti še na ostale diske. kako? ni nič zelo pomembnega a vseeno...
- zaklenil: moj_nick ()
cryptozaver ::
Bod mal bolj natancen. A ne mors zbootat winsev a bi rad dostopal iz LX do particije kjer so WIN?
moj_nick ::
Naslednjič uporabi iskanje.
stran na www.slo-tech.com
Pingo linux in priklop particij @ Slo-Tech
RH9 in ntfs @ Slo-Tech
linux redhat 9 mounting @ Slo-Tech
Linux RH9 NTFS, ISDN @ Slo-Tech
stran na www.slo-tech.com
Pingo linux in priklop particij @ Slo-Tech
RH9 in ntfs @ Slo-Tech
linux redhat 9 mounting @ Slo-Tech
Linux RH9 NTFS, ISDN @ Slo-Tech
110111001001010001010000
cryptozaver ::
Hja ne vem tocn ce Pingo 2.0 podpira ntfs. Jaz mam RH in je treba nalozit ustrezen RPM potem pa zadeva deluje. Tisto kar je napisal samek bo delal samo pogojno. Torej ce mas na / narejen folder windows in mas FAT ali FAT 32 FS na WIN. Ce mas NTFS FS pa zamenjaj "vfat" z "ntfs". Pa se boot za WIN mora bit na hda1 (sej ponavad je).
Poglej se v /etc/fstab in dodaj na konec vrstico ce se ni, tako da ti ne bo treba vsakic posebej klofat te klobase.
Poglej se v /etc/fstab in dodaj na konec vrstico ce se ni, tako da ti ne bo treba vsakic posebej klofat te klobase.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | BUFO is born ! (MAD Hovercraft)Oddelek: Loža | 2774 (2340) | urban99 |
» | Kje narediti spletno stran?Oddelek: Izdelava spletišč | 1708 (1279) | MihaFirst |
» | 200GB disk zazna mi ga samo 130Oddelek: Strojna oprema | 5312 (5184) | HeXeD |
⊘ | Ustrezna zamenjava www.email.siOddelek: Omrežja in internet | 4015 (3831) | CaqKa |