Forum » Kaj kupiti » Kje bi se dalo prišparat?
Kje bi se dalo prišparat?
swalow ::
Evo, to sm nekaj našu, pa me zanima kje bi se dalo še malo prišparat:
Abit KX7-333 ........................... 14.000,00 SIT
DDR RAM 256MB 333MHZ ................... 7.000,00 SIT
Geforce MX440 64MB ..................... 8.000,00 SIT
Seagate Barracuda 7200 rpm 40 GB ....... 9.700,00 SIT
Ohišje Midi Tower Logic 750LU-B ATX 300W 9.520,00 SIT
AMD Duron 1200 ......................... 7.000,00 SIT
TIPKOVNICA MITSUMI PS/2 SLO ............ 1.940,00 SIT
MIŠ LOGITECH B-58 OEM .................. 3.400,00 SIT
Monitor 17" Hyundai DeluxScan .......... 16.000,00 SIT
TEAC 52X ............................... 3.200,00 SIT
Disketnik TEAC ......................... 2.500,00 SIT
Fax Modem 56kbps V92 PCI ............... 2.000,00 SIT
SoundBlaster Creative 4.1 .............. 2.500,00 SIT
Če ma kdo kaj od zgoraj navedenega, in prodaja, po taki ali nižji ceni, mi lahko pošlje mail na
zlobec@email.si. Pozdravi.
Abit KX7-333 ........................... 14.000,00 SIT
DDR RAM 256MB 333MHZ ................... 7.000,00 SIT
Geforce MX440 64MB ..................... 8.000,00 SIT
Seagate Barracuda 7200 rpm 40 GB ....... 9.700,00 SIT
Ohišje Midi Tower Logic 750LU-B ATX 300W 9.520,00 SIT
AMD Duron 1200 ......................... 7.000,00 SIT
TIPKOVNICA MITSUMI PS/2 SLO ............ 1.940,00 SIT
MIŠ LOGITECH B-58 OEM .................. 3.400,00 SIT
Monitor 17" Hyundai DeluxScan .......... 16.000,00 SIT
TEAC 52X ............................... 3.200,00 SIT
Disketnik TEAC ......................... 2.500,00 SIT
Fax Modem 56kbps V92 PCI ............... 2.000,00 SIT
SoundBlaster Creative 4.1 .............. 2.500,00 SIT
Če ma kdo kaj od zgoraj navedenega, in prodaja, po taki ali nižji ceni, mi lahko pošlje mail na
zlobec@email.si. Pozdravi.
- spremenil: swalow ()
Big Poppa ::
Znebi se disketnika in zvočne,in uporabi integrirano na plati (če je).Sicer pa je prihranek zanemarljiv.
Brilko ::
Ti temule res praviš računalnik? Dvomim... Sej star rabljen avto dobiš tud za 100k.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Brilko ()
Caligula ::
Tak racunalnik je dost za 90% stvari k jih jz pocnem. Ok disk je mal mejhen za resen P2P. Ampak ce ne spilas iger pa ne kompresiras videa je tole v glavnem kr dost. Muska, filmi, net,..to vse cist normaln dela na takih jetrcih.
Sej mas lahk tud avto za 200 mio SIT sam kam bos sou z njim?
V kolone?
Cudn tale svet
Sej mas lahk tud avto za 200 mio SIT sam kam bos sou z njim?
V kolone?
Cudn tale svet
Brilko ::
Ses trinjam, za te stvari je dovolj tak comp. Ampak ker današnja mladina igra veliko iger, čeprav jst nisem glih met tistimi najbolj udarnimi. Sevedea, za word, net, filme, pa je dost enkrat slabši comp. Ampak sej vemo...
Ja, tu je podobno, v mestu boš v kolokah stav, tak ko drugi, ampak kaj se bo iz tega razvilo na nemških avtocestah, če že ne na slo...
Ja, tu je podobno, v mestu boš v kolokah stav, tak ko drugi, ampak kaj se bo iz tega razvilo na nemških avtocestah, če že ne na slo...
jest10 ::
Pa vzemi raje durona 1600MHz. Kakega jurja dražji je od 1200. Ponekod dobiš radeone 7000 ali 7500 po 5-7jurjeu
P.S. Je tisti disk rabljen ali nov. Če je nov kje ga imajo po tej ceni?
P.S. Je tisti disk rabljen ali nov. Če je nov kje ga imajo po tej ceni?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jest10 ()
JustVi ::
Moj ata bi temu reku PowerEdge.
se revež matra še z W 3.1
>Fax Modem 56kbps V92 PCI
kaj če ti JohnDeere za enobrazdni plug.
se revež matra še z W 3.1
>Fax Modem 56kbps V92 PCI
kaj če ti JohnDeere za enobrazdni plug.
swalow ::
JustVi: WTF? Jaz iščem mnenja, ali so cene za dano konfiguracijo mogoče kaj preveč navite, ali kaj, ti pa kr nekaj ....
Briko: Računalnik bo za čisto podpovprečnega neračunalničarja, ki rabi internet, kako igrco, filme, muziko in word.
Večina stvari je najdena na bolhi, razen miške, ohišja in disketnika. Ker pač človek rabi diskete, ker ma dosti stvari še gor od prejšnjega računalnika in sestra tudi še to Floppy starino uporablja. Pač eni so se navadli na neke stvari, ki jih potemtakem uporabljajo dokler se da.
Briko: Računalnik bo za čisto podpovprečnega neračunalničarja, ki rabi internet, kako igrco, filme, muziko in word.
Večina stvari je najdena na bolhi, razen miške, ohišja in disketnika. Ker pač človek rabi diskete, ker ma dosti stvari še gor od prejšnjega računalnika in sestra tudi še to Floppy starino uporablja. Pač eni so se navadli na neke stvari, ki jih potemtakem uporabljajo dokler se da.
Dead_Eye ::
ploščo pa procesor vzemi raje nove ker stanejo praktično isto - kot je rekel Black Dragon. Zvočne res ne rabiš ker je že integrirana v praktično vseh platah, diketnik je rahlo predrag - osebno ne bi dal niti 1k za disketnik - najdi koga ki ti ga šenka. Lahko prišparaš tudi na kakšni grafični - gf2MX so cca 2-3k cenejše pa tudi OK.
The one and only
Container ::
super computer si naredu!
Problem dans je v tem, da tako reč sestavt požre velik časa (in telefona) - predn se zmenš z vsemi bolhaši...
drgač pa tu tud jest predlagam uno epox od mlacoma, čekiraj zato dudi kašn procesor boš dal gor!
Jest osebno bi raj pri vsakem novem računalniku vidu, da je čim tišji!! malo premisli torej tudi o ventilatorjih in si kšnega zalmana za 2 jurja več.
ZELO pomemben je monitor, tko da jest tam ne bi šparu, 17 jurjev je premal.
Kupu sem pred dvema letoma rabljeno geforce za 7 jurjev, tko da to kar maš ti je predrago
Problem dans je v tem, da tako reč sestavt požre velik časa (in telefona) - predn se zmenš z vsemi bolhaši...
drgač pa tu tud jest predlagam uno epox od mlacoma, čekiraj zato dudi kašn procesor boš dal gor!
Jest osebno bi raj pri vsakem novem računalniku vidu, da je čim tišji!! malo premisli torej tudi o ventilatorjih in si kšnega zalmana za 2 jurja več.
ZELO pomemben je monitor, tko da jest tam ne bi šparu, 17 jurjev je premal.
Kupu sem pred dvema letoma rabljeno geforce za 7 jurjev, tko da to kar maš ti je predrago
zdej razumem, zakaj v trgovinah sploh ne prodajajo takih sistemov, kot so zgori. Ker so nas potrošnike učinkovito prepričal, da so enkrat dražji sistemi tud enkrat boljši in so enkrat dalj časa uporabni --- kar pa seveda ni res!
Večina se je na tak komp odzvala češ, da je prepoceni in neuporaben, resnici na ljubo pa bo tak računalnik zdržu vsaj še pet let z možnim nadgrajevnajem za uporabo ne čisto podpovprečnega neračunalničarja ampak kar povprečnega uporabnika računalnika! Ker Doom III špila pač samo par ljudi in večina rabi računalnik za napisat takšenle post in za pisalni stroj. Ustanovil bom trgovino z "Under edge" računalniško opremo.
Večina se je na tak komp odzvala češ, da je prepoceni in neuporaben, resnici na ljubo pa bo tak računalnik zdržu vsaj še pet let z možnim nadgrajevnajem za uporabo ne čisto podpovprečnega neračunalničarja ampak kar povprečnega uporabnika računalnika! Ker Doom III špila pač samo par ljudi in večina rabi računalnik za napisat takšenle post in za pisalni stroj. Ustanovil bom trgovino z "Under edge" računalniško opremo.
Caligula ::
Eno leto je cakal, da so cene skupno padle se za jurja. Zdej je dost poceni, da bo kupil
Aja ups. Sorry. Zdej so stroski transporta drazji zaradi cen nafte in ni nic ceneje.
Bo treba se kako leto pocakat z nakupom, ce bo hotel kaj prisparat
Aja ups. Sorry. Zdej so stroski transporta drazji zaradi cen nafte in ni nic ceneje.
Bo treba se kako leto pocakat z nakupom, ce bo hotel kaj prisparat
Smorny ::
Osnovna plošča Asrock s kt600 (sata, sb, lan, 8x usb) za 12 jurjev. ali pa kaj podobnega s sis čipovjem in inegrirano grafiko (+ prosti agp).
Motiti se je človeško.
Ampak, če hočeš stvar totalno zajebati potrebuješ računalnik!
http://www.smorny.com/
Tilen ::
ohisje za 10k? ah daj no :) za 5K dobis ohisje. Tu bi pa res lahko prisparal
edit: oops sem videl da je tudi napajalec ;) Ampak vseeno, enih 7k bi mu dal.
edit: oops sem videl da je tudi napajalec ;) Ampak vseeno, enih 7k bi mu dal.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
Okej, okej, mal sm sfalu datum, pa sej nisem edini!
Ampak mi pa res ni jasno, kje je model najdu tako nizke cene in to tričetrt leta nazaj. Mrbit rablene.
nodes&Caligula:
Kar sem napisu je pač zimzeleno, fantje, lahko se še tok norca delate.
Ampak mi pa res ni jasno, kje je model najdu tako nizke cene in to tričetrt leta nazaj. Mrbit rablene.
nodes&Caligula:
Kar sem napisu je pač zimzeleno, fantje, lahko se še tok norca delate.
Smorny ::
... upam, da bo potem v kratkem nadgrajeval. Ker zdaj že ima nekaj predlogov
Motiti se je človeško.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nakup prenosnika (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6241 (4971) | sw0rdfish |
» | Nov PCOddelek: Kaj kupiti | 1954 (1604) | toncek_95 |
» | smiselnost navijalnega compa (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 6771 (5452) | pinx |
» | Škatlar Zmago na POPuOddelek: Znanost in tehnologija | 2515 (1788) | ThePlayer |
» | staro za novoOddelek: Kaj kupiti | 1625 (1534) | MrX |