Forum » Strojna oprema » 256MB RAMa; prikaže pa ga 228.848MB
256MB RAMa; prikaže pa ga 228.848MB
Microsoft ::
Pred nekaj časa mi je začel prenosnik kar na lepem "zrzovati". Potem pa sem videl, da mi rpi zagonu piše, da imam samo 224MB RAMa. Potem sem še pogledal pod Control panel/System in opazil, da mi kaže 228.848MB RAMa.
Je možno, da je to vzrok "zmrzovanja"? Ker na Pcju imam naloženega samo nekaj najnujnejšega software-a in se mi malo čudno zdi, da bi za to bilo krivo programje. PC namreč tako "zmrzne", da ga lahko ponovno zaženem samo tako, da držim on/off tipko par sekund, da se ugasne...
Drgače je pa še v garanciji in v ponedeljek gre na servis.
by Miha
Je možno, da je to vzrok "zmrzovanja"? Ker na Pcju imam naloženega samo nekaj najnujnejšega software-a in se mi malo čudno zdi, da bi za to bilo krivo programje. PC namreč tako "zmrzne", da ga lahko ponovno zaženem samo tako, da držim on/off tipko par sekund, da se ugasne...
Drgače je pa še v garanciji in v ponedeljek gre na servis.
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Lith ::
ta grafika pa ima nastavljeno v BIOS-u da si deli 32MB s sistemskim pomnilnikom - torej od tvojih 256MB vzame 32MB = 224MB
:-) nič narobe, vedno je tako, ampak lahko ti vseeno rač. 'zmrzuje' zaradi kake napake !
:-) nič narobe, vedno je tako, ampak lahko ti vseeno rač. 'zmrzuje' zaradi kake napake !
¤ black holes rule; I like the speed, speed kills ¤
Caligula ::
90% vseh okvar na racunalniku je rezultat softwera. Samo 10% je hardware.
Ti mas tezave z Windowsi.
Ti mas tezave z Windowsi.
Microsoft ::
Odprevil tezavo. v BIOSu sem moral pod Install spremeniti iz WinXP v Other.
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zabit RAMOddelek: Pomoč in nasveti | 855 (838) | hojnikb |
» | Mnenja o DELL 6400 Inspiron (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9333 (5928) | steev |
» | Prosim za pomoč pri ramu za prenosnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1010 (931) | mitkos |
» | Najcenejši računalnikOddelek: Kaj kupiti | 1398 (1272) | roli |
» | RAMOddelek: Navijanje | 1019 (899) | CHAOS |