» »

DVD ROM TOSHIBA SD-M1502

DVD ROM TOSHIBA SD-M1502

G[e]c ::

V kratkem nameravam kupti DVD ROM TOSHIBA SD-M1502, zanima me kako kaj dela v praksi pa kao je z region free patchom.
RPC1 firmware 1012 for the Toshiba SD-M1502 (patch by DocteurB and HELF)

A po njem dela vse normlano, al ripa pol dvdje samo z 2x hitrostjo.
Pa kako navadne cdje bere?

yjj ::

Je eden najcenejših in najboljšin DVDjev. Mislim da je tudi s popravkom vse v redu. Kupi:)

VASkO ::

vse toshibe imajo 2x ripanje zascitenih DVDjev pa cetudi je pogon odklenjen. Toshiba bo kmalu morala spremeniti politiko, ce bo hotela, da bomo naprej zadovoljni. Drugace pa je CD-rom ful hiter, hitrejsi od teaca 40x, pogon je med predvajanjem filmov tih.

YiMMi ::

ce nimas glih dnarja na pretek ...jo takoj kupi in ne oklevaj...je ok pogon..tudi z regisko zascito takoj odpravis.....
kar se pa tice ripanja pa tistih par minut gor al dol...
-------------------------------------------------------------
Jebeees Olimpijo ...jaz ljubim Maribor..
Jaz ljubim Maribor.....Jebes Olimpijo.......

TheHijacker ::

Super hitra zadevca. V RPC1 ga pa itak lahko takoj spremeniš s popečanim firmvarom. Priporočam!

Ma zadeva je taka mel sem ze 2 pionerja 303 S to je prvi dvd od pionerja na scsi, prvi je ze crknu drugi po pa lihkar cist v bedu dvd romi, par mesecev sta oba super delal pol pa tema. Mal na tujih straneh sem gledu pa so povsod hvalili toshibo kot zanesljiv dvd zato bom pa najbrz to tud kupu, ne gre se mi ne vem kok za hitrost sam da bo lepo delalo pa cdje peklo on the fly.
Se neki a toshiba podpira DMA?
Pa da mi ne priporoca kdo pionerja k ga za noben dnar vec ne kupm :D

VASkO ::

seveda podpira DMA, to podpirajo celo neki 4 leta stari CD-ROMi. Toshiba pa dela na ATA33 standardu in potemtakem podpira DMA.

Super vasko cist si me prepricu, zadevo grem kupt takoj po praznikih.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Najboljši DVD-Rom za ripanje je??

Oddelek: Kaj kupiti
171589 (1243) Sami
»

Odstranili smo rip limit v Toshiba DVD-ROMih

Oddelek: Strojna oprema
482311 (1254) TheHijacker
»