Forum » Izdelava spletišč » Izdelovanje lastnih tem (styles) za phpBB forum
Izdelovanje lastnih tem (styles) za phpBB forum
Istvan ::
Malce sem v zadregi, ker dokumentacije za tako osnovno zadevo ne najdem na domači strani od phpbb (www.phpbb.com). Rad bi torej izdelal svojo lastno temo, oziroma samo spremenil nekaj malenkosti v obstoječi. Recimo zamenjava logota. Slednje sem sicer že poskusil in .jpg sličico zamenjal s svojo (enakih dimenzij), ampak mi je potem ni prikazalo. Verjetno bi rabil kaj prevedet, ampak se mi niti sanja ne, kako bi to storil.
Ima kdo kaj izkušenj s tem?
Hvala.
Ima kdo kaj izkušenj s tem?
Hvala.
[MYTiX] ::
Poglwj si kodo frugih tem. V bistvu mas header in footer (overall_header.tpl) in ga spreminjas pol pa mors sprement se css in to je v bistvu vse (vsaj osnovno).
celada ::
Pazi slikce morjo bit obvezno shranjene v .gif formatu kej vec ti pa ne morem povedat ker se nevem vsega
Istvan ::
Vem, res sem noob, ampak kako (s cim) pa naj uredim header in footer?
Pa tudi glede .gif slicic nisem preprican. Tiste originalne so v .jpg (vsaj kar se glavnega logota tice).
Pa tudi glede .gif slicic nisem preprican. Tiste originalne so v .jpg (vsaj kar se glavnega logota tice).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Istvan ()
Tody ::
JAO!
Prvič... z desnim klikom na sliko ugotoviš ime slike in njeno mesto... Potem narediš svojo sliko ji daš enak ime z enako končnico in jo potem prilepiš TOČNO tja... Če te ne vpraša ali hočeš owerwrite si neki zajebov...
Drugič... barvne sheme lahko spreminjaš v admin sekciji kjer se lahko igraš z številkami barv od robov do črk od enega do drugega teksta....
Tretjič... JAO zdej mi boš reku da tok skinov k je tuki ne bo en pravi zate oz ti bo všeč?
Drugače .pl odpira vsaka beležnica... Če si nob tm ne boš mel kej iskat samo pokvaru boš kej
Malce ustvarjalnosti pa brskanja nebi škodil....
p.s. phpbb forum je že preveden v slovenščino in ti ga ni treba še teb... poišči datoteko na phpbb in jo naloži na svoj ftp....
Prvič... z desnim klikom na sliko ugotoviš ime slike in njeno mesto... Potem narediš svojo sliko ji daš enak ime z enako končnico in jo potem prilepiš TOČNO tja... Če te ne vpraša ali hočeš owerwrite si neki zajebov...
Drugič... barvne sheme lahko spreminjaš v admin sekciji kjer se lahko igraš z številkami barv od robov do črk od enega do drugega teksta....
Tretjič... JAO zdej mi boš reku da tok skinov k je tuki ne bo en pravi zate oz ti bo všeč?
Drugače .pl odpira vsaka beležnica... Če si nob tm ne boš mel kej iskat samo pokvaru boš kej
Malce ustvarjalnosti pa brskanja nebi škodil....
p.s. phpbb forum je že preveden v slovenščino in ti ga ni treba še teb... poišči datoteko na phpbb in jo naloži na svoj ftp....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako iz wordovega dokumenta shraniti 1 stranOddelek: Loža | 833 (623) | SeMiNeSanja |
» | HTML link to propertiesOddelek: Izdelava spletišč | 712 (582) | Matek |
» | Implementacija phpBB forumaOddelek: Izdelava spletišč | 1454 (1241) | roli |
» | Velikost WEB straniOddelek: Izdelava spletišč | 1716 (1363) | njok |