Forum » Hlajenje in modifikacije » Volt mod "RAMOV" na NF7
Volt mod "RAMOV" na NF7
JIM22 ::
Mene pa zanima, če je to dobra rešitev: LINK
Ni mi jasno, kako potem veš kakšna nap. je na ramih. Recimo nastaviš na 2,6V in potem ko nalotaš 1KOhm na uporček in maso, pri zagonu je potem 2,9V? Se da kje to izmerit z multimetrom?
Aja pa potem ko imaš še drugo rešitev z 10 Ohm uporom zraven. To je, če slučajno "sfukaš" uporček na plati.
Zanima me in bi rad imel vse razčiščeno preden se lotim zadeve, da nebi kaj zakuril.
Ni mi jasno, kako potem veš kakšna nap. je na ramih. Recimo nastaviš na 2,6V in potem ko nalotaš 1KOhm na uporček in maso, pri zagonu je potem 2,9V? Se da kje to izmerit z multimetrom?
Aja pa potem ko imaš še drugo rešitev z 10 Ohm uporom zraven. To je, če slučajno "sfukaš" uporček na plati.
Zanima me in bi rad imel vse razčiščeno preden se lotim zadeve, da nebi kaj zakuril.
GUFY ::
JIM22: ne vem kaj ti tukaj ni jasno, saj je vse zelo lepo razloženo.
Za napetost na ramu pa pogledaš v BIOS ali pa ti jo pokaže MBM.
Za napetost na ramu pa pogledaš v BIOS ali pa ti jo pokaže MBM.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: GUFY ()
SleepLess ::
tudi jaz se ta vikend mislim lotit takele modifikacije, pa me zanima če je nujen tisti 10omski uporček? Pa če je nujno oni upor dol iz plate stret?
GUFY ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zbirka Voltmodov za GrafičneOddelek: Hlajenje in modifikacije | 13196 (7991) | r0b3rt |
» | A se to sploh da naredit ?Oddelek: Navijanje | 1576 (1125) | Dejancek |
» | VOLTMOD (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4684 (3562) | SrBo |
» | Zamenjava plate Abit NF7-SL ?Oddelek: Navijanje | 1127 (986) | JIM22 |
» | VDD mod Epox 8RDA+ (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3540 (3086) | Caligula |