Forum » Sedem umetnosti » Iščem določen komad in ne poznam naslova oziroma izvajalca
Iščem določen komad in ne poznam naslova oziroma izvajalca
DiaMonDer ::
Ve kdo naslov komada k se začne ob 18.04 na tem videu? Zelo je tak miren pa "inspirational".
Če vam je kaj v pomoč sem ugotovil da je ista (ali podobna) pesem tudi na začetku te epizode in drugih epizod sezone 6.
Praktično se te pasem ponavlja v vsaki epizodi (ali na začetku ali nekje vmes ali na koncu) torej je to kot nekakšen "Theme song of Fear Factor"? Malo sem pobrskal po YT pa ne najdem :( Zelo rad bi našel naslov ker mi je res dobra :D
CMpunk ::
a kdo ve kako je naslov komada katerega besedilo gre nekako "rising to the staaars...nana nanana", bolj v disco ritmih...je trenutno kar popularen se mi zdi...
NordStar ::
Pozdravljeni
Morda se bo kdo spomnil. Tukaj je komad v italijanski izvedbi. Ali kdo ve, če obstaja slovenska verzija?
Lp Nord
Morda se bo kdo spomnil. Tukaj je komad v italijanski izvedbi. Ali kdo ve, če obstaja slovenska verzija?
Lp Nord
Hayabusa ::
Obstaja.
Srbska verzija 1964:
Prvotna pesem:
Louis Prima @ Wikipedia
By the mid-1940s, Prima was experiencing great success. People were purchasing tickets early in the morning for shows later on that evening. Despite the anti-Italian feeling during the war Prima continued to record Italian songs, the most famous "Angelina", named after his mother. Others included "Please No Squeeza Da Banana", "Bacci Galupe (Made Love on the Stoop)", and "Felicia No Capricia."[3]
Srbska verzija 1964:
Prvotna pesem:
Louis Prima @ Wikipedia
By the mid-1940s, Prima was experiencing great success. People were purchasing tickets early in the morning for shows later on that evening. Despite the anti-Italian feeling during the war Prima continued to record Italian songs, the most famous "Angelina", named after his mother. Others included "Please No Squeeza Da Banana", "Bacci Galupe (Made Love on the Stoop)", and "Felicia No Capricia."[3]
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hayabusa ()
dejandeki ::
A mogoce kdo ve kateri komad je tale v orginalu anpak ne hrvaška verzija od emilije ampak angleski orginal!!!
iscem ze ful dolgo po netu pa ne najdem!
hvala
iscem ze ful dolgo po netu pa ne najdem!
hvala
Duhec ::
To je kar hrvaški original z naslovom Ljepota.
2. mesto na Dori 2001 !
http://www.hgu.hr/dora/dora2001.htm
Mp3:
http://www.hrt.hr/dora_arhiva/dora2001/...
2. mesto na Dori 2001 !
http://www.hgu.hr/dora/dora2001.htm
Mp3:
http://www.hrt.hr/dora_arhiva/dora2001/...
ja sam kdo poje pa angleško verzijo, ker v temu remixu ne pojejo isti kot v hrvaškem komadu, sam refren je u obeh isti
ja to je ta hrvaški, sam jst iscem orginal ko je v anglescini, v tem hrvaskem je sam refren iz orginal komada.
Ne, to je original, hrvaški! NI angleški original !
Komad je bil pisan za Eurovizijo in je zato kombinacija obeh jezikov, angleščina in hrvaščina.
Angleško verzijo istih izvajalcev (Juci in Emilija) pa si že sam pejstal. :)
Komad je bil pisan za Eurovizijo in je zato kombinacija obeh jezikov, angleščina in hrvaščina.
Angleško verzijo istih izvajalcev (Juci in Emilija) pa si že sam pejstal. :)
Hayabusa ::
remix
https://slo-tech.com/forum/t86854/p4352...
original @ Dora 2001
original @ Dora 2001
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hayabusa ()
Blum ::
Živjo, zanima me, če se kdo spomni komada od Ferry Corsten, gre pa nekako (kolikor se še spomnem, saj je komad star verjetno tudi že 10 let) tako, da se notri v komadu pojavljajo zvoki kot naprimer če bi dal mobitel zraven kakega zvočnika, pa bi te takrat kdo klical, tisti rezek prekinjajoč zvok, če veste kaj mislim.
Iščem ga že celo večnost, tudi čez spisek njegove diskografije sem šel, pa ga nisem uspel najti.
Hvala, kdor najde in poskuša.
Iščem ga že celo večnost, tudi čez spisek njegove diskografije sem šel, pa ga nisem uspel najti.
Hvala, kdor najde in poskuša.
Šmorn ::
Ene dve leti nazaj je bil na RTV SLO 2 predvajan en koncert. Igral je orkester, bili so trije? pevci in pevke (hrvaški, če se ne motim), izvajali so priredbe znanih rock komadov. Možno, da je bil koncert v nekih naših toplicah. To je vse kar se spomnim. Mogoče kdo ve več?
fishbone ::
iščem pesem pa ne poznam izvajalca...sicer vem samo del pesmi...ki gre takole... NANANANANANA FUNDAY (al neki takega) NANANANANANA FUNDAY
cubex47 ::
Iščem pesem ,house zvrst (nwm tocno al je electro,progressive itd.)
vem sam da se notr v komadu nekje slisi 'nomad' ,pol pa zacne nabijat (drop).
Hvala vnaprej :)
vem sam da se notr v komadu nekje slisi 'nomad' ,pol pa zacne nabijat (drop).
Hvala vnaprej :)
i7 930 / R9 270X MSI Gaming Edition / 6GB Ram / X58A - UD3R / XFX 550W Core Pro
rdecakapica ::
Prepričan sem da sem to melodijo ob 1:03 že enkrat slišal.
(ker inštrument sploh je to? Neka klaviatura?)
Morda kdo ve kje naj bi jaz to že slišal?
Zelo se mi zdi da je iz enega filma, iz kakšne scene v klubu.
(sem na hitro cel Stark Raving Mad soundtrack preposlušal, pa ni iz tam)
Hvale
Testman42 ::
Ja, ta zadeva. Za referenco, ta komad vsebuje veliko več tega inštrumenta.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
RejZoR ::
Ker komad so danes pel od Lare Fabian v Znan obraz ima svoj glas? Sem preslišal, ko so ga najavili...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
garamond ::
rdecakapica je izjavil:
Mene pa ta delček spominja na What Does The Fox Say?, tam nekje ko je oponašanje zvokov.
Prepričan sem da sem to melodijo ob 1:03 že enkrat slišal.
(ker inštrument sploh je to? Neka klaviatura?)
Morda kdo ve kje naj bi jaz to že slišal?
Zelo se mi zdi da je iz enega filma, iz kakšne scene v klubu.
(sem na hitro cel Stark Raving Mad soundtrack preposlušal, pa ni iz tam)
Hvale
LJ4L ::
iščem pesem pa ne poznam izvajalca...sicer vem samo del pesmi...ki gre takole... NANANANANANA FUNDAY (al neki takega) NANANANANANA FUNDAY
Mogoče Vaya con Dios: Nah Neh Nah ?
LP from LJ
oo7 ::
Imperfect ::
Iščem komad: slovenski, ženski vokal, tak srednje živ in igriv pop/rock (Na hitro bi rekel, da je podobno kakšnim Tabu-jem).
Spomnim se veliko teksta, pa mi google nič ne najde. Lahko, da je kaj narobe, ampak v grobem gre:
"...Ti in jaz, ni več isto odkar si pljunil mi v obraz, za las, si zgrešil moje oči in še vidim kako si lep..."
Spomnim se veliko teksta, pa mi google nič ne najde. Lahko, da je kaj narobe, ampak v grobem gre:
"...Ti in jaz, ni več isto odkar si pljunil mi v obraz, za las, si zgrešil moje oči in še vidim kako si lep..."
amplus ::
Mogoče kdo ve, kaj je to za en komad? Se opravičujem za slabo kakovost posnetka - posneto s telefonom v nočnem lokalu. Stil glasbe je ala Oliver Mandić (čeprav ni njegov glas) & Laza Ristovski sredi 80-tih let.
Unknown_001 ::
Zadnjič sem spet ujel v uho en komad, ki ga že dolgo poskušam indentificirat. Gre za neko Nemško/Avstrijsko govejo muziko.
Uspel sem si sam to zapomnit žal: [neki neki neki] aus hollywood. pa se ta del malo ponavlja.
Upam da bo kdo uspel prepoznat, ker si res nisem čisto nič bolj konkretnega zapomnil od tega komada (slišal sem ga le ene 3x v življenju, pa še nazadnje bol ko ne sam del)
Uspel sem si sam to zapomnit žal: [neki neki neki] aus hollywood. pa se ta del malo ponavlja.
Upam da bo kdo uspel prepoznat, ker si res nisem čisto nič bolj konkretnega zapomnil od tega komada (slišal sem ga le ene 3x v življenju, pa še nazadnje bol ko ne sam del)
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
s6c-gEL ::
Iščem nemško/avstrijsko (original verzijo), v Slovenščini peto od Čukov
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: s6c-gEL ()
draciel ::
iscem ime slovenskega rap izvajalca:
ni zelo znan. ima videospot na youtube star mogoce okol 2 leti.
v videospotu vozi nek hud american muscle avto. ( mustang? )
v videospotu kaze neke pse in folk se fura po igriscu s stirkulkami :D
komad je hud, sam sm pozabu ku se klice tip.
ni zelo znan. ima videospot na youtube star mogoce okol 2 leti.
v videospotu vozi nek hud american muscle avto. ( mustang? )
v videospotu kaze neke pse in folk se fura po igriscu s stirkulkami :D
komad je hud, sam sm pozabu ku se klice tip.
sara4 ::
hoj
iščem
-slo komad iz 90´, ki se začne z:
"Spokal kufre, na morje odšel, ker lepih deklet sem si zaželel.
Ležal na plaži, se delal, da spim. Padla bo vsaka, ki si jo zaželim."
-slo komad iz konca 80´ z besedilom:
˝Moj časopis, moj tv dnevnik, moj funkcionar in moj književnik, kje ste, da bi mi odgovorili. Vi, ki ljubite in ste ljubili."
-slo komad tudi nekje iz konca 80´
"Vsak večer čakam predstavo, kjer s teboj smel bi igrati...kljub temu v tvojem življenju le gledalec bom moral ostati."
V komadu je omenjeno žensko ime Camelia.
Hvala in lp
iščem
-slo komad iz 90´, ki se začne z:
"Spokal kufre, na morje odšel, ker lepih deklet sem si zaželel.
Ležal na plaži, se delal, da spim. Padla bo vsaka, ki si jo zaželim."
-slo komad iz konca 80´ z besedilom:
˝Moj časopis, moj tv dnevnik, moj funkcionar in moj književnik, kje ste, da bi mi odgovorili. Vi, ki ljubite in ste ljubili."
-slo komad tudi nekje iz konca 80´
"Vsak večer čakam predstavo, kjer s teboj smel bi igrati...kljub temu v tvojem življenju le gledalec bom moral ostati."
V komadu je omenjeno žensko ime Camelia.
Hvala in lp
amplus ::
@sara4
- Prvi komad ima naslov "Ona je sexy", izvaja skupina Michelangelo (v kateri je takrat pel Tokac, sedaj pri Dan D).
- Drugi komad ima naslov "Zaljubljena Slovenija", izvaja skupina Gu Gu.
- Za tretji komad nisem prepričan, se mi pa zdi, da je Aleksander Mežek imel pesem z naslovom Kamelija. Mogoče je to to.
Lp
- Prvi komad ima naslov "Ona je sexy", izvaja skupina Michelangelo (v kateri je takrat pel Tokac, sedaj pri Dan D).
- Drugi komad ima naslov "Zaljubljena Slovenija", izvaja skupina Gu Gu.
- Za tretji komad nisem prepričan, se mi pa zdi, da je Aleksander Mežek imel pesem z naslovom Kamelija. Mogoče je to to.
Lp
s6c-gEL ::
Glodko ::
Iščem naslov pesmi ki se pojavi čisto na začetku tega dokumentarca
Imam na koncu jezika pa se ne spomnim.
Imam na koncu jezika pa se ne spomnim.