Forum » Sedem umetnosti » Iščem določen komad in ne poznam naslova oziroma izvajalca
Iščem določen komad in ne poznam naslova oziroma izvajalca
gzibret ::
BladE_ Naslov je Mory Kante - Yeke Yeke, samo to je nek remix. Boš že našel
PS - točno ta verzija (iz ozadja) je na kompilaciji Trancemaster 8 (mislim, da št. 8 ali pa morda 9?)
PS - točno ta verzija (iz ozadja) je na kompilaciji Trancemaster 8 (mislim, da št. 8 ali pa morda 9?)
Vse je za neki dobr!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: gzibret ()
dejanslo ::
pozdravljeni! moj problem pa je, da ne poznam ne naslova, ne izvajalca :) imam pa besedilo:
pesem se večkrat vrti na radiu city v poznih nočnih urah :) google pa ne najde nič, če searcham kak verz
o punca daj mi
o punca daj mi
o punca daj mi vse
pridi k meni, bodi dobro dekle
si tega želiva oba
kar-... beseda za dva
izrečeš jo kot rekel bi keks
naj uganem, beseda je tumtutmutrurmurtum...
natanko to želim si od tebe
lej jo lej, presenečaš samo sebe
daj mi še, naj te ne skrbi
čez eno uro mene več ni
pridem čisto človeški, kot da v mesto šel bi peški
zato pa punca daj mi daj
s čustvom zapojem ti zdaj:
o punca daj mi
o punca daj mi
o punca daj mi vse
pridi k meni, bodi dobro dekle
o punca, hvala ti
rešila si me vseh skrbi
če pa ti jih še imaš
pa lahko mi še enkrat tumtuurumtumtum daš
lahko mi še enkrat daš
lahko mi še enkrat daš
lahko mi še enkrat daš
pesem se večkrat vrti na radiu city v poznih nočnih urah :) google pa ne najde nič, če searcham kak verz
There`s More Than One Way To Do It
jernejk90 ::
Zdravo! po radiju sem prvič slišal neko pesem pa me zanima če bi mi mogoče kdo znal pomagat, za katero pesem gre? besedilo gre nekako takole: Žive naj narodi, ki hrepenijo dočakat nov dan in sonce ki hodi... ? anyone? tnx
kriko1 ::
@therasmus: se ti hecaš?
Sicer tvoje besedilo ni ravno pravilno, vednar vseeno z vnosom v google ti bo vnil prave rezultate.
Sicer tvoje besedilo ni ravno pravilno, vednar vseeno z vnosom v google ti bo vnil prave rezultate.
Goldee ::
Prešeren?
And Now for Something Completely Different...
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-
therasmus - a se zajeb**** ali pa si samo prespal večino osnovne šole.
Avtor: France Prešeren
Melodija: Stanko Premrl
Rock verzija: Lačni Franz (samo on je izpustil prav tisto kitico)
PS - poglej kovanec za 2€
Avtor: France Prešeren
Melodija: Stanko Premrl
Rock verzija: Lačni Franz (samo on je izpustil prav tisto kitico)
PS - poglej kovanec za 2€
Vse je za neki dobr!
Zgodovina sprememb…
- zavarovalo slike: gzibret ()
z3ro ::
Js iščem izvajalca in naslov glasbe... v refrenu vem da ženski glas ponavlja What a love ali wanna love (neki takega pa kr na hitro to reče). sm muzko že večkrat slišal sam nwm naslova. pls če kdo ve naj napiše
LP
LP
tinca_tf ::
hei!
a mi lahk kdo točno izvaja tle komad ko se je neki časa vrtel v simobilovi reklami....gre neki takega...if i fell in love, would you walk away...????
hvala
a mi lahk kdo točno izvaja tle komad ko se je neki časa vrtel v simobilovi reklami....gre neki takega...if i fell in love, would you walk away...????
hvala
Ninchey ::
tinca_tf pesem je: If I feel in love - DJ Sylvain feat. Ursyna
aya pa eno vprašanje še: kaj ve kdo maybe naslov pa izvajalca pesmi ki se vrti/se je vrtela v simobili reklami...toti novi zaj za orto smart...pa gre nekak... waiting by the phone, I don't want to be alone?? sem iskala na googlu pa ne najde prave
thanks
aya pa eno vprašanje še: kaj ve kdo maybe naslov pa izvajalca pesmi ki se vrti/se je vrtela v simobili reklami...toti novi zaj za orto smart...pa gre nekak... waiting by the phone, I don't want to be alone?? sem iskala na googlu pa ne najde prave
thanks
Ninchey ::
ewo jaz sem našla toto posem ko sem rabla :D vseeno thanks če kdo rabi naslov/izvajalec je: shark & sylvain feat. Lara Love - Call Me
aja pa jaz je nism našla z nobenim program ko mam tak da si jo lahko downloadate na: http://www.vipnox.net/index.php?option=...
Edit: ups, pomota....
aja pa jaz je nism našla z nobenim program ko mam tak da si jo lahko downloadate na: http://www.vipnox.net/index.php?option=...
Edit: ups, pomota....
Zgodovina sprememb…
- odbrisalo: gzibret ()
s0me0ne0 ::
Hei, mene pa zanima naslov komada ki ga izvaja Vivian oz. 2alive,
gre pa nekako takole:
o o o o o,
vzemi me nocoj,
ko mi srce razbija... :P dolgo že iščem pa nimam pojma kakšen je naslov...damn :D
gre pa nekako takole:
o o o o o,
vzemi me nocoj,
ko mi srce razbija... :P dolgo že iščem pa nimam pojma kakšen je naslov...damn :D
balocom ::
no, jst pa iščem en komad ke naj bil šel takole: I'm just a girl, ...
...če jih je pa več takih mi pa vse napište , ke nimam splošne ideje ne imena izvajalca, ne komada
...če jih je pa več takih mi pa vse napište , ke nimam splošne ideje ne imena izvajalca, ne komada
V svetu brez googla bi bil najbolj uporabljen ukaz v bash-u ukaz man
hmm, ne, vseeno hvala
Kje je gumb uredi?
No, komad sm najdu ... ...Cascada I can't stand it
No, komad sm najdu ... ...Cascada I can't stand it
ovdje kokoš ::
Imam en CD, na njem je precej albumov v mp3, dobil sem ga od prijatelja. Na njem je en album brez imena, tam kjer je izvajalec pa piše Spanish. Baje naj bi glasbo izvajali neki španski cigani, je pa neke vrste rock s španskimi ritmi z velikim poudarkom na vokalu: moški in ženska.
Zelo rad bi izvedel kdo to izvaja, pa ne vem kako, mogoče lahko kdo zadevo uploada na kak svoj strežnik ? (če je to legalno), če pa kdo misli da skupino pozna, mu lahko pošlem kak komad.
LP, hvala.
Zelo rad bi izvedel kdo to izvaja, pa ne vem kako, mogoče lahko kdo zadevo uploada na kak svoj strežnik ? (če je to legalno), če pa kdo misli da skupino pozna, mu lahko pošlem kak komad.
LP, hvala.
jebi ga
> mogoče lahko kdo zadevo uploada na kak svoj strežnik ? (če je to legalno)
Uploadaj kakšen del komada (10-20 sekund recimo) ali dva.
Uploadaj kakšen del komada (10-20 sekund recimo) ali dva.
Vse je za neki dobr!
=_adler_= ::
A ve mogoče kdo izvaja pesem, besedilo gre nekako tako: ˝...ko boš čisto sama, spomni se na me in na tiste čase ko ljubila sva se še... Toda vedi draga bo prišel tud čas ko boš ti spoznala da ljubil sem te samo jaz...˝pa če jo kdo ima če bi lohku mogoče poslal. Hvala pa lp
dejanslo ::
izvajalec komada, ki sem ga iskal, je kužno znamenje, naslov pa daj mi
There`s More Than One Way To Do It
Meizu ::
Živijo! Prek youtuba sem malce brskal po modanih ohišjih in naletel na to zares odlično pesem - Klik Klik
A mogoče ve kdo kakšen je naslov pesmi in skupina, oz. DJ ki pesem izvaja? Hvala za odgovore! LP Erik
A mogoče ve kdo kakšen je naslov pesmi in skupina, oz. DJ ki pesem izvaja? Hvala za odgovore! LP Erik
sajmonmofo ::
ve mogoče kdo katera pesem je v tem videu ?
VIDEO
EDIT: že mam
216-bellini_and_mendonca_do_rio_-_magalenha-qmi
VIDEO
EDIT: že mam
216-bellini_and_mendonca_do_rio_-_magalenha-qmi
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sajmonmofo ()
maya8 ::
Oi!
Js sm eno pesm mal ujela po radiju.. Gre pa nekako takole: She had to pack her case. But how a year has passed and not a single word but there are aome things left out for sure..
Je taka bl umirjena rock skladbica. Če mogoče kdo ve naslov al pa izvajalca, bi mu bla full hvaležna :))
LP ;) **
Ma našla našla!!! :D Kim Wilde - Cambodia :D
nč.. mal pogooglaš, pa je ;D
Js sm eno pesm mal ujela po radiju.. Gre pa nekako takole: She had to pack her case. But how a year has passed and not a single word but there are aome things left out for sure..
Je taka bl umirjena rock skladbica. Če mogoče kdo ve naslov al pa izvajalca, bi mu bla full hvaležna :))
LP ;) **
Ma našla našla!!! :D Kim Wilde - Cambodia :D
nč.. mal pogooglaš, pa je ;D
Zgodovina sprememb…
- spremenila: maya8 ()
Kako je naslov komada, ki gre nekako takole:
you make my life complete, you make my life so sweet...
...cause I belong to you, and you you belong to me girl...
Hvala.
you make my life complete, you make my life so sweet...
...cause I belong to you, and you you belong to me girl...
Hvala.
maya8 ::
@Goldee vtipki v iskalnik google.. cause I belong to you, and you you belong to me girl lyrics
Full zadetkov vn vrže. Ni vrag, da je ne najdeš ;D
mi je pa full znana, sm se je kr ne morm spomnt :D
Full zadetkov vn vrže. Ni vrag, da je ne najdeš ;D
mi je pa full znana, sm se je kr ne morm spomnt :D
Zgodovina sprememb…
- spremenila: maya8 ()
Sba ::
Lenny Kravitz - I Belong To You?
Those that claim that they're not showing off are drowning in denial!
Lenny Kravitz je :-)
Hvala Sebastijan.
Hvala Sebastijan.
grex ::
Enkrat sem imel eno kompilacijo, v kateri je bil tale komad:
Give it Away (album: Simple things, by Zero 7).
Slišal sem ga na CSI danes in sem se spomnil.
Na žalost je nimam več, ali slučajno kdo pozna kakšno kompilacijo, v kateri se nahaja?
EDIT: torej ne kompilacijo ampak remix :)
Give it Away (album: Simple things, by Zero 7).
Slišal sem ga na CSI danes in sem se spomnil.
Na žalost je nimam več, ali slučajno kdo pozna kakšno kompilacijo, v kateri se nahaja?
EDIT: torej ne kompilacijo ampak remix :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: grex ()
Streljam na slepo...
Mogoče Deepest Blue - Give it away?
Mogoče Deepest Blue - Give it away?
jackorsen88 ::
jaz pa iščem izvajalca in naslov skladbe iz reklame za allways, ko oni ženski prinesejo beli fotelj. Če kdo ve?
Hvala
Hvala
Ko je neho Brad Pitt, je začel Pete Sampras!!
----> http://vurcer.ath.cx/ <------
----> http://vurcer.ath.cx/ <------
mCErriC ::
a kdo ve kva je naslov komada k se vrti na začetku tega klipa
http://www.clips4.us/?v=5935cae5dcd799e...
http://www.clips4.us/?v=5935cae5dcd799e...
grex ::
Goldee hvala. Nisem ga sicer našel, ampak ker ni bil ta remix nisem tako iskal :)
To je pa komad na you tube.
Ni bil nič spremenjen v remixu, samo združen je bil z drugimi podobnimi chill out komadi. Enkrat sem to imel na nekem CDju,.. ki ga ni več :)
To je pa komad na you tube.
Ni bil nič spremenjen v remixu, samo združen je bil z drugimi podobnimi chill out komadi. Enkrat sem to imel na nekem CDju,.. ki ga ni več :)
cnZz ::
Iscem komad ki je ponavadi v nekaterih filmih
"You're unbelivable..."
ubistvu samo to poje ....
"You're unbelivable..."
ubistvu samo to poje ....
AMD X2 64 5000+@2800 | ASUS M2N-SLI Deluxe |
OCZ XTC Cooler 2gb DDR2 800mhz | ASUS EAX1950Pro 256mb |
OCZ XTC Cooler 2gb DDR2 800mhz | ASUS EAX1950Pro 256mb |
christooss ::
Včerej je bilo na Vla202 govora o eni New Yorški policistki, ki je leta 1997 napisala eno pismo. To pismo so potem preneslo v pesem. Prvič vem, da je bila predvajana na (beograjski/sarajevski) fakulteti za računalništvo in elektroniko.
Pismo govori o tem kakšni moramo bit, da ne smemo poslušati drugih kaj mislijo o nas, ne smemo se sekirat. Cko komad je dolg cca 5 minut. Seveda v angleščini.
Pismo govori o tem kakšni moramo bit, da ne smemo poslušati drugih kaj mislijo o nas, ne smemo se sekirat. Cko komad je dolg cca 5 minut. Seveda v angleščini.
Zakaj je nebo modro? Da imamo lahko sladoled Modro Nebo
christooss ::
UUU TNX. No zgleda je blo to 99ega leta. Hvala šeenkrat
EDIT: Če vas zanima :)
Mary Schmich's "Advice, like youth, probably just wasted on the young" was published in the Chicago Tribune as a column on June 1, 1997. In her introduction to the column, she described it as the commencement address she would give if she were asked to give one.
The column soon became the subject of an urban legend, in which it was alleged to be an MIT commencement speech given by author Kurt Vonnegut in that same year (in truth, MIT's commencement speaker that year was Kofi Annan). Despite a follow-up article by Mary Schmich on August 3, 1997, in which she referred to the "lawless swamp of cyberspace' that had made her and Kurt Vonnegut to be "one", by the year of 1999 the falsely attributed story was widespread.
When the column was later turned into a song, Schmich's "wish" came true when Zagreb's Faculty of Electrical Engineering and Computing started to play the song Everybody's Free (To Wear Sunscreen) at every graduation ceremony[2].
The poem-like piece has drawn frequent comparison to the Max Ehrmann poem Desiderata, which was also the subject of an urban legend misattribution.
[edit]
EDIT: Če vas zanima :)
Mary Schmich's "Advice, like youth, probably just wasted on the young" was published in the Chicago Tribune as a column on June 1, 1997. In her introduction to the column, she described it as the commencement address she would give if she were asked to give one.
The column soon became the subject of an urban legend, in which it was alleged to be an MIT commencement speech given by author Kurt Vonnegut in that same year (in truth, MIT's commencement speaker that year was Kofi Annan). Despite a follow-up article by Mary Schmich on August 3, 1997, in which she referred to the "lawless swamp of cyberspace' that had made her and Kurt Vonnegut to be "one", by the year of 1999 the falsely attributed story was widespread.
When the column was later turned into a song, Schmich's "wish" came true when Zagreb's Faculty of Electrical Engineering and Computing started to play the song Everybody's Free (To Wear Sunscreen) at every graduation ceremony[2].
The poem-like piece has drawn frequent comparison to the Max Ehrmann poem Desiderata, which was also the subject of an urban legend misattribution.
[edit]
Zakaj je nebo modro? Da imamo lahko sladoled Modro Nebo
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: christooss ()
boyan64 ::
A kdo ve kateri komad vrtijo na VAL-u 202 ob najavi prispevkov iz Osake ( atletika 2007) ?
Jess° ::
Živjo, mene pa zanima, če pozna kdo komad, ki je techno/house izvedba z harmoniko .. Je še čist sveža zadeva, slišala sm vrteti to pesmico na studiu D, ter včerej v diskaču..
Pozna kdu naslov? ..
Pozna kdu naslov? ..
strictom ::
Če je kdo gledal reklame se vrti po naši TV Lacoste for men in je komad Destination Moon.
V originalu ga poje Dina Washington - Destination Moon. Potem je zelo popularen od Deborah Cox - Destination Moon. Ampak tega v tej reklami pa ne poznam.
Gre pa nekako takole: "Come and take a trip in my rocket ship and we'll have a lovely afternoon, ..."
Če bi se komu sanjalo, hvala.
V originalu ga poje Dina Washington - Destination Moon. Potem je zelo popularen od Deborah Cox - Destination Moon. Ampak tega v tej reklami pa ne poznam.
Gre pa nekako takole: "Come and take a trip in my rocket ship and we'll have a lovely afternoon, ..."
Če bi se komu sanjalo, hvala.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
strictom ::
Ni treba. Našel sem ravno zdajle :)
Nat King Cole - Destination Moon.
Nat King Cole - Destination Moon.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
Anarchy ::
živjo,
Zanima me katera skladba se predvaja (se je predvajala) ob 'trailerju' Gospodar prstanov: Bratovščina prstana ???
V naprej se vam zahvaljujem,
A
Zanima me katera skladba se predvaja (se je predvajala) ob 'trailerju' Gospodar prstanov: Bratovščina prstana ???
V naprej se vam zahvaljujem,
A