Forum » Sedem umetnosti » Iščem določen komad in ne poznam naslova oziroma izvajalca
Iščem določen komad in ne poznam naslova oziroma izvajalca
mare_ ::
urkov: ne, tudi ne
Še ena, da vam ne bo dolgčaš. Tokrat sem pa 100%, da je besedilo pravilno, samo google nič ne najde :S Gre pa takole: "Komm und gib dich zu erkennen, bist du freund oder feind? Ich will wissen, was du bist..."
Še ena, da vam ne bo dolgčaš. Tokrat sem pa 100%, da je besedilo pravilno, samo google nič ne najde :S Gre pa takole: "Komm und gib dich zu erkennen, bist du freund oder feind? Ich will wissen, was du bist..."
domzalcan ::
Iščem 2 komada!
1. V besedilu je omenjen nek Jume jet, pa nek dolg izlet, je pa slovenska čist nova... Ne vem izvajalca in tud naslova...
2. iz raklame za novi Fiat Bravo tista italianska pesem, če bi lahko kdo pomagal!!
TNX!!
1. V besedilu je omenjen nek Jume jet, pa nek dolg izlet, je pa slovenska čist nova... Ne vem izvajalca in tud naslova...
2. iz raklame za novi Fiat Bravo tista italianska pesem, če bi lahko kdo pomagal!!
TNX!!
gzibret ::
Jaz pa iščem en komad, ki je bil kakih 5 let nazaj hit egiptovskih plaž, priredili pa so jo tudi za Balkan. Besedilo je obcesno smešno: "Trči jelen po poooooljuuuuuu nosi papagaaaajaaaaa." To se ponavlja skozi cel komad 100X.
Vse je za neki dobr!
Goldee ::
@gzibret
DJ Krmak - Papagaj
DJ Krmak - Papagaj
And Now for Something Completely Different...
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-
Klemenn ::
"one two three and i really wanna make you my...."
rock pesmica kokr men deluje
pozna kdo?
rock pesmica kokr men deluje
pozna kdo?
Bob Rock ::
klemen...prva asociacija: Jennifer Heart - Hey Micky!
Nekdo je spraševal neki ya, ya, ya - a ni to od ying yang twins - say i yi yi.
Mene pa zanima, če kdo pozna naslov komada, ki se vrti v novi reklami od pimp my ride na MTVadria?
Mene pa zanima, če kdo pozna naslov komada, ki se vrti v novi reklami od pimp my ride na MTVadria?
"Hacker" is a term of honour and respect. It is a term that describes
a skill, not an activity. K. Mitnick
a skill, not an activity. K. Mitnick
Sba ::
dajoker: v eni vem da je Busta Rhymes - Touch It
Those that claim that they're not showing off are drowning in denial!
|CyGNUS-x ::
Iščem eno pesem od Čukov. Gre pa nekako takole:
jaz te čakam ko pade noč in je dan...
Ne najdem na googlu :/
jaz te čakam ko pade noč in je dan...
Ne najdem na googlu :/
Ni in ne more biti nobenega drugega načina za preizkušanje
resnične moči kapitalistične države kot je vojna.
ne
urkov ::
jaz pa naj sam, dolge večere
te čakam zaman,
ker ata te sekira in mama
te nadzira skrbi ju,
@CyGNUS-x misliš to?
Čuki-štorklje
te čakam zaman,
ker ata te sekira in mama
te nadzira skrbi ju,
@CyGNUS-x misliš to?
Čuki-štorklje
Ne.... je balada. Slišal sem jo pa na Thunder juboxo. Sem pa skoraj prepričan, da je od Čukov oz. stil je zelo podoben.
iNDigo_Child ::
Ej a ve kdo kko je naslov slovenski priredbi pesmi Summer Nights (By Olivia Newton John & John Travolta)in kdo jo izvaja? Na Googlu ni nič.
Svet pripada tistemu, ki ga najbolj ljubi!
Looney ::
Iščem komad, ki ga Google ne najde. Besedilo:
"(Uuuuaaahhh uuuaaahhh)
You are my love (aaaahhh)
and I love you,
you are so nice (aaaahhh)
and I loved you
love you (love you)
love you (love you)
love you (love you)
uouououou
...."
Nekaj takega... izmenjujeta se moški in ženski glas. (Ženski v oklepajih).
"(Uuuuaaahhh uuuaaahhh)
You are my love (aaaahhh)
and I love you,
you are so nice (aaaahhh)
and I loved you
love you (love you)
love you (love you)
love you (love you)
uouououou
...."
Nekaj takega... izmenjujeta se moški in ženski glas. (Ženski v oklepajih).
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."
domzalcan ::
Iščem 2 komada!
1. V besedilu je omenjen nek Jumbo-jet (letalo) neka letalska.., pa nek dolg izlet, je pa slovenska čist nova... Ne vem izvajalca in tud naslova...
1. V besedilu je omenjen nek Jumbo-jet (letalo) neka letalska.., pa nek dolg izlet, je pa slovenska čist nova... Ne vem izvajalca in tud naslova...
SmeskoSnezak ::
domzalcan, par strani nazaj... sam, kr sn sam iskal ti povem, kar so meni povedli
Gianna Nannini - Maravigliosa creatura
Gianna Nannini - Maravigliosa creatura
@ Pusti soncu v srce... @
Alexius Heristalski ::
Ej a ve kdo kko je naslov slovenski priredbi pesmi Summer Nights (By Olivia Newton John & John Travolta)in kdo jo izvaja? Na Googlu ni nič.
Naslov je Poletne noči, izvajajo jo Bitch Boys, je pa to glasba iz predstave (mjuzikla) Briljantina, za katero so Bitch Boysi posneli soundtrack.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
TeraSonic++ ::
Iščem neki musk iz dokumentarca SiCKO (by Michael Moore) google sem probu pa ne najdem.
Sploh bi rad muzko iz tistega dela ko je v Londonu in Parizu
Če pa ima kdo cel seznam pa še toliko bolše
hvala;)
Sploh bi rad muzko iz tistega dela ko je v Londonu in Parizu
Če pa ima kdo cel seznam pa še toliko bolše
hvala;)
...........................................................
Life is only a computer simulation
"veritas vos liberabit"
Life is only a computer simulation
"veritas vos liberabit"
Alexius Heristalski ::
Slabo si to probal. Pojdi na IMDB, poišči film in na levi strani pod Fun stuff imaš soundtrack listing.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
ovdje kokoš ::
Živjo, imam en komad za katerega ne vem pravega izvajalca; piše sicer da je bob dylan, ampak sem 100% prepričan, da ni. Najbolje bi bilo, če ga lahko nekam uploadam, pa ga bo morda kdo prepoznal.
Googlanje ni obrodilo sadov, komad je pa res dober in bi rad imel še kaj od tega izvajalca, če ga je kdo pripravljen kam uploadat naj me pm.
Naslov komada: breakdown in je live verzija.
Googlanje ni obrodilo sadov, komad je pa res dober in bi rad imel še kaj od tega izvajalca, če ga je kdo pripravljen kam uploadat naj me pm.
Naslov komada: breakdown in je live verzija.
jebi ga
Ejsi_Disi ::
Breakdown komad imajo tudi Guns n' Roses, sicer pa lahko začneš kar s tem seznamom:
KLIK
KLIK
Rock n' roll ain't noise pollution!
gzibret ::
> Najbolje bi bilo, če ga lahko nekam uploadam, pa ga bo morda kdo prepoznal.
Hmmm, IMO bi bilo najbolje, da se to zmenite preko zasebnih sporočil, ker bom link na upload brisal. Žal.
Hmmm, IMO bi bilo najbolje, da se to zmenite preko zasebnih sporočil, ker bom link na upload brisal. Žal.
Vse je za neki dobr!
ovdje kokoš ::
Ne morm vrjet, ko sem jaz googlal (pravtako sem napisal breakdown lyrcs) mi ni našlo pettyja in gunsov; iskani komad je produkt Toma Pettyja, najbrž studijska verzija ni tako dobra.
gzibret, zakaj bi brisal link, prepričan sem, da obstaja kakšna stran, na katero upoloadaš komad, potem pa ga poslušaš kot recimo na youtube, mislim, da pri tem ni nič nelegalnega.
gzibret, zakaj bi brisal link, prepričan sem, da obstaja kakšna stran, na katero upoloadaš komad, potem pa ga poslušaš kot recimo na youtube, mislim, da pri tem ni nič nelegalnega.
jebi ga
PrimozR ::
kokoš napaka, to je nelegalno. Youtube je mišljen za tvoje lastne posnetke. Zdej al so posnetik s kamerco al pa pač kompilacija iz nekega špila. Pa še za špile ne vem kako je.
dottie ::
Js pa za tole ne vem, kdo poje oz. kk je naslov:
.....ni več pesmi, ni več smeha, ora kantando ne več igra....
To je del refrena, ostalega se žal ne spomnim
tnx
.....ni več pesmi, ni več smeha, ora kantando ne več igra....
To je del refrena, ostalega se žal ne spomnim
tnx
@ovdje kokoš: breakdown lyrcs)
He he, če si to napisal, ni čudno, da ni prijelo. Jepiga typo.
He he, če si to napisal, ni čudno, da ni prijelo. Jepiga typo.
baby blue ::
mene bi zanimalo če mi zna kdo povedat izvajalca komada ki gre u refrenu tko "...where are you now..."...več pa nvem....mislm pa da je to neka skupina in je mjrn komad pa fuulkrat se vrti na radju 1
slycer ::
Jaz pa iščem en komad, ko izvajalec poje nekaj o tem kaj vse bi lahko bil (nekaj v smilslu "If I would be a dreamer oz. If I would be a sailor", vendar nisem čisto prepričan če gre tako. Vem, da je v refrenu nekaj v smislu "aj aj aj aj". Drugače pa gre za komad iz 80ih let.
Teych ::
Midge Ure - If I was
Nekateri zmotno mislijo, da so to Ultravox, čeprav nima kakšne bistvene veze. Itak je pel pri njih.
Nekateri zmotno mislijo, da so to Ultravox, čeprav nima kakšne bistvene veze. Itak je pel pri njih.
Pouh ::
bolj nova (vsaj mislim..).
vem, da je notri skupina rok n bend pa ena zenska poje pa nekej kvakajo
je bilo bolj zjutraj tako da se ne spomnim vsega cisto radio krka ali radio ena
vem, da je notri skupina rok n bend pa ena zenska poje pa nekej kvakajo
je bilo bolj zjutraj tako da se ne spomnim vsega cisto radio krka ali radio ena
MANOWAR - Warriors Of The World United iz istoimenske plate. Heh, bil na koncertu na Češkem.
Inja ::
@dottie - tole so Faraoni - Peškador, obstaja pa še verzija pesmi, ki so jo zapel skupaj z Dragojevićem, če se ne motim.
kozjakovec ::
Na koncu 80 je obstajala skupina 3 punc,verjetno nizozemskih,ki so se imenovale(vsaj zdi se mi) Lou.Zadnjič sem slišal en njihov komad pa se mi jih je mal zaluštal poslušat,vendar na netu nič ne najdem.A lahko kdo pomaga.
lojzal ::
@kozjakovec, a misliš skupino LUV, ki so imele najbolj znan hit leta 1978 z naslovom Trojan Horse?
Če so taprave preveri tukaj LUV, maš pa nekaj tudi na YouTube
Če so taprave preveri tukaj LUV, maš pa nekaj tudi na YouTube
morilc ::
Jst pa kot nor iščem pesem k je bila pred časom v mobitelovi ali simobilovi reklami. Gre pa nekako tako:
"Stop the world, I wanna get off.."
"Stop the world, I wanna get off.."