Forum » Sedem umetnosti » Iščem določen komad in ne poznam naslova oziroma izvajalca
Iščem določen komad in ne poznam naslova oziroma izvajalca
xelo ::
Lep pozdrav!
Zanime me, če je gdo včeraj gledal oddajo študentska na rtvslo2. Zanima me izvajalec in naslov skladbe, ki se izvaja v ozadju na začetku in koncu oddaje pa tudi vmes, ko voditeljica govori.
Tukaj je tudi posnet oddaje, če bo komu pomagal.
http://www.rtvslo.si/media.php?id=38210...
Zanime me, če je gdo včeraj gledal oddajo študentska na rtvslo2. Zanima me izvajalec in naslov skladbe, ki se izvaja v ozadju na začetku in koncu oddaje pa tudi vmes, ko voditeljica govori.
Tukaj je tudi posnet oddaje, če bo komu pomagal.
http://www.rtvslo.si/media.php?id=38210...
Looney ::
aljazh... nekakšen marš je. Znan mi je ampak ne vem imena.
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."
leinad ::
Iščem komad, katerega besedilo gre nekako takole: i believe in a wonder of love... vsaj zdi se mi, da je tako, ker je besedilo dokaj nerazločno. Je pa komad bolj poskočen, mešanica pop/rock, poje pa moški. Je pa precej znan, ker sem ga že večkrat slišal.
EDIT: že našel.
EDIT: že našel.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: leinad ()
PrimozR ::
Jest pa iščem en komad, bolj vesele narave, besedilo gre pa nekak takole: We were young,... precej ne znam, na konc refrene je pa mislim da 'it's all right'.
Imovincek ::
Tudi jaz iščem komad, ki se vrti na radio ekspres, refren pa gre nekako tako, Take me, take me away to the moonlight
poga ::
Mobitel UMTS: Dež bo
Koop - Come to me
p.s.: madona sem se namučil, da sem tole našel ;)
lp,
PoGa
Koop - Come to me
p.s.: madona sem se namučil, da sem tole našel ;)
lp,
PoGa
kobe ::
Jest pa iščem en slo komad in sicer gre nekako takole:
Tvoje modre oči....
En tip poje. Po mojem je kakšen Dežan al pa kej podobnega..
Hvala
P.S. Aja pa hvala za Sasha-zadosti sem nor.
Hvala res.
Tvoje modre oči....
En tip poje. Po mojem je kakšen Dežan al pa kej podobnega..
Hvala
P.S. Aja pa hvala za Sasha-zadosti sem nor.
Hvala res.
Mili
Pouh ::
katera glasba je na koncu tega posnetka semklik
čisto na koncu posnetka(ko tolče tiste po glavi) je začetek te pesmi..potem se pesem še nadaljuje, samo nadaljevanja na posnetku ni
čisto na koncu posnetka(ko tolče tiste po glavi) je začetek te pesmi..potem se pesem še nadaljuje, samo nadaljevanja na posnetku ni
antireal ::
Pozna kdo en str slovenski komad. Refren gre nekako takole:
Vedno čakal bom, da odpeljem te v najin dom... ??
Je kot kak monroe stil..
Hvala
Vedno čakal bom, da odpeljem te v najin dom... ??
Je kot kak monroe stil..
Hvala
forsmark ::
A slučajno kdo pozna ta komad...jaz se namreč nikakor ne morem spomnit naslova:
http://media.putfile.com/Muska-44
http://media.putfile.com/Muska-44
Airbus Industrie
Lucas ::
A kdo pozna pesem, ki se pojavi v novi reklami za Zalo (vodo).
Israel Kamakawiwo'ole - Somewhere over the rainbow
I was here...
230-DC ::
Ok spet imam eno težko za vas
Ena ženska poje uuuuu uu uuu uu , je že bolj stara pesm , pa ful tak nežn lepo poje.
Ponavadi je ta pesm v filmih ob kakih trenutkih ki se dogajajo na plaži al pa kj tak romantičnega
Upam da ve kdo, ka sm zmutil tule
p.s Pa ni Madonna
Ena ženska poje uuuuu uu uuu uu , je že bolj stara pesm , pa ful tak nežn lepo poje.
Ponavadi je ta pesm v filmih ob kakih trenutkih ki se dogajajo na plaži al pa kj tak romantičnega
Upam da ve kdo, ka sm zmutil tule
p.s Pa ni Madonna
*the gates of valhalla are near*
Zgodovina sprememb…
- spremenil: 230-DC ()
freco ::
'Cause every time we touch, I get this feeling.
And every time we kiss I swear I could fly.
Can't you feel my heart beat fast, I want this to last.
Need you by my side.
'Cause every time we touch, I feel this static.
And every time we kiss, I reach for the sky.
Can't you hear my heart beat so...
I can't let you go.
Want you in my life.
Naslov komada je every time we touch, zanima me ime izvajalca.
In ni CASCADA, mislim da nekdo drug iztvaja v originalu!?
And every time we kiss I swear I could fly.
Can't you feel my heart beat fast, I want this to last.
Need you by my side.
'Cause every time we touch, I feel this static.
And every time we kiss, I reach for the sky.
Can't you hear my heart beat so...
I can't let you go.
Want you in my life.
Naslov komada je every time we touch, zanima me ime izvajalca.
In ni CASCADA, mislim da nekdo drug iztvaja v originalu!?
christooss ::
Zanima me kdo izvaja tehno priredbo od Another brick in da wall, k se zdej ful rola po radiih
Zakaj je nebo modro? Da imamo lahko sladoled Modro Nebo
jjag3r ::
230-DC tvojo pesem sem zasledil na Prva TV in sicer v slovenski reklami za Zalo (pijačo).
Sam izvajalca pa vseen nevem. ampak vseen če bo kirmu kj naprej pomagal slučajno
EDIT: Nisn vidu da je že en napisu prej...Israel Kamakawiwo'ole - Somewhere over the rainbow....
Sam izvajalca pa vseen nevem. ampak vseen če bo kirmu kj naprej pomagal slučajno
EDIT: Nisn vidu da je že en napisu prej...Israel Kamakawiwo'ole - Somewhere over the rainbow....
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jjag3r ()
aaaa13 ::
a mi lahko kdo pove naslov pesmi al pa izvajalca lepo bi blo če bi mi kdo lahko dal link od te pesmi?
use se gor na štango bova tko hitrej pršla...
dej noge bl u luft da bom vintu kar se da... itd.
hvala
use se gor na štango bova tko hitrej pršla...
dej noge bl u luft da bom vintu kar se da... itd.
hvala
aaaa13 ::
ja sej sm se spomnu sam rabm video... tega se pa težko dobi kajne??
hvala tistmu k da link... al pa video
hvala tistmu k da link... al pa video
;-) ::
Gre nekako takole: Ta-da-dadada-tadada-da-da-da-dadadada
hahahaha
Slon in sadež - lipe cvetijo? samo mislim da ta gre takole nekako ta da dadada tadada da dadada dadada tako da ni ane?
A. Smith ::
@230-DC
Morda je tisto, kar iščeš Vangelis-12 o'clock
Morda je tisto, kar iščeš Vangelis-12 o'clock
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
Matthew ::
Za tiste, ki poslušate tak stil glasbe - mogoče kdo pozna tale komad: http://www.youtube.com/watch?v=JwIEICnSF70
Alexius Heristalski ::
Un Angelo, Patrizio Buanne
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
l-note ::
Pozna kdo instrumentalni komad (cingljanje), ki se vrti v ozadju oddaje BigBrother, ko se pogovarjajo z izseljenim tekmovalcem (predvajajo ga SAMO takrat)?
Steinkauz ::
Mene pa zanima kako se reče taki muski k tlele breakdancajo
Breakdance music al kaj naj iščem?
Breakdance music al kaj naj iščem?
whatever55 ::
Pozna kdo izvajalca/naslov pesmi:
...imam pesmu za sve ljude, ko često misle da sami su u noči.....heeeej ti ne gubi naduu, ljubav če i do tebe doči.....
Slišal sem jo na video-kaseti Andrerja šifrerja, pesem pa je Biljana Krstič.
...imam pesmu za sve ljude, ko često misle da sami su u noči.....heeeej ti ne gubi naduu, ljubav če i do tebe doči.....
Slišal sem jo na video-kaseti Andrerja šifrerja, pesem pa je Biljana Krstič.
zdobersek ::
iscem techno pesem, dobri beati, poje pa zenska z bolj globokim glasom. poznam le en verz, gre nekako takole:
"When I look at the world"
upam, da poznate =)
edit: nasel, posing as me =)
"When I look at the world"
upam, da poznate =)
edit: nasel, posing as me =)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zdobersek ()
Alan ::
jooj mene pa ob pamet spraula en komad k ga iščem že ne vem kolk časa bl na tak komercialn stil vleče(npr. kot stoned in love),u refrenu pa en tip poje: she's going solo,going solo...
kdo pozna mogoče?
kdo pozna mogoče?
Matek ::
OK, foter se gre neke stave, zato bi rabil informacije o naslednjem komadu:
Stvar je nek narodnozabavni swingish komad, poje pa o kul stari mami. Tekst gre nekako takole:
Naša oma res je super, naša oma res je as, ...
Do sedaj sem uspel na travnikih najti Ansambel Borisa Roškerja - Naša oma res je super in komad je pravi, ampak ni v tem point. Zanima me, kdo v tem komadu poje. Stava se namreč vrti okoli vprašanja, ali poje Nuša Derenda.
Ona ima na strani v svoji biografiji omenjeno sodelovanje v narodnozabavnih skupinah, ampak ni nič specifičnega, tako da s te strani ne vem. Googlal sem do onemoglosti, pa mi ni uspelo, kakšne strani festivala Vesela Jesen, na katerem naj bi v začetku devetdesetih komad zmagal, nisem uspel najti, Ansambel Borisa Roškerja je prav tako brez sajta ali kakih drugih informacij, tako da prosim za vašo pomoč. Med poslušanjem se zdi možno, da bi Nuša pela, ampak stvar je stara in težko je direktno reči.
Lahko kdo potrdi in ovrže zadevo?
Stvar je nek narodnozabavni swingish komad, poje pa o kul stari mami. Tekst gre nekako takole:
Naša oma res je super, naša oma res je as, ...
Do sedaj sem uspel na travnikih najti Ansambel Borisa Roškerja - Naša oma res je super in komad je pravi, ampak ni v tem point. Zanima me, kdo v tem komadu poje. Stava se namreč vrti okoli vprašanja, ali poje Nuša Derenda.
Ona ima na strani v svoji biografiji omenjeno sodelovanje v narodnozabavnih skupinah, ampak ni nič specifičnega, tako da s te strani ne vem. Googlal sem do onemoglosti, pa mi ni uspelo, kakšne strani festivala Vesela Jesen, na katerem naj bi v začetku devetdesetih komad zmagal, nisem uspel najti, Ansambel Borisa Roškerja je prav tako brez sajta ali kakih drugih informacij, tako da prosim za vašo pomoč. Med poslušanjem se zdi možno, da bi Nuša pela, ampak stvar je stara in težko je direktno reči.
Lahko kdo potrdi in ovrže zadevo?
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
I7I ::
Ola. Jaz pa že dolgo iščem en komad in sem že skoraj obupal a sem ga danes slišal v avtomobilu (ne od začetka tako da nisem slišal kdo je izvajalec) in mi spet ne da miru. Komad je italijanski, poje ga neka ženska, komad je tko bolj romantičen nekje zvrsti pop/dance. Začne se bolj po francosko mislim da se slišijo trobente, potem v refrenu pa poje nekako takole "Bella se (tu nevem kaj pove vmes) giorno bella
Če kdo ve ali pa sluti kaj naj bi blo naj prosim javi.Hvala za pomoč. Bok
Če kdo ve ali pa sluti kaj naj bi blo naj prosim javi.Hvala za pomoč. Bok