Forum » Sedem umetnosti » Iščem določen komad in ne poznam naslova oziroma izvajalca
Iščem določen komad in ne poznam naslova oziroma izvajalca
mat3jc3k ::
QUOTE:doktordoktor
Bok!
Iscem naslov komada, ki se vrti (skor vsakic) v BARU med glasovanjem, kdo bo zapustiv BAR. Komad je instrumentalen, v ospredju je saks v ozadju pa se slisi tud trobenta.
Prosim, ce kdo ve, naj mi sporoci. Hvala, LP.
A ve kdo...nujno bi rabu ime tega komada...Je tak umirjen house s hudim saksofonom... Spominja na Dub Deluxe - Sex on sax poslušajte, čist ql komad
No podoben je temu Sex on sax... samo melodija je malo obrnjena... PLS
Update:
končno mi je ratal zvohat sample... To je to brez trance/dance/ podlage ampak je house drgač melodija je cist taprava... PLS FOLK!!
click pls -> SAMPLE
Bok!
Iscem naslov komada, ki se vrti (skor vsakic) v BARU med glasovanjem, kdo bo zapustiv BAR. Komad je instrumentalen, v ospredju je saks v ozadju pa se slisi tud trobenta.
Prosim, ce kdo ve, naj mi sporoci. Hvala, LP.
A ve kdo...nujno bi rabu ime tega komada...Je tak umirjen house s hudim saksofonom... Spominja na Dub Deluxe - Sex on sax poslušajte, čist ql komad
No podoben je temu Sex on sax... samo melodija je malo obrnjena... PLS
Update:
končno mi je ratal zvohat sample... To je to brez trance/dance/ podlage ampak je house drgač melodija je cist taprava... PLS FOLK!!
click pls -> SAMPLE
NiMH ::
Matejcek jaz mam ta komad sam ne vem naslova pesmi kr je iz CDja ripano...Če maš MsN se lahko kak zmenma
No Comment...
NBA => I LOVE this Game
NBA => I LOVE this Game
Saladin ::
@mat3jc3k
Kaner - Calabria
Kaner - Calabria
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"
Iščem en star (zelo star) komad z refrenom:
I..(Nevem kaj pride)...days that i must travel ... (pol nevem kaj tu pride mogoče: i feel ali felt the)...Darkness of a night...Pol se pa spet ponovi
Pomagajte prosim ker je hud komad
I..(Nevem kaj pride)...days that i must travel ... (pol nevem kaj tu pride mogoče: i feel ali felt the)...Darkness of a night...Pol se pa spet ponovi
Pomagajte prosim ker je hud komad
No Comment...
NBA => I LOVE this Game
NBA => I LOVE this Game
BladE_ ::
Iscem en komad k sm si ga najbl zapomnu po tem, da poje neki "bora, bora"... sj je ful znan sam se ne morm spomnt pa vas sprasujem!
LP
LP
zile ::
Mal trši oreh, ampak upam da se najde nekdo ,ki pozna pesem.
išče se naslov oz izvajalec pesmi
išče se naslov oz izvajalec pesmi
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zile ()
mat3jc3k ::
@Saladin
to care, sm vedu da nekdo ve za komad, sam se vam ni lublo poslušat sex on sax :)
k je prakticno ista melodija sam mal obrnjena... no uglavnm TNX
to care, sm vedu da nekdo ve za komad, sam se vam ni lublo poslušat sex on sax :)
k je prakticno ista melodija sam mal obrnjena... no uglavnm TNX
iNDigo_Child ::
@ t909:
Verjetno misliš na Yeah yeahs - Honeybear...
Js mam eno vprašanje za tiste, ki se bolj spoznajo na angleščino... v pesmi Cowboy od Kid Rocka je refren tko...
I'm a cowboy, baby
With a top let back and the sunshine shining.
Kaj pomeni "top let back"? Ugotovil sem, da se ne more dobesedno prevajat, ker je neka fraza, ki ima čist nek drug pomen kot je dobeseden prevod...tko d, če kdo ve, nej mi prosm pove...
Verjetno misliš na Yeah yeahs - Honeybear...
Js mam eno vprašanje za tiste, ki se bolj spoznajo na angleščino... v pesmi Cowboy od Kid Rocka je refren tko...
I'm a cowboy, baby
With a top let back and the sunshine shining.
Kaj pomeni "top let back"? Ugotovil sem, da se ne more dobesedno prevajat, ker je neka fraza, ki ima čist nek drug pomen kot je dobeseden prevod...tko d, če kdo ve, nej mi prosm pove...
Svet pripada tistemu, ki ga najbolj ljubi!
Jakka ::
Danes sem gledal Life and Trials of Ally McBealna Kanalu A, pa je bil not en komad, fuul znan in dober. Googlal kot nor, pa nič našel.
Refren približno vem kako gre, mogoče tako, mogoče drugače:
(but) if you wanna love, you... ,elsewhere she is,... all i got to say,...
Sem posnel še sample melodije refrena, mogoče bo v pomoč: klik!
Refren približno vem kako gre, mogoče tako, mogoče drugače:
(but) if you wanna love, you... ,elsewhere she is,... all i got to say,...
Sem posnel še sample melodije refrena, mogoče bo v pomoč: klik!
Spet iščem en komad ko nevem ne naslova ne izvajalca...
gre nekak tak:
Let it go, let it go, let your body rock n roll, let it go, let it go, let your body rock n roll, rock n roll, rock n roll...
Je pa nek house mix semizdi...
gre nekak tak:
Let it go, let it go, let your body rock n roll, let it go, let it go, let your body rock n roll, rock n roll, rock n roll...
Je pa nek house mix semizdi...
No Comment...
NBA => I LOVE this Game
NBA => I LOVE this Game
kobe ::
Iščem eno pesem in sicer naslov je Go to the Light in je bila včerej zvečer v filmu na kanalu a Medicine Show.
Pa me zanima če mi lahko nekdo poišče besedilo in pa kje bi jo lahko najdu?
HVala
Pa me zanima če mi lahko nekdo poišče besedilo in pa kje bi jo lahko najdu?
HVala
Mili
Mene pa zanima ena stara melodija, zelo podobna tej klasiki od Muppetsov
klik
Mislim da je nemška - bila je v nekaterih starejših risankah. Kot rečeno - zelo podobna zgornji melodiji, vendar brez scattanja od rdečelasca.
Samo:
Dada dada da da da da da, dada dada da da dada, dada dada da da da da dada, dadadadada-da
Še Songtapper:
klik
klik
Mislim da je nemška - bila je v nekaterih starejših risankah. Kot rečeno - zelo podobna zgornji melodiji, vendar brez scattanja od rdečelasca.
Samo:
Dada dada da da da da da, dada dada da da dada, dada dada da da da da dada, dadadadada-da
Še Songtapper:
klik
hehe - nene ;)
Melodija je čist podobna tisti v mojem videju, ki jo pojeta oni dve pinkyi. Je pa čisto mogoče povezana z nje, ker sta si tako podobni.
Mislim, da je iz one risanke z tistim Sherlock Holmesom z kričeče karisato obleko.
Poje jo moški, čist zlahka:
pada pada pa pa pa pa pa,
pada pada pa pa pa-pa,
pada, pada, pa pa pa pa pa-pa,
da-pada-pada-pa.
Sigurno jo poznate :)
Melodija je čist podobna tisti v mojem videju, ki jo pojeta oni dve pinkyi. Je pa čisto mogoče povezana z nje, ker sta si tako podobni.
Mislim, da je iz one risanke z tistim Sherlock Holmesom z kričeče karisato obleko.
Poje jo moški, čist zlahka:
pada pada pa pa pa pa pa,
pada pada pa pa pa-pa,
pada, pada, pa pa pa pa pa-pa,
da-pada-pada-pa.
Sigurno jo poznate :)
root987 ::
Lexus LS460 - The Persuit of Perfection - Ve kdo katera je pesem v ozadju?
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
iMark ::
V neki reklami za neke rogliče al ne vem kaj na National Geographic sm slišow en komad, kar se spownim se spomnim sam malo refrena: She is the ladie in to se ponawla....če je mogoče kdo zasledil to reklamo bo vedu kir komad mislem in mogoče tudi kateri je
Ve kdo za ta komad?
Ve kdo za ta komad?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: iMark ()
Morda
Tom Jones - She's a lady?
Tom Jones - She's a lady?
r5r ::
christooss
Canon Rock
Ta pesem je bila priložena Windowsom 95 (canon.mid).
Canon Rock
Ta pesem je bila priložena Windowsom 95 (canon.mid).
And it makes me wonder.
Looney ::
Ali drugače priredba zelo znane skladbe Kanon v D-duru, skladatelja Johanna Pachelbla.
Če kdo nuca note tudi v kratkem dobim.
Če kdo nuca note tudi v kratkem dobim.
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Looney ()
Looney ::
A mogoče kdo pozna original komad, po katerem je bila narejena tale priredba?
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."
lojzal ::
@Looney, na misel mi pride zadnji komad iz filma Space Cowboys (Clint Eastwood):
"Fly Me To The Moon (In Other Words)" - Frank Sinatra & Count Basie
Daj preveri.
"Fly Me To The Moon (In Other Words)" - Frank Sinatra & Count Basie
Daj preveri.
vrtnyka ::
Zivjo,
iscem naslov pesmi, ki je kar precej poznana po radijskih postajah .. jaz osebno sem jo sicer najveckrat zasledila na radiu salamon.
Refren gre nekako takole:
all i need was to love u girl
all i needed for onother day
and all i ever knew
only u
paraaam paraaaanm
pararam
poje moski pa opravicujem se za morebitne slovnicne napake. je ze dolgo tega, kar sem imela anglescino:)
iscem naslov pesmi, ki je kar precej poznana po radijskih postajah .. jaz osebno sem jo sicer najveckrat zasledila na radiu salamon.
Refren gre nekako takole:
all i need was to love u girl
all i needed for onother day
and all i ever knew
only u
paraaam paraaaanm
pararam
poje moski pa opravicujem se za morebitne slovnicne napake. je ze dolgo tega, kar sem imela anglescino:)
vrtnyka ma resota rada
Zgodovina sprememb…
- spremenila: vrtnyka ()
Ziga Dolhar ::
"hard day" --> "heartache" (Bonnie Tyler, It's a heartache), mogoče?
https://dolhar.si/
Gr0unD Zer0 ::
Refren gre nekako takole: all i need was to love u girl
all i needed was the love you gave se mi zdi da je :P
(sem alergičen če kdo poje komade narobe)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gr0unD Zer0 ()
Petro ::
Živjo!
Zanima me en slo rock komad, poje ženska, refren pa gre nekako tako:
"takrat bi me objel in videl kaj si imel,
tvoj dotik in tvoj nasmeh so daleč stran,
žal a več kot to ne znam,
čas je da grem"
Slišat je kot lunapark ali naio ssaion sam mislim da ni nobeden od teh. Pred nekaj dnevi sem videl spot in poje neka črnolaska z dolgimi lasmi.
Pa še en slo rock komad, poje moški, besedilo:
"lahko pribiješ me na križ...
(refren:) ...ti polna luna si nula tri, ranjen pa jaz"
Sem že napisal pa ni nobeden odgovoru. A kdo ve?
Zanima me en slo rock komad, poje ženska, refren pa gre nekako tako:
"takrat bi me objel in videl kaj si imel,
tvoj dotik in tvoj nasmeh so daleč stran,
žal a več kot to ne znam,
čas je da grem"
Slišat je kot lunapark ali naio ssaion sam mislim da ni nobeden od teh. Pred nekaj dnevi sem videl spot in poje neka črnolaska z dolgimi lasmi.
Pa še en slo rock komad, poje moški, besedilo:
"lahko pribiješ me na križ...
(refren:) ...ti polna luna si nula tri, ranjen pa jaz"
Sem že napisal pa ni nobeden odgovoru. A kdo ve?
house ::
r5r, ja za drugo sem našel, kaj pa prva? Besedilo imam:
You here a sound from the voice inside, telling you, something is not right. You´re getting tired of this life. You just don´t know how to try. Maybe one day you will see. Life´s n motion, and you are to be. Flowing with it, every day. No matter how, just find a way.Open your eyes, and feeling your´re born, Theres no reason no need to more. Things will change and you will see. And your mind will set you free..don´t be impatient don´t run away, let me tell ya, that one day...you will see...how easy it is.....how easy it is....
It´s easy, easy, easy.....
???
You here a sound from the voice inside, telling you, something is not right. You´re getting tired of this life. You just don´t know how to try. Maybe one day you will see. Life´s n motion, and you are to be. Flowing with it, every day. No matter how, just find a way.Open your eyes, and feeling your´re born, Theres no reason no need to more. Things will change and you will see. And your mind will set you free..don´t be impatient don´t run away, let me tell ya, that one day...you will see...how easy it is.....how easy it is....
It´s easy, easy, easy.....
???
PineApple ::
A mogoče kdo pozna original komad, po katerem je bila narejena tale priredba?
Naslov je Moondance. Pred kratkim je to pel Michael Buble, v originalu pa Van Morrison (nisem zihr).
sequAn ::
LP!
Mene pa zanimata naslova in/ali izvajalca naslednjih dveh komadov [ Sample-1| Sample-2].
Poleg tega me pa še zanima, če pozna kdo naslov komada, ki se dostikrat pojavi v nanizanki "Lost", in sicer tist, ki je najprej v 1.delu 2. sezone, ko je Desmond v "Hatchu" (poje ena ženska)! Hvala za pomoč!!!
Mene pa zanimata naslova in/ali izvajalca naslednjih dveh komadov [ Sample-1| Sample-2].
Poleg tega me pa še zanima, če pozna kdo naslov komada, ki se dostikrat pojavi v nanizanki "Lost", in sicer tist, ki je najprej v 1.delu 2. sezone, ko je Desmond v "Hatchu" (poje ena ženska)! Hvala za pomoč!!!