Forum » Sedem umetnosti » Iščem določen komad in ne poznam naslova oziroma izvajalca
Iščem določen komad in ne poznam naslova oziroma izvajalca
Vajenc ::
Narobe Saladin, komad ni eye of the tiger, ampak je to vodilna tema filma Rocky : Gonna fly now.
Super melodija, sploh če kej vzdržljivega športaš ;).
Super melodija, sploh če kej vzdržljivega športaš ;).
iNDigo_Child ::
A ve kdo, če je slučajno slovenska verzija pesmi od Celine Dion, in sicer My heart will go on (soundtrack od Titanica)? Prosm za izvajalca in naslov! Hvala vnaprej!
Svet pripada tistemu, ki ga najbolj ljubi!
Vajenc ::
Se mi zdi, da je Natalija Verboten v videospotu imela za ozadje Titanic, žal pa ne vem za naslov pesmi.
Teych ::
A ni bla to priredba od There you'll be iz Pearl Harborja? Aja, naslov pa je bil Kot sveča v vetru...
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Teych ()
Kami ::
Am ve kdo kira pesm je odzadi pri reklami za Citroen C4 na discovery ? :)
Bom probal clip zrihtat
Bom probal clip zrihtat
hysteria ::
refren pesmi gre tkole: Summer time, summer time, crazy, lazy summer time...
Ve kdo naslov komada in izvajalca?
Je pa lahka poletna pesem, ki je bila hit tam nekje leta 93/94. Prepeva jo pevka, ima podoben stil kot Alexia
Ve kdo naslov komada in izvajalca?
Je pa lahka poletna pesem, ki je bila hit tam nekje leta 93/94. Prepeva jo pevka, ima podoben stil kot Alexia
krikoman ::
No ta bo mal težka, ampak upam da bo kdo vedu. Ta pesem je na koncu Smallville epizode ko umre Clarkov "oče", in sicer je predvajana na njegovem pogrebu. Komad je počasen, poje pa ga moški, a se komu kaj sanja o naslovu oz. izvajalcu?
OChack ::
No za vse tiste k imate sempl komada nekje na kaseti al ap na kompu, al pa kr direkt iz filma, pa ne veste naslova, obstaja program TUNATIC , enostavnozalavfate program, mal se naštima kerim virom nj prsluškuje, potem pa na osnovi sempla proba najdt pravi komad.
Upam da vam bo v pomoč.
Upam da vam bo v pomoč.
Int€l inside, IDIOT Outside
nezk_ ::
hmm zdej sem pa res že obupana ker iščem ta komad že 1000let :S
na to pesm sta plesala sebastian pa njegova plesalka v zvezdah plešejo je pa hitreja pesem taka bl latino besedilo sem pa ujela sam neki tazga kot : let' s get loud al down ozi. neki takega
aja, pa to ne mislm pesmi od j.lo
na to pesm sta plesala sebastian pa njegova plesalka v zvezdah plešejo je pa hitreja pesem taka bl latino besedilo sem pa ujela sam neki tazga kot : let' s get loud al down ozi. neki takega
aja, pa to ne mislm pesmi od j.lo
mare_ ::
nezk_: čist tako, en preblisk, zdi se mi, da je bilo nekaj podobnega na enem od evrosongov v zadnjih letih... sej mogoče sem čist falil, ampak vseen :)
^WizarD^ ::
Lep pozdrav. Zanima me če kdo slučajno ve naslov muzike. Je že bol stara. Ne vem izvajalca in ne naslova. refren pa gre tako: oh my love, oh my love, please forgive me... hvala vnaprej
user427615 ::
a kdo ve mogoče ka je tist za en komad v reklami za Radensko, k tip dekletu nese vrtnco pa ga pol en z avtom v dežju zalije? :)
Sba ::
Kdo ve kjer komad je v filmu Swordfish, tam ko Stanley sestavlja uno kocko, mal pred tem ko plesat začne.
Na soundtracku tega komada mislm da ni (na hitro preletel), je pa v stilu kašnega FatBoySlim-a ... v "besedilu" pa reče 50.000 wats of funkin'.
Na soundtracku tega komada mislm da ni (na hitro preletel), je pa v stilu kašnega FatBoySlim-a ... v "besedilu" pa reče 50.000 wats of funkin'.
Those that claim that they're not showing off are drowning in denial!
Lep pozdrav. Zanima me če kdo slučajno ve naslov muzike. Je že bol stara. Ne vem izvajalca in ne naslova. refren pa gre tako: oh my love, oh my love, please forgive me ( enkrat je bila na na kraju zločina na koncu) ... hvala vnaprej
iMark ::
Aja ma jst sm mislu zdej to t novo k je "Reci halo in zgodilo se bo! " . Tisto: cukrček.....,sendviček..... V tem oglasu če vesete kira pesem je.
Alexius Heristalski ::
Poglej na prejšnjo stran te teme.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
Zako ::
Za vse tiste, ki ste bili letos na majskih igrah, ste lahko poslusali dobro komercialo:
Supafly vs Fishbowl - Let's get down
LP
Supafly vs Fishbowl - Let's get down
LP
Zako je zakon!!!
FaJeR ::
Mam še eno prošnjo za strokovnjake:
Mogoče ve keri, katera pesem ji tista iz reklame za Mentos, na POP TV sem jo že večkrat vido. Tam ko ptiči čivkajo melodijo.
Hvala.
Mogoče ve keri, katera pesem ji tista iz reklame za Mentos, na POP TV sem jo že večkrat vido. Tam ko ptiči čivkajo melodijo.
Hvala.
Yow,
Ve kdo mogoče naslov in izvajalca muzike ko je bila na Baru ko je Sara odhajala pa ko je zmagala na miss ? Refren: It's a beautifull girl on the world. Nekak tak.
Ve kdo mogoče naslov in izvajalca muzike ko je bila na Baru ko je Sara odhajala pa ko je zmagala na miss ? Refren: It's a beautifull girl on the world. Nekak tak.
jas pa še zmeraj rabim komad ko je sara odhajala z Bara. It's a beautifull woman on world je refren. Ty
Fuks ::
Danes sem slišal na radiu, mislim, da je to refren. Za tekst v oklepaju nisem ziher.
This is the world we live in,
(this are the words/is the love) we're givin'.
Any ideas?
This is the world we live in,
(this are the words/is the love) we're givin'.
Any ideas?
keko ::
ta komad sigurno kdo pozna.
hrvaški izvajalci...neki latino varjanta.
Kao tempera kisa nebo oboji Takve je boje srce moje otkad me ne volis.
Zanima me ime komada?
hrvaški izvajalci...neki latino varjanta.
Kao tempera kisa nebo oboji Takve je boje srce moje otkad me ne volis.
Zanima me ime komada?
Looney ::
@5er-->
ne, ni ta! se mi zdi, da prej tega nisemslišala, zdej na svetovnem jo pa na koncu vsake tekme vrtijo!
ne, ni ta! se mi zdi, da prej tega nisemslišala, zdej na svetovnem jo pa na koncu vsake tekme vrtijo!
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."