Forum » Izdelava spletišč » foto galerija
foto galerija
romario ::
kako enostavno postavit php foto galerijo na apache strežniku na win xp?
lp
lp
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
Cokolesnik ::
Lahko pa uporabiš namesto Apacheja kar IIS, ki je že vključen v XPje. Prek njih boš lahko naredil nekaj takega: http://budja.net/gallery/default.aspx .
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
romario ::
HELP!
uspel sem si naložit tale coppermine photo gallery, ampak ne morem uploadat slike
"The picture 'albums/userpics/10001/2002_09_24_ventana4.jpg' can't be inserted in the album
Error executing ImageMagick - Return value: 1"
uspel sem si naložit tale coppermine photo gallery, ampak ne morem uploadat slike
"The picture 'albums/userpics/10001/2002_09_24_ventana4.jpg' can't be inserted in the album
Error executing ImageMagick - Return value: 1"
andrej ::
jaz sem mel isti problem. probal sem kar nekaj odlicnih php galerij in nikjer instalacija ni sla brez problemov. problem je v tem, da v je vecinoma php galerij misljeno za linux uporabnike. windows uporabniki pa imamo potem velike tezave. meni se potem ni dalo vec zazat in sem uporabo kar ngallery. -> www.ngallery.org. rezultat pa je ze podal cokolesnik.
poweroff ::
Ja, a imas ImageMagick instaliran? Verjetno ne, zato ti javlja to napako. Instaliraj ga, pa bo delalo.
Rotty ::
Mogoče je krivo to, kar je meni vzelo nekaj časa, preden sem našel....
V nastavitvah imaš po defaultu pri načinu kreiranja ikon nastavljeno na GD version 1.x...a tukaj maš nastavljeno na Image magick?
V nastavitvah imaš po defaultu pri načinu kreiranja ikon nastavljeno na GD version 1.x...a tukaj maš nastavljeno na Image magick?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Rotty ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Image MagicOddelek: Omrežja in internet | 1299 (1216) | drola |
» | Katera web galerija (že narejena ali tista za IIS)Oddelek: Izdelava spletišč | 1216 (1135) | andrej |
» | Web GalerijaOddelek: Izdelava spletišč | 1959 (1706) | Cuoresportivo |
» | VAŠE foto galerije na netuOddelek: Sedem umetnosti | 1580 (951) | glavic |
» | Linux screenshotOddelek: Operacijski sistemi | 1007 (891) | cryptozaver |