Forum » Loža » Evro teden mobilnosti 2026
Evro teden mobilnosti 2026
ferko2 ::
Evo, tema o paniki in bla bla prevoznih pa taxi do masarykove.. v glavnem na radiu sem slišal "teden mobilnosti" in pač ja da to v praksi v ljubljani pomeni da je promet še bolj infarkten kot običajno.
In sem šel gledat, ker sem pač edini slotechov na miminalcu, me je zanimala le in samo ena stvar - ali bo tako zelo opevani in čislani javni prevoz djabe, in slučjano, še nadgradnja tega zastonjkarstva, če boš lahko bicikl na vlak vzel za djabe.
Če kdo lahko postreže s to informacijo.
Btw, teden ŽE traja, 16. sept se je začel.
In sem šel gledat, ker sem pač edini slotechov na miminalcu, me je zanimala le in samo ena stvar - ali bo tako zelo opevani in čislani javni prevoz djabe, in slučjano, še nadgradnja tega zastonjkarstva, če boš lahko bicikl na vlak vzel za djabe.
Če kdo lahko postreže s to informacijo.
Btw, teden ŽE traja, 16. sept se je začel.
V-i-p ::
@ferko2: trola je danes (bila, bo kmalu konec) v coni 1 brezplačna. So lajali nekaj po občilih, za druga prevozna sredstva pa ne vem, ampak so itaq izven tvojega minimalnega budgeta ;P.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
feryz ::
Če bi vedel, da je trola free, bi šel z avtom v Ljubljano in se vsaj enkrat peljal z busom.
Po več kot 30 letih.
Saj se hecam, itak da se ne vsedem na bus ali vlak.
Po več kot 30 letih.
Saj se hecam, itak da se ne vsedem na bus ali vlak.

WizzardOfOZ ::
Za teden mobilnosti se vsedeš v stroj s 6.3 V8 motorjem in se z njim odpelješ v službo.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!