☰

» »

Jadranje

Jadranje

Sharp999 ::

Tisti ki ste že kdaj jadrali, Kaj so vaši največji ˝hacki˝ jadranja? Do sedaj sem bil samo 1x na jadranju z 3 pari, letos nas gre pa 10 zelo dobrih prijateljev (starost 30-40). Kaj so vaše največje dogodivščine oziroma pizdarije? Kaj priporočate da bo obilo smeha, zajebancije,...?

bm1973 ::

Misliš pizdarije kar se tiče samega jadranja ali družbe?

Kar se tiče jadranja, je lahko spisek dolg ;).

Kar se tiče družbe, pa samo paziš, da koga ne izgubiš... Kar se lahko naredi, ker se folk preko meje napije.
Evropa je okupirana s strani ZDA od leta 1945.

Dokaz: 80.000 ameriških vojakov na celini.

Miki N ::

Najhujši so privezi, marine, samo to je NSFW.

buttcrack ::

samo slabo voljo in osebne težave doma pusti pa nima bit kej narobe.

wcpapir ::

Največ jadranja se kljub vsemu zgodi na kopnem :)

pegasus ::

Enkrat sem šel jadrat na karavanke na burjo ... odsvetujem, bruhal celo uro skupaj. Not my kind of fun ;)

Sharp999 ::

Ja ni straha, smo dobro pripravljeni pivci, ampak z glavo ni to preko meje pa da bi življenje razkiral v kakršnem koli smislu - smo skulirani.

hazlhof ::

Miki N je izjavil:

Najhujši so privezi, marine, samo to je NSFW.

Povej kaj več, nas zanima če se splača iti jadrati.

bm1973 ::

Saj ni kaj povedat.

Petki popoldne so zanimivi:

- Treba natankat nafto, gužve pred pumpo v marini so nore. Postane zabavno, če piha napšačen veter. Zabavno, ko se kdo vrine...
- Pristajanje zna biti zanimivo, ker so nekatere marine tako natlačene, da med pomoli ni, recimo, za 3 barke dolžine 12m razdalje. Plus mooringi, ki ga lahko zajameš. Ali se nanj obesiš.
- Čakanje na vrsto za privez, ob napačnem vetru, ki ti piha bočno na smer priveza. Zabava, če ni dovolj placa.

Tudi izhod iz marine zna biti ob zoprnem vertu zabaven... Sem že "nasedel" na štrike mooringa nasprotnega pomola. Se zgodi...

Jaz se ne delam norca iz ostalih s problemi, probam pomagat, in upam, da bo kdo tudi meni.

Tisti hrvaški frajerčki, zaposleni v marini, ki naj bi pomagali, pa ob malo bolj kompliciranem vremenu tudi hitro ostanejo spuščenih hlač. Dosti jih sploh noče pomagati...
Evropa je okupirana s strani ZDA od leta 1945.

Dokaz: 80.000 ameriških vojakov na celini.

Buggy ::

Nasa jutri starta iz Zadra. Furajo sceno ze ene 10 let. cca 10 ljudi, bolj ali manj istih. Skiper in njegova zena (kuharca) vedno z njimi. Tokrat spet Kornati. En teden. Zapestnica je se vedno must! Med jadranjem med voznjo vedno pogled v smeri voznje. Pod palubo ni priporocljivo za tiste s slabostjo. Antimetil tablete brez recepta proti slabosti so priporocljive. Dramina tablete povzrocajo zaspanost in se jih ne priporoca. Uzivat v dozivetju in in brez obrementitev, jadranje ponuja neko svojstveno izkusnjo in na tem eventu najdes dosti zadovoljstva, ce ti tak nacin dopustovanja seveda ustreza. Meni pac ne :P