» »

Vlada v senci in delovanje opozicije

Vlada v senci in delovanje opozicije

Temo vidijo: vsi
««
6 / 6
»
»»

harmonkar9 ::

primoz4p je izjavil:

Luka Mesec z lučkami na nujni vožnji.
Na zadnjem sedežu sedi Dule in snema; vsaj tako je razumeti iz članka
"Objavljamo video, o katerem se, kot rečeno, že nekaj let govori po kuloarjih, saj ga je Dušan Smodej po besedah naših sogovornikov v določenem krogu ljudi tudi (po)kazal."
vir

Primitivc levakarski! Ste videli, kako je zlorabil modro lučko, še huje kot moderatorji in levakarski troli zlorabljajo nas domoljube na tem forumu! Najprej nisem mogel verjeti svojim očem, nevarna scena kot s kaskaderji iz holivudskega filma, na srečo so domoljubni novinarji posnetek predali strokovnjaku za umetno inteligenco:

Posnetek smo dali v analizo strokovnjaku za umetno inteligenco. V poročilu je med drugim zapisal, da v posnetku niso zaznani znaki montaže, časovnica je zvezna. V posnetku ni zaznanih pozitivnih znakov umetne inteligence. V pregledanem območju niso zaznani vidni znaki lokalnega vstavljanja vsebine.

Ali je možno, da so levaki Smoleja na zadnjih sedežih s tem avtom in modrimi lučmi prešvercali v tujino, ko se je začel pregon v levakarskem krivosodju?

Zgodovina sprememb…

delavec44 ::

primoz4p je izjavil:

delavec44 je izjavil:

primoz4p je izjavil:

Sistem je potrebno probati, da se prepriča o pravilnosti delovanja.
Nikjer nikogar, nikogar ne ogroža, prižgane lučke, ki jih na koncu posnetka ugasne.
Vse OK, po mojem mišljenju, nobene zlorabe ni videti na posnetku.

Lahko tudi policisti in reševalci kar tako malo testirajo sisteme v prometu? Menda je nek zakon o tem...

Jaz tudi nobenega ne ogrožam pa mi vseeno napišejo kazen :(

Nisem vajen trobiti drugim v prometu. Pred tehničnim tako, če ne vidim drugega v prometu sprobam, če piska dela, ker sem že imel težave na tehničnim s tem ...
Pa tudi zavore sprobam, posebno če mi avto dalj časa stoji ...

Utk je izjavil:

Tu se ne gre za "prekršek", ampak za to da smo imeli ministra, ki se ne zna upret najbolj primitivni skušnjavi. No ja, morda je pa ravno zato pravi protikandidat Jankovića...

Proti kandidat Jankoviču je tudi Tone Rop, ki ima tudi neke težave ...

Zakaj lista Antona Ropa in Urške Klakočar Zupančič še nima stojnice pred upravno enoto?
Podpise za vložitev kandidature Antona Ropa pa zbira tudi skupna lista Antona Ropa in Urške Klakočar Zupančič, a Ropovi za razliko od Repića danes pred upravno enoto še niso imeli postavljene stojnice. Repić je sicer v javljanju za svoje sledilce dejal, da je ekipa njegovega potencialnega protikandidata zanjo zaprosila že pred dvema tednoma, dovoljenja pa, da še niso dobili. Ali to drži, smo preverili tako pri Ropovih kot tudi na MOL.
Generalni sekretar stranke Jani Möderndorfer je dejal, da gre v tem primeru za navadno uradniško aroganco in da je prepričan, da ne gre za namerno nagajanje s strani aktualnega župana Zorana Jankovića.

Danes že imata stojnico, sem šel mimo. Zgleda je objava pomagala.

primoz4p ::

Prav je tako.
Taki nizki udarci Jankovića na neposredno konkurenco niso za nikamor.
Niti on niti Rop nista prava levičarja ...

Utk ::

"To je posnetek s poroke, kjer sem bil poročna priča bratu. Na slovenskih porokah se hupa. Na podeželski cesti, kjer ni bilo nikogar (kot je razvidno iz posnetka), sem za nekaj sekund prižgal še lučke. Skratka, tudi ta "afera" ni nič več kot hupanje na poroki," pravi Mesec

Vsak lahko pogleda da sem napisal, da te lučke niso ravno neka zgodba, ampak zdaj je pa postala. Eno je da se malo zafrkavaš in si primitiven, drugo pa da imaš ljudi za bedake. Tega zadnjega pa res ne prenesem. Jaz ne vidim nobene kolone spredaj (a ravno prvi je bil on?), ne slišim hupanja drugih avtov, slišim pa pospeševanje, kar se tudi ponavadi ne dela ko se vozi procesija.

Eh Lukec...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

harmonkar9 je izjavil:

primoz4p je izjavil:

Luka Mesec z lučkami na nujni vožnji.
Na zadnjem sedežu sedi Dule in snema; vsaj tako je razumeti iz članka
"Objavljamo video, o katerem se, kot rečeno, že nekaj let govori po kuloarjih, saj ga je Dušan Smodej po besedah naših sogovornikov v določenem krogu ljudi tudi (po)kazal."
vir

Primitivc levakarski! Ste videli, kako je zlorabil modro lučko, še huje kot moderatorji in levakarski troli zlorabljajo nas domoljube na tem forumu! Najprej nisem mogel verjeti svojim očem, nevarna scena kot s kaskaderji iz holivudskega filma, na srečo so domoljubni novinarji posnetek predali strokovnjaku za umetno inteligenco:

Posnetek smo dali v analizo strokovnjaku za umetno inteligenco. V poročilu je med drugim zapisal, da v posnetku niso zaznani znaki montaže, časovnica je zvezna. V posnetku ni zaznanih pozitivnih znakov umetne inteligence. V pregledanem območju niso zaznani vidni znaki lokalnega vstavljanja vsebine.

Ali je možno, da so levaki Smoleja na zadnjih sedežih s tem avtom in modrimi lučmi prešvercali v tujino, ko se je začel pregon v levakarskem krivosodju?

Luka pravi da ...

Mesec pristnosti posnetka ne zanika, pojasnjuje pa, da je vzet iz konteksta. "To je posnetek s poroke, kjer sem bil poročna priča bratu. Na slovenskih porokah se hupa. Na podeželski cesti, kjer ni bilo nikogar (kot je razvidno iz posnetka), sem za nekaj sekund prižgal še lučke. Skratka, tudi ta “afera” ni nič več kot hupanje na poroki," pravi Mesec, ki meni, da ga poskušajo pred ljubljanskimi volitvami diskreditirati.
https://www.zurnal24.si/slovenija/mesec...

... opozarjanje srnic in zajčkov pred pijanimi vozniki (na slovenskih porokah se pije) prvega v koloni, da se Bambiju ne bi pripetila nesreča ...

lynxslo5 ::

Stranka od Luke Mesca je najbolj sovražna do katoliške cerkve, on se pa udeleži cerkvenega obreda. Hinavščina na kvadrat.
Core i7-14700F, Kingston DDR5 32GB (2x16GB) 5600MHz,
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt

c3p0 ::

Utk je izjavil:

"To je posnetek s poroke, kjer sem bil poročna priča bratu. Na slovenskih porokah se hupa. Na podeželski cesti, kjer ni bilo nikogar (kot je razvidno iz posnetka), sem za nekaj sekund prižgal še lučke. Skratka, tudi ta "afera" ni nič več kot hupanje na poroki," pravi Mesec

Vsak lahko pogleda da sem napisal, da te lučke niso ravno neka zgodba, ampak zdaj je pa postala. Eno je da se malo zafrkavaš in si primitiven, drugo pa da imaš ljudi za bedake. Tega zadnjega pa res ne prenesem. Jaz ne vidim nobene kolone spredaj (a ravno prvi je bil on?), ne slišim hupanja drugih avtov, slišim pa pospeševanje, kar se tudi ponavadi ne dela ko se vozi procesija.

Eh Lukec...

Torej: prvi v koloni, pospeševal pred ostalimi v koloni(?), oblečen v srajco, ki jo je sicer redno nosil. Ponavadi tako oblečen ne greš na poroko. V2 zgodbice bo verjetno vsebovala preoblačenje, da se srajca ne zmučka med vožnjo.

Zgodba ne pije vode, IMO se Dr. Luka laže. Lahko pa sproducira slike iz poroke, kjer bo razvidno, kako je bil oblečen. Tako bi lahko dodal vsaj trojico kredibilnosti tej zgodbici.

lynxslo5 je izjavil:

Stranka od Luke Mesca je najbolj sovražna do katoliške cerkve, on se pa udeleži cerkvenega obreda. Hinavščina na kvadrat.

Dule, (.) bestič od Luke: "Na mojh zabavah se ni sexxxalo (majke mi) ... če pa slučanjo se je je bil konsenz (najprej poroka ...)".
To je za na oltar ...

Lahko pa sproducira slike iz poroke, kjer bo razvidno, kako je bil oblečen

Dejansko jo je in v resnici je bil tisto oblečen. Tako da ta del je lahko res. Ampak da je bilo tisto tuljenje del poroke je pa malo bosa. Pa tudi če bi bilo, šef policije je vprašal kje zaboga je dobil modro rotirko. Tega ne moreš kar kupit niti on naj ne bi tega kar imel.

fikus_ ::

takšno modro luč lahko kupiš na spletu, ne smeš je pa uporabljati v prometu.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.

Če jo je sam kupil in si jo nataknil je to še veliko hujše od samega vžiga za par sekund.

Čeprav je res da jo je imel vklopljeno v outlet kot zadnji cigo. Upam da nimajo tudi policaji to tako rešeno...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

nejclp ::

lynxslo5 je izjavil:

Sovražna do katoliške cerkve? A haluciniraš? Preberi si zadnjo encikliko,
https://www.vatican.va/content/leo-xiii...
saj imata vodja katoliške cerkve in Levica praktično enaka stališča glede socialnih in človekovih pravic, dela in kapitala; človek je pred kapitalom, izkoriščanje delavcev je nedopustno, država mora zaščiti šibkejše, dostojno delo je pred golo produktivnostjo, skupno dobro pred zasebnim interesom, lastnina ima socialno funkcijo.

c3p0 je izjavil:

Utk je izjavil:

Eh Lukec...

Torej: prvi v koloni, pospeševal pred ostalimi v koloni(?), oblečen v srajco, ki jo je sicer redno nosil. Ponavadi tako oblečen ne greš na poroko. V2 zgodbice bo verjetno vsebovala preoblačenje, da se srajca ne zmučka med vožnjo.

Zgodba ne pije vode, IMO se Dr. Luka laže. Lahko pa sproducira slike iz poroke, kjer bo razvidno, kako je bil oblečen. Tako bi lahko dodal vsaj trojico kredibilnosti tej zgodbici.

Vir Lukov instagram

lynxslo5 je izjavil:

To tudi mene moti, da skruni cerkev s svojo prisotnostjo, hinavsko od njega in od duhovnika! Če bi jaz bil župnik, bi ga takoj nagnal ven, samo tako bi Cerkev ohranila dostojanstvo in s tem dobila prave, domoljubne vernike ter ustavila upad članstva.

primoz4p je izjavil:

c3p0 je izjavil:

Utk je izjavil:

Eh Lukec...

Vir Lukov instagram

To je verjetno AI in montaža, ki zgodbici ne doda trohice kredibilnosti. Se bo takoj razgalilo, ko c3p0 preda sliko drugemu strokovnjaku za AI in oblačenje. Zadeva ne pije vode.

Zgodovina sprememb…

lynxslo5 ::

harmonkar9 je izjavil:

lynxslo5 je izjavil:

To tudi mene moti, da skruni cerkev s svojo prisotnostjo, hinavsko od njega in od duhovnika! Če bi jaz bil župnik, bi ga takoj nagnal ven, samo tako bi Cerkev ohranila dostojanstvo in s tem dobila prave, domoljubne vernike ter ustavila upad članstva.

Upam, da se bo Lukec oglasil, ko bo Nataša Sukić naslednjih pljuvala po katoliški cerkvi.
Core i7-14700F, Kingston DDR5 32GB (2x16GB) 5600MHz,
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt

lynxslo5 je izjavil:

harmonkar9 je izjavil:

lynxslo5 je izjavil:

Upam, da se bo Lukec oglasil, ko bo Nataša Sukić naslednjih pljuvala po katoliški cerkvi.

+1. Če hoče biti katolik, naj naredi red v svoji stranki, da se ne bo povprek gobcalo čez RKC. Ali pa naj ne hodi v Božji hram.

Najhuje je pa to, da tak divji nemoralnež, ki je bil na zabavi pri obtoženem s spolnimi očitki, potem pride v stik z našimi duhovniki, ki vsakodnevno prakticirajo čistost in se upirajo spolnim skušnjavam.

Zgodovina sprememb…

c3p0 ::

Utk je izjavil:

Dejansko jo je in v resnici je bil tisto oblečen. Tako da ta del je lahko res. Ampak da je bilo tisto tuljenje del poroke je pa malo bosa. Pa tudi če bi bilo, šef policije je vprašal kje zaboga je dobil modro rotirko. Tega ne moreš kar kupit niti on naj ne bi tega kar imel.

Sem videl potem, ja. Dejansko gre vsakodnevno oblečen na poroko brata. In v cerkev. Material se sam piše.

c3p0 je izjavil:

Utk je izjavil:

Sem videl potem, ja. Dejansko gre vsakodnevno oblečen na poroko brata. In v cerkev. Material se sam piše.

+1. Še en šok več, da ga ni gospod župnik ven zabrisal. Najprej bi ga moral ven vreči zaradi politike njegove stranke, potem pa še zaradi neprimernih oblačil. Kam je padla naša Cerkev? Človek bi pomislil, da so za denar pripravljeni marsikaj spregledati. Kdo ve, kaj se je dogajalo prej ali potem v zakristiji.
««
6 / 6
»
»»