» »

Apple predstavil iPhone 17e

1
2
»

Tody ::

Dejansko sem googlov pa je vrgla to AI ven :) Ja brez addona žal ne bo šlo, je pa še predlagal da si ustvariš bližnico da takoj ko daš recimor cc ti spremeni v č. Aja pa Č požre več podatkov kot C :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tody ()

ššš ::

Men je 17e po par mescih zacel takele črve delat na fotkah. Kaka fotka je umes ok. Večina ne.

https://photos.app.goo.gl/PS7yVcAw6vJq1...

No, pa en kup drugih stvari je še.
Greje se nenormalno. Še nikol nisem mel telefona, k bi bil tok vroč, da ga ne bi mogu držat v roki. Displej na max brightness sploh ne dela več kot par sekund. To je kt ena demo funkcija.

Pa gest se nikakor ne morem navadit. Preveč je vsega. Kt dab študiral knjigo urokov.

Face recognition z očali ne dela. V avtu, ko voziš, ne moreš odklenit telefona. Morš pru dat očala dol.

Lahko probate challange. Ta telefon dat enmu v roke, ki ni ifon user, pa da ga ugasne. Klik na desno tipko, k ni označena in je ista kot vse ostale. Tok da že na začetku maš možnost 1 proti 4. Potem poteg gor. Pa poteg dol. In točno 1 sekundo držat ikonco za izklop. Če je 2s ni ok. Potem pa še slajd v desno. Mislm dobeseno fuck off. Ko grem zvečer spat rad ugasnem telefon, ne pa kličem pokojno staro mamo.

Kje je silent mode switch, k je bil trademark ifonov. Ni ga. Namest tega maš shortcut tipko, k ti odpre,...ja...prijavno okno za kodo vtipkat. Klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik. In potem spet slajd gor, pa slajd dol, pa slajd v PM.

Skor nemogoče nalaganje fajlov na icloud. U bistvu se clo uradno ne da. Piše na apple spletni strani. Icloud uradno samo sinhronizira ifon ali macbook. Temu je namenjen. Da bi uplovodov disk s fotkami na cloud? Jah,.... Ok, lahko, po 500 na enkat al kok ze? Mam jih kake 10000 več.

Diski, klucki, card readerji. To prek USB-Cja vse dela na pol. Vtakneš card reader z SD kartico v USB-C. Včasih maš v photos appu ikonco "import", včasih ne. Pa tut če je, potem zgine.

Fotoaparat: HDR se ne da izklopit. HDR fotke mi grejo na bruhanje.

Ga ni browserja v IOS-u, k bi mel konstantno spodej prkazan taskbar. Ga ni. Tut fenomenalna Opera v apple razlicici tega nima. Če hočeš v Safariju vidit naslov spletne strani, na keri si, moraš pru poslajdat gor pa dol. Vse se ti premakne in zdrka. Kt da bi mogu za pogledat na keri strani knige si, le to zabrisat u zid.

Ne vem, res je tole ratalo vse prej kot user frendly. Al pa sem star ratal. Mel sem ifone 3..4..5.... In takat je bil Apple pojm ergonomije. Tole zdej pa ni nič od nič.

Mislm, da bom se kako leto živel s tem, potem pa šel nazaj na neki normalnga.

Aja, pa slovenski prevod. A boste mel "obroč" on al off? Haha...

bojsi ::

Zvezdica27 je izjavil:

kako za vrača dobim na 17e šumnike na ločenih tipkah... torej da je tipka zase. č ž š rabim
Ne apple ne google keyb tega nimata...

Vgrajena tipkovnica tega nima, bo pa z naslednjo posodobitvijo (iOS 27) baje to urejeno. Je pa še kakšen mesec do uradnega updata.

Zvezdica27 ::

ok, hvala.

jaz sem imel iphona, imam maca doma, pa moram priznat... da se mi Android bolj dopade, sploh ta zaklenjenost me moti... da AFS in NTFS med sabo ne vidita, a še vedno s ejebemo v glavo?

Malo mi je žal, a zaenkrat foun dobro dela (prej sem imel xiaomi rednote 13 ali kaj je).

zz
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Apple bo zaradi dragih pomnilniških čipov podražil svoje izdelke

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
132644 (1208) timrosu
»

Na Artemisu II s pridom uporabljajo iPhone

185031 (3244) samsung8
»

Applove novosti (strani: 1 2 )

757768 (2724) bm1973
»

Applov tanki iPhone Air se prodaja slabo, iPhone 17 pa odlično

285378 (3205) BigWhale
»

Apple predstavil iPhone 17, nove ure in slušalke (strani: 1 2 )

9316169 (10152) Meizu

Več podobnih tem