Forum » Igre » Igre za starejši računalnik
Igre za starejši računalnik
DJ ROK ::
Živjo ali mi lahko prosim poveste katere igre si naj kupim za moj računalnik.
Imam: Pentium 2 400mhz, 64 mb rama 800mb prostobra na disku.
dajte mi prosim povedeti vsaj enih 10 iger ali več.
Imam: Pentium 2 400mhz, 64 mb rama 800mb prostobra na disku.
dajte mi prosim povedeti vsaj enih 10 iger ali več.
- spremenilo: Tr0n ()
boom-bar ::
Age of Empires
Midtown Madness
Motocros Madness
Simcity 2000 (mogoče tudi 3000)
Unreal Tournament
Quake 3 Arena (mogoče tudi Team Arena)
Worms (vsi dela razen 3D, Blast mogoče)
Jedi Knight 2 (mogoče)
Metal Gear Solid
Medal of Honor (mogoče)
Retourn to Castle Wolfenstein (tako kot Medal oh Honour)
Gothic
Upam da sm pomagal
Midtown Madness
Motocros Madness
Simcity 2000 (mogoče tudi 3000)
Unreal Tournament
Quake 3 Arena (mogoče tudi Team Arena)
Worms (vsi dela razen 3D, Blast mogoče)
Jedi Knight 2 (mogoče)
Metal Gear Solid
Medal of Honor (mogoče)
Gothic
Upam da sm pomagal
Legalizirajte mehke droge!!!
VuLc4n0 ::
800mb prostobra na disku.
jaooo... že sam špil rab več kot 800 mb placa, če ga pa še namestiš ti ostane 100 mb (v najboljšem primeru)
http://christinalake.cjb.net
Zgodovina sprememb…
- spremenil: VuLc4n0 ()
Vikking ::
boom-bar če si obe igrci igral potem veš da rtcw in moh-a nista ista niti približno, tko kot po kvaliteti igre, igralnosti, užitka, multiplayermod-a, grafiki, realnosti, igralnosti, dodajanju novih map itd....itd....itd....itd....itd....itd....itd....itd....itd....
tko da si se ornk zmotu in ne meći v koš istih stvari ki jih nisi igral ampak samo veš da obstajajo!
boom-bar če si obe igrci igral potem veš da rtcw in moh-a nista ista niti približno, tko kot po kvaliteti igre, igralnosti, užitka, multiplayermod-a, grafiki, realnosti, igralnosti, dodajanju novih map itd....itd....itd....itd....itd....itd....itd....itd....itd....
tko da si se ornk zmotu in ne meći v koš istih stvari ki jih nisi igral ampak samo veš da obstajajo!
Deathlike M Tito ::
na 800 mega disk max 2 igri, pa se to je oprasanje!!! daj si igre podobne SOLDATU (igras ga lohku n neti) ce cs met usaj 10 igr na 800mb disku.
do what i say not what ive done!
boom-bar ::
Viking, ne meči v isti koš iger in igrc
Če bi med branjem mojega sporočila bil pozoren bi ugotovil, da so v oklepaju opombe glede na zahtevnost mašine in ne igre kot take. Obe sm končal in vem kaka je razlika med njima in smo imeli v šoli kar nekaj hudih razprav na temo kera je boljša.
Če bi med branjem mojega sporočila bil pozoren bi ugotovil, da so v oklepaju opombe glede na zahtevnost mašine in ne igre kot take. Obe sm končal in vem kaka je razlika med njima in smo imeli v šoli kar nekaj hudih razprav na temo kera je boljša.
Legalizirajte mehke droge!!!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: boom-bar ()
jlpktnst ::
za nekatere igre ti bo rama primanjkovalo.
poglej na the-underdogs malo po starih igrah (abandonware), ali pa na www.megagames.com - pod freeware - je nekaj iger ki bi morale delat - ala soldat
vse igre do 1999 (mogoče 2000) bi ti mogle delovat - pač boš igral eno po eno:)
recimo:system shock 2, nfs 3, half life, cs, serious sam(1), redalert (1&2), tiberian sun, aoe(1&2), unreal, undying, jagged alliance (2?) heroes of might and magic (do 3), diablo2 lod ...
poglej na the-underdogs malo po starih igrah (abandonware), ali pa na www.megagames.com - pod freeware - je nekaj iger ki bi morale delat - ala soldat
vse igre do 1999 (mogoče 2000) bi ti mogle delovat - pač boš igral eno po eno:)
recimo:system shock 2, nfs 3, half life, cs, serious sam(1), redalert (1&2), tiberian sun, aoe(1&2), unreal, undying, jagged alliance (2?) heroes of might and magic (do 3), diablo2 lod ...
MadMicka ::
Za starejši računalnik, starejše igre Vse, kar je starejš, k 2 leti, ti bo delal k pr norcih.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vaših 5 igr vseh časov (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 40565 (26281) | Sc0ut |
» | Katere FPS igre ste že preigrali?Oddelek: Igre | 3469 (3052) | guest #44 |
» | First person streljačine (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 6585 (5080) | jan01 |
» | Naj Igra !!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 10442 (6683) | Poldi112 |
» | Return To Castle Wolfenstein (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 5741 (4609) | LunKi |