Forum » Loža » Morje 2025 (dopust na Hrvaškem)
Morje 2025 (dopust na Hrvaškem)

lemur233 ::
Temo odpiram z namenom, da se mal pomenimo kje iščete ugodne nastanitve, poveste mal kam hodite, mogoče kakšen apartma ali kraj priporočate itd..
Kako je kaj z last minute ponudbami, vam je že uspel kakšen dober deal ?
Meni je pri izbiri apartmaja zelo pomembno ležišče. Tista dodatna ležišča v obliki 15 let starega raztegljivega kavča mi vedno poslabšajo izkušnjo.
Kako je kaj z last minute ponudbami, vam je že uspel kakšen dober deal ?
Meni je pri izbiri apartmaja zelo pomembno ležišče. Tista dodatna ležišča v obliki 15 let starega raztegljivega kavča mi vedno poslabšajo izkušnjo.

telexdell ::
Najboljša destinacija na Hrvaškem je Antalija ali Hurgada. Tam ne vidiš raztegljivivih kavčev, pa tudi last minut se dobi zelo ugodno. Niti ni problema z nepričakovanimi cenami storitev saj je običajno zajeto vse v paketu. So pa veseli, če komu daš kak € napitnine.
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.

Ko pa greš na Hrvaško je pa tam preveč Hrvatov- če se že gremo rasizem.
Hrvaška leži ob Jadranu kateri je zaliv Sredozemskega morja. Tam pa leži Antalija. Torej je morje isto.
Če pogledaš čas- vzamimo neko srednjo lokacijo npr. Zadar. Če dam v Goole maps je predviden čas potovanja 5:33 ure (v sezoni in gužvi seveda še več, na otoke pa itak...). Če grem v Antalijo pa imam do letališča 1 uro pol sem tam 2 uri, 2 ur traja let in 1 uro z avtobusom do hotela. Torej potujem še manj, brez skrbi in spočit.
Če pogledaš cene- vzemi v roke kataloge Relaksa, Sončka, Kompasa...Na Hrvaškem je polpenzion dražji kot spodaj vse vključeno (od hrane preko pijače do nekaterih aktivnosti).
Če gledaš namestitev- v Antaliji nimaš starih kavčev...
Seveda- če ti je všeč Hrvaška pojdi tja in ne sprašuje za cene. Če pa iščeš dopust po ugodni ceni pol pa preberi zgoraj.
Hrvaška leži ob Jadranu kateri je zaliv Sredozemskega morja. Tam pa leži Antalija. Torej je morje isto.
Če pogledaš čas- vzamimo neko srednjo lokacijo npr. Zadar. Če dam v Goole maps je predviden čas potovanja 5:33 ure (v sezoni in gužvi seveda še več, na otoke pa itak...). Če grem v Antalijo pa imam do letališča 1 uro pol sem tam 2 uri, 2 ur traja let in 1 uro z avtobusom do hotela. Torej potujem še manj, brez skrbi in spočit.
Če pogledaš cene- vzemi v roke kataloge Relaksa, Sončka, Kompasa...Na Hrvaškem je polpenzion dražji kot spodaj vse vključeno (od hrane preko pijače do nekaterih aktivnosti).
Če gledaš namestitev- v Antaliji nimaš starih kavčev...
Seveda- če ti je všeč Hrvaška pojdi tja in ne sprašuje za cene. Če pa iščeš dopust po ugodni ceni pol pa preberi zgoraj.

gruntfürmich ::
vsi hodite na hrvaško zaradi 'morja'. torej skos plavate ali grgrate to kao čisto vodo (čeprav so odplake speljane direktno na plažo)?
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

socialec ::
so tudi drugačna turistična doživetja kot biti stacioniran v hotelu/kampu ali kaj je že danes sinonim za ekstra bogatijo...

iKst_ ::
gruntfürmich je izjavil:
vsi hodite na hrvaško zaradi 'morja'. torej skos plavate ali grgrate to kao čisto vodo (čeprav so odplake speljane direktno na plažo)?
Zakaj pa greš na morje, če ne zaradi morja?

Meee ::
Vsako leto hodimo večkrat na Hrvaško izključno ker imam dostop do skoraj brezplačnega družinskega apartmaja (pač plačaš položnice, urediš kakšno popravilo...). Da tega ne bi imeli, me Hrvaško morje verjeto ne bi videlo, razen vsake toliko samo za kak vikend kampiranja..
Lepo morje, narava (vsaj npr. Kamenjak in otoki...),hrana...itd ampak cene so pa čisto šle iz nadzora. Da grem za 2 ali celo 3 tedne na hrvaško in moram za ta čas plačati apartma ali hotel...dam podoben denar pa sem 1 mesec v Aziji.
Lepo morje, narava (vsaj npr. Kamenjak in otoki...),hrana...itd ampak cene so pa čisto šle iz nadzora. Da grem za 2 ali celo 3 tedne na hrvaško in moram za ta čas plačati apartma ali hotel...dam podoben denar pa sem 1 mesec v Aziji.

hrana? kje? v turist trapih? ali v plodinah?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gruntfürmich ()

Letalska karta + ostali stroški prevoza na Tajsko ali Vietnam so čez palec cca. 4 jurje za 4 člansko družino. Apartma ali hotel za 14 dni 700-800€. Hrana 700-800€. Plus ostale malenkosti. Čez palec daš za 14 dni JV Azije za 4 člansko družino 5-6k.
Imaš še kakšno drugo opcijo. Ponudbe je ogromno, hrana je lahko vrhunska. Lahko pa tudi zelo zanič in draga, če ne znaš drugega kot zaviti v prvi tourist trap na rivi.
gruntfürmich je izjavil:
Imaš še kakšno drugo opcijo. Ponudbe je ogromno, hrana je lahko vrhunska. Lahko pa tudi zelo zanič in draga, če ne znaš drugega kot zaviti v prvi tourist trap na rivi.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: iKst_ ()

Ganon ::
Slotechovce sem imel za pametnejše ljudi. Očitno je domet vsako leto poriniti avto čez južno mejo, ležati na istem kamenju in za to revščino še svinjsko drago plačati. Čestitke.

NuMaN ::
Vsako leto ista zgodba tik pre junijem.
Naj gre vsak kam želi ... (sam ne bom povedal kam grem, ne maram gneče, sicer asketskih neatraktivnih krajev itak nihče ne mara).
Naj gre vsak kam želi ... (sam ne bom povedal kam grem, ne maram gneče, sicer asketskih neatraktivnih krajev itak nihče ne mara).
Imam 124,9 delnic Vzajemne.

aborko ::
Letalska karta + ostali stroški prevoza na Tajsko ali Vietnam so čez palec cca. 4 jurje za 4 člansko družino. Apartma ali hotel za 14 dni 700-800EUR. Hrana 700-800EUR. Plus ostale malenkosti. Čez palec daš za 14 dni JV Azije za 4 člansko družino 5-6k.
LAhko daš tudi 10k EUR in več, navzgor praktično ni omejitve...Lahko pa tudi takole: povratna letalska karta 360EUR iz Dunaja, nočitve imaš od 4EUR/osebo na noč naprej (npr. otok Koh Chang) in to v privat hišici 10m od morja, seveda s klimo. Hrana - pač ješ lokalno ulično hrano, sadje (pasjonke npr. so TOP 1EUR=1kg), morske zadeve,...10EUR na glavo na dan imaš dovolj. Najem skuterja 4EUR na dan, midva sva dala za cel mesec 1,3k na osebo res vse všteto, s tem da je tu vštet še notranji let na sever Chiang Mai + povratni let v Kuala Lumpur ter 1 teden bivanja tam.
https://ibb.co/G4Bh34Pg
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: aborko ()

.Lahko pa tudi takole: povratna letalska karta 360EUR iz Dunaja
Kam točno in kdaj? Pa prevoz do Dunaja, parking, transferji od letališča do destinacije na lokaciji...? Pa kako fleksibilen si lahko pri takih potovanjih? Dokler si brez otrok ni problem, tudi, ko so otroci majhni še gre. S šoloobveznimi froci si precej bolj omejen.
Drugače lahko podobno računico narediš za Hrvaško. 50€ te pride bencin do enega otoka, apartmaji se dobijo za 30-40€ na dan, parcele v kakšnih manjših kampih še ceneje. V Lidlu pa tudi z lahkoto preživiš z 10€ na dan, ali pa ješ napol zastonj v kakšni lokalni konobi, kjer turista niso videli že od 1988.
Ampak ni to bistvo. Gre za to, da Hrvaška še vedno ponuja ogromno za zelo spodobno ceno.

Utk ::
Nimam nič proti če gre nekdo v Azijo, ampak zakaj bi bilo to avtomatsko bolje kot Hrvaška, ki je imaš pred nosom?
Sicer smo bli na morju na Hrvaškem nazadnje nekje leta 2020, ni mi problem it drugam. Ampak za vsako ceno, tudi če nižjo, pa ni nujno.
Sicer smo bli na morju na Hrvaškem nazadnje nekje leta 2020, ni mi problem it drugam. Ampak za vsako ceno, tudi če nižjo, pa ni nujno.

.Lahko pa tudi takole: povratna letalska karta 360EUR iz Dunaja
Kam točno in kdaj? Pa prevoz do Dunaja, parking, transferji od letališča do destinacije na lokaciji...? Pa kako fleksibilen si lahko pri takih potovanjih? Dokler si brez otrok ni problem, tudi, ko so otroci majhni še gre. S šoloobveznimi froci si precej bolj omejen.
Drugače lahko podobno računico narediš za Hrvaško. 50€ te pride bencin do enega otoka, apartmaji se dobijo za 30-40€ na dan, parcele v kakšnih manjših kampih še ceneje. V Lidlu pa tudi z lahkoto preživiš z 10€ na dan, ali pa ješ napol zastonj v kakšni lokalni konobi, kjer turista niso videli že od 1988.
Ampak ni to bistvo. Gre za to, da Hrvaška še vedno ponuja ogromno za zelo spodobno ceno.
Se v Ljubljani ali Celju ali Mariboru...usedeš na FlikBus pa te dostavi na Dunajsko letališče. Isto te pripelje nazaj. Torej si s prvim delom opravil. Zakaj pa bi bil s šoloobveznimi frci obremnejen za Azijo in ne tudi za Hrvaško?
Primerjati namestitve z iskanjem poceni lukne na Hrvaškem ali najemom kar ti pač trenutno najbolj ugaja v Aziji ali hrano iz Lidla z pečeno ribo postreženo na peščeni obali tik ob morju...Kar hodi še naprej na Hrvaško. Nikjer ni boljše kot tam!

recmajkemi ::
gruntfürmich je izjavil:
Ne vem zakaj je tukaj ali ali, Plodine so tudi t.i. Tourist trap. Cene 2 ali celo 3 kratnik nekih povprečnih slovenskih.
V tej državi vsi vedo za vse svinjarije, ki se dogajajo.
Ko pa vprašaš, kdaj so prijavili kako stvar pa črički.
Če veš, obišči & prijavi na; e-uprava.gov.si/podrocja/vloge/vloga.html?id=2377
Ko pa vprašaš, kdaj so prijavili kako stvar pa črički.
Če veš, obišči & prijavi na; e-uprava.gov.si/podrocja/vloge/vloga.html?id=2377

Na dopustu ne bomo gledali na vsak evro.
Jedli bomo ob morju, ob glasbeni spremljavi one man benda, in se z nostalgijo spominjali preteklih časov, ko smo bili še mladi.
Jedli bomo ob morju, ob glasbeni spremljavi one man benda, in se z nostalgijo spominjali preteklih časov, ko smo bili še mladi.

v Ljubljani ali Celju ali Mariboru...usedeš na FlikBus pa te dostavi na Dunajsko letališče. Isto te pripelje nazaj. Torej si s prvim delom opravil. Zakaj pa bi bil s šoloobveznimi frci obremnejen za Azijo in ne tudi za Hrvaško?
Flixbus za 4 iz Ljubljane do Dunaja pride še cca. 250-300€ (povratna). Pa trenutno so letalske karte v juliju 2025 okoli 850-900€. Najcenejša na Skyscannerju je sicer 630€ ampak je skupen čas potovanja več kot 27 ur.
Torej, 3400 za letalske karte, 250€ za flixbus in nekaj za trajekt, pa si na tistih cca. 4 jurjih, ki sem jih omenjal zgoraj.
Primerjati namestitve z iskanjem poceni lukne na Hrvaškem ali najemom kar ti pač trenutno najbolj ugaja v Aziji ali hrano iz Lidla z pečeno ribo postreženo na peščeni obali tik ob morju...Kar hodi še naprej na Hrvaško. Nikjer ni boljše kot tam!
Tisti bungalovi niso ravno 5* hotel :) Čisto primerljivo s poceni apartmajem ali kampom. Svežo ribo pečeno na obali se pa tudi na Hrvaškem dobi, ne boš verjel. In to precej ugodno, če ne greš v najbolj turistično restavracijo.
Pa ne vem kje si prebral, da je na Hrvaškem najboljše ali, da jaz posebej obožujem Hrvaško. Mi gremo enkrat do dvakrat na neto na daljše potovanje, delamo roadtripe po ZDA, potujemo veliko po EU, pa ravno načrtujem Vietnam za letošnjo jesen (zato tudi malo spremljam cene letalskih kart).
Ampak vmes bomo šli pa še vseeno za 1 teden v kamp na Hrvaško kot vsako leto, ker je blizu, poceni, lepo, ljudje so prijazni pa 3 ure od doma smo.

Utk ::
Dobro nam gre. Hrvaška je dražja kot južna Azija, in obenem si jo vendarle lahko privošči 90% Slovencev. Kar je verjetno večji delež kot Fincev, kot smo se zadnjič pogovarjali...

Ja na Hrvaško greš če si drugega ne moreš privoščit.
Ja, to bo to. Zato so po kampih parkirane prikolice za 50 jurjev ob BMW in Audi SUVih, kamperji za 100 jurjev, gliserji, jetskiji... Verjetno avstrijci, ki so si dali za foro delat slovenske tablice :)

velikBrokoli ::
Vsako leto ista tema.
Zakaj Hrvaška? Ker je blizu in ker imajo lepo obalo z veliko sence, kar je odlično.
Družino spokaš v avto in si v 2 urah lahko tam. V juliju dobiš za 14 dni družinski apartma za okoli 2 jurja kar ni spet tako ogabno veliko, sploh med sezono. Saj dobite regres
Zakaj Hrvaška? Ker je blizu in ker imajo lepo obalo z veliko sence, kar je odlično.
Družino spokaš v avto in si v 2 urah lahko tam. V juliju dobiš za 14 dni družinski apartma za okoli 2 jurja kar ni spet tako ogabno veliko, sploh med sezono. Saj dobite regres

Tipični slo-tech. Vprašaš eno specifično vprašanje in namesto odgovorov dobiš mini spletno državljansko vojno.
Turčija mi smrdi, pa ne zaradi ljudi, zaradi kulture. Tunizija tudi. Arabska kultura tudi. Pač ne maram njihove hrane, zato me ne vidjo kaj dosti tam doli. Še danes se mi bruha po tistih mastnih slaščicah.
Turčija mi smrdi, pa ne zaradi ljudi, zaradi kulture. Tunizija tudi. Arabska kultura tudi. Pač ne maram njihove hrane, zato me ne vidjo kaj dosti tam doli. Še danes se mi bruha po tistih mastnih slaščicah.

Pozabil sem napisati, da bom šel izven sezone.
V Sloveniji je prav luštno, ko so vsi na dopustu ...

nejc_nejc ::
Tipični slo-tech. Vprašaš eno specifično vprašanje in namesto odgovorov dobiš mini spletno državljansko vojno.
Zakaj tipični slo-tech?
Kakšna vojna, si slišal za Gausa?

alešhojs ::
Hrvaška obala (ne istra, ampak nekje od Krka naprej) je raj na zemlji. Vpraši kogarkoli, ki ni slovenec in ti bo pritrdil.
Ponosni janezki, ki iz inata opevate razne Turčije, Egipt in drugo gnojnico, pa verjetno dlje od Hrvaške v praksi še niste bili
. Ker če bi videli vsaj delček sveta, bi se zavedali, kako hvaležni smo lahko, da imamo tak biser dobesedno pred vrati.
Ponosni janezki, ki iz inata opevate razne Turčije, Egipt in drugo gnojnico, pa verjetno dlje od Hrvaške v praksi še niste bili

nejc_nejc ::
Hrvaška obala (ne istra, ampak nekje od Krka naprej) je raj na zemlji. Vpraši kogarkoli, ki ni slovenec in ti bo pritrdil.
Ponosni janezki, ki iz inata opevate razne Turčije, Egipt in drugo gnojnico, pa verjetno dlje od Hrvaške v praksi še niste bili. Ker če bi videli vsaj delček sveta, bi se zavedali, kako hvaležni smo lahko, da imamo tak biser dobesedno pred vrati.
Ali si lahko malo manj osladen.... kaj je recimo narobe z Istro?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: nejc_nejc ()

aborko ::
Flixbus za 4 iz Ljubljane do Dunaja pride še cca. 250-300€ (povratna). Pa trenutno so letalske karte v juliju 2025 okoli 850-900€. Najcenejša na Skyscannerju je sicer 630€ ampak je skupen čas potovanja več kot 27 ur.
Recimo iz Mbja do Dunaja je v eno smer 260km avtoceste, 20€ goriva, pičiš s avtom, vzamete zraven koga od staršev/kolega/sodelavca/prijatelja, si naredite izlet, se podružite, malo razkažete Dunaj, po možnosti počastite pivo v Bratislavi, pa on potem zategne avto domov in te čez XX dni pride iskati.
850-900€ karte? Pa zakaj je treba izključno le julij? Otroci ali? Tole za 470 ne pride v poštev? : https://www.skyscanner.net/transport/fl...

Ponosni janezki, ki iz inata opevate razne Turčije, Egipt in drugo gnojnico, pa verjetno dlje od Hrvaške v praksi še niste bili. Ker če bi videli vsaj delček sveta, bi se zavedali, kako hvaležni smo lahko, da imamo tak biser dobesedno pred vrati.
Le kje ti vidiš bisere na Hrvaškem. Mogoče v tem, da plavajo okrog tebe fekalije s kakšne jahte, ko se kopaš v morju (doživela med kopanjem v morju z ženo, ko sva pred 4. leti po 20 letih topet bila na Hrvaškem- Biograd na moru). Ali pa ko kot otovorjena mula prideš na plažo, najprej pol ure čistiš čike in steklovino, razpostreš ležalno podlogo pa je potem polna smole in iglic? Pa, ko te zažeje hodiš deset minut do prvega točilnega pulta, kjer te čaka pena namesto piva...Da o odnosu najemodajalcev in slabo plačenega strežnega osebja do nas Slovencev niti ne izgubljam besed.
Komu to paše naj izvoli. Kdor pa je izkusil, kaj pomeni biti spoštovani gost pa obisk Hrvaške zlepa ne bo več ponovil.

Ganon ::

c3p0 ::
Recimo iz Mbja do Dunaja je v eno smer 260km avtoceste, 20€ goriva, pičiš s avtom, vzamete zraven koga od staršev/kolega/sodelavca/prijatelja, si naredite izlet, se podružite, malo razkažete Dunaj, po možnosti počastite pivo v Bratislavi, pa on potem zategne avto domov in te čez XX dni pride iskati.
Pa saj daš tistih 50€ za teden parkinga, do letališča pa iz bližnjega bahnhofa.

850-900€ karte? Pa zakaj je treba izključno le julij? Otroci ali? Tole za 470 ne pride v poštev? : https://www.skyscanner.net/transport/fl...
Dobra cena. Ampak, sem že napisal. Ni point v iskanju takih hackov in prilagajanju datumov, da dobiš malo cenejše karte in prosiš kolege, da si vzamejo 2x cel dan časa za taksi službo.
S takim pristopom prideš tudi na Hrvaškem napol zastonj skozi. Glede na to, da ima vsak tretji dol kakšno nepremičnino pač prosiš kolega ali starše, da ti posodijo ključe, pa greš na morje za 14 dni, pomožnosti izven sezone, ko so tudi ostale cene nižje.
Kakorkoli, primerljiv dopust v Aziji niti približno ni cenovno primerljiv s Hrvaško.

bm1973 ::
Hrvaška ima lokacijsko prednost praktično za vso severno in vzhodno Evropo...
Ker lahko prideš na dopust z avtom...
Ker lahko prideš na dopust z avtom...

Pozabil sem napisati, da bom šel izven sezone.
takrat je res najlepše v slovenskih krajih! jst prav uživam ko se vsi drenjajo na hrvatiji, tu pa božji mir...

Buggy ::
Hrvasko morje (na dolocenih redkih lokacija zaenkrat se) sam vidim kot recimo mojo lokacijo doma...vukojebina v najlepsem pomenu besede! Skratka najdem svoj mir in koticke odtujene in izolirane od jebenega turizma in ljudi, kjer imam klepet z ribici in pristnim prebivalstvom, najdem svoj mir ter neokrnjeno naravo.
To steje najbolj. Cimvecja turistcno-neopazena-lukna je boljse je! Pocasi bo nasa "bakica", kamor hodimo ze 15 let nehala z oddajanjem in bo treba it kaksne robizonske pocitnice sprobat, tudi na kakega od HR otokov. Just my 2 cents.
Kamp Bale je bil pred cca 25 leti ena taka dost woodstock varianta, kjer je imel takrat moj fotr prikolico. Pa ne stacionirano. Imel je en jajcek, ki ga je s hroscom vozil okol, tam je bil pa celo poletje...jaz sem uletel s takrat aktualno bejbo sem pa kdaj pa sta bila pol parkirana dva hrosca in cela scena v kampu...nima veze...
Nikjer nikogar, pa je bil kamp. Potem se je zacelo pa to bolj masovno turisticno dogajati. Dodali so sekrete, zamejili parcele...nah ni bilo vec pristno. Gremo dalje!
To steje najbolj. Cimvecja turistcno-neopazena-lukna je boljse je! Pocasi bo nasa "bakica", kamor hodimo ze 15 let nehala z oddajanjem in bo treba it kaksne robizonske pocitnice sprobat, tudi na kakega od HR otokov. Just my 2 cents.
Kamp Bale je bil pred cca 25 leti ena taka dost woodstock varianta, kjer je imel takrat moj fotr prikolico. Pa ne stacionirano. Imel je en jajcek, ki ga je s hroscom vozil okol, tam je bil pa celo poletje...jaz sem uletel s takrat aktualno bejbo sem pa kdaj pa sta bila pol parkirana dva hrosca in cela scena v kampu...nima veze...
Nikjer nikogar, pa je bil kamp. Potem se je zacelo pa to bolj masovno turisticno dogajati. Dodali so sekrete, zamejili parcele...nah ni bilo vec pristno. Gremo dalje!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Buggy ()

redtech ::
Folk sanja, kako boš 4 člansko familijo spravil na flixbus in v azijo za 6k - to ni dopust.
Dopust je, da se zvečer usedeš v wagen in si ob 10:00 v apartmaju pripravljen na prvi počitek.
Zjutraj se počasi odpraviš pod borovce na prvo kavico, da lahko v miru razmisliš, kako bo pihal veter, kako boš preživel dan, kakšna bo večerja, kdo pride na večerjo..., zelo enostavne možganske operacije :)
Verjetno pa tudi iščeš družino, ki ima tak budget za dopust ob vseh drugih stroških.
Dopust je, da se zvečer usedeš v wagen in si ob 10:00 v apartmaju pripravljen na prvi počitek.
Zjutraj se počasi odpraviš pod borovce na prvo kavico, da lahko v miru razmisliš, kako bo pihal veter, kako boš preživel dan, kakšna bo večerja, kdo pride na večerjo..., zelo enostavne možganske operacije :)
Verjetno pa tudi iščeš družino, ki ima tak budget za dopust ob vseh drugih stroških.

Folk predvsem vec ne ve kaj bi rad od zivljenja. Cez leto se pehajo za denarjem, da bojo enkrat nekaj kobajagi imeli, ker mislijo da jih bo to osrecilo, pa jim to prinese dodatne skrbi in stroske. Zivi se sedaj za danes, ta trenutek! Ne za nekaj enkrat, kar ni receno da sploh bo. Na dopust gres zato, da zamenjas okolje, se brez slabe vesti otreses "okov" starega zivljenja in se za 14 dni prepustis trenutku v okolju kjer si.
Ce enim pase hotelska nastanitev je cist kewl, smo pac razlicni. Tudi trope je treba sprobat, predvsem da imas zivljensko izkusnjo. Zame je pravi dopust pac, ustrezna lokacija cimbolj stran od turisticnega vrveza in nekako v takem smislu, kot si tudi opisal @redtech
Ce enim pase hotelska nastanitev je cist kewl, smo pac razlicni. Tudi trope je treba sprobat, predvsem da imas zivljensko izkusnjo. Zame je pravi dopust pac, ustrezna lokacija cimbolj stran od turisticnega vrveza in nekako v takem smislu, kot si tudi opisal @redtech

Kolpa je odlicna izbira, ceprav sumim, da si sarkasticen. Mas pa problem, ker Kolpa kot je bila ni vec ista. Se najdejo se koticki okoli Madronica, kaksne dva km proti zahodu, pa maceto imej s sabo
Pomaga tudi, ce si z motorckom.
Problem Kolpe je ker je polno pijanih jebenih raftarjev/kajakasev brez bontona, ki se bojo kot za stavo drli ravno tam kjer si ti. Sicer jih je pa toliko da niti nima veze...vsake 15 minut nova posiljka mestnih retardov, ki se ventilirajo ROFL

Problem Kolpe je ker je polno pijanih jebenih raftarjev/kajakasev brez bontona, ki se bojo kot za stavo drli ravno tam kjer si ti. Sicer jih je pa toliko da niti nima veze...vsake 15 minut nova posiljka mestnih retardov, ki se ventilirajo ROFL
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Buggy ()

Na dopust gres zato, da zamenjas okolje, se brez slabe vesti otreses "okov" starega zivljenja in se za 14 dni prepustis trenutku v okolju kjer si.vsekakor, ampak kako to razložit povprečenmu slovenčku, ki gre v apartma in mu ženska kuha in pospravlja ravno tako kot doma?

Je to problem povprečnega Slovenčka ali nadpovprečne Slovenke?
Midva kuhava oba- ankrat en, drugič drug tretjič oba skupaj. Je pa apartma in kuhanje v njem (ali ona ali jaz ali oba) tako, kot da bi bil doma- le precej več stane.

Mi si iz očitnih razlogov ne moremo privoščiti kuhanja, jemo v menzi, k sreči imajo izbiro. V drugi fazi pa se vse kuha na nihajočem kuhalničku, tudi zadnja večerja, ko se spolira vse.

Kolpa je odlicna izbira, ceprav sumim, da si sarkasticen. Mas pa problem, ker Kolpa kot je bila ni vec ista. Se najdejo se koticki okoli Madronica, kaksne dva km proti zahodu, pa maceto imej s saboPomaga tudi, ce si z motorckom.
Na kolpo grem vsako leto pred morjem. Kar se vode tiče, mi je bolje kot morje, pa tudi sence se več najde. Ampak otroci imajo radi morje.

aljaž95 ::
Meni ni jasno kam so šle cene apartmajev po sredozemlju (grčija, italija, francija, španija), lansko leto nisma bila na dopustu ampak dve leti nazaj sva bila na Kefalonijiv apartmaju 3* z zajtrkom za 10 dni 460€, sedaj pa iščem podobne destinacije pa je cena x2 ali x3. Kaj je v dveh letih šlo vse v kurac? Je zdaj to realnost da daš jurja ali več za 10 dni apartmaja? So pa letalske karte poceni vsaj to...

Ja. To, kar si nazadnje navedel, je res nerealno absurdno! Ampak v drugo smer :-/
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: socialec ()

DeeJay ::
Vsako leto, že 15 let, gremo na Krk, blizu mesta Krk. Do plaže 80m, do centra mesta 20 minut peš, za mulce ogromno dogajanja, okolica mirna, plaža lepa in dovolj prostora, sence pod borovci več kot dovolj. Ceno mamo za stalne goste in lahko rečem, da nikjer drugje na Hrvaškem ne bi dobil bolš za to ceno.
Morm pa povdarit, da nismo zahtevni gosti in nas starejša oprema apartmaja ne moti.
Pa lep dopust vsem, kamorkoli vas bo že zaneslo.
Morm pa povdarit, da nismo zahtevni gosti in nas starejša oprema apartmaja ne moti.
Pa lep dopust vsem, kamorkoli vas bo že zaneslo.
Don't f with me.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Morje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12938 (2109) | Nagi Bator |
» | Odnos do slovenskih turistov, vkljucno s Slovenijo (kako izboljsati odnos) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 13525 (10625) | SuperKripto |
» | Zasoljene cene poletnega dopusta pri sosedih (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 47204 (37248) | ThinkPad |
» | Imate res za dopust evre? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13621 (11124) | KaiV6 |