Forum » Elektrotehnika in elektronika » Tipki za upravljanje
Tipki za upravljanje

mitkos ::
Zdravo.
Ker ste tukaj nekateri res mojstri, me zanima če mi lahko pomagate. Iščem, kako bi enostavno in dokaj estetsko naredil da bi 2 tipki, ki bi predstavljala pritisk na tipkovnici "K" in "L" speljal nekam drugam (na kolo). Nagibam se k žični opciji, čeprav bi bila tudi modrozoba varianta kar OK. Tipki, oziroma stikali naj bi bili zaželjeno čim bolj nizkoprofilni. Obstaja že kaj na trgu podobnega, ki bi se dalo predelati?
Ker ste tukaj nekateri res mojstri, me zanima če mi lahko pomagate. Iščem, kako bi enostavno in dokaj estetsko naredil da bi 2 tipki, ki bi predstavljala pritisk na tipkovnici "K" in "L" speljal nekam drugam (na kolo). Nagibam se k žični opciji, čeprav bi bila tudi modrozoba varianta kar OK. Tipki, oziroma stikali naj bi bili zaželjeno čim bolj nizkoprofilni. Obstaja že kaj na trgu podobnega, ki bi se dalo predelati?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj se je zgodilo s slovensko tipkovnico?Oddelek: Znanost in tehnologija | 5597 (3931) | janig |
» | Stikalna tipka s senzorjem hitrostiOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1020 (716) | dreta |
» | Samsung S2 se ne da ugasnitiOddelek: Mobilne tehnologije | 4473 (3694) | Dimnik |
» | Tipkovnica za gaming (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 15570 (13987) | 3man |
» | Tipkovnica z mrežico med tipkamiOddelek: Kaj kupiti | 1066 (967) | Karen |