Forum » Kaj kupiti » Kupujem rač. v LJ
Kupujem rač. v LJ
matk ::
Kupujem računalnik oziroma komponente. Odpiram novo temo zaradi tega, ker se mi zdi, da v drugih temah vsi želijo dober komp za igranje iger, česar pa sam ne anmeravam. Trgovine naj bodo v LJ. Rabim pa osnovno ploščo, procesor, rame, grafično in ohišje z napajalnikom.
Na voljo imam tam okoli 90.000 SIT. Fajn bi bilo, če bi napisali tudi cene in trgovino, ni pa nujno.
Rad bi imel AMD procesor 2500+ ali 2600+ box verzija ali z drugim hladilnikom (navijanja nimam v planu). Plošča me najbolj zanima. Imam IBM deskstar 60GB diska ATA100, tako da bo plošča imela prave priključke. Ali naj kupim Nforce2 ali KT600 - nimam pojma :).Glede na plato mi prosim priporočite prave rame - rad bi jih imel 512MB tako da mi priporočite ali eno ploščico ali 2x256MB. Grafična niti ni tako važna, saj ne nameravam igrati kakšnih posebnih iger, zato bi bila dovolj že kaka GF4 (ampak vi povejte). Grafično bi lahko kupil tudi kakšno rabljeno; torej če kdo prodaja kad solidnega. Ohišje 4x5,25'' s solidnim napajalnikom.
Torej prosim vas in mi priporočite. Res bi prosil, da mi priporočite tudi trgovine v LJ, saj jih ne poznam zdaj pa tam študiram in bi mi bile najbolj pri roki.
Hvala.
Na voljo imam tam okoli 90.000 SIT. Fajn bi bilo, če bi napisali tudi cene in trgovino, ni pa nujno.
Rad bi imel AMD procesor 2500+ ali 2600+ box verzija ali z drugim hladilnikom (navijanja nimam v planu). Plošča me najbolj zanima. Imam IBM deskstar 60GB diska ATA100, tako da bo plošča imela prave priključke. Ali naj kupim Nforce2 ali KT600 - nimam pojma :).Glede na plato mi prosim priporočite prave rame - rad bi jih imel 512MB tako da mi priporočite ali eno ploščico ali 2x256MB. Grafična niti ni tako važna, saj ne nameravam igrati kakšnih posebnih iger, zato bi bila dovolj že kaka GF4 (ampak vi povejte). Grafično bi lahko kupil tudi kakšno rabljeno; torej če kdo prodaja kad solidnega. Ohišje 4x5,25'' s solidnim napajalnikom.
Torej prosim vas in mi priporočite. Res bi prosil, da mi priporočite tudi trgovine v LJ, saj jih ne poznam zdaj pa tam študiram in bi mi bile najbolj pri roki.
Hvala.
boštjan ::
ja če se ne motim,bi bilo bolje da kupiš eno na kt600,ker so cenejše te plate od nForce2,za manj ponujajo več.kopuj pa v JAE,AGT.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FizikaOddelek: Šola | 2286 (1028) | robertml |
» | Katero maticno plosco?!Oddelek: Kaj kupiti | 3660 (3369) | 5pellfire |
» | Kateri luč!Oddelek: Kaj kupiti | 974 (765) | 5er--> |
» | Nov comp prosim za mnenje!Oddelek: Kaj kupiti | 1643 (950) | Zheegec |
» | Kupujem računalnik po delihOddelek: Kaj kupiti | 1478 (1183) | DJouža |