Forum » Problemi človeštva » Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 4.0
Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 4.0
Temo vidijo: vsi

bbbbbb2024 ::
Malidelničar je izjavil:
Hja škoda no. Prednik je bil meni kul.
Takrat bi moral postati predsednik SD-ja namesto Tanje Fajon. To je bila takrat katastrofalna napaka SD-ja.
Vsaj tako se je zdelo. Če bi do danes Prednik bil vzhajajoča zvezda, bi ga sevada takšen škandal sesul.
Meni je bolj fascinantno, da se nekdo politično povzpne, potem pa takoj ločitev, ljubice, ljubimci na WCju skupaj s stokanjem, padajo udarci.
Kaj je to za čudnih ljudi?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bbbbbb2024 ()

Malidelničar ::
bbbbbb2024: politik mora imeti urejeno osebno življenje, drugače mo tu lahko zjebe politično kariero.
Pa vseeno včasih ko so bili vsi praktično poročeni, so politiki ta del lažje nadzorovali, danes imaš pa ne vem "partnerstva" pa 50% ločitev in veliko žensk, ki so gold diggerice in je to postal velik riziko.
Ironično je ženskim političarkam tu lažje, moški, ki je mož ženske političarke ponavadi ne gre izzivat in razsuvat in tvegat z nekimi škandali. Slovenske političarke imajo še kar stabilna razmerja/zakone, nekih javnih škandalo v tu ni bilo.
Pa vseeno včasih ko so bili vsi praktično poročeni, so politiki ta del lažje nadzorovali, danes imaš pa ne vem "partnerstva" pa 50% ločitev in veliko žensk, ki so gold diggerice in je to postal velik riziko.
Ironično je ženskim političarkam tu lažje, moški, ki je mož ženske političarke ponavadi ne gre izzivat in razsuvat in tvegat z nekimi škandali. Slovenske političarke imajo še kar stabilna razmerja/zakone, nekih javnih škandalo v tu ni bilo.
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

skumpl ::
Jaz se še zdaj spomnim, kako so imeli nekateri poslanci ali celo ministri prejšnje vlade afere, pa se niso odločili za odstop. Tukaj se lepo vidi, kdo je pravi politik in kdo je samo prisklednik. Bravo Prednik

Telbanc ::
Malidelničar je izjavil:
bbbbbb2024: politik mora imeti urejeno osebno življenje, drugače mo tu lahko zjebe politično kariero.
To itak ne drži. Če sam veš zakaj je uni hodil po strehi. Parlamenta.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Telbanc ()

denabiker ::
Jaz se še zdaj spomnim, kako so imeli nekateri poslanci ali celo ministri prejšnje vlade afere, pa se niso odločili za odstop. Tukaj se lepo vidi, kdo je pravi politik in kdo je samo prisklednik. Bravo Prednik
Bravo, a mu boš čestital?
Jaz mu privoščim zapor zraven enih fukjenih, da bi ga maltretirali vsaki dan.
Tak da bo se lepo umaknil z milijoni od različnih afer, investiral preko drugih v različne biznise, ko se pa bo pozabilo vse skupaj, pa bo mogoče spet rinil v politiko.

BuDi79 ::

CiClon ::
Bravo, a mu boš čestital?
Jaz mu privoščim zapor zraven enih fukjenih, da bi ga maltretirali vsaki dan.
Tak da bo se lepo umaknil z milijoni od različnih afer, investiral preko drugih v različne biznise, ko se pa bo pozabilo vse skupaj, pa bo mogoče spet rinil v politiko.
Prednik ma milijone od afer? Lol če bi mel milijone ne bi bil poslanec. V politiko grejo propaliči, ki drugje ne morejo dobit niti primerljive plače, kaj šele milijone.
Če bi poslanci si dilali milijone ali pa ministri, bi se trlo kandidatov za ta mesta. Ne pa da rabiš iskat kot prismojen, da sploh dobiš ministrski kader. Celo financ minister je ratal nekdo, ker dejansko drugega ni bilo haha
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: CiClon ()

skumpl ::
Watergate, Vizjak, Počivalšek. Se še zdaj spomnim kako so mediji skoraj vsaki dan pisali o tem
Jaz bi pa vseeno pohvalil Aleksandro Pivec ker je odstopila.

Malidelničar ::
V glavnem SD je izgubila zelo perspektivnega politika.
V fightu med Hanom in Fajonko, kdo menite, da bo zmagal?
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

Scaramouche3 ::
Malidelničar je izjavil:
Fajon ima ime,samo slabo.
Han se nekako ni izpostavljal.
Oboje je slabo!

CiClon ::
Odlazkovi mediji pa delajo propagando za goloba kot mediji v Srbiji za Vučića lol. Pa kaki članki so to?
https://reporter.si/clanek/slovenija/su...

Ales78 ::
Odlazkovi mediji pa delajo propagando za goloba kot mediji v Srbiji za Vučića lol. Pa kaki članki so to?
To bi morali pa sami najbolje vedeti, mar ne? Saj sami najbolje veste, kako se fake news dela za SDS. Noratv, pa info360, pa zanimame,...
Travel is fatal to prejudice, bigotry, and narrow-mindedness, and many of our
people need it sorely on these accounts. Broad, wholesome, charitable views of
men and things cannot be acquired by vegetating in one little corner of earth.
people need it sorely on these accounts. Broad, wholesome, charitable views of
men and things cannot be acquired by vegetating in one little corner of earth.

kamiKaZaA ::
Kak dvorni norček takoj v luft skoči, če se kaj napiše čez sedanjo oblast. 

Ampak za denar vse, dobro ga plačujejo in to je njegova služba (plačani kletni trol s strani levičarjev).

Ampak za denar vse, dobro ga plačujejo in to je njegova služba (plačani kletni trol s strani levičarjev).

Daniel ::
Saj pravim, F5 ma že čisto obrabljen. Vse za pernato božanstvo, tudi ko beremo več kot očitno plačane članke.

arnecan1 ::
Izgleda ne ločiš med afero in fockanjem ter grožnjami z nožem.
Pa s tem, da je to že drugič vpleten v podobno situacijo, prvič je bilo z Aljo Domjan.

bbbbbb2024 ::
Malidelničar je izjavil:
Ne vem, če je bil Prednik perspektiven. Folk, ki tako izgublja živce, ter grozi, to mi zgleda bolj, da rabi sobo z mehko belo tapecirungo.
Sa eno taka se že valja po parlamentu, Kloakarica.
To je najmanj neuravnovešen, če ne že mentalno bolan folk.
Taki bi odločali o moji prihodnosti v tej državi? To pa ravno ne, no.