» »

Wurkkos podarja lučko, božično novoletni GAW - 2024

Wurkkos podarja lučko, božično novoletni GAW - 2024

1 2 3
4
»

r00k ::

Pohvalno! Sodelujem.

gregor ::

GAW je zaključen!
Hvala vsem sodelujočim.

Dobitnik nagrade bo objavljen najkasneje do srede.
https://www.random.org/lists/ - bom uporabil za določitev zmagovalca.

LP

Imamo srečnega dobitnika Wurkkos TS26S lučke z baterijo.

Video:

https://imgur.com/a/cCtPs27

To je:

mojsterleo

Prosim pošlji mi tvoj naslov na ZS. Lučko pošljem še v tem tednu.
Ko dobiš lučko, prosim če lahko v to temo pripneš eno sliko (ali več) in s tem potrdiš, da si prejel nagrado.

V kolikor se dobitnik nagrade ne odzove do 31.01.2025, dobi lučko drugo uvrščeni.

Čestitke! :D

Vsem ostalim pa hvala za sodelovanje in več sreče prihodnjič.

LP

PS, Big thanks to Wurkkos to make this GAW possible.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: gregor ()

knap ::

Čestitke dobitniku nagrade. :D

jarre ::

Cestitke dobitniku. Tebi Gregor pa za idejo in ves trud.

Hvala. :)

Če bomo še skakali naokoli, bo novi GAW konec tega leta.

LP

Hikari ::

čestitke;)

DamijanD ::

hvala in čestitke

Slopek ::

Mojster, naj ti sveti skozi življenje ;)

Opkow ::

Lepa gesta in hvala za trud Gregor. Tematika o lučkah dobesedno osvetljujejo pozitivo na forumu. :)
Bravo za zmagovalca Mojsterleota.

Hvala. :D

Če kdo ni pogledal celega filma - izbira zmagovalca (link zgoraj), je bilo v tem GAW 149 sodelujočih.

LP

lubej1 ::

Lepa številka.

Čestitke dobitniku nagrade. :)

Hvala OP za še eden GAW.

GupeM ::

Drugič pobiraj po 1 € za vsak glas. S tem si kriješ poštnino, ostalo doniraš slo-techu, da malo posodobijo forum :)

lubej1 ::

Hvala za GAW in čestitke srečnemu dobitniku.
Naslednje leto bom jaz dobil, ker nimam niti ene lučke. :));)

mojsterleo ::

Ponavadi nimam nobene sreče z žrebanjem, tako da sem bil zelo presenečen, da sem zadel tole super lučko. Hvala sponzorju Wurkkos in gregorju za trud!:D

Z veseljem. :)

Konec leta zahtevam 2, 3 lučke ali kakšno dražjo. :))

GupeM je izjavil:

Drugič pobiraj po 1 € za vsak glas. S tem si kriješ poštnino, ostalo doniraš slo-techu, da malo posodobijo forum :)

Par evrov za poštnino je malenkost.

Posodobitev foruma pa bo kdo drug prevzel. :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: gregor ()

kumer ::

Čestitke dobitniku nagrade! :)

Če do sedaj še nisi imel malo bolj kvalitetne CN lučke, boš verjetno kar navdušen.
Sicer se lahko kar hitro segreje, ampak ker ima ta svetilka boost driver, bo temperatura malo bolj pod nadzorom.

LP

firbec ::

bravo gregor
čestitke mojsterleo

mojsterleo ::

Ha! Evo mene!

"Naj bo luč in luč naj sveti! Je rekel eee.... nekdo pač! :D
Evo, kot nagrajenec sem prejel svetilko Wurkkos TS26S, prilagam fotografijo unboxinga:

Prejeta svetilka je več kot super nadomestilo za obstoječo zadevo: ...

... ki sem jo uporabljal deset let in več.:|

No kakorkoli že, zadeva je super, malo sem imel težav z iskanjem ustreznega polnilca (USB-C kabel je priložen, sicer zelo kratek), ker uporabljam večinoma Apple naprave z lightning priključkom. Good old Anker me je rešil, kot ponavadi.
Mislim da ni treba veliko komentirati glede kakovosti svetilke. V roki ima zelo solidno težo, kar nakazuje na kakovost uporabljenih materialov, magnetek zadaj pa s pridom uporabljam doma v večernih in jutranjih urah, lahko ga namestim na hladilnik, radiator, prime se tudi na avto in na druge vsaj semi-ravne površine. Na svetilko je možno namestiti tudi trak, ki je priložen, vendar potem magnetek slabše drži.

Svetlobni snop je zelo širok, mogoče celo malo preveč za zunanjo uporabo v mestnem okolju, ker razsvetljuje vsa sosedova okna v ulici, v naravi in na odprtem pa je odlična. Jakost snopa je na visoki nastavitvi nekje pribl. enaka LED žarnici s 75W svetlosti, na turbo pa je še malo bolje kot LED 100W žarnica. Za domačo uporabo zadostuje nizka nastavitev, da ne zbudiš cele bajte. Med nastavitvami je enostavno preklapljati, tipko za priklop pa je možno s kombinacijo tudi zakleniti, da ne prihaja do nepotrebnega samo-priklopa svetilke.

Polnjenje 5000MAH baterije poteka preko USB-C, na mojem 12W priklopu traja cca 3 ure. Svetilka se lahko uporablja tudi kot powerbank, vendar je v tem primeru output jakost 5W, kar je dovolj bolj za situacije v sili.

Verjetno sem kaj pozabil. Vsekakor se zahvaljujem Wurkkosu in Gregorju, da sem dobil super svetilko, katero sem si že dalj časa želel, vendar iz več razlogov nikoli ni prišlo do realizacije (razlog je predvsem pomanjkanje časa, nasičenost trga - ne veš kaj bi kupil, včasih cena).

Evo to je to, več podatkov o tej in o drugih svetilkah na trgu, pa je itak v temi o svetilkah:
https://slo-tech.com/forum/t425393/0

Zdravo

Hvala za podroben opis.

Vidim, da si jo že kar dobro preizkusil.

Me veseli, da si zadovoljen z novo svetilko. :)

Vsekakor bo dobra nadgradnja lučke, ki si jo uporabljal 10 let. V takih poceni kitajskih lučkah, Wurkkos pošilja baterije, ko imajo kakšno akcijo in dobiš brezplačno baterijo. Da ni težav pri transportu.

Hvala za sliko z prijaznim sporočilom.:D Posredujem dalje Wurkkosu.

LP

Samael ::

Lepo si tole izpeljal Gregor in pa čestitke @mojsterleo za pridobitev tako kulske lučke :)
Samael != Samuel

Hvala, ponovimo konec leta. :D

kumer ::

Ta GAW se je res lepo iztekel.

Vsaj ena tema na slo-tech kjer ni prerekanja, dolgovezenja... :D

Vse TOP. :D

LP
1 2 3
4
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

novoletni GAW, 3 lučke, 1 polnilec in 2 bateriji (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
1156875 (935) gregor
»

Wurkkos podarja lučko, božično novoletni GAW (strani: 1 2 3 4 )

1598724 (1724) gregor
»

Decembrski giveaway (strani: 1 2 3 4 5 )

2029630 (4384) Dimnik
»

Wurkkos podarja ročno svetilko - Giveaway by Wurkkos (strani: 1 2 3 )

1236949 (3963) gregor
»

Giveaway (strani: 1 2 3 )

1126622 (4372) koyotee

Več podobnih tem