» »

Predsednik ZDA Donald Trump - 2. mandat

Predsednik ZDA Donald Trump - 2. mandat

Temo vidijo: vsi
««
290 / 290
»
»»

strawman ::

kow je izjavil:

Umberto Eco je pac sestavil seznam. Ni slab. Sicer Trumpova administracija kar nekam tockaj na seznamu ne ustreza. Verjetno gre pri Ecu bolj za post 20. stoletje evropski fasizem.

Se mi zdi da se kultura v zadnjih 100 letih niti ni toliko spremenila, da njegova definicija nebi ustrezala dejanski.
Iz firbca, v katerih točkah pa misliš da se ne sklada najbolj? Verjetno "Sovražniki so hkrati močni in šibki", ter "Vsakdo je vzgajan za junaka"?

Mene pri vsem najbolj moti DHS/ICE, ki ima sedaj več proračuna kot večina vojsk na svetu, ter "imuniteto" pred zakonom.
Spravljajo se na lahke tarče, pripravljajo zasede na uradih kjer ljudje dejansko urejajo vize, pred šolami ko starši poberejo otroke, hkrati pa ignorirajo organizirane tolpe, saj imajo za konkretno soočenje premalo urjenja. Kot, da bi podpiral policaje, ki čakajo voznike ponoči za prvim ovinkom od lokala.
Vseeno mi je kaj sicer počnejo v ZDA, večino so si itak sami zakuhali. Prihaja pa to k nam v Evropo, za kar pa nam bi moralo biti mar.

Machete ::

ICE terenci so dno družbe. Dali so jim uniforme in orožje, proste roke in končno imajo kontrolo nad nečim v življenju.
Zafrustrirani od svoje nesposobnosti, slabe izobrazbe in družinskega odzadja, so idealni uporabni gestapovci.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Machete je izjavil:

ICE terenci so dno družbe. Dali so jim uniforme in orožje, proste roke in končno imajo kontrolo nad nečim v življenju.
Zafrustrirani od svoje nesposobnosti, slabe izobrazbe in družinskega odzadja, so idealni uporabni gestapovci.

Žalostno je, da jih njihovo vodstvo aktivno pošilja v situacije, ki povzročajo kaos.
Tudi za leak dobrega dela aktivnih agentov me ne bi presenetilo, če bi bil zrežiran s strani vodstva.
Vse, da jih čimbolj izolirajo od splošne populacije, ter naredijo bolj agresivne.
Cilj je martial law v zveznih državah z demokratsko večino do midtermov.

kow ::

strawman je izjavil:

kow je izjavil:

Umberto Eco je pac sestavil seznam. Ni slab. Sicer Trumpova administracija kar nekam tockaj na seznamu ne ustreza. Verjetno gre pri Ecu bolj za post 20. stoletje evropski fasizem.

Se mi zdi da se kultura v zadnjih 100 letih niti ni toliko spremenila, da njegova definicija nebi ustrezala dejanski.
Iz firbca, v katerih točkah pa misliš da se ne sklada najbolj? Verjetno "Sovražniki so hkrati močni in šibki", ter "Vsakdo je vzgajan za junaka"?

Eh, mislil sem post WWII evropski fasizem. Meni se pri Trumpu bolj zdi kot da telegrafira: "junak je bedak" ;)
Da so vojaki heroji, pa tulijo tudi demokrati. Cascenje njihove vojske ni domena le te administracije.

Tudi za zenske se ne poudarjajo tradicionalne vloge, ker bi to republikanske volivke kaznovale. Gre bolj za anti woke zadeve.
Modernizem se ne zavraca. Nobenega ne moti abstraktna umetnost itd.

Casi so se spremenili.

Verjetno je cas, da se na televizijah zavrti film, ki se je odlicno postaral: Starship Troopers.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

kow je izjavil:

Tudi za zenske se ne poudarjajo tradicionalne vloge, ker bi to republikanske volivke kaznovale. Gre bolj za anti woke zadeve.
Modernizem se ne zavraca. Nobenega ne moti abstraktna umetnost itd.

Misliš? "Trad Wife" trend je noro popularen zadnje čase.
Izraz woke se mi pa tudi zdi da je čisto izgubil prvoten pomen, tako kot nazi. Danes je to le še ena žaljivka s katerim se obmetavajo levi in desni.

Woke obdobje je sedaj porazeno. Bilo je nasilno, lahko bi rekli fasisticno (da malo podrazim) gibanje, ki je vsiljevalo socialni inzeniring. Revolucija, ki je zrla lastne otroke.
Ironija je, da je uporabilo korporativizem proti tradicionalnim odnosom. Na nek nacin - genialno.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

Pa saj ta cikel se bo nadaljeval. Liberalnemu obdobju sledi bolj konzervativo. Potem pa spet bolj liberalno. In tako dalje.
V tem obdobju smo se ljudje večinoma ukvarjali s tem, kaj nekdo pravi da ima v hlačah, ter kaj dejasko ima. Po mojem mnenju izguba časa.

sbawe64 ::

kow je izjavil:

Woke obdobje je sedaj porazeno. Bilo je nasilno, lahko bi rekli fasisticno (da malo podrazim) gibanje, ki je vsiljevalo socialni inzeniring. Revolucija, ki je zrla lastne otroke.
Ironija je, da je uporabilo korporativizem proti tradicionalnim odnosom. Na nek nacin - genialno.

Iz včerajšnje woke predstave iz senata
https://twitter.com/EndWokeness/status/...

Expert doctor je Nisha Verna:

Dr Nisha Verma, who provides reproductive healthcare in Georgia and Massachusetts, was called to testify by Democratic members of the committee
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sbawe64 ()

gozdar1 ::

Med tem v manj "woke" zveznih državah. Saj ne da ima država bolj resne probleme ampak potem bi se raja lahko začela spraševati.

https://www.nbcmiami.com/news/local/doz...

https://feminist.org/news/even-lawmaker...

DarwiN ::

Pa vendarle očitno bo DOJ sprožil preiskavo glede umora Renee Good. Preiskovali bodo njeno vdovo!!!! ;((8-O;((
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

no comment ::

Edino pravilno. Oni heroj, ki je lezbi, napravil novo oz. tri nove luknje, je namreč skoraj skoraj podlegel notranjim krvavitvam.

kow je končno dočakal dan, ko mediji poročajo samo dejstva, brez političnih komentarjev. Verjetno se vsi strinjamo, da bi bil komentar, da gre v njegovem primeru notranje krvavitve za staro modrico, povsem političen in povsem resnico izkrivljajoč.

A sem trdil, da je dobil notranje krvavite? Rabis tablete?

no comment ::

Nisi. Zakaj sprašuješ?

Ne vem o cem govoris.

TheTrick ::

Here we go!

"President Donald Trump said he thinks the U.S. "shouldn't even have" midterms in November, according to an interview with Reuters published Thursday, ramping up his attacks on the upcoming election after repeatedly expressing alarm about the possibility of Republicans losing control of Congress."

https://www.forbes.com/sites/alisondurk...

DeeJay ::

kdor si še zatiska oči, naj mu bo jasno, da kmalu kongres in senat ne bosta imel več pomena. Trobentica bo postal novi vodja bez ograničenja mandata, vsi nasprotniki temu bodo pa domači teroristi in tudi primerno odstranjeni.
Don't f with me.
««
290 / 290
»
»»