Forum » Igre » Kaksno igro naj mi kupi dedo mraz
Kaksno igro naj mi kupi dedo mraz
Mitler ::
ker se priblizujejo prazniki se sprasujem kaksno streljačino naj mi kupi dedo mraz.
Pa ne stojte mi govosr half-life 2 al doom 3
Pa ne stojte mi govosr half-life 2 al doom 3
- polepsal: Gandalfar ()
Predator ::
bolj slaba izbira bo letos :\
te zanima bolj single ali multi player, hočeš klanje ali mogoče malce globljo igrco ( ala deus ex1 )?
te zanima bolj single ali multi player, hočeš klanje ali mogoče malce globljo igrco ( ala deus ex1 )?
boom-bar ::
igrce niso globoke, igre pa so.
Mogoče kakšn Thief al pa z mal zamude BF Vietnam
Mogoče kakšn Thief al pa z mal zamude BF Vietnam
Legalizirajte mehke droge!!!
bf vietnam se mi zdi dobra, pa nfs 7 (ne vem tocno naslova) tudi.
Ali mi ve gdo povedat gdaj pride ven za pc halo 2
Ali mi ve gdo povedat gdaj pride ven za pc halo 2
Zgodovina sprememb…
- polepsal: Gandalfar ()
Matek ::
Um, downloadaj Wolfenstein: Enemy Territory (je freeware), boćiček pa ti naj prinese dodatnih 256 mebibajtov rama. Boš lahko igral celo zimo.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Grey ::
Kakšn komp maš povej...
Drgač pa ene par dobrih:
1. Battlefield 1942(drugače pa razni dodatki če ga že imaš), dva dobra moda sta ozun Desert Combat(Iraq vs. USA) in pa stargate SG-1(bo v kratkem, zelo kvaliteten...to je za nas SG-1 fane)
2. Max Payne 2: The fall of Max Payne
3. Grand Theft Auto III - Vice City
4. Medal of Honor + kateri dodatek(Spearhead ali Breakthrough)
5. Star Trek: Elite force II
6. Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy
7. Worms 3D
Upam da sm ti kej pomagu pri izbiri...
Drgač pa ene par dobrih:
1. Battlefield 1942(drugače pa razni dodatki če ga že imaš), dva dobra moda sta ozun Desert Combat(Iraq vs. USA) in pa stargate SG-1(bo v kratkem, zelo kvaliteten...to je za nas SG-1 fane)
2. Max Payne 2: The fall of Max Payne
3. Grand Theft Auto III - Vice City
4. Medal of Honor + kateri dodatek(Spearhead ali Breakthrough)
5. Star Trek: Elite force II
6. Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy
7. Worms 3D
Upam da sm ti kej pomagu pri izbiri...
Imam zver. AMD 3000 xp, 512 Twister rama (pc 3200), Radeon 9800 pro, gigabite a7 kite (n force 2), SB Audigy 2, LG 15 LCD, Chiftek Dragon 400w.
Naj upanje živi!
Naj upanje živi!
Olajuwon ::
Mitler: Call of duty se meni zdi neprimerno boljša od BF... Kupsi to! Ali pa Vietcong, zame je do sedaj bila najboljša vojna simulacija
bobby ::
ma nej ti deda mraza da modro kuverto v kateri bodo denarci za igro,pa kup s tem $$$ kej drucga, pol pa kot je že nekdo zgoraj omenu, si preko adsl-ja dolstoč igro k jo boš pač si zaželel,pol pa še "popravk"
boš ubil dva ščurka s enim šutom,..
boš ubil dva ščurka s enim šutom,..
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
boom-bar ::
Kaj je dons pokvarjena mladina....zdej se mi pa mudi na Suprnovo
Legalizirajte mehke droge!!!
Tr0n ::
Call of Duty ni slab, Dungeon Siege Legends of Aranna je dobra zadevica, kaksni Worms 3D za multiplayer, KOTOR,... Nekaj v tem stilu.
jRk0 ::
Za naprej, prosim vzdrzite se raznoraznih komentarjev o rozicah in lepo pridno odgovarjajte s predlogi o igrah.
You fuck up once, you loose two teeth.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera je vaša najljubša igra vseh časov? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 39475 (17494) | msms |
» | Vaših 5 igr vseh časov (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 40645 (26361) | Sc0ut |
» | Igre za LAN PartyOddelek: Igre | 3126 (2072) | RokX |
» | Dobre Online Igrce Za Slab RacunalnikOddelek: Igre | 3020 (1902) | BigSexy |
» | To jesen oziroma zimo najbolj pričakujem...Oddelek: Igre | 1645 (1314) | Thanatos |