Forum » Problemi človeštva » Predsedniška debata Trump vs Biden
Predsedniška debata Trump vs Biden
Temo vidijo: vsi
FireSnake ::
codeMonkey je izjavil:
Kako bi glasovali v EU: https://www.reddit.com/r/europe/comment...
URL bi pa lahko očistil nesnage. Sem jaz to naredil zate.
Rezultati: v Evropi bi naš zet tudi pokadil.
Cjoooo....
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
Siol forsira kamelo:
https://siol.net/novice/svet/zdaj-gre-z...
no comment ::
Siol forsira kamelo:
A ni SiOL Jajotov teren? Danes vsi stavijo proti svojim?!
Kak dan! Če bo šlo tako naprej bo, kaj, na koncu še Tamala zmagala?
hamez66 ::
no comment je izjavil:
Siol forsira kamelo:
Kak dan! Če bo šlo tako naprej bo, kaj, na koncu še Tamala zmagala?
Nope, Siol že dolgo ni več Jajotov in je bolj woke, kot je bil pred jajotovim prevzemom. Nika Kolač in publicist Pengovsky sta dva primera skrajnih levičarjev pod novim uredništvom. Nekako z nastopom nove vlade se je menjalo tudi uredništvo na siolu.
mtosev ::
Zakaj bi prišla nazaj v Slovenijo?
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
NuMaN ::
MMC (đizs ...):
Volilni dan se je začel s tradicionalnim polnočnim glasovanjem v nekaterih vaseh v zvezni državi New Hampshire, kjer iz vasice Dixville Notch že poročajo o prvih izidih volitev, ki potrjujejo tesno tekmo za predsedniški položaj. Tako Harris kot Trump sta namreč prejela po tri glasove.
Volilni dan se je začel s tradicionalnim polnočnim glasovanjem v nekaterih vaseh v zvezni državi New Hampshire, kjer iz vasice Dixville Notch že poročajo o prvih izidih volitev, ki potrjujejo tesno tekmo za predsedniški položaj. Tako Harris kot Trump sta namreč prejela po tri glasove.
IgorCardanof ::
Niso res tega napisal ...
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
Pac-Man ::
Sarcasmitron o trumpovih vojnah, ki se niso znašle na prvih straneh. Pol ure, kot vedno odlično
The Wars of Donald Trump
Če kdo rabi seznam - Sirija, Katar, Gaza, Iran, Libija, Afganistan.
The Wars of Donald Trump
Če kdo rabi seznam - Sirija, Katar, Gaza, Iran, Libija, Afganistan.
The ideal subject of totalitarian rule is not the convinced Nazi or
the convinced Communist, but people for whom the distinction between fact and
fiction and the distinction between true and false no longer exist.
the convinced Communist, but people for whom the distinction between fact and
fiction and the distinction between true and false no longer exist.
sbawe64 ::
Če nebi bil Trump tako vulgaren in če ga nebi sovražilo toliko ljudi bi danes premagal Kamalo za 30+ milijonov glasov. Edini resnični razlog da voliš za Kamalo je, če želiš recimo v Beli hiši prvo žensko predsednico, to je pa tudi vse.
Te volitve so resnično no-brainer. Lažje odločitve še ni bilo. Trump mora zmagati ker tole ni več za nikamor. ZDA že zadnjih 5 mesecev praktično nima predsednika, bog ve kdo vodi državo, Biden in Harris zagotovo ne.
Demokratski privrženci bi volili tudi strašilo iz polja ali brezdomca iz kartonske škatle (no matter what), če bi ga nekaj mesecev pred volitvami določili za njihovega kandidata...
Demokratski trenutni kandidat je dobil 0 glasov na primarnih volitvah, tako da niti ni mogel biti eden od njihovih kandidatov.
Kamala je kopija naše šivilje.
Alenka je Einstein proti Kamali.
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sbawe64 ()
gozdar1 ::
Če nebi bil Trump tako vulgaren in če ga nebi sovražilo toliko ljudi bi danes premagal Kamalo za 30+ milijonov glasov. Edini resnični razlog da voliš za Kamalo je, če želiš recimo v Beli hiši prvo žensko predsednico, to je pa tudi vse.
Te volitve so resnično no-brainer. Lažje odločitve še ni bilo. Trump mora zmagati ker tole ni več za nikamor. ZDA že zadnjih 5 mesecev praktično nima predsednika, bog ve kdo vodi državo, Biden in Harris zagotovo ne.
Demokratski privrženci bi volili tudi strašilo iz polja ali brezdomca iz kartonske škatle (no matter what), če bi ga nekaj mesecev pred volitvami določili za njihovega kandidata...
Demokratski trenutni kandidat je dobil 0 glasov na primarnih volitvah, tako da niti ni mogel biti eden od njihovih kandidatov.
Kamala je kopija naše šivilje.
Alenka je Einstein proti Kamali.
Maga projecirane na deseto potenco.
Če bi na kemalinih zborovanjih podobno kot musk na trumpovih pojavljal soros, bi maga skupaj z vso republikansko propagandno mašinerijo dživela živčni zlom.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: gozdar1 ()
Ganon ::
no comment je izjavil:
Na srečo že dolgo več ne. Je bil pa v času Ivana največja greznica.
Chalky ::
Kokice so pripravljene, noč bo dolga...
BREAKING: U.S. military to conduct test launch of hypersonic nuclear missile tonight between 11:01pm and 5:01am PT from California's Vandenberg Space Force Base - DailyMail...
Zanimivo
BREAKING: U.S. military to conduct test launch of hypersonic nuclear missile tonight between 11:01pm and 5:01am PT from California's Vandenberg Space Force Base - DailyMail...
Zanimivo
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Chalky ()
ViperR ::
Na kratko kolikor sem spremljal:
Trump +:
Podpira kripto
Manj davkov, kapitalizem
Imigracijska politika
Trump -:
Proti podpori Ukrajini
Mogoce mal nazadnjaski pri pravicah žensk/lgbt
Kamala +:
Podpora Ukraini
Neka stabilnost
Vec podpore zenskam/lgbt
Kamala -:
Socializem, davki
Antipatična
Anti crypto
Imigrantska politika
Je dobr zajeto? Naceloma mi je vseeno, mal bolj sem za Trumpa, ki je pro crypto + rad bi vidu kakšno čistko v javnih upravah. Bi se mogoče tud v drugih državah kaj spremenilo
Trump +:
Podpira kripto
Manj davkov, kapitalizem
Imigracijska politika
Trump -:
Proti podpori Ukrajini
Kamala +:
Podpora Ukraini
Neka stabilnost
Vec podpore zenskam/lgbt
Kamala -:
Socializem, davki
Antipatična
Anti crypto
Imigrantska politika
Je dobr zajeto? Naceloma mi je vseeno, mal bolj sem za Trumpa, ki je pro crypto + rad bi vidu kakšno čistko v javnih upravah. Bi se mogoče tud v drugih državah kaj spremenilo
Ganon ::
enemon ::
Kokice so pripravljene, noč bo dolga...
Zanimivo
Zadnji Bidnov prdec?
Manj davkov
S tem lahko nategne samo rednecke. Nič za povprečnega Američana, si lahko prepričan.
Pri nas zmaga tisti, ki obljublja več davkov.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: enemon ()
JazianG ::
no comment je izjavil:
Na srečo že dolgo več ne. Je bil pa v času Ivana največja greznica.
Ah je večja sedaj. Ne vem kdo je večji glasnik "Svobode", "Necenzurirano" ali Siol. Navijaštvo da se ti obrača. NoraTV drugega pola.
Kot zanimivost ali simptom: Nika Kovač je kolumnist Siola...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: JazianG ()
PovemVfaco ::
Horas ::
Na kratko kolikor sem spremljal:
Trump +:
Proti podpori Ukrajini
Podpira kripto
Manj davkov, kapitalizem
Imigracijska politika
fixed
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
endelin ::
3% of voters in Pennsylvania were Black men, compared with 5% in 2020. 6% were Black women, compared with 6% in 2020
Slabo kaže za Kamalo.
Koliko tednov bo trajala bromanca trumpa in muska preden se skregata?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()
Trumpu kaže odlično, še malo. Vodi v Georgii, Severni Karolini, v Virginiji je tudi še vedno v igri medtem ko sta v PA povsem skupaj. Če dobi dobi prve tri, PA niti ne potrebuje. Upam da se ta norija z Bidenom in Kamalo končno zaključi in da Ameri po 5 mesecih spet dobijo predsednika.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Chalky ()
chucki ::
Dobro jutro kamelarji. Slabo vam kaze
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
pangro ::
Matr trumpu dober kaže slabo za ukrajino in dober za izrael. Ampak tako je bilo isto na zadnjih volitvah potem je pa prišla "kraja".
Trump just took the lead in MI and is leading WI.
TOO BIG TO RIG!
Še posledice:
Dow futures jump 600 points as investors see Trump advantage
BitCoin hits new all time high.
TOO BIG TO RIG!
Še posledice:
Dow futures jump 600 points as investors see Trump advantage
BitCoin hits new all time high.
Ni konec dokler ni konec.
Big picture: Given the counties reporting so far in WI, MI, PA, and AZ...and the counties (mostly urban areas/suburbs) lagging/still to report, Harris is in good shape to win those four swing states and finish with 281 EV. Losing GA + NC would be irrelevant
Big picture: Given the counties reporting so far in WI, MI, PA, and AZ...and the counties (mostly urban areas/suburbs) lagging/still to report, Harris is in good shape to win those four swing states and finish with 281 EV. Losing GA + NC would be irrelevant
Strel455 ::
Če dejansko Trump zmaga je to slabo za Ukrajino, Iran, SK, Kitajsko ter tudi seveda za nas Evropo.
Sploh problem, če dobi oba domova.. v senatu so flipnili dva sedeža in bo kvečjemu 50:50
https://www.foxnews.com/elections/2024/...
V housu pa tudi dva flipa več kot trenutno Dmokrati
Sploh problem, če dobi oba domova.. v senatu so flipnili dva sedeža in bo kvečjemu 50:50
V housu pa tudi dva flipa več kot trenutno Dmokrati
IgorCardanof ::
77% prestetih glasov, trump vodi za 200k v pensilvaniji.
Cope harder.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
Utk ::
Ne bi bil rad Janša, ampak....
Če po nekem čudežu Kamala zdaj to dobi, bojo sigurno švigale "teorije zarote".
Če po nekem čudežu Kamala zdaj to dobi, bojo sigurno švigale "teorije zarote".
kow ::
Dvomim. Trump je dejansko zelo blizu zmage v kljucnih 'swing states', razen Michigana. Nevada tudi se ni znana. Severna Karolina gre Trumpu.
Tudi, ce sedaj odpres MMC, vidis da so rtv novinarji zelo zamorjeni.
Tudi, ce sedaj odpres MMC, vidis da so rtv novinarji zelo zamorjeni.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kow ()
IgorCardanof je izjavil:
77% prestetih glasov, trump vodi za 200k v pensilvaniji.
Cope harder.
Ja zadnje bilke šle.
Čakaj: toliko kot ste govorili proti našemu zetu, zdaj pa depolitizirani SiOL prwci, da bo zmagal z 91% možnostjo:
https://siol.net/novice/svet/volisca-v-...
Jaz bom odprl novi 50 kilogramski žakl koruze in še pekel kokice.
Kaj se zdaj dogaja starejši gospi, ki bi ji nekateri privoščili zmago?
https://siol.net/novice/svet/volisca-v-...
Jaz bom odprl novi 50 kilogramski žakl koruze in še pekel kokice.
Kaj se zdaj dogaja starejši gospi, ki bi ji nekateri privoščili zmago?
Zimonem ::
V bistvu sploh ne bo tesen rezultat. Mogoče ima še šando v Arizoni, drugje je pa Kamala spušila.
Kjer koli se je pojavila je izgubila.
Kjer koli se je pojavila je izgubila.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Zimonem ()
Zimonem ::
Sicer pa tole kaže bolj na nezadovoljstvo glede stanja v državi. Spremenilo se pa ne bo nič.
Z gospodom bo znal delat.
To je že dokazal.
Kje so zdaj snežinkice?
Jaz komaj čakam, da se zbudijo
Čeprav še nič ni odločeno.
To je že dokazal.
Kje so zdaj snežinkice?
Jaz komaj čakam, da se zbudijo
Čeprav še nič ni odločeno.
Kapo dol da se Trump ni umaknil in predal. Kaj vse so mu počeli pa se ga kljub temu niso mogli znebiti. Zdaj so pa lažnivi in pokvarjeni demokrati izgubili praktično vse! Pa niso vsi pokvarjeni in upam da se demokratska stranka strežne in da se bo fokus usmeril na probleme in ne na Trumpa. Kakšen dober občutek ko Bully izgubi. To so si zaslužili zaradi vseh laži in kraj v zadnjih 10 letih. Bravo bravo Trump!
Demokrati so storili čisto vse za kar so obtoževali Trumpa da bo storil. Upam da Trump že danes začne čistiti Belo Hišo. ZDA že 5 mesecev nimajo predsednika. 4 leta nazaj so mu dejansko ukradli volitve zaradi Kovida kjer se je Biden lahko skrival v svoji hiši, tokrat pa jasno ni šlo, kljub temu da so nas skoraj do zadnjega prepričevali da z Bidenom ni nič narobe kljub temu da smo vedeli da komaj hodi in govori. Sramota!
Demokrati so storili čisto vse za kar so obtoževali Trumpa da bo storil. Upam da Trump že danes začne čistiti Belo Hišo. ZDA že 5 mesecev nimajo predsednika. 4 leta nazaj so mu dejansko ukradli volitve zaradi Kovida kjer se je Biden lahko skrival v svoji hiši, tokrat pa jasno ni šlo, kljub temu da so nas skoraj do zadnjega prepričevali da z Bidenom ni nič narobe kljub temu da smo vedeli da komaj hodi in govori. Sramota!
Mato989 ::
Go go Trump
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Kakšno je vaše mnenje glede tega:
BREAKING: PELOSI WINS HER 20TH TERM
To se meni zdi blazno. Kdo sploh voli takšne ljudi. Pelosi podobno kot Biden še komaj govori pa je bila kljub temu spet izvoljena. Pelosi sploh ne predstavlja in zastopa demokratsko stranko podobno kot Ymitch Mconnel ne predstavlja republikanske. Zakaj ti fosili v kongresu ne predajo palico mlajši generaciji? Term limita v kongresu bi morali biti nuja. Sem prepričan da se večina demokratov želi osredotočiti na prihodnost vendar spet ne bo nič kjer se bo Pelosi spet vmešavala zraven.
BREAKING: PELOSI WINS HER 20TH TERM
To se meni zdi blazno. Kdo sploh voli takšne ljudi. Pelosi podobno kot Biden še komaj govori pa je bila kljub temu spet izvoljena. Pelosi sploh ne predstavlja in zastopa demokratsko stranko podobno kot Ymitch Mconnel ne predstavlja republikanske. Zakaj ti fosili v kongresu ne predajo palico mlajši generaciji? Term limita v kongresu bi morali biti nuja. Sem prepričan da se večina demokratov želi osredotočiti na prihodnost vendar spet ne bo nič kjer se bo Pelosi spet vmešavala zraven.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Kognitivne sposbnosti Josepha Bidena (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 13208 (10387) | BigWhale |
» | Biden ukazal prvi zračni napad v Siriji (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 34933 (26731) | ajdov2 |