Forum » Problemi človeštva » Predsedniška debata Trump vs Biden
Predsedniška debata Trump vs Biden
Temo vidijo: vsi
tikitoki ::
no comment je izjavil:
Sem gledal kako so zeleli prepricati moske volilce. Pateticno. Namesto, da bi ze od zacetka imeli v programu tudi nekaj kvalitetnih nacrtov za odpravo tezav, ki pestijo moske.
Pa, jebote, povej kaj te pesti. Prostata? To ti zna že slotek team pomagat, ne rabiš Trump trainwrecka zaradi tega...
Se ti napisal konkretne stvari, pa si si ignoriral. Ocitno te ne zanima.
Ne navijam za Trumpa, sam ne morem pomagati, ce dinozavri se niste dojeli, da se je svet spremenil.
Na netu pa ze vidim clanke, k je mizoginija kriva, pa take oslarije.
Neverjetno kako veliko zensk trpi za ponotranjeno mizoginijo;)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tikitoki ()
esel ::
Glede na grožnje Trumpa o o carinah in trgovinski vojni, se bi morala Eu povezati s Kitajsko in Zda pokazati sredinca in ker je Trump pravi mirovnik, je sedaj čas, da si Kitajci končno prilastijo Tajvan.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: esel ()
matic492 ::
Kolikor sem jaz bral hoče nabit carine kitajski, ne pa EU... tako da je to dobro za nas, ker bi več exporta imeli v ZDA.
X670 Gaming X, R9 7900X, 64GB, EVGA RTX 3090 XC3, HX1000
mtosev ::
200% tariff je napovedal na vozila iz Mehike.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()
esel ::
Kolikor sem jaz bral hoče nabit carine kitajski, ne pa EU... tako da je to dobro za nas, ker bi več exporta imeli v ZDA.
Ja, seveda.
“Europe will pay a 'big price,' Trump warns on tariffs”
https://www.reuters.com/world/europe-wi...
no comment ::
Napisal si, da imajo ženske boljšo izobrazbo kot moški oz. da dobivajo boljše ocene kot moški (za, baje, primerljivo znanje). Bi še nekako razumel tvojo bolečino, če bi bile potem zaradi te hude krivice bolje plačane kot moški, pa je ravno obratno. Akademsko so bolj uspešne in hkrati manj plačane.
Povej, kje se ZARES skriva tvoja bolečina? Kakšne tegobe mladega belega moškega bi nujno morala nasloviti država?
tikitoki ::
no comment je izjavil:
Napisal si, da imajo ženske boljšo izobrazbo kot moški oz. da dobivajo boljše ocene kot moški (za, baje, primerljivo znanje). Bi še nekako razumel tvojo bolečino, če bi bile potem zaradi te hude krivice bolje plačane kot moški, pa je ravno obratno. Akademsko so bolj uspešne in hkrati manj plačane.
Povej, kje se ZARES skriva tvoja bolečina? Kakšne tegobe mladega belega moškega bi nujno morala nasloviti država?
Kot sem rekel, dinozavri zivite z glavo v preteklosti. V resnicnem svetu pa so mlade zenske marsikje bolje placane od mladih moskih.
https://www.pewresearch.org/short-reads...
Raje ti povej, a te je oce tepel? Te mam ni imela rada? Zakaj se zelis izzivljati nad mladimi moskimi? Kot je bilo razvidno iz prejsnjega posta? jim zavidas mlade zenske?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tikitoki ()
tilen03 ::
Hah, Musk vsak dan podeljuje milijon dolarjev random trumptardu, ki je podpisal njegovo peticijo. Plus 100$ zagotovljenega denarja za podpis.. In 100$ za vsak referral.
Dork MAGA.
Tole se bo lzkazalo za še en njegov scam, "naključnost" nagrade milijon dolarjev mislim.
Kdo bi si mislil: Nov 5 (Reuters) - Elon Musk was sued in a proposed class action on Tuesday by registered voters who signed his petition to support the Constitution for a chance to win his $1 million-a-day giveaway, and now claim it was a fraud.
https://www.reuters.com/legal/elon-musk...
FireSnake ::
200% tariff je napovedal na vozila iz Mehike.
Super, da je napovedal.
P.S. sprijazni se že enkrat, da je .... zmagal!
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()
no comment ::
Kot sem rekel, dinozavri zivite z glavo v preteklosti. V resnicnem svetu pa so mlade zenske marsikje bolje placane od mladih moskih.
Mlade ženake so bolj izobražene in sedaj v nekaterih mestih že več zaslužijo.
Po tvojem mnenju bi morale zaslužiti manj? Zakaj? Ker so ženske?
Drugače se bi pa takoj strinjal s teboj, če bi rekel, da je treba moške odlepit od raznih neizobraženih Roganov in jih dati na kolidže in univerze (če so dovolj brihtni, da sledijo programu). Me ne boš videl oporekati, če bo Trump vzpodbujal dostopnost šolstva za vse.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Kognitivne sposbnosti Josepha Bidena (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 13205 (10384) | BigWhale |
» | Biden ukazal prvi zračni napad v Siriji (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 34904 (26702) | ajdov2 |