Forum » Omrežja in internet » Terenski tehnik (pomoč) - A1, GVO...
Terenski tehnik (pomoč) - A1, GVO...
Austral ::
Pozdravljeni,
morda tukaj gor obstaja kdo (terenski tehnik), ki se ukvarja z A1, GVO.. priklopi. Gre za priključitev storitev na določeni lokaciji. V osnovi ni nič zapletenega, gre le za preverbo, ali je mogoče izvesti priključitev prek obstoječih kablov oz. na kakšen način bi se delo izvedlo. Če je kdo pripravljen pomagati, me lahko kontaktira zasebno. Seveda sem pripravljen plačati za pomoč.
Hvala.
Lp,
M
morda tukaj gor obstaja kdo (terenski tehnik), ki se ukvarja z A1, GVO.. priklopi. Gre za priključitev storitev na določeni lokaciji. V osnovi ni nič zapletenega, gre le za preverbo, ali je mogoče izvesti priključitev prek obstoječih kablov oz. na kakšen način bi se delo izvedlo. Če je kdo pripravljen pomagati, me lahko kontaktira zasebno. Seveda sem pripravljen plačati za pomoč.
Hvala.
Lp,
M
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Priključitev na električno omrežjeOddelek: Loža | 3804 (2130) | velikBrokoli |
» | DIY soncna elektrarna - dovoljeno v slo?Oddelek: Loža | 4447 (2240) | feryz |
» | Mala elektrarna - odklop iz omrežjaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2075 (1854) | BT52 |
» | inštalacija 3 faznega električnega tokaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 23047 (22308) | balocom |
» | Optični internetOddelek: Omrežja in internet | 3780 (3371) | s1e2x3y |