Forum » Na cesti » Android Auto in A14 - screen mirroring
Android Auto in A14 - screen mirroring
akulp ::
Glede na raširjetnost AA zadnje čase me čudi, da nikjer na SLO forumih ne najdem nobene daljše debate okrog tega.
Zanima me, če se je kdo igral s tem in če ste se, do kam ste prilezli?
Tale tema mi je bila v oporo:
https://xdaforums.com/t/screen2auto-new...
Nisem uspel usposobiti zadeve, nikakor se app ne pokažena listi AA aplikacij.
Zakaj sem se sploh začel ukvarjati s tem?
Želel sem spraviti app Neo (TV app Telekoma) v AA.
Zanima me, če se je kdo igral s tem in če ste se, do kam ste prilezli?
Tale tema mi je bila v oporo:
https://xdaforums.com/t/screen2auto-new...
Nisem uspel usposobiti zadeve, nikakor se app ne pokažena listi AA aplikacij.
Zakaj sem se sploh začel ukvarjati s tem?
Želel sem spraviti app Neo (TV app Telekoma) v AA.
Lukcc
Vuli ::
ja najboljše..
|Gb x570 Pro|R9 5900x|64GB DDR4 RAM G.Skill V@ 3600 cl16|6800XT Merc319 Black|
bemfa ::
Sem se ukvarjal ene 5 let nazaj za YT, probal vse živo, ampak dolgoročne rešitve nisem našel. Prvo je bil poseben app za YT, ki je delal na AA, potem je Google ta app vztrajno blokiral in si moral vsak teden nameščat novo verzijo. Na koncu sem nafehtal source code ad appa in si naredil lasten build apk-ja in v dev modu laufal en čas, ampak s posodobitvijo AA tudi to več ni špilalo. Pol sem mel rootan telefon in neko shackano verzijo AA, ampak sem tudi obupal zaradni rednih updatov mapsov pa youtuba. Po ene 2 letih sem končno dočakal jailbreak infotainment sistema in možnost namestitve video playerja, tako da zdaj laufam spote iz USB-ja.
Tidule ::
Obstaja zelo ociten razlog da to ne dela: ker nikomur pri zdravi pameti ni v interestu, da bi avto med voznjo predvajal videoposnetke.
Eh, sem se bal, da bo ta tema zašla v napačne vode, ja...
Zakaj bi moral voziti in gledati? Večkrat pa vozim in poslušam. Z AA ali telefonom, ni fore.
Zakaj bi moral voziti in gledati? Večkrat pa vozim in poslušam. Z AA ali telefonom, ni fore.
Lukcc
Sparkxl ::
tem okrog AA imaš na alter.si kar nekaj.
Kar se predvajanja YT in podobnega tiče, to dela bp preko fermata media player
Hvala, preverim še tam.
Fermato poznam, ja. Ma hotel sem predvsem mirroring usposobiti. Saj v bistvu ima Pioneer šreko Autolinka to super rešeno, ampak moraš pa imeti na kabel... Tega sem se hotel znebiti predvsem.
Fermato poznam, ja. Ma hotel sem predvsem mirroring usposobiti. Saj v bistvu ima Pioneer šreko Autolinka to super rešeno, ampak moraš pa imeti na kabel... Tega sem se hotel znebiti predvsem.
Lukcc
tem okrog AA imaš na alter.si kar nekaj.
Aja, sicer pa je Fermata Auto (verjetno govoriš o tem, kar ni isto kot Fermata player), daleč od bp na A14. :)
Lukcc
Fermata avto ja. Možno, sem se pred časom igral s tem na pixel 7 in je delalo bp
Jap, dokler ni prišel A14...
Lukcc
link_up ::
resitev je carstream za YT. EON sicer deluje preko S2A, ampak je problem z "misko", ker se zaenkrat resitev se konstantno sesuva. Lahko pa sprobas kaksen Fermata player za lokalni playback.
ps: pa video in motion si moras flipnit na true.
ps: pa video in motion si moras flipnit na true.
In and Out
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: link_up ()
Ma, saj sem ugotovil, da najlepše dela Autolink (imam Pioneer enoto, ki ga podpira). Tisto dela out of the box, edino pač moraš imeti USB kabel.
Potem pa imaš na zaslonu preslikan telefon, počneš, kar želiš, dejansko dela gladko.
Ker imam Android Auto wireless sem upal, da obstaja mirroring rešitev. No saj, je obstajala očitno, dokler ni prišel Android 14.
"pa video in motion si moras flipnit na true."
To se nanaša na Carstream?
Potem pa imaš na zaslonu preslikan telefon, počneš, kar želiš, dejansko dela gladko.
Ker imam Android Auto wireless sem upal, da obstaja mirroring rešitev. No saj, je obstajala očitno, dokler ni prišel Android 14.
"pa video in motion si moras flipnit na true."
To se nanaša na Carstream?
Lukcc
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Poslovil se je John NashOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 9806 (5009) | St753 |
» | Januarski poizkus dokaza problema P = NP neuspešenOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 4259 (2795) | Thomas |
» | Problem P ≠ NP za zdaj ostaja nerešenOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 9008 (5844) | pecorin |
» | x^3 + y^3 = z^3Oddelek: Znanost in tehnologija | 1361 (1192) | Thomas |