Forum » Problemi človeštva » Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?"
Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?"
Temo vidijo: vsi
Kawhi ::
Vseskozi pravim da ste jajotovi levakarji enaki Levica levakarjem. Razlikujete se samo pri obrobnih temah - domobranci/partizani, cerkev ..
Zakaj bi vsi davkoplačevalci plačevali za tvoje otroke. Otroci pač stanejo. Jaz sem svojim plačeval polno ceno vrtca.
Zakaj bi vsi davkoplačevalci plačevali za tvoje otroke. Otroci pač stanejo. Jaz sem svojim plačeval polno ceno vrtca.
nisahe ::
Še en poskus razveljavitve škodljivih dejanj bivše vlade: Bo vrtec za drugega otroka plačljiv? https://www.24ur.com/novice/svet/ponovn...
Eno od področij, kjer bo vlada skušala prihraniti, so vrtci, razmišlja Darjo Felda, minister za vzgojo in izobraževanje, ki pravi, da bi drugje finančne pasove težko zategovali, saj večino izdatkov predstavljajo plače in razni dodatki, ki jih morajo izplačevati. Na mizi je predlog, da bi začasno, poudarja Felda, prekinili brezplačno vključenost v vrtec za drugega otroka, če je istočasno v vrtcu še en sorojenec. Gre za ukrep Janševe vlade iz leta 2021, ki je bil namenjen povečanju vključenosti otrok v vrtce. Na starše bi po predlogu Felde padlo 30-odstotno plačilo. Subvencija bi znašala le 70 odstotkov.
Ah, bojo Janšisti spet FUD širili Ne sekiraj se, samo sami ste tako neumni, da nasedate nova24. Jaz sem pa bolj za to, da se socialno pomoč odtegne od vrednosti kmetije kateregakoli družinskega člana. Bo familija pomagala, namesto, da "črpa" socialno pomoč za vse člane, razen za fotra, na katerega je napisana. Se malo popravi zakonodajo, lastnik kmetije je delodajalec, kdorkoli, ki pa živi na kmetiji pa zaposleni, za katerega mu je lastnik kmetije dolžan izplačevati vse prispevke in minimalno plačo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: nisahe ()
StarMafijec ::
LeQuack ::
sj visji davek na sladrko dejansko rabimo. Samo ta davek bi moral potem v zdravstveno blagajno.
Zakaj se omejiti samo na pijačo? Sladkor oz. enostavni ogljikovi hidrati so v večini predelane hrane. To je še en populistični ukrep, ki bo zadovoljil upokojence, ker itak pijejo samo alkohol.
Quack !
arnecan1 ::
Vseskozi pravim da ste jajotovi levakarji enaki Levica levakarjem. Razlikujete se samo pri obrobnih temah - domobranci/partizani, cerkev ..
Potolaži se, da mogoče niso bili tvoji.
P.S.: Zakaj bi moji otroci plačevali za tvojo penzijo in dom za ostarele? Zakaj bi moji otroci in jaz plačevali za otroške dodatke tvojim otrokom?
Ah, bojo Janšisti spet FUD širili Ne sekiraj se, samo sami ste tako neumni, da nasedate nova24. Jaz sem pa bolj za to, da se socialno pomoč odtegne od vrednosti kmetije kateregakoli družinskega člana. Bo familija pomagala, namesto, da "črpa" socialno pomoč za vse člane, razen za fotra, na katerega je napisana. Se malo popravi zakonodajo, lastnik kmetije je delodajalec, kdorkoli, ki pa živi na kmetiji pa zaposleni, za katerega mu je lastnik kmetije dolžan izplačevati vse prispevke in minimalno plačo.
Kaj ima kmetija veze z vrtci? Razen tega, da iz hrušk skačeš na jabolka in nič ne poveš o hruškah.
StarMafijec je izjavil:
Romi in Kosovarji tako nič ne plačajo. Zakaj bi Slovenec? Da bo še manj otrok? Saj plačamo preko davkov.
Praviloma bi moralo biti tako, da naj vsak plača. Če pa nima denarja, jah je pa bolje imeti manj otrok, ne.
Praviloma bi sedaj tudi morali plesati. Pa ne.
Praviloma naj ne bi ropali ali lenuharili doma, pa dostikrat ni tako.
Zato tisti, kateri ima denar ima malo otrok, tisti kateri pa ga nima, pa ima več otrok. In tvoj praviloma postane en velik facepalm.
P.S.: Nadpovprečni odstotek otrok, za katere plačuje država v celoti, ni Slovencev. Potem pa povprečni slovenski par namesto za kredit nakupa stanovanja ali vsaj za najem večjega stanovanja odšteje za vrtec svojih otrok in preko davkov za otroke drugih v vrtcu ter otroške dodatke in socialne pomoči velik del svojega proračuna.
Vrtci najedajo proračun marsikaterega mladega slovenskega para. Jaz sem sicer že nekaj let ven iz vrtca z otrokoma, ampak se spomnim, kako težko nam je bilo. Vsem naj dajo zastonj vrtec, saj imajo po levem razmišljanju vsi enak želodec. Tako ali tako ima velik odsotek otrok zdravih staršev vrtec zastonj, nekateri se celo na papirju zaradi tega ločujejo.
Se strinjam, Slovenija ni tako bogata. Preprosto naj nehajo izplačevati za otroke otroške dodatke in še kaj ter ta denar namenijo za vrtce. Vsi niso Holobi, da z lahkoto plačujejo vse davke, vrtce, šole, vinjete, trošarine, prispevke, takse... in da zraven plačujejo še tistim, in ni jih nalo, ki tako ali tako imajo vrtec zastonj.
111111111111 ::
e) Dovolj inteligenten, da razume zakaj se kompleksne socialne problematike ne da reševati samo na najslabši možen način.
Po definiciji naših vrlih desničarjev je torej c), ker ne razumejo kaj govori.
Tako lahko govori samo nekdo, ki nima izkušenj s cigani. To je drugačna kultura. Na urgenci pridejo tepene in polomljene ciganke, ki govorijo da so padle. Za njih bi bilo čudno, če jih partnerji ne bi mlatili. In tudi ciganom samo nekaj konkretnega utupiš v glavo, pozabi socialo pa prostovoljni prihod. Ta predlog je bil v pravo smer, samo levičarji so nekaj pametni, ker so v Ljubljani.
Odvisno. Če je tvoj cilj spraviti ciganske otroke v šole, kjer bodo predvsem motili svoje sošolce, potem je to mogoče res najboljši način. Če je cilj iz ciganov narediti Rome, ki se bodo asimilirali in postali normalen del družbe, je pogojevanje izplačil sociale s šolanjem otrok strel v koleno.
Veš kako ne bodo motili svojih sošolcev? 3 opomine pa ven iz šole, tastari pa brez dodatkov. Ti kar verjemi, da bodo cigoti tamale pošlihtal, da bodo v šoli sedeli kot pribiti. Žal ne razumejo drugače.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 111111111111 ()
Baje že poka.
Za Meseca vemo, je Žnidaršičevo v Tarči obtožil, da ne zna brati, ko ga je vprašala, če je rez v njegovo ministrstvo res 300 milijonov. Prejšnji četrtek je še štukal dva konca. Včeraj pa je Golob Meseca obtožil, da je predloge potrdil, sedaj pa beži pred odgovornostjo. Pa spet je nov teden in spet so že napovedani novi davki. Tokrat na sladkor.
?ZUJF2 je že v teku, pa se že javno špikajo. Šele začelo se je.
Čaki, da kotanyi razloži. On ve ostali smo idioti. Verjetno si tudi narobe številke napisal.
To je kar prav. To so bili jajotovi predvolivni bombončki. Nismo tako bogata družba. Tega nimajo niti v tako opevani Skandinaviji. Pa recimo plačane prehrane tudi nimajo. Mi smo pa bogati.
Tako ja. Dajmo zamanjšat rodnost Slovencev, da se ne bodo odločali za otroka. Tisti, ki bodo delali bodo morali za vrtec plačevati brezposleni socialkarji pa jih bodo imeli v vrtcu, da bodo lahko cele dneve na kavici. Tako bogata družba smo, da ne podpiramo lastnega delovnega naroda.
Zgodovina sprememb…
Zakaj pa plačujemo tujcem in ciganom? Za naše pa ni? Pa da se razumemo, marsikateri otrok dobi za jest samo v vrtcu in šoli doma pa batine, tako da sem strogo proti da se ukine za ogrožene skupine. Ampak sem pa tudi proti, da se našim ne da olajšve, da bi se več mladih odločilo za otroke. Če imaš enega, se lažje odločiš še za drugega, če veš, da ne bo dodaten strošek še en vrtec.
P.S.: Zakaj bi moji otroci plačevali za tvojo penzijo in dom za ostarele? Zakaj bi moji otroci in jaz plačevali za otroške dodatke tvojim otrokom?
Lepa. :) Jaz imam 4 otroke. Naj plačujejo samo zame, pa ne rabim nič od države. Njihovi davki gredo pa direktno k meni. Moram pa priznati, da je Janšev zakon da je 4 otrok zastonj v vrtcu čista zmaga, ker smo tako uspeli prihraniti 3000€.
Zgodovina sprememb…
Sam takoj podpišem da vajinim otrokom ne bo treba nič meni plačevati, ne penzije, ne sociale, ne zdravstva. Če jaz ne rabim več plačevati prispevkov.
Pa ja jajotovi = levica. Isti čuki.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Kawhi ()
Sam takoj podpišem da vajinim otrokom ne bo treba nič meni plačevati, ne penzije, ne sociale, ne zdravstva. Če jaz ne rabim več plačevati prispevkov.
Tako se zmenimo.
Jaz in 111111111111 ter somišljeniki bomo plačeval svojim otrokom in tistim otrokom, katerih starši delajo ali upravičeno ne morejo delati, ti in tvoji somišljeniki pa plačujte za svoje otroke in otroke tistih, kateri starši nočejo delati.
In potem bodo otroci tistih katerim plačujem jaz, potem plačevali penzijo zame, otroci tistih, za katere pa plačuješ ti, pa bodo plačevali zate.
Nekako tako razumem tvoje razmišljanje. Jaz takoj podpišem.
Si zgleda glup ko kurac če si to razbral iz mojega pisanja. Nič čudnega, jajotovi po večini ste intelektualno podhranjeni...
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Kayzon ()
Ja to pa verjamem da Žižka nič ne razumeš. Če ti že 2 kratka stavka povzročata takšne težave...
Ja to pa verjamem da Žižka nič ne razumeš. Če ti že 2 kratka stavka povzročata takšne težave...
Jaz pa sumim, da tudi ti Žižka glih ne razumeš preveč, glede na to, da je zate Holobova vlada boljša kakor Pahorjeva.
Verjetno simplistično to domnevaš, ker je takrat bila pač najhujša gospodarska kriza po letu 1929. Če bi Holoba teleportiral v leto 2008, bi Slovenija leta 2023 verjetno izgledala kakor Gaza ta trenutek.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: arnecan1 ()
Daniel ::
Tako se zmenimo.
Jaz in 111111111111 ter somišljeniki bomo plačeval svojim otrokom in tistim otrokom, katerih starši delajo ali upravičeno ne morejo delati, ti in tvoji somišljeniki pa plačujte za svoje otroke in otroke tistih, kateri starši nočejo delati.
In potem bodo otroci tistih katerim plačujem jaz, potem plačevali penzijo zame, otroci tistih, za katere pa plačuješ ti, pa bodo plačevali zate.
Tole je odlična ideja.
Še en poskus razveljavitve škodljivih dejanj bivše vlade: Bo vrtec za drugega otroka plačljiv? https://www.24ur.com/novice/svet/ponovn...
Eno od področij, kjer bo vlada skušala prihraniti, so vrtci, razmišlja Darjo Felda, minister za vzgojo in izobraževanje, ki pravi, da bi drugje finančne pasove težko zategovali, saj večino izdatkov predstavljajo plače in razni dodatki, ki jih morajo izplačevati. Na mizi je predlog, da bi začasno, poudarja Felda, prekinili brezplačno vključenost v vrtec za drugega otroka, če je istočasno v vrtcu še en sorojenec. Gre za ukrep Janševe vlade iz leta 2021, ki je bil namenjen povečanju vključenosti otrok v vrtce. Na starše bi po predlogu Felde padlo 30-odstotno plačilo. Subvencija bi znašala le 70 odstotkov.
Pozdravljen P0Fi. Te spet žulimo kmetje? Sicer niti ena bedarija, ki si jo navedel ne drži ampak saj te že poznamo. Je kar jeba, ko nimaš lastnega življenja in se moraš konstantno ukvarjati z drugimi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Daniel ()
Jaz pa sumim, da tudi ti Žižka glih ne razumeš preveč, glede na to, da je zate Holobova vlada boljša kakor Pahorjeva.
Si ti kar sproti izmišljuješ kaj menimo drugi? pravi jajo vojščak...
Se trudim, ampak ne dosegam tvoje domišljije in ekscesov.
P.S. Imaš spomin zlate ribice, nikdar nisem volil Janše in močno dvomim, da ga kdaj bom. Verjetno samo v primeru, da imamo dvostrankarski sistem, na eni strani Kordiš in vklenjena Sukićka na drugi pa Janša. https://twitter.com/KarinPlaninsek/stat...
Holoba sem ne štejem, ker bo čisto mogoče odletel kot nov gumb s starih hlač še pred koncem mandata.
Utk ::
https://www.zurnal24.si/slovenija/nova-...
Mesec je genialec:
"Dopolnilno zdravstveno zavarovanje je najbolj nepravičen davek v Sloveniji, saj je zdaj enako plačala snažilka in predsednik uprave," je aprila dejal minister za delo, družino in socialne zadeve Luka Mesec. A učinek rokohitrskega ukrepa bo prav obraten, saj bo po novem predsednik uprave plačeval skoraj pol manj kot snažilka. Ker gre za obvezen prispevek, se bo plačeval od bruto plače in bo znižal dohodninsko osnovo. Kdor ne plačuje dohodnine (večina upokojencev), bo plačal 35 evrov, čistilka, ki je najbrž v najnižjem dohodninskem razredu, bo plačala 35 evrov in zaradi tega 5,60 evra manj dohodnine, kar pomeni, da bo njena plača 29,40 evra nižja. Direktor, ki je zelo verjetno v najvišjem davčnem razredu, kjer je dohodnina 50-odstotna, bo prav tako plačal 35 evrov zdravstvenega prispevka, a hkrati 17,50 evra manj dohodnine, kar pomeni, da bo njegova plača le 17,50 evra nižja.
To so naši kaviar levičarji, vedno na strani bogatih, volijo jih pa bedaki :) Sej meni je prav, seveda, ampak...just LOL.
Mesec je genialec:
"Dopolnilno zdravstveno zavarovanje je najbolj nepravičen davek v Sloveniji, saj je zdaj enako plačala snažilka in predsednik uprave," je aprila dejal minister za delo, družino in socialne zadeve Luka Mesec. A učinek rokohitrskega ukrepa bo prav obraten, saj bo po novem predsednik uprave plačeval skoraj pol manj kot snažilka. Ker gre za obvezen prispevek, se bo plačeval od bruto plače in bo znižal dohodninsko osnovo. Kdor ne plačuje dohodnine (večina upokojencev), bo plačal 35 evrov, čistilka, ki je najbrž v najnižjem dohodninskem razredu, bo plačala 35 evrov in zaradi tega 5,60 evra manj dohodnine, kar pomeni, da bo njena plača 29,40 evra nižja. Direktor, ki je zelo verjetno v najvišjem davčnem razredu, kjer je dohodnina 50-odstotna, bo prav tako plačal 35 evrov zdravstvenega prispevka, a hkrati 17,50 evra manj dohodnine, kar pomeni, da bo njegova plača le 17,50 evra nižja.
To so naši kaviar levičarji, vedno na strani bogatih, volijo jih pa bedaki :) Sej meni je prav, seveda, ampak...just LOL.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
StarMafijec ::
Jah, če bi se spoznal na ekonomijo, finance in matematiko, pač ne bi bil levičar, temveč zadrt desničar.
Je pa lep in všečno govori, to pa ja.
Je pa lep in všečno govori, to pa ja.
Kanban ::
Še en cvet te vlade: https://www.finance.si/sarec-bo-snemal-...
Hiter recap:
- 2 milijona za snemanje resničnostnega šova, s katerim bodo novačili nove vojake. Razpis je bil odprt skoraj en mesec po poplavah in zaključen pred dvema tednoma
- Iz dveh ponudb, so izločili cenejšo in izbrali občutno dražjo, ki jo je oddalo speče podjetje brez prihodkov in zaposlenih, lastnik podjetja je bivši specialec: Kaj pravi lastnik podjetja o svojih dosedanjih referencah pri produkciji tovrstnih oddaj? "Že več let na podlagi izkušenj iz specialnih sil izvajam številne kompleksne tečaje napredne medicine in preživetja v naravi."
Vse to in še več v drugi Venezueli.
Hiter recap:
- 2 milijona za snemanje resničnostnega šova, s katerim bodo novačili nove vojake. Razpis je bil odprt skoraj en mesec po poplavah in zaključen pred dvema tednoma
- Iz dveh ponudb, so izločili cenejšo in izbrali občutno dražjo, ki jo je oddalo speče podjetje brez prihodkov in zaposlenih, lastnik podjetja je bivši specialec: Kaj pravi lastnik podjetja o svojih dosedanjih referencah pri produkciji tovrstnih oddaj? "Že več let na podlagi izkušenj iz specialnih sil izvajam številne kompleksne tečaje napredne medicine in preživetja v naravi."
Vse to in še več v drugi Venezueli.
Wrop ::
Precvikana žička bo dal 2 milijona za resničnostni dokumentarec. Kdo je izbran. Firma brez zaposlenih oz. baje prijatelj
Prvi je to objavil BP.
Prvi je to objavil BP.
- Na razpisu, na katerega sta se sicer prijavila samo dva ponudnika, ministrstvo za obrambo pa je med - pravkar zaključenim - razpisnim postopkom enega ponudnika izločilo, ker ne izpolnjuje predpisanih pogojev, "zmaga" podjetje Akademija Ris, d. o. o.:
- Gre pa za podjetje v lasti nekdanjega vojaškega specialca Luke Zorenča, ki ga del slovenske javnosti morda pozna po avtobiografski knjigi "Ris: izpoved bivšega pripadnika specialni sil", toda podjetje sploh ne posluje, še več, bilo je očitno ustanovljeno oziroma kupljeno na zalogo - samo za ta razpis.
torentino ::
Japanska Buba aka Sanja Ajanović Hovnik je pokazala pot. Serpentinšek in Črncec sta udarila isti vic za 10 kratno vsoto, od viška ne boli glava.
Plešite, beboti.
Plešite, beboti.
Sicer za 5krat manjšo vsoto. Razpis Hojnikove za istraživanje gluposti je bil v vtednosti 10,6 milijona. Nedoumljivo ja.
RedDrake ::
Hojnikova je preko "prijateljice" in "mame" pobasala 300k (kobajagi).
Tu gre za 2M.
Od tu x10.
Ampak to je vse kobajagi, naključja, sredstva bodo smiselno, preudarno in izjemno varčno porabljena.
Broj jedan.press
Tu gre za 2M.
Od tu x10.
Ampak to je vse kobajagi, naključja, sredstva bodo smiselno, preudarno in izjemno varčno porabljena.
Broj jedan.press
Ste za en izziv? Izzivam, da si nekdo IZMISLI neumnost, ki jo bi naredila vlada, in ta neumnost mora bit bolj neumna od vseh neumnostih, ki jih je ta vlada zares naredila, ali pa vsaj napovedala, da jih bo.
Mislim da nimate za burek.
Mislim da nimate za burek.
Ja,saj mi je jasno. Vendar je prijateljski krog pobasal (oziroma bo, zdaj je kao zamznjeno da se mal pomiri javnost) 10,6milijonov.
svecka ::
Nov dan NOV USPEH golobje perjadi na vladi. Slovenija postaja MIGRANTSKI ŽEP. Poleg Avstrije tudi Italija uveljavlja notranji nadzor meje. Medtem pa se naša vlada spreneveda o problemu in je dosegla skriti dogovor z Hrvaško vlado, da se migrante direkt fura k nam z policijskim taxi prevozi. Itak golobi pravi, da je treba vse ilegalne terroriste legalizirat.
https://www.24ur.com/novice/slovenija/i...
https://www.24ur.com/novice/slovenija/i...
solatko ::
enemon - Kar nekaj Slovencev otrok ne pošilja v šolo, temveč jih šolajo doma. Problem je, da Romi tudi doma, otrok, ne šolajo, ker tudi sami nimajo osnov. Ne vem pa, če je tudi za to kriv ravno Golob. Saj na tem področji tudi Twitko ni naredil nič, tako kot na vseh področjih, kjer se iz opozicije dela pametnega. Z vsemi miljardami, ki jih je nespametno zapravil v času covid-a, ni ustvaril niti ene postelje na kriznih oddelkih pa bi bilo lahko narejeno
Kawhi - Jajotovi so pobasali 7 miljard€, malenkost pa za volilni golaž podelili raji! Ampak nič za to, so pač naši!
Kawhi - Jajotovi so pobasali 7 miljard€, malenkost pa za volilni golaž podelili raji! Ampak nič za to, so pač naši!
Delo krepa človeka
wcpapir ::
Da se spet javim iz terena. Vlada dela dobro, to se vidi po obnašanju ljudi, v državi vlada sreča, svoboda in nasploh dobro razpoloženje. Čisto druga slika kot je bila pod prejšnjo vlado, to se da opazit že zjutraj ko zaviješ na avtocesto in so ceste polne. Če nam ne bi bilo tako dobro kot nam je, niti gužve na cestah ne bi imeli, tako pa jo imamo in prav je tako. Gre pa to zelo v nos skrajnim desničarjem.
Milo rečeno Slovenija pleše in v času te vlade smo se tega plesa navadili, spomin na prejšnjo pa bo počasi izginil iz nas, ampak bo spomin vseeno priklical grenkak priokus. Pa dobro, saj za Hitlerjem je ostal še desetletja.
Hvala tej vladi, da nas je rešila okupatorstva in če bo takšno vzdušje kot je sedaj še naprej, kapo dol.
Milo rečeno Slovenija pleše in v času te vlade smo se tega plesa navadili, spomin na prejšnjo pa bo počasi izginil iz nas, ampak bo spomin vseeno priklical grenkak priokus. Pa dobro, saj za Hitlerjem je ostal še desetletja.
Hvala tej vladi, da nas je rešila okupatorstva in če bo takšno vzdušje kot je sedaj še naprej, kapo dol.
solatko ::
wcpapir - V naši državi vlada odlično razpoloženje in sreča od leta 1991, najbolj srečni pa so prihvatizerji družbenega premoženja in tisti politiki, ki že od takrat sedijo na raznih funkcijah in so takrat najbolj perspektivno državo vzhodne Evrope, s pravilno sprejeto zakonodajo, spravili na rob preživetja, zajebali 3 generacije mladih, upokojence, zdravstvo, šolstvo,..... Res krasni dosežki, zaradi katerih je splošno veselje v državljanih, kar razganja nas od zadovoljstva pa za to ni zaslužen ali kriv Golob.
Delo krepa človeka
wcpapir ::
Za dobro razpoloženje v državi je zaslužen Golob. Z njegovim prihodom se je dobro razpoloženje začelo, ceste in trgi so se začeli polnit in začel se je ples, ki ga prej ni bilo! Da smo pa kdaj bili najbolj perspektivna država vzhodne Evrope pa mi ni znano, mogoče najbolj perspektivni na balkanu.
Ni pomembno, važno je da so državljani srečni, vse ostale številke in grafi so nepomembni. Skupaj z dobro voljo in plesom lahko premagamo vse.
Ni pomembno, važno je da so državljani srečni, vse ostale številke in grafi so nepomembni. Skupaj z dobro voljo in plesom lahko premagamo vse.
RedDrake ::
Tako je Golob ni nič kriv.
Prav tako niso krivi razni veljaki bivšega sistema, ki se pišejo Zidar, della Terra (si boš že prevedel, njegovega imena se namreč ne omenja!), Kučan, Drnovšek in še kdo.
In seveda njihovi varovanci - Bavčar, Janković, Šrot, Login in še in še in še mnogo takih. Tudi podmladek z imeni kot Rop, Golobič, Pahor, ... je kriv še manj kot nič.
Krivi so bogati kapitalisti, razni Boscaroli, Akrapoviči, Pečečniki in podobni. Te je treba z bajoneti v morje. Ni druge, če hočemo preživeti.
Prav tako niso krivi razni veljaki bivšega sistema, ki se pišejo Zidar, della Terra (si boš že prevedel, njegovega imena se namreč ne omenja!), Kučan, Drnovšek in še kdo.
In seveda njihovi varovanci - Bavčar, Janković, Šrot, Login in še in še in še mnogo takih. Tudi podmladek z imeni kot Rop, Golobič, Pahor, ... je kriv še manj kot nič.
Krivi so bogati kapitalisti, razni Boscaroli, Akrapoviči, Pečečniki in podobni. Te je treba z bajoneti v morje. Ni druge, če hočemo preživeti.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: RedDrake ()
25. 4. 2023: Slovenija vztraja, da se obnovi schengen, je poudarila Fajon.
Realnost 18.102.2023: Tudi Italijani uvajajo nadzor na naši skupni meji
Najboljša vlada, ever.
Realnost 18.102.2023: Tudi Italijani uvajajo nadzor na naši skupni meji
Najboljša vlada, ever.
Zgodovina sprememb…
Gregor P ::
To je recimo ta del simbolike v tej ograji, ki se jo odstranjuje
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gregor P ()
Ograja nima nobene veze s tem. Ja, lahko se igramo simboliko z njo, ampak veze pa nima to nobene. Migrante je treba izvažat na Hrvaško ali pa v domačo državo, pika, konec. Migrant lahko vkoraka čez vsak most na Kolpi v Slovenijo, nihče ga ne bo ustavil, naša policija ga bo "sprejela" in odpeljala na Vič, on pa čez 2 dni spizdil proti Avstriji. Kakšna ograja ima tu neko vezo?
Zgodovina sprememb…
feryz ::
Saj če spizdi v Avstrijo, ni s tem nič narobe. Kar naj pridejo in grejo.
Ok, malo nelagodno se človek počuti če gre k jodlarjem na obisk. Ampak tega spet ni toliko, da ne bi mogel človek potrpeti, tisti dan ali dva nekako zdržiš.
Ok, malo nelagodno se človek počuti če gre k jodlarjem na obisk. Ampak tega spet ni toliko, da ne bi mogel človek potrpeti, tisti dan ali dva nekako zdržiš.
Hypathia ::
Tudi Slovenija zapira meje https://n1info.si/novice/slovenija/zara..., vrečkarji na aparatih, upam, da tudi na poti iz vlade.
lynxslo5 ::
Ograja nima nobene veze s tem. Ja, lahko se igramo simboliko z njo, ampak veze pa nima to nobene. Migrante je treba izvažat na Hrvaško ali pa v domačo državo, pika, konec. Migrant lahko vkoraka čez vsak most na Kolpi v Slovenijo, nihče ga ne bo ustavil, naša policija ga bo "sprejela" in odpeljala na Vič, on pa čez 2 dni spizdil proti Avstriji. Kakšna ograja ima tu neko vezo?
V Avstrijo gre zadnje čase iz Slovenije zelo malo migrantov, ker jih tam na meji zavrnejo in pošljejo nazaj v Slovenijo. Migranti so do sedaj šli iz Slovenije v Italijo, to pa se bo sedaj spremenilo, ko bo Italija uvedla mejno kontrolo. Sedaj jih bo tudi Italija zavračala na meji s Slovenijo in mi bomo avtomatsko postali žep za migrante. No, saj naša vlada v bistvu želi, da smo mi žep za migrante in da jih čimveč ostane pri nas. Migrantom, ki so nastanjeni v Logatcu in na Viču naša policija celo preprečuje, da bi se vkrcali na vlake za Italijo. Policijo so pa spremenili v taksi službo, ki migrante iz južne meje prevaža na Vič.
Niti meja z Italijo ni cela varovana niti z Avstrijo, niti ne more bit. Slej ko prej pridejo čez, vračat se jih bi moralo iz kod so prišli, ne pa eno državo nazaj.
V Nemčiji se marsikdo sprašuje, kdo je Žižka povabil na govorni oder https://twitter.com/RZitelmann/status/1...
Da Nemcem odgovorimo, to je bila Asta Vrečko
Sloveniji je uspelo kulturni dogodek spremeniti v greznico. Danke Slowenien.
Sicer pa Šušteršič nalije malo čistega vina:
Sicer pa Šušteršič nalije malo čistega vina:
Zmenjeno, za moje otroke ne rabiš nič več plačevat. Ostanejo ti še cigani in ilegalci.
Tako se zmenimo.
Evo še moj podpis zraven. Levičarji naj pobirajo davke od ciganov in ilegalnih migrantov.
Si zgleda glup ko kurac če si to razbral iz mojega pisanja. Nič čudnega, jajotovi po večini ste intelektualno podhranjeni...
He, he, he... Kawhlu ni več do podpisovanja. Mu je kra všeč trenutni sistem. :D
Zgodovina sprememb…
cirecire ::
V Nemčiji se marsikdo sprašuje, kdo je Žižka povabil na govorni oder https://twitter.com/RZitelmann/status/1...
Meni je pa čistvo v redu, da je Žižek klamfal Hamasove neumnosti v Nemčiji. Slovenski levičarji so dolgo časa zelo uspešno farbali Evropo, da so oni nek garant normalnosti pri nas in da demokracijo pri nas ogroža desna opcija. Sedaj pa jim gre to farbanje Evrope vedno težje od rok, saj je tudi Nemčija spoznala, da Slovenija pod levo opcijo ni normalna država, ampak je neka nenormalna eksotika. V vladi pa imamo celo stranko, katere program spominja na Baader-Meinhof.
Upam, da še ARD in ZDF naredita kakšen intervju s Kordišem ali Vatovcem, da bosta podala kakšno antisemitsko izjavo, da se bo naša leva oblast še bolj blamirala.
wcpapir - V naši državi vlada odlično razpoloženje in sreča od leta 1991, najbolj srečni pa so prihvatizerji družbenega premoženja in tisti politiki, ki že od takrat sedijo na raznih funkcijah in so takrat najbolj perspektivno državo vzhodne Evrope, s pravilno sprejeto zakonodajo, spravili na rob preživetja, zajebali 3 generacije mladih, upokojence, zdravstvo, šolstvo,..... Res krasni dosežki, zaradi katerih je splošno veselje v državljanih, kar razganja nas od zadovoljstva pa za to ni zaslužen ali kriv Golob.Se strinjam solatko. Tvoja generacija je celo zadevo zajebala. Kolk je Janša mlajši od tebe? A?
Seveda ga ima. Migriči si pišejo po fajsiču, da se čez Slovenijo pride brez težav. Evo jih.
Zgodovina sprememb…
111111111111 je izjavil:
Zmenjeno, za moje otroke ne rabiš nič več plačevat. Ostanejo ti še cigani in ilegalci.
Tako se zmenimo.
Evo še moj podpis zraven. Levičarji naj pobirajo davke od ciganov in ilegalnih migrantov.
He, he, he... Kawhlu ni več do podpisovanja. Mu je kra všeč trenutni sistem. :D
Jebiga, se je težko pogovarjati po forumu z dvema nepismenima jajotovima debiloma. Če ne znaš prebrati kaj sem napisal prosi učiteljico iz prvega razreda naj ti pomaga.
Pa btw, Žižkov govor je bil povsem na mestu, ni njegov problem če ga konji s plašnicami Hamasovega pokola ne razumete.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Kawhi ()
Jebiga, se je težko pogovarjati po forumu z dvema nepismenima jajotovima debiloma. Če ne znaš prebrati kaj sem napisal prosi učiteljico iz prvega razreda naj ti pomaga.
Pa btw, Žižkov govor je bil povsem na mestu, ni njegov problem če ga konji s plašnicami Hamasovega pokola ne razumete.
Prosi ti tvojo kameradinjo Tomićevo Violeto.
Morebiti zna celo bolje razložiti kakor ti.
Čri čri čri...
BuDi79 ::
111111111111 je izjavil:
Seveda ga ima. Migriči si pišejo po fajsiču, da se čez Slovenijo pride brez težav. Evo jih.
Dnevno namreč v Madžarsko vstopa tudi do 10 tisoč ljudi, medtem ko je Slovenija do sedaj gostila "le" okoli 3000 migrantov na poti v severno in zahodno Evropo.
Sramotiš se. Ograja ni bila nikoli ovira. Čr hočeš ograjo, ki deluje, rabiš poljsko varianto. In še zmeraj policaja na vsakih 200 metrov, kot imajo oni.
Zgodovina sprememb…
Gregor P ::
Ograja je bila simbolična gesta, ki je vseeno imela neko sporočilno vrednost; in njena odstranitev ima tudi neko sporočilno vrednost. Tega dejstva pač ne moreš kar tako zanikati.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.