Forum » Programiranje » Pipe znak >< na slovenskih prenosnikih
Pipe znak >< na slovenskih prenosnikih
demokedes ::
Pozdravljeni,
Zanima me, kako napišete pipe znaka na prenosnikih s slovenskimi tipkovnicami. Na celotnih zunanjih tipkovnicah je ta znak med Z in Shift tipko, ampak na prenosniku pa te tipke ni. Kako to rešite?
Hvala in lp
Zanima me, kako napišete pipe znaka na prenosnikih s slovenskimi tipkovnicami. Na celotnih zunanjih tipkovnicah je ta znak med Z in Shift tipko, ampak na prenosniku pa te tipke ni. Kako to rešite?
Hvala in lp
Zahvaljujem se vam za odgovore, ter vam še naprej želim lep dan.
- spremenil: demokedes ()
deco16 ::
Lenovo ma le to še vedno tam, 16" in 14" katere si lastimo v gospodinstvu.
Pogledat je potrebno kje to je na dotičnem modelu.
Pogledat je potrebno kje to je na dotičnem modelu.
kljuka13 ::
Odgovor zavisi od tvoje dejanske fizične razporeditve tipkovnice in izbrane razporeditve tipkovnice v operacijskem sistemu. Če uporabljaš Windows, lahko s programom Microsoft Keyboard Layout Creator sestaviš svojo poljubno razporeditev znakov. Tudi na mojem prenosniku ni tipke med levim Shiftom in Y, zato sem si postavil znaka < in > na čisto levo zgornjo tipko, ki se nahaja pred tipko 1 (običajno sta na njej zapisana znaka ~` ali ¨¸).
Bravo Baja! You're right!
THank you very much!
THank you very much!
Ja ja...če imaš slovensko tipkovnico ali pa vsaj nalepke, ki pa jih jaz nimam. Hvala!
link_up ::
nastavi si anglesko pa bo mir. Slovenci ocitno ne uporabljajo pipe. Ravno tako je cel smorn s slashem, greater,lower...
US layout in ciao.
US layout in ciao.
In and Out