» »

wokeness na univerzi Stanford

wokeness na univerzi Stanford

1 2
3
»

Hypathia ::

nejclp je izjavil:

Hypathia je izjavil:

nejclp je izjavil:

A resno misliš, da spol spremeniš z operacijo? To je zgolj lepotna kirurgija.

Spola v nobenem primeru ne moreš spremeniti. Je pa nekako logično, da tisti, ki trdi, da se je rodil v napačnem telesu, le-tega želi čim bolj spremeniti, da večina transžensk tega ne stori, je zgolj še en dokaz več, da gre zgolj za preseravanje oz. fetiš.

Da večina transžensk tega ne stori, je dokaz, da večina nima tolk dnarja, da bi si to lahko privoščila.

Glede na to, da v večini držav takšno operacijo častijo davkoplačevalci, je to zgolj dokaz, da jih je večin autoginofilov = oblačenje v ženska oblačila, obiskovanje ženskih prostorov... jih spolno vzburja, s kastracijo takšno početje izgubi ves smisel.
If you're a man, don't say anything
to a woman on the street that you wouldn't
want a man saying to you in prison.

Shegevara ::

Konstantno se obračaš!

Še zdaleč ne. Ti dve mnenji sta medseboj konsistentni. Če znaš argumentirat in če se uporaba navezuje na vsebino, lahko uporabiš praktično katerkoli izraz.

recimo

ali

Če pa nasplošno žaljenje uporabljaš brez povoda ali argumentacije pa to seveda ni primerno za akademijo in boš najkasneje na strokovnem pregledu imel obvezno priložnost, da razložiš situacijo.

Scaramouche3 ::

Še zdaleč ne. Ti dve mnenji sta medseboj konsistentni. Če znaš argumentirat in če se uporaba navezuje na vsebino, lahko uporabiš praktično katerkoli izraz.

Ne, ti dve mnenj nista konsistentni!

''kar se prostitucije tiče je pa sex work že dolgo časa defacto-izraz za takšne usluge v akademskem jezikoslovju.''

in

''Tudi izrazi kot so nigger, retard ali prostitutka so lahko povsem argumentirani in opravičljivi celo znotraj akademije''

V mojem prejšnjem komentarju sem ti lepo napisal pojasnilo, zakaj sta, če pa še vedno misliš da nista, moraš potem ti argumentirati zakaj ne.

Shegevara je izjavil:

V mojem prejšnjem komentarju sem ti lepo napisal pojasnilo, zakaj sta, če pa še vedno misliš da nista, moraš potem ti argumentirati zakaj ne.

Ne nisi,ker sta očitno napisana oba za akademski svet, ti se izmikaš...
Res s tabo ne morem več, če bi te dobili s pištolo in v efektu da si nekoga ustrelil bi rekel, da se to ni zgodilo in naj preberejo tvoj opis...

... in sta neskladna, ker....?
Mi je žal, ampak boš moral dejansko argumentirat kaj je neskladno, ker tole ni nič. Ja oboje se navezuje na akademsko pisanje, ampak kaj je v tem nekonsistentnega?

Shegevara je izjavil:

... in sta neskladna, ker....?
Mi je žal, ampak boš moral dejansko argumentirat kaj je neskladno, ker tole ni nič. Ja oboje se navezuje na akademsko pisanje, ampak kaj je v tem nekonsistentnega?

''Tako da v kontekstu 21. stoletja se mi zdi ustrezno, da smo jezikovno bolj precizni, sploh na univezi.
kar se prostitucije tiče je pa sex work že dolgo časa defacto-izraz za takšne usluge v akademskem jezikoslovju''

Torej nočeš v akademiji izraz prostitucija...

Potem ko sem rekel da prostitucija kot pozitivna stigma mora obstajati, si odgovoril!

''zaradi mene ti kar uporabljaj ta izraz. Itak se iz tvojega pisanja in razumevanja vidi, da si marsikaj prej kot akademik. Bodi žaljiv, sovraži ljudi, zganjaj moralno paniko, uči otroke tako zarad mene. za akademski svet boš moral pa vendarle znat argumentirati potrebo po žaljivosti.''

Druga stran, pa obrneš plat!

''Že večkrat ponavljam. Noben izraz ni absolutno pravilen ali absolutno napačen. Tudi izrazi kot so nigger, retard ali prostitutka so lahko povsem argumentirani in opravičljivi celo znotraj akademije, če je uporaba takšnega izraza pomembna za vsebino ali za analizo te vsebine''

Zgodovina sprememb…

Torej nočeš v akademiji izraz prostitucija...

Nikjer nisem tega napisal, niti impliciral nisem. preberi kaj piše. Razbereš lahko kater izraz se mi zaradi preciznosti zdi ustreznejši kot defacto izraz, če hočeš pa uporabljati žaljivke pa to argumentiraš in uporabljaš kot je to za tvoje delo potrebno.
1 2
3
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

What is woman (strani: 1 2 3 463 64 65 66 )

Oddelek: Problemi človeštva
3284364325 (217242) Malidelničar

Več podobnih tem