Forum » Loža » Katera tema na Slotech forumu ima največ strani?
Katera tema na Slotech forumu ima največ strani?

Rok40 ::
Katera tema na Slotech forumu ima največ strani?
Vidim, da se veliko pogovarjate o kripto ter električnih avtih, ki jim imata že čez 1000 :)
Še katera z več stranmi? Se da to nekako sfiltrirati? :)
Vidim, da se veliko pogovarjate o kripto ter električnih avtih, ki jim imata že čez 1000 :)
Še katera z več stranmi? Se da to nekako sfiltrirati? :)

Thomxy ::
:-)
Jaz se vsakim začudim, da ima lahko tema "Katero kvalitetno ročno svetilko kupiti?" preko dvesto strani.
Jaz se vsakim začudim, da ima lahko tema "Katero kvalitetno ročno svetilko kupiti?" preko dvesto strani.

Likalnik ::
hahaha...sam res...te teme še v življenju nisem odprl...kaj šele bral....so mi že bolj zanimive teme tistega pacienta kateri na vsek toliko časa odpre novo temo na način UBILI ME BODO!!!!!

mtosev ::
Tema nakladalnica ima 1100+ strani.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()

Likalnik ::
hahaha...sam res...te teme še v življenju nisem odprl...kaj šele bral....so mi že bolj zanimive teme tistega pacienta kateri na vsek toliko časa odpre novo temo na način UBILI ME BODO!!!!!
no evo...ni bilo potrebno dolgo čakati...
[izbrisana tema]

Miki N ::
No kje so admini da zlistajo teme sortirane po padajočem številu postov?
Pa ta seznam bi moral biti stalnica na naslovnici - "Lestvica nabijaških 20".
Pa ta seznam bi moral biti stalnica na naslovnici - "Lestvica nabijaških 20".

velikBrokoli ::
Pa še deleže uporabnikov bi bilo zanimivo imeti, da vidimo kdo najbolj smeti po temah

eventyrer ::

Miki N ::
:-)
ja fantje rabijo dobre lučke da kaj vidijo ane :D
Enkrat bi morali vse iz te teme zbrati na kakem travniku z vsemi svojimi lučkami - naenkrat prižganimi, to bi bil spektakel.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Airsoft (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 30290 (1307) | MIHAc27 |
» | Kako jim uspe, da ljudi prepričajo v nakup nepotrebnih stvari? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10059 (7068) | TheBlueOne |
» | Nastavitev časovne ure za odpiranje vratOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2794 (1972) | mirator |
⊘ | Konec Slo-Techa in kje bi "hengali" potem? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 12460 (9213) | BigWhale |
» | Izdelava močne svetilkeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4476 (3667) | jest10 |