Forum » Loža » Je Slotech skrajno desničarski forum?
Je Slotech skrajno desničarski forum?
mtosev ::
Aha vidim, da je tema odjadrala v politiko in politično prepričanje. Jaz sem kar lepo centrist. Skrajno levih in desnih ne maram. Na volitvah sem glasoval za LMŠ. Na desnem političnem polu pa pogrešam Gregorja Viranta.
Ti sploh ne dojameš kaj bi "centrist" naj pomenil.
Gnoj, ki smo ga poslali na smetišče si ti volil. Zanimivo.
Imaš srečo, da ti ga je skrajnež golob zrecikliral. In to napako ptiča bomo v jeseni kaznovali.
Ti si misli o njemu karkoli. Boli mene k. Sicer se mi zdi super, da je imenoval Damirja Črnčeca za svojega svetovalca, ki ga SDS in levica ne marata.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()
D3m ::
To zdej ljubosumje govori iz vaju, ker neki Mescu podobni gnili polizanci 15 let sexajo s študentkami po študentskih domovih ali skupnih stanovanjih v Ljubljani, dokler sta vidva 15 let za trakom životarila na minimalcu in nič v življenju videla, ane?
A za seks se ti gre?
Seks je, če imaš ali pa nimaš redne zaposlitve.....dumbass
|HP EliteBook|R5 6650U|
mr_chai ::
Aha vidim, da je tema odjadrala v politiko in politično prepričanje. Jaz sem kar lepo centrist. Skrajno levih in desnih ne maram. Na volitvah sem glasoval za LMŠ. Na desnem političnem polu pa pogrešam Gregorja Viranta.
Imaš srečo, da ti ga je skrajnež golob zrecikliral. In to napako ptiča bomo v jeseni kaznovali.
Ti si misli o njemu karkoli. Boli mene k. Sicer se mi zdi super, da je imenoval Damirja Črnčeca za svojega svetovalca, ki ga SDSjevci in levica ne marata.
Ti si status quo levičar, ki ima rad zmerno demagogijo in ne motečo SD krajo javnega denarja. Ti si ziher tak, ki mu TEŠ 6 izgube ne pomenijo kaj dosti.
GregiB ::
Ah, dej, dej... koga od teh si ti oz. ste vi poslali na smetišče??? Upam trditi, da četudi Golobove GS ne bi bilo na volilnem listku, bi ti volil enako, pa ne bi nikogar na smetišče pošiljal... LMŠ in SAB sta na "smetišču" pristala iz preproste pragmatičnosti levosredinskih volilcev, ki so se odločali, ali voliti LMŠ ali SAB in tvegati, da gre glas v nič, ali iti "na ziher" in voliti nekoga, ki bo garant, da Janša spoka... Če se je koga poslalo na smetišče, se je Pršutarko, Vodopivca in Jelinkota... Te so svoje volilno telo nategnili, LMŠ in SAB pa nista ponudila dovoljšne.... "garancije".
If you think there's a solution, you're part of the problem! - George Carlin
tikitoki ::
SmolWhale ::
To zdej ljubosumje govori iz vaju, ker neki Mescu podobni gnili polizanci 15 let sexajo s študentkami po študentskih domovih ali skupnih stanovanjih v Ljubljani, dokler sta vidva 15 let za trakom životarila na minimalcu in nič v življenju videla, ane?
A za seks se ti gre?
Seks je, če imaš ali pa nimaš redne zaposlitve.....dumbass
za trakom so tudi ženske, ponavadi zelo nesrečne. . hehe
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SmolWhale ()
sentiš ::
Hypathia ::
Ne, inteligenca ima normalno porazdelitev in je enakomerno porazdeljena med leve in desne.
In ne, na slotechu ni niti enega desnega moderatorja, kaj šele skrajno desnega, zato slotech ne bo nikoli desni, kaj šele skrajno desni forum.
Vzporedne volitve so pokazale, da folk z višjo ali visoko šolo večinoma podpira Gibanje svobodo, le peščica pa SDS. Razmerje je bilo nekje 3:1.
Sicer stopnja izobrazbe ni čist enaka inteligenci ampak vseeno.
Od kje tebi enakomerna porazdelitev?
Desnica ni samo SDS.
If you're a man, don't say anything
to a woman on the street that you wouldn't
want a man saying to you in prison.
to a woman on the street that you wouldn't
want a man saying to you in prison.
D3m ::
Ali ni tako da naj bi bili ljudje, ki se zanimajo za tehnologijo, v povprečju bolj inteligentni?
Sodec po tvojih postih, ocitno ne.
Mene tehnologija ne zanima + ženska sem.
v profilu piše, da si vesoljec?
|HP EliteBook|R5 6650U|
SmolWhale ::
Ali ni tako da naj bi bili ljudje, ki se zanimajo za tehnologijo, v povprečju bolj inteligentni?
Sodec po tvojih postih, ocitno ne.
Mene tehnologija ne zanima + ženska sem.
Kaj delaš na tem forumu? Šporget vabi...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SmolWhale ()
FireSnake ::
[
Ah, dej, dej... koga od teh si ti oz. ste vi poslali na smetišče???
Mi, ki smo šli volit.
Še kaj ni jasno?
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
Jarno ::
Slo-Tech je dokaj liberalen forum. Da bi ga lahko politično okarakterizirali, bi bilo potrebne vztrajne intervencije s strani lastniške strukture.
Poznam tehnološke forume, kjer si opozorjen, če samo omeniš kaj političnega. Ban ob neupoštevanju opozorila bi bil zagotovjen.
Sicer pa je žalostno gledati moderatorje v fazi Ahilove pasivnosti. Včasih si dobil PNG, če si ob neprimernem trenutku samo omenil mavrico.
Poznam tehnološke forume, kjer si opozorjen, če samo omeniš kaj političnega. Ban ob neupoštevanju opozorila bi bil zagotovjen.
Sicer pa je žalostno gledati moderatorje v fazi Ahilove pasivnosti. Včasih si dobil PNG, če si ob neprimernem trenutku samo omenil mavrico.
#65W!
mtosev ::
Aja, da ne pozabim Golob je pri meni pridobil kakšno točko, ker je bil pripravljen povabiti LMŠ in SAB k sodelovanju ne glede na to, da sta obe stranki ostali pred parlamentarnim pragon. Sem tudi naklonjen za sodelovanje z NSi, če se tako odločijo oz imajo dobre predloge.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
Cveto ::
Golob je imel odlično priložnost narediti rez na slovenski levi sredini. Nabral bi strokovnjake in pričel novo, verjamem da uspešno, zgodbo. Tako pa gledamo praktično vlado SMC/SAB/LMŠ z nekaj pozabljenimi kadri iz LDS/Zares in novim predsednikom. Ti isti kadri so se v preteklosti že pokazali kot nesposobni in/ali korumpirani.
Golob je seveda to moral narediti, da je lahko prevzel LMŠ in SAB, ki jih rabi za lokalne volitve in razne akcije, kjer se rabi teren. Na državnem nivoju mu bodo pa prej škodili, kot ne.
Golob je seveda to moral narediti, da je lahko prevzel LMŠ in SAB, ki jih rabi za lokalne volitve in razne akcije, kjer se rabi teren. Na državnem nivoju mu bodo pa prej škodili, kot ne.
tikitoki ::
GregiB ::
[
Ah, dej, dej... koga od teh si ti oz. ste vi poslali na smetišče???
Mi, ki smo šli volit.
Še kaj ni jasno?
Potemtakem lahko naslednjič, ko boš kritiziral Goloba napišem, da si ga ti ustoličil?
If you think there's a solution, you're part of the problem! - George Carlin
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Ali je Svoboda izdala ljudstvo in demokracijo? (strani: 1 2 3 4 … 18 19 20 21 )Oddelek: Loža | 124167 (82244) | 111111111111 |