Forum » Loža » Rolkanje
Rolkanje

Banza ::
Živjo. Zanima me ali se kdo ukvarja s rolkanjem. Sama bi si želela sprobat morda celo se naučit. Trenutno imam nickelboard,ki je večja kot penny board. Nekako me je mal strah,da bi se vozila z njim po cestah,kjer niso lih asvaltirane. Moti me,ker imamo malo neurejene ceste in takoj ,ko je mini kamenček in se bojim padca. Nekako mi ni do izvajanja trikov,bi se pa rada vozila.
Ali ma kdo longboarde pa se spozna na njih. Npr. koliko odšteti za nakup prvega longboarda? Na kaj pazit pri nakupu.
Ali ma kdo longboarde pa se spozna na njih. Npr. koliko odšteti za nakup prvega longboarda? Na kaj pazit pri nakupu.

Daliborg ::
Longboard je res narejen za bolj ravne površine zato temu tudi primerno trda kolesa. Teli nickelboad/pennyboard so neka hit zadeva ampak je bolj nesigurno za vozit v nasprotju s pravim longboardam. Sam vozim klasični santa cruize longboard za katerega sem odštel okoli 250 eur. Res da so bolj veliki ampak so tudi bolj stabilni, niso pa za druge površine kot pa asfalt. Če želiš offroad moraš gledati za "mountainboard", te imajo večja kolesa primerna za različne površine.
lp.
lp.
Format life:
Warning all life will be erased!
Do you want to continue?(y/n) Y_
Warning all life will be erased!
Do you want to continue?(y/n) Y_
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup skirojaOddelek: Loža | 6893 (3031) | Apel |
» | Skiro v mestu (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 16875 (12385) | bandidosss |
» | RolkaOddelek: Šport | 3169 (2516) | BivšiUser2 |
» | Kateri longboard izbratiOddelek: Loža | 2232 (2116) | qwertyy |