» »

15. Slovenska vlada (2022- )

15. Slovenska vlada (2022- )

Temo vidijo: vsi
««
46 / 236
»»

AtaŠtumf ::

solatko je izjavil:

AtaŠtumf - Ti sploh veš zakaj gre. 50 strani nebuloz o vladi, ki je šele predvčerajšnjim potrjena! Politična higiena bi bila, če bi vsi politično nastavljeni dali teden pred volitvami, na mize svojo odpoved, potem pa čakali zmagovalca, ne pa tako, kot se dogaja v vseh vladah, da zaslužni kadri dobijo odločbo za nedoločen čas, večinoma na nekih fiktivnih delovnih mestih v zelo visokih plačnih razredih (kot recimo Hojs pri gradnjah pa nima pojma in tudi nihče ne ve, kaj je v tisti firmi počel) pa še kar nekaj bi se jih dalo najti v JU in JS.

Prejšnje vlade tega niso počele?

Če se ne motim, pa vem, da boš našel linke in me popravil, še ni bila ustanovljena tema in komentarji o janševi vladi, še predenj je bila sestavljena, tudi protesti še niso bili najavljeni prej?

Seveda pa so tudi imeli 100 dni miru...

Drugače pa, ker vem, da je korektno in pošteno do nove vlade, ki ji želim uspešno delo za vse Slovence, sedaj osebno dam 100 dni miru in naslednjih 100 dni ne pišem in odgovarjam več v tej temi!

Upam, da se bodo tudi drugi tega držali!

dexterboy ::

Nova vlada me s svojimi načrti spominja na temnopoltega gospoda pri 09:40 na spodnjem posnetku. Fanatizem do konca, pa tudi, če država propade! Seveda svojih napak ne želi videti;
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

Malidelničar ::

Ok jaz se tudi za 100 dni poslavljam iz te teme. Lep dan in lep vikend vsem.
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

endelin ::

Noro kakšne kadrovske rošade v dveh dneh.:)) MSM si ne upajo niti prav omeniti.

Lepo da imamo standard za naprej. ;)

slava ruskim medijem ki dovolijo da bo LdS še enkrat okradli državo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

Haha slovenija gre proti zahodu a za nacionalno varnost postavijo pravovernega rusofila:))

111111111111 ::

TheBlueOne je izjavil:

Dalec od tega. Seveda pa ne nasedam kaksnim Nova24 monologom, ki so bedasti do tocke, da ima clovek zeljo, da si skraspa oci/usesa.

Pa sploh ni treba biti na MSM medijih, ker pri SDSu imas kolikor hoces zadev, ki so jasne. Izcrpavanje STA, fotke na jahti, glupi davki, ministri na policiji, ko se dela ultimorepresijo, postafobnost, osebni odvetnik predsednika na vrh DUTB, zakoni in sodisca so OK, samo ko se strinjajo z JJ, RTV v smer Nova24, maske so prticki na gumicah itn.

Tega je toliko in je jasno, da ne vem kako se zmorete tako zelo slepiti. Sprenevedanje je supoerpower SDSovcev. Kjerkoli drugje tak politik in stranka izgineta iz oblicja zemlje.

Hmmm... MSM lepo mirno molčijo, glede števila ministrstev, menjav, itd... Pri SDS pa je bil čisti raztur. :D POčasi medijem ne vrjamem nič in tudi dvomim v napihnjenost ostalih zgodb. OD elvičarjev, se nič ne obeša na veliki zvon, ampak samo manjši člančiči. Npr. golobov račun v tujini.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Dimnik ::

Buggy je izjavil:

3.6.2022. Lepo soncno petkovo jutro Slovenija, prvic pod svobodno vlado, ki za razliko prejsnjih let ni vec protestno :D

Predaja poslov (za razliko Hojsija) je sla cez presenetljivo kultivirano in celo daje upanje, da se na politicni parket zopet vrne neka korektna komunikacija.

Verjamem, da bodo rumeni privrzenci in placanci v tej temi se nekaj casa izlivali zolc in jim niti ni za zameriti. Kar se mene tice je zadeva zakljucena, saj sem dobil vlado kot sem si jo zelel, v kolikor se bodo dogajale meni motece stvari, pa se zopet oglasim :P

Rumeni, oder je vas!

No, da te vidimo, kako dolgo boš zdržal....danes je petek, večer se bliža....

Ne boste nas za 100 dni utišali in delali neumnosti ni šans. :D

TESKAn ::

111111111111 je izjavil:

No, sej od vas samo pričakujemo konsistenco, da boste tudi tokrat lepo počakali do volitev, ker demokratična država in to, ne, se ne spodobi protestirat, ampak na volitvah vam pa pokažemo:D.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Hypathia ::

Brez skrbi, ko nam boste začeli krasti iz denarnic in omejevati svobodo govora, se vidimo pred parlamentom, bomo prišli z vilami in sekirami, pa še par deset cistern z gnojnico pripeljemo, da bo boljša atmosfera.
If you're a man, don't say anything
to a woman on the street that you wouldn't
want a man saying to you in prison.

TESKAn je izjavil:

111111111111 je izjavil:

No, sej od vas samo pričakujemo konsistenco, da boste tudi tokrat lepo počakali do volitev, ker demokratična država in to, ne, se ne spodobi protestirat, ampak na volitvah vam pa pokažemo:D.

A sem rekel da gremo na cesto? Morda vidiš kje kolesarje? Ko so pravi na oblasti se ne kuri več kresov, ni primakljaja, skratka vse je OK, hinavščina levice v vsej svoji lepoti. :D

Ne bomo protestirali in se igrali klovne pred parlamentom. ravno tako ne bomo s krvjo polivali slike poslancev, ki jih ne maramo. ZA razliko od kolesarjev smo mi civilizirani in bomo počakali do volitev ali še prej razpada koalicije.

Zapomni si, ko gremo mi na proteste, ne bomo brali ustave in zvončkljali, ampak zlivali gnojnico po beli Ljubljani. ne bomo stali pred parlamentom vsak teden in blejali. Zaenkrat čakamo in malo bentimo na forumih kam to pelje. :D

FireSnake ::

Hypathia je izjavil:

In other news... moja draga Aleksandra ne bo visela na državnem vimenu ampak se je zaposlila v zasebnem sektorju, postala je prokuristka v mariborski firmi Vinag. Kljub temu upam, da ostaja aktivno v politiki in da bo kandidirala tako na občinskih kot predsedniških volitvah, pa še na evropskih, ko bodo.

Tudi njo smo poslali na smetišče.
Nje niti v rodnem mestu ne obrajtajo, to nekaj pove.
Prokuristka? Ne me hecat! Res bo trpela.
Naj jo naučijo kako se trs reže, pa naj dejansko dela nakaj koristnega.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

floyd1 ::

Zapomni si, ko gremo mi na proteste, ne bomo brali ustave in zvončkljali, ampak zlivali gnojnico po beli Ljubljani.

Zakaj bi sploh kdo potreboval gnojnico na pro-SDS protestih. Smrad je smrad... OdsluženaProstitutkaPress

TESKAn ::

ZA razliko od kolesarjev smo mi civilizirani in bomo počakali do volitev ali še prej razpada koalicije.

Zapomni si, ko gremo mi na proteste, ne bomo brali ustave in zvončkljali, ampak zlivali gnojnico po beli Ljubljani.

So civilized :).
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

TESKAn je izjavil:

ZA razliko od kolesarjev smo mi civilizirani in bomo počakali do volitev ali še prej razpada koalicije.

Jap. :) Se pa vidi, da nismo Ljubljančani. :D

Levica ::

Prav zadovoljen sem z potezo, da so mojim prijateljem, tovarišem in tovarišicam in borcem za demorkacijo in boljši jutri razveljavili odloke na sodiščih zaradi protestov.

Jenull, Jarc, Kovač te je potrebno nagraditi z medalijo časti in jim dati državno financiranje saj so razbili fašistično vlado in nas rešili fašizma.

POWER TO THE PEOPLE
Sram me je,da sem bel moški, Black Life maters Slovenija
Vpis SFRJ manjšin v ustavo 64.a člen. Refugees Welcome Slovenija

kopriva60918 ::

TESKAn je izjavil:

Levaki ne razumete, da je zlivanje gnojnice znak civiliziranosti in prijateljstva na relaciji podeželje-mesto, mi domoljubi vam samo želimo dober kmetijski pridelek tudi sredi Ljubljane. Domoljubi nismo taki divjaki kot levakarski protestniki, ki so necivilizirano metali polena pod noge Gospodu Janši, in tudi nismo takšne mevže, zato se nas pazite!

Zgodovina sprememb…

Stranka Gibanje Svoboda je v začetku marca letos povpraševalo finančne inštitucije za kredit v višini 150k evrov... Le zakaj so rabili dena?

Verjetno za mamila in alkohol, da bodo lahko zadeti plesali. Se pa takoj vidi razlika z našo demokratično Stranko, ko imaš tako ugledno stranko s tradicijo in dobra poznanstva, kot jih ima Gospod Janša, se tudi kredit v ugledni višini brez težav najde pri uglednih podjetnikih v zasebnem sektorju v tujini.

Zgodovina sprememb…

pecorin ::

dexterboy je izjavil:

Stranka Gibanje Svoboda je v začetku marca letos povpraševalo finančne inštitucije za kredit v višini 150k evrov... Le zakaj so rabili dena?

Institucije katere drzave? Ce slovenske, se gre, ce madzarske, bo treba razmisliti kaj smo volili...

Holob gobca o digitalnem in zelenem prehodu, njegov minister pa tarna ker uradniki delajo od doma. Pa kaj ste vi za ene dinozavre izvolili.

Matjaž Han: Kam sem jaz to prišel - 180 ljudi še vedno dela od doma in nisem imel komu dati roke

Institucije katere drzave? Ce slovenske, se gre, ce madzarske, bo treba razmisliti kaj smo volili...

Najverjetneje so povpraševali na splošno finančni sektor, torej tudi tuje institucije, ki pa seveda poslujejo tudi v kokoški. To vem, ker imam mail, več pa žal ne morem povedati...

Holob gobca o digitalnem in zelenem prehodu, njegov minister pa tarna ker uradniki delajo od doma. Pa kaj ste vi za ene dinozavre izvolili.
Matjaž Han: Kam sem jaz to prišel - 180 ljudi še vedno dela od doma in nisem imel komu dati roke

Če delajo od doma, jim pa lahko pošlje mail :)
Žalostno, da se ni pozanimal niti OSNOVNIH stvari, preden je začel s službovanjem... Upam, da je vedel vsaj naslov, pa, ko je prišel v "bajto zombijev in duhov", je vprašal tajnico za sanitarije in kawomat? Če folk dela od doma, se prišpara na štromu, elektrika za pravne osebe je 3x dražja od štorma za gospodinjstva.

Zgodovina sprememb…

Amaterji, pač, in takšni bodo tudi njihovi rezultati.

Unchancy ::

Hypathia je izjavil:

Tole sem se pa tudi jaz za glavo držal, pa kje so našli tega neandertalca?
Škoda časa za ta režimski forum.
Pobrišite post, iz bunkerja vas že kličejo.
Adijo mod Rdeči Kmeri.

Gregor P ::

Aha ha haaa:))

https://www.24ur.com/novice/slovenija/o...
Na dopisni seji vlade so za državnega sekretarja na Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano imenovali Darija Krajčiča. Gre za nekdanjega poslanca iz vrst LMŠ, ki je postal znan po aferi sendvič.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

PRVI DAN VLADAVINE, pa že... nebuloze. Pa njim še JaJo in Zmago ne sežeta do kolen! Pravzaprav jim NIHČE ne seže do kolen!
Cesar ne samo da je nag in bos, še BREZ možganov je !!!

solatko ::

Same strokovne ugotovitve svečk. Bravo, presegate sami sebe.
Delo krepa človeka

Tip ki je ukradel sendvič že z novo funkcijo?:))

Zdej bo lahka ukradel že kebab :))

pirat ::

Veselimo se vseh strokovnih potez nove vlade v dobro države.

solatko je izjavil:

Same strokovne ugotovitve svečk. Bravo, presegate sami sebe.

Heh, samo POP TV upa malo pojambrat v naslovu. Ampak v članku pa niti besede, da je karkoli narobe. https://www.24ur.com/novice/slovenija/t...

Kaj je dežurni prižigalec svečk. Ti je že žal da si volil Goloba?

pirat je izjavil:

Veselimo se vseh strokovnih potez nove vlade v dobro države.

Sendviče za vse.

Zgodovina sprememb…

mtosev ::

Smešno no. Dajte no sedaj se tukaj obremenjujete, da je tip pred leti ukradel sendvič zaradi česa je tedaj odstopil in sedaj ni primeren samo zaradi tega sendviča? Mislim smešno res. Koliko denarja gre v razno korupcijo in podoben stuff. Zdaj pa je problem en sendvič za 3eur pred ne vem koliko leti.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

Sendvič ne bi bil takšen problem, če Holob ne bi toliko nabijal o visokih standardih, ki da jih bo uvajal, če levaki ne bi zadnji dve leti vpili, da pod njihovo oblastjo se je pa zaradi sendviča odstopalo. Figo se je, z njegovo zaposlitvijo so urbi et orbi pokazali, da samo nakladajo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Hypathia ()

floyd1 ::

Če delajo od doma, jim pa lahko pošlje mail :)
Žalostno, da se ni pozanimal niti OSNOVNIH stvari, preden je začel s službovanjem... Upam, da je vedel vsaj naslov, pa, ko je prišel v "bajto zombijev in duhov", je vprašal tajnico za sanitarije in kawomat? Če folk dela od doma, se prišpara na štromu, elektrika za pravne osebe je 3x dražja od štorma za gospodinjstva.

Na tisti mail pa bo v veliko primerih dobil odgovor šele naslednji dan.
Vem, da vas tu veliko dela od doma in to mogoče še bolj, kot v pisarnah, a v javnem sektorju je to včasih recept za katastrofo - nekateri so praktično na dopustu takrat. Vsak teden nekaj dni. Moja tedensko preklinja delo od doma, sodelavci nedosegljivi po pol dneva, osnovne stvari, ki jih sicer porihtaš v 1 uri pa se lahko zavlečejo za nekaj dni. In ko je moja v službi, jo velikokrat sodelavec "od doma" zagnjavi za kopije xyz papirjev in dobesedno opravlja delo njegove tajnice, namesto svojega dela. Učinkovitosti nobene.
Sestrična tudi dela od doma max kolikor po dogovoru lahko. Starši (penzijonisti) jo vidijo dnevno povsod - trgovine, dolgi sprehodi s psom, pride malo na obisk - vse med "delovnim časom". Banda.

Han ima po mojem čisto prav, za delo od doma je vseeno potrebna neka zrelost, v SLO pa tu velikokrat udari ven balkanska mentaliteta. Toliko let skupne zgodovine pač pusti posledice.

Gregor P ::

A to si Hana omenil:D

The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Oberyn ::

Hypathia je izjavil:

In other news... moja draga Aleksandra ne bo visela na državnem vimenu ampak se je zaposlila v zasebnem sektorju, postala je prokuristka v mariborski firmi Vinag. Kljub temu upam, da ostaja aktivno v politiki in da bo kandidirala tako na občinskih kot predsedniških volitvah, pa še na evropskih, ko bodo.

O madona, to pa ni preveč dobra novica za Vinag. Mislim, glede na to, da je bila tale draga Aleksandra znana kot hodeča korupcija. V tem smislu ni bila draga samo zate, temveč predvsem za davkoplačevalce. Zdaj je za pričakovati, da se bo Vinag soočil z kakšnimi nenavadnimi in nepričakovanimi odlivi. No, upam da bodo nekako preživeli, čeprav zna biti odvisno od spretnosti stečajnega upravitelja....

Oberyn je izjavil:

Hypathia je izjavil:

O madona, to pa ni preveč dobra novica za Vinag. Mislim, glede na to, da je bila tale draga Aleksandra znana kot hodeča korupcija. V tem smislu ni bila draga samo zate, temveč predvsem za davkoplačevalce. Zdaj je za pričakovati, da se bo Vinag soočil z kakšnimi nenavadnimi in nepričakovanimi odlivi. No, upam da bodo nekako preživeli, čeprav zna biti odvisno od spretnosti stečajnega upravitelja....

Če si Slovenija lahko privošči tatinsko golobjo mafijo, ki v svoje žepe trpa milijone, bo pa tudi Vinag preživel, če si bo Aleksandra sem in tja privoščila kakšno šnitko pršuta in kozarec vina na njihov račun.

Buggy ::

@Hypathia: Rumena mafija je naredila dokaj dober stresni benchmark, ki se mu katerakoli vlada v koruptivnih poslih in zadolzevanju, ki ga bomo placevali se dolgo ne bo niti priblizala :))

BTW: katere milijone pa je po kletnih direktivah "golobja mafija" ze pospravila v svoje zepe po enem dnevu ali se gremo se vedno bolano rumeno ogabno propagando s kleti ;((
Ti si bilo edino bitje v tej temi, za katerega sem celo upal, da zna ramisljat s svojo glavo.

sds ::

Meni je pa zabavno tole, ce pogledamo volilne okraje in za koga so volili, izgleda, da jih je Bog kaznoval, s toco, za njihovo izbiro.

Hypathia je izjavil:

Če si Slovenija lahko privošči tatinsko golobjo mafijo, ki v svoje žepe trpa milijone, bo pa tudi Vinag preživel, če si bo Aleksandra sem in tja privoščila kakšno šnitko pršuta in kozarec vina na njihov račun.

Glede na to, da zagovarjas tak nacin vladanja, si zadnji, ki bi se lahko pritozeval, cez Goloba. Mora se krepkooooooooo zabresti, da bo nasi stranki prisel do gleznjev.
I have no mouth, and I must scream

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sds ()

kuall ::

Hypathia je izjavil:

Ena večjih cvetk te vlade bo očitno tudi ministrica za notranje zadeve Bobnarjeva

wtf. baba se ne zna niti naličit, kaj šele kaj druzga. če se že afna z ličili naj jih vsaj zna uporabljat. kako so te babe v resnici smešne, ki se mažejo pretirano in narobe, izpadejo kot klovni. ok če se prav namaže naj ji še bo, tisto še gre. ostalo pa je lol.

sds je izjavil:

Meni je pa zabavno tole, ce pogledamo volilne okraje in za koga so volili, izgleda, da jih je Bog kaznoval, s toco, za njihovo izbiro.

severna dolenjska in južna štajrska so naši. pa še zobnik se je prištulu k nam.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kuall ()

wtf. baba se ne zna niti naličit, kaj šele kaj druzga. če se že afna z ličili naj jih vsaj zna uporabljat. kako so te babe v resnici smešne, ki se mažejo pretirano in narobe, izpadejo kot klovni. ok če se prav namaže naj ji še bo, tisto še gre. ostalo pa je lol.

...seveda, sploh pa je nazaslisano, kako si je sploh drznila prit iza sporheta baba ena :))

kuall je izjavil:

Hypathia je izjavil:

Ena večjih cvetk te vlade bo očitno tudi ministrica za notranje zadeve Bobnarjeva

:):) :D:D :)):))
ko sem videl tole sliko... smeh ... solze... Ker tale slika MORA iti med meme, v zgodovino! Kot maskota? Ali ob bok Hobitu, Kekčevi Mojci mogoče?

https://me.me/i/what-if-itold-you-this-...

Zgodovina sprememb…

Vprasanje ki je trenutno bolj na mestu, kako moras biti sele omejen rumenjak, da cloveka sodis oz. diskreditiras po videzu :8)
Vprasanje je zgolj retoricno ;)

kuall ::

če bi bila naravno grda ne bi nič rekel, ni sama kriva. za tole sliko je pa sama kriva tak da se lahko delam norca. ličenje mi je že tako mim, ker je to eno blefiranje, tak da če se kdo ne zna naličiti mi je res smešno, kako je failal v tem blefiranju.

FireSnake ::

https://siol.net/novice/slovenija/kaja-...

Na kratko; ona projekt podpira, a mu daje prst v rit in ga zapušča, ker gre h koritu.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Hypathia je izjavil:

Oberyn je izjavil:

Hypathia je izjavil:

Točno tako, levaki kradejo sendviče!

sds ::

kuall je izjavil:

Hypathia je izjavil:

Tako je. Izgled je izjemno pomemben za opravljanje politicnih funkcij. Levaki izbirajo samo na podlagi tega, koliko razlogov za revansizem napram Nasi stranki, v Nasi stranki pa izbiramo tudi na podlagi izgleda. Sami krepki slovenski fantici. Ne glede na to, da se nesramno podtika albanske korenine.

I have no mouth, and I must scream

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sds ()

Še 99 dni al' kako?

Dimnik ::

Dimnik je izjavil:

Buggy je izjavil:

3.6.2022. Lepo soncno petkovo jutro Slovenija, prvic pod svobodno vlado, ki za razliko prejsnjih let ni vec protestno :D

Predaja poslov (za razliko Hojsija) je sla cez presenetljivo kultivirano in celo daje upanje, da se na politicni parket zopet vrne neka korektna komunikacija.

Verjamem, da bodo rumeni privrzenci in placanci v tej temi se nekaj casa izlivali zolc in jim niti ni za zameriti. Kar se mene tice je zadeva zakljucena, saj sem dobil vlado kot sem si jo zelel, v kolikor se bodo dogajale meni motece stvari, pa se zopet oglasim :P

Rumeni, oder je vas!

No, da te vidimo, kako dolgo boš zdržal....danes je petek, večer se bliža....

Kot pričakovano bugi....petek noč in nadaljevanje, niti en dan nisi zdržal, da nebi kvasil gluposti....in potem naj človek takemu verjame....

kuall je izjavil:

Hypathia je izjavil:

Ministričin videz je zadnja stvar, ki bi me pri njej motila, tudi ne kandidira za službo manekenke, da bi bil njen videz pomemben, pa še manekenkam, od kar se je modna industrija demokratizirala, ni treba biti lepe. Bobnarjeva, tako kot tudi nobena druga ženska, nikomur ne dolguje lepote, časi, ko so bile ženske le okras v ozadju, so pač nepreklicno minili.

Problem ministrice je načrtno problematiziranje in demoniziranje ukrepov prejšnje vlade, polaganje fokusa bolj na videz stvari kot na vsebino, pa še mastno je pljunila v obraz vsem nam, ki smo se držali ukrepov, nismo delali štale po ulicah in sejali virusa in posledično smrti naokoli.
««
46 / 236
»»