» »

15. Slovenska vlada (2022- )

15. Slovenska vlada (2022- )

Temo vidijo: vsi
««
233 / 236
»»

FireSnake ::

mtosev je izjavil:

Jaz osebno nimam velikih pričakovanj od katerega koli politika. Najmanj pa mi je všeč JJ/SDS in Levica, ki sta zame obe slabi izbiri.


Bonov tudi nisi izkoristil, ane?

mtosev je izjavil:

Šarec, Cerar sta meni bila všeč. Cerar je bil bolj sposoben samo se je žal umaknil.


Sposoben?
Daj se razpiši. Da se malo nakrohočemo.
(še v mestu, kjer je županoval, so ga imeli poln K in so si oddahnili, ko je odšel v parlament)
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Zgodovina sprememb…

TheBlueOne ::

CiClon je izjavil:

Haha vsak, ki kritizira vašo sekto, voli Janšo:)):|

To je ta mentalni sklop Slovenceljnov, zaradi katerega ne bo nikoli boljše v tej vukojebini :) Samo da ni Janša!


Sploh ne, samo po stilu spoznas SDSovce. Pac tisti severnokorejski stil imenovan Nova24. Del tega stila je "Hahahaha, Samo da ni Jansa, hahahahaha.".

Je pa za SDS in JJ definicija desne pozicije "Kar pove JJ". Tako, da ce se pogovarjas z SDSovcem in je tema levo proti desno ti SDSovec prisili, da je SDS proti ostalim.

Pa da ne govorimo, da se pocasi cuti kako SDS brainwasha s temi Nova24 reki. Ljudje pac postajajo obcutljivi na te neumnosti, kar deloma razlog, da se sproti sciti, da slucajno ne bi vec prisli blizu oblasti.

GregiB ::

Tale "Samo, da ni Puklasti" mantra je res dosadna... Ajde, desnakarji... ko se odločate, koga voliti, kako to naredite? Kaj? Kombinacija programa in predstavnikov, ki so na voljo in koliko poznate njih in njihovo preteklo delo? Še kaj? In do česa pridete potem? Ali je možno, da s opcij črtate npr. Levico in SD? Pomeni to potem, samo, da ni Mesečnik in Fajonka?
Puklo je defacto vladal, večini njegov način vladanja ni vše. Zato ga s svojega "internega" seznana opcij črtajo. Še več, toliko jim ni všeč, da črtajo vse tiste, ki se ne deklarirajo o svojem odnosu do Puklastega. Potem večina črta še Levico, kobajagi radikali in ostanejo levosredinske opcije. Je to ta "samo, da ni Puklasti"? Če je... count me in...

FireSnake je izjavil:

Bonov tudi nisi izkoristil, ane?



Sem, saj sem jih tudi plačal... al je to bil Puklotov denar?
You're not stuck in traffic.... You are the traffic!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: GregiB ()

BCSman ::

Ljudje z nova24 spoznavajo, kako jih useless levičarski režimski mediji nategujejo, perejo možgane z degeneriranimi newage gibanji in prikrivajo kriminal ter korupcijo globoke države.
Trenutno je žal samo Janša dovolj močen, da se rdeči mafiji postavi po robu. Pri desetletja dolgi negativni selekciji se pač težko pride do novih kandidatov. Upam da se bo pojavil še kdo nov, zdaj ko se vedno več ljudi zaveda situacije.

mtosev ::

Ja, Nova24TV je vrhunec za nekatere. Prosto gledajte ta joke in mouthpiece od JJa.

Nova24TV has been described as a far-right news organisation.[23][24] In August 2022, Marko Milosavljević, Chair of Journalism at the Faculty of Social Sciences in Ljubljana, opined that Nova24TV was not a true media but a party newsletter and the journalists working there were not true journalists but party propaganda workers.[25] In December 2022, Nova24TV was characterised as "one of the major sources of disinformation in Slovenia" by the fact-checking portal Oštro [sl].[26]
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mtosev ()

Utk ::

Zakaj nam lepiš stvari, ki so jih napisali Slovenci, v angleščini?
Tudi če je strankarsko trobilo, ne pomeni, da je vse laž. Tudi Mesec se včasih ne zlaže. Bolj redko, ampak se zgodi.

GregiB ::

Utk je izjavil:

Zakaj nam lepiš stvari, ki so jih napisali Slovenci, v angleščini?


Kaj v opisu ne štima? To, da je Nora24TV skrajno-desni medij? Ali to, da je o njih imel mnenje Milosavljevič? Ali to, da ga je ocenila agencija Oštro? Kako bi to napisal.... brazilec?
You're not stuck in traffic.... You are the traffic!

BCSman ::

FDV, Milosavljević, kvazi inštituti, to so res viri za citirat.

TheBlueOne ::

BCSman je izjavil:

FDV, Milosavljević, kvazi inštituti, to so res viri za citirat.


Je res bilo malo preblago opisano.

Ce bi bil kaksno desetletje v komi, potem pa videl Nova24, mi ne bi bilo jasno kako je mozno, da satira tece 24/7. Ko bi mi povedali, da je to za najvecjo opozicijsko stranko "sluzba resnice", bi bil preprican, da je nekje skrita kamera.

Utk ::

GregiB je izjavil:

Utk je izjavil:

Zakaj nam lepiš stvari, ki so jih napisali Slovenci, v angleščini?


Kaj v opisu ne štima? To, da je Nora24TV skrajno-desni medij? Ali to, da je o njih imel mnenje Milosavljevič? Ali to, da ga je ocenila agencija Oštro? Kako bi to napisal.... brazilec?

Mislim, da sem dost jasno postavil vprašanje.

bbbbbb2015 ::

Vrača se nalepka-mojster, Mirko Bandelj, mojster za nepotrebne stroške in koruptivne rabote:
https://nova24tv.si/slovenija/gospodars...

Wrop ::

bbbbbb2015 je izjavil:



Jaz to vidim povsem drugače. Povsem povsem drugače. Stvari se gotovo spreminjajo na bolje, Slovenija postaja zrelejša demokracija.

Še pred 10 leti je imela SD udobno število poslancev, DESUS in Ehjavec so nekaj migotarili - za upokojence niso naredili - nič. Kar neko medlo obljubljanje, pa tudi to medlo obljubljanje je bilo obljubljanje malega. Da neka Ninamedia kroji volitve (in glasove) s fake anketami, se je takrat samo šepetalo. Desnica dejansko medija ni imela.

Slovenija je doživela niz zdrsov v zunanji politiki, predvsem s Hrvaško. Od tožbe veterinarja Židana, ki jo je izgubil, do bombastičnih napovedi Ehjavca glede arbitraže, ki so se vse sfrižile. Ljudje niso hodili na volitve, mediji (aka Delo) so imeli polne denarnice.

Stvari so sedaj drugačne.

Udeležba na volitvah je narasla. Ljudje sedaj razumejo, da se odloča (tudi) o njihovi prihodnosti. Levakarski mediji so se napeli, da so jim izstopile vratne žile. Po drugi strani so Odlazkovi mediji v kurtzu. Dejansko se ne morejo (več) vzdrževati s komercialno dejavnostjo. Plitvost bazena Levice se je razkrila. Ministri so pedri, ki objavjajo knjige o lizanju ritke in fizioterapevtke, ki bodo sedaj tiskovne predstavnice.

Hkrati so električarji spušili rekordne denarje - 2,3 miljarde EUR. Od GEN-I do HSE. V Velenju in Šoštanju imajo sedaj ogrevanje drago kot pes. Ta trenutek nihče od javnosektorcev ni zadovoljen. Luka mesec je zgradil 0 stanovanj in jih do 2026 sploh ne namerava zgraditi. Mladi starši bodo fasali višje vrtce (in nižje plače). V zdravstvu odhajajo, na obrobju v tujino, v centru Slovenije na obrobje ali privat. "Neodvisne" novinarke so spizdile na državno plačko - kar potrjuje mojo tezo, da je kruh novinarjev trd kot kamen. SD ima 6% glasov v parlamentu, levica malo čez 4%. DESUS je izginil na smetišču zgodovine.

Zadaj so strici mirni - Petan, Petrič, Jamnik, uhati Debeljak, starček Bobinac, ki je zapravil vse. Zaenkrat so mirni, ker jih nihče ne tika.

Odpirajo se nove fronte - zdravstvo, kjer mislim, da jim obstoječi akterji v zdravstvu ne bodo dali nič. Zapovrh je rok trajanja Goloba (po moje) omejen. Še leto ali leto in pol.

Janković je naletel na trdo opozicijo glede gradnje tiste kanalizacije, pa tudi sicer reagira vedno bolj v paniki. Gre se prepirat z ljudmi, ki čakajo na doktorja v vrsti od noči naprej. Njegov sinček - bo dokončno propadel. Zdaj se je zapletel v nove obtožbe, pranje denarja ipd. Končal bo na smetišču zgodovine.

Naslednje volitve bodo epski boj. Menim pa, da obstoječi poslanci ne bodo odstopili - ker ni nujno, da bodo izvoljeni ponovno.

Tako da ni slabo, da levakarji pokažejo svoje barve in nesposobnost, ki meji na diletantstvo.

Stvari se prečiščujejo.


SD je imel veliko poslancev, ker so posegali tudi bolj po sredini. Bolj, ko se oddaljevali od sredine in začeli tekmovati z Levico manj volilcev imajo. Zgodila se jim je še negativna selekcija. Sedaj se sramujejo še bivšega predsednika države BP, kot da je res kaj groznega naredil.
Desus je vedno hodil po robu, to je ozko interesna stranka, sicer z veliko potencialnih volilvcev, ki pa se lahko hitro obrnejo proti. Samo ena slika avta, ki ga skrivaš + dodatno strankarsko zdraharstvo, pa izpadeš iz parlamenta.

To, da kakšna stranka izpade iz parlamenta in da se mesec prej ustanovi nova, ki zmaga s 40 %, ravno ne bi štel pod to, da postajamo zrelejša demokracija. Da se na novo učijo upravljati z državo tudi ne. Da takoj začnejo podirati vse, kar so prejšnji naredili, če res ni nujno potrebno, tudi ne. Da se z lučjo pri belem dnevu gleda in dela seznam, kje je kakšen na novo zaposlen pod prejšnjo vlado, tudi ne. Da se očita revanšizem drugim, sami pa ga izvajajo v še hujši obliki, tudi ne. Takih malenkosti je polno, ampak so ravno v nasprotju s tem, da postajamo zrelejša demokracija.

Z ostalim se pa strinjam. Pa poslanci so postali potrošna roba.

TheBlueOne ::

Wrop je izjavil:


Desus je vedno hodil po robu, to je ozko interesna stranka, sicer z veliko potencialnih volilvcev, ki pa se lahko hitro obrnejo proti. Samo ena slika avta, ki ga skrivaš + dodatno strankarsko zdraharstvo, pa izpadeš iz parlamenta.


Ali pa gres v vlado z SDS.

TESKAn ::

Wrop je izjavil:

Vse to se upravičeno kritizira.
Ko bi vsaj z 10 % močjo kritike JJ vlad, bili sposobni kritično vsaj oceniti še ostale vlade, bi bil seznam še 10x daljši. Ampak, dobro, imajo pravi pedigre. Tam so kiksi dovoljeni in celo zaželjeni, sploh, če se pri tem iritira še desnajke.

Sej jih. Na naslednjih volitvah letijo. Samo potem pa spet ni prav.

Sedaj se sramujejo še bivšega predsednika države BP, kot da je res kaj groznega naredil.

Je.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Wrop ::

TheBlueOne je izjavil:

Wrop je izjavil:


Desus je vedno hodil po robu, to je ozko interesna stranka, sicer z veliko potencialnih volilvcev, ki pa se lahko hitro obrnejo proti. Samo ena slika avta, ki ga skrivaš + dodatno strankarsko zdraharstvo, pa izpadeš iz parlamenta.


Ali pa gres v vlado z SDS.


Desus je vedno hotel biti pri koritu. S tem mislim na Karla E. Tudi v stranki. Ko mu to ni več uspelo, jo je raje pomagal pahniti v politično mesoreznico.

TESKAn je izjavil:

Wrop je izjavil:

Vse to se upravičeno kritizira.
Ko bi vsaj z 10 % močjo kritike JJ vlad, bili sposobni kritično vsaj oceniti še ostale vlade, bi bil seznam še 10x daljši. Ampak, dobro, imajo pravi pedigre. Tam so kiksi dovoljeni in celo zaželjeni, sploh, če se pri tem iritira še desnajke.

Sej jih. Na naslednjih volitvah letijo. Samo potem pa spet ni prav.

Sedaj se sramujejo še bivšega predsednika države BP, kot da je res kaj groznega naredil.

Je.


Ne in ne.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Wrop ()

Wrop ::

Država za stanovanja nima denarja ali pa ga ima, figurativno seveda, ampak vseeno, denar imajo državaljani na bankah. By. MaxTaj
Država bo seveda obljubila, da ga ne bo poslala v enodnevni figurativni stečaj.

GregiB ::

Wrop je izjavil:


Desus je vedno hotel biti pri koritu. S tem mislim na Karla E. Tudi v stranki. Ko mu to ni več uspelo, jo je raje pomagal pahniti v politično mesoreznico.


Ni bilo treba veliko pomagati... je slovenska Sharon Stone najprej poskrbela, da je stranka izgubila vse volivce, potem pa s soliranjem poskrbela, da v parlament ni prišla še ena desnosučna stranka.... hehehe... lobotomija...
You're not stuck in traffic.... You are the traffic!

mtosev ::

Pahor mi je kot predsednik bil okay. Sem tudi glasoval zanjga.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Wrop ::

GregiB je izjavil:

Wrop je izjavil:


Desus je vedno hotel biti pri koritu. S tem mislim na Karla E. Tudi v stranki. Ko mu to ni več uspelo, jo je raje pomagal pahniti v politično mesoreznico.


Ni bilo treba veliko pomagati... je slovenska Sharon Stone najprej poskrbela, da je stranka izgubila vse volivce, potem pa s soliranjem poskrbela, da v parlament ni prišla še ena desnosučna stranka.... hehehe... lobotomija...


Če stranko vodi človek brez karizme, se to lahko zgodi. No ja, dobila je več glasov kot DESUS. Bo pa naslednjič bolje premislila oz. njen ekvivalent, če hočejo priti v parlament.

GregiB ::

Wrop je izjavil:

No ja, dobila je več glasov kot DESUS.


Desus pre-Pivec era (2018), 43.889 glasov
Naša dežela + Desus post-Pivec era (2022), 25.686 glasov...

What a legacy...
You're not stuck in traffic.... You are the traffic!

Wrop ::

Zdraharjev nobeden ne mara.

6. Karl Viktor Erjavec 2005 - 18. januar 2020
7. Aleksandra Pivec 18. januar 2020 - 9. september 2020
(-) Tomaž Gantar v. d. 9. september 2020 - 5. december 2020
8. Karl Viktor Erjavec 5. december 2020 - 10. marec 2021
(-) Anton Balažek v. d. 10. marec 2021 - 31. marec 2021
(-) Brigita Čokl v. d. 31. marec 2021 - 19. junij 2021
9. Ljubo Jasnič 19. junij 2021

Aja, ne. Desus je razpadel zaradi treh rezin pršuta in deci terana.

mtosev ::

Zanimivo kako je DeSUS imel najboljše obdobje ko ga je vodil Karl.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

c3p0 ::

S Pivčevko bi težko, kdor vsaj malo pozna njene zdrahe, je ne bi nikoli volil.

PovemVfaco ::

BCSman je izjavil:

Trenutno je žal samo Janša dovolj močen, da se rdeči mafiji postavi po robu. Pri desetletja dolgi negativni selekciji se pač težko pride do novih kandidatov. Upam da se bo pojavil še kdo nov, zdaj ko se vedno več ljudi zaveda situacije.


Vedno več ljudi se zaveda situacije, zato je Golob na volitvah podrl rekord v številu poslancev, SDS in desnica nasploh pa lahko sanjata o svojem rezultatu iz 2004? Nora 24 "realnost" fejst buta v možgane.

Invictus ::

Ja, sam Golob se je izkazal za nastavljenca bivših komunistov, s podporo Kučana, ki bo lepo fural dalje krajo državnega premoženja.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

PovemVfaco ::

Ma to je za SDS vampirje itak vsak, ki ni Jajo, celo v Tonina se občasno spustijo s takimi obtožbami, ko kaj medlo prdne proti SDS. Seveda pa ni mogoče, da bi bil gargamel nastavljenec bivših komunistov ali celo sam bivši komunist.

fur80 ::

Socrates je izjavil:

132552 je izjavil:

Sicer mi je hecno, kako bi radi prvo vlado v zgodovini slovenije ocenjevali po ucinku. No pa da bodo enaki vatli, daj oceni po ucinku prejsnjo vlado - njenega mandata je konec, vsi fakti so na mizi, kar zacni. :)

.


Razlika med Golobovo in Janševo vlado:

Golob dviguje davke, zato ker misli, da politika in birokracija bolje upravlja z denarjem kot ljudje. Golob misli, da je pravično, če ti država vzame denar, ki si ga zaslužil.

Janša je zniževal davke, ker verjame da posameznik bolje upravlja z denarjem kot politika in birokracija. Janša verjame, da je pravično, da država ne vzame preveč denarja, ki si ga zaslužil.

Če misliš, da znaš bolje porabiti denar kot javni sektor, boš volil Janšo. Če misliš, da zna Golob tvoj denar bolje porabiti kot ti, boš volil njega.

Finančno pismeni torej volijo Janšo. Ki je za odtenek manj lev kot Golob, ampak še zdaleč ne desen.


To je Janez naredil takrat, ko je vedel, da volitev več ne more dobiti (nižji davek na plačo, ni pa povedal kje bo ta denar dobil v proračun) in nabil dodatke penzionistom oz. jim dal nepovratna sredstva, ker je vedel, da mora it all in! Od leta 2004 do leta 2008 je imel marsikatero priložnost narediti kaj in še potem parkrat po par mesecev ali leto. Vedno pa se je začelo in končalo z domobranci in partizani! Če bi človek spustil svoj ego, ter nagnal par hijen bi mogoče še dobil kdaj cela 4 leta ali mogoče več, da lahko pokaže kar res zna, da vidimo to svetsko čudo, tako pa je na vrsti najprej vedno ena in ista župica.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: fur80 ()

Buggy ::

Invictus je izjavil:

Ja, sam Golob se je izkazal za nastavljenca bivših komunistov, s podporo Kučana, ki bo lepo fural dalje krajo državnega premoženja.


Kako lepo je kar tako mal iz riti privlect neko zblojeno floskulo, ki jo rumenjaki z veseljem pograbijo in nadgrajujejo naprej v neko rumeno senzacijo, da bi pa na kaj konkretnega pokazali kako in na kaksen nacin se je kraje ze lotil in kaj je pokradel je pa mal tezje knede?

Za razliko od vladavine SDS postenjakov, kjer smo na dnevni bazi spremljali talanje drzavnih poslov svojim izbrancem po (pre)napihnjenih cenah, vcasih celo brez razpisov in bancnih garancij...ampak ne delali so za malega cloveka in resevali zivljenja, pa za vodo jih je tudi skrbelo, kot jih je skrbelo tudi za dostopno zdravstvo pa se kej ...ce si tolk prizadet, da temu res verjames >:D

Ta lakomen clovek kot ga prikazujete, ki naj bi sel v politiko zaradi denarja se je odrekel miljona in pol eur v obliki nagrade pravno popolnoma cistega denarja je pa res mal cuden pa verjetno boste spet nasli neko zaroto. Vam tudi ta gesta ni dovolj, da ga se naprej ne boste obkladali kot ga...pravzaprav lahko naredi vse popolno bo popolnoma isto. In potem se cudite, kako SDS-ovih opranih ali placanih trolov nihce normalen ne more prenasati. Zgolj toksicnost, izprijenost in skodozeljonst veje iz vsakega zapisa uperjenega osebno na cloveka in njegovo delo samo, ceprav so vse lazne zarote iz rumenih portalov in omrezij bile ze nickolikokrat ovrzene, vam to vseeno ni zadosti 8-O

Dejstvo je da vas karkoli se napise in kaj je res, nihce ne bo preprical v drug prav. Jebat ga, sprejeli smo vas taksne kot ste in odporni smo ratali na vas histericen gnev. K sreci vas je vedno manj...

fur80 ::

Invictus je izjavil:

Ja, sam Golob se je izkazal za nastavljenca bivših komunistov, s podporo Kučana, ki bo lepo fural dalje krajo državnega premoženja.


Kaj misliš, da če pa ne bi volili za Goloba, potem bi pa za Janšo? V Sloveniji je 30% ljudi za sedanjo desnico, to nam je vsem menda ja jasno! Če Golob ne bi tako navdušil judi, bi pa Fajonka imela več, ne pa Janez!

Utk ::

Nehaj nas s Fajonko strašit, bemu mast, vse ima svoje meje.

feryz ::

Invictus je izjavil:

Ja, sam Golob se je izkazal za nastavljenca bivših komunistov, s podporo Kučana, ki bo lepo fural dalje krajo državnega premoženja.
Očitno so tudi na tem forumu prisotni ljudje, ki mislijo, da ima politik še kakšen drug namen razen kraje. Naj te razsvetlim, nima ga. Edini smisel obstoja politike je kraja denarja ljudem.
Razlika med njimi je samo kako to zamaskirati. Trenutni ološ recimo propagira neko gradnjo stanovanj. Popolnoma nič mi ni jasno, kaj se imajo neki ministri in neka vlada za ukvarjati s stanovanji.
Razen če so vlada republike Ljubljane. Ker vem, da niti ne vedo, kje je naša vas, kaj šele da bi v njej planirali nov blok.

bbbbbb2015 ::

Wrop je izjavil:

Država za stanovanja nima denarja ali pa ga ima, figurativno seveda, ampak vseeno, denar imajo državaljani na bankah. By. MaxTaj
Država bo seveda obljubila, da ga ne bo poslala v enodnevni figurativni stečaj.


Država mora najprej rešiti problem stečaja NLB in obvezničarjev, pa POTEM lahko zopet nekdo razmišlja, da bi si od ljudi karkoli izposodil. Sigurno jaz ne bom vložil nobenega denarja v te diletante.

Buggy je izjavil:

Ta lakomen clovek kot ga prikazujete, ki naj bi sel v politiko zaradi denarja se je odrekel miljona in pol eur v obliki nagrade pravno popolnoma cistega denarja je pa res mal cuden pa verjetno boste spet nasli neko zaroto.


Ni zarote. GEN-I ima 1,6 miljarde minusa za pokriti. Toliko denarja nima. Vzeli so kredit, Slovenija jim je šla za poroka.

Ta usran model prodajanja po nizkih cenah (svojim hčerinskim družbam) je povzročil kolosalen minus GEN-I.

A ti bi pa Golobu dal še nagrado? A si nor?

Zgodovina sprememb…

Kayzon ::

fur80 je izjavil:

Invictus je izjavil:

Ja, sam Golob se je izkazal za nastavljenca bivših komunistov, s podporo Kučana, ki bo lepo fural dalje krajo državnega premoženja.


Kaj misliš, da če pa ne bi volili za Goloba, potem bi pa za Janšo? V Sloveniji je 30% ljudi za sedanjo desnico, to nam je vsem menda ja jasno! Če Golob ne bi tako navdušil judi, bi pa Fajonka imela več, ne pa Janez!



Ljudje so neumne ovce,kot to dokazujejo znova in znova. Golob dobesedno ni imel nobenega nacrta kako in kaj,vse kar je znal povedat je BALD MEN BAD! ;(( In so ljudje volili,aja pa stanovanja obljubu mladim. Se spomnim kolegi cist trdi sli volit,golob nas bo resil.. Zdej so pa cisto tiho. ;)

TESKAn ::

vse kar je znal povedat je BALD MEN BAD!

Ni bilo treba, smo imeli dve leti 'demo'.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

sbawe64 ::

Mato989 je izjavil:

Neverjetno

Premier mi nabija da moramo ppjest manj mesa da zmajsamo co2 odtis hkrati bi pa subvencionirali milijone za onesnazevanje z letalskimi linijami dodatnimi

Pa kdo je tu nor

Seveda, Tina je vegetarijanka.
In iz Monaka je morala oditi.
Očitno so mlajše od 30 bolj iskane.


TESKAn je izjavil:

FireSnake je izjavil:


Glede zalivanja si poglej, kaj so delali v Nemčiji.
Pa ne mislim nobenega zagovarjati.
Ker tu eni lažete, da je bilo tako samo pri nas.
Še info iz prve roke iz Prage (nikjer ni nič pisalo: je šla raja na ulico. Policija in vojska jih je razhajkala v treh urah.

V rusiji nasprotniki liderja poletijo skozi okno ali pa dobijo začinjen čaj. Je ok, če naši opozicijo samo malo prebunkajo?
Če ne razumeš: zaradi mene lahko v nemčiji vsakega, ki protestira, pomočijo v katran in posujejo s perjem. To ni razlog, da bi našim dovolili/oprostili, da samo malo zalijejo s solzilcem.

Mali lopov Navalni medtem twita iz zapora.

Zmanjkalo oken ali čaja ?
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: sbawe64 ()

Kayzon ::

TESKAn je izjavil:

vse kar je znal povedat je BALD MEN BAD!

Ni bilo treba, smo imeli dve leti 'demo'.


Da ne bo pomote da podpiram Janso,sam mi je smesno kako se ga napada medtem ko je dobil drzavo med hudo covid histerijo. Isto bi naredil kdorkoli drugi bi bil na njegovem mestu,pac podkupljeni Bruselj je ukazoval kako in kaj z ukrepi za pandemijo,nimas kej kle.

Yossarian ::

TheBlueOne je izjavil:

Vam je treba tisockrat razlozit, da ni tako. Ni "Samo, da ni Jansa." ampak "Ne sme biti Jansa.". Je velika razlika. Zakaj ne sme biti JJ pa je menda jasno.

Če boš šel gledat poste pred volitvami, boš na vsaki strani našel kratico SDNJ. Ne vem sicer, če od tebe, ampak moj vtis je, da na levi strani ta kratica očitno prevladuje. No, ja, saj na desni pa je verjetno SDJJ (samo da je Janša). Vsi ste isti, oboji si domišljate, da te boljši od drugih. Ampak ravno levi in desni ekstremizem, ne sredinci, so pripeljali do največjega bratomorstva. Fuj.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

111111111111 ::

Kayzon je izjavil:

Da ne bo pomote da podpiram Janso,sam mi je smesno kako se ga napada medtem ko je dobil drzavo med hudo covid histerijo. Isto bi naredil kdorkoli drugi bi bil na njegovem mestu,pac podkupljeni Bruselj je ukazoval kako in kaj z ukrepi za pandemijo,nimas kej kle.

To pa ne bo držalo. Levica in Golob so NATU pokazali fakiča. Aja niso. :) Sedaj bomo dali 2% BDP-ja, ker so se usral v hlače, samo da so sikal ko je bil JJ na oblasti. :D
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Kayzon ::

Kako je pa Jansa pokazal NATU fakica,a niso hoteli zapraviti ne vem koliko milijonov za nakup nepotrebne vojaske krame? Plus bil je za podporo Ukrajine in posiljanje denarja,vojakov in vsega moznega v to vojno,ki se nas ne tice niti malo. Na koncu so vsi nasi politiki isti kurac,brez hrbtenice. Za hlapce rojeni za hlapce vzgojeni.

bbbbbb2015 ::

Kayzon je izjavil:

Kako je pa Jansa pokazal NATU fakica,a niso hoteli zapraviti ne vem koliko milijonov za nakup nepotrebne vojaske krame? Plus bil je za podporo Ukrajine in posiljanje denarja,vojakov in vsega moznega v to vojno,ki se nas ne tice niti malo. Na koncu so vsi nasi politiki isti kurac,brez hrbtenice. Za hlapce rojeni za hlapce vzgojeni.


Zase govori. Jaz zagotovo nisem bil za hlapca ne rojen, ne vzgojen.

Sem pa zelo natančno rekel, da če bi se Rusiji posrečil 'landgrab', potem se odpre Pandorina skrinjica. Zato in predvsem zato moramo Ukrajini pomagati. In se oborožiti do zob sami.

Zgodovina sprememb…

Malidelničar ::

Kayzon je izjavil:

TESKAn je izjavil:

vse kar je znal povedat je BALD MEN BAD!

Ni bilo treba, smo imeli dve leti 'demo'.


Da ne bo pomote da podpiram Janso,sam mi je smesno kako se ga napada medtem ko je dobil drzavo med hudo covid histerijo. Isto bi naredil kdorkoli drugi bi bil na njegovem mestu,pac podkupljeni Bruselj je ukazoval kako in kaj z ukrepi za pandemijo,nimas kej kle.


Takrat bi moral ostati Šarec, to še sedaj trdim. Verjetno bi imeli res veliko smrtnih žrtev, v živo bi gledali kolaps, ampak ok očitno bi to ceno morali plačati. Janša ne bi smel prevzeti in tudi ob krizi ki je Šarec ne bi zmogel potem ne bi smel navijati za predčasne (ker bi pa napisali, da v pandemiji navija za volitve, ki pa širijo virus/patogene). Po mojem je JJ tu naredil veliko napako in ne vem, kaj mu je tega bilo treba. Šarec se je polomu izognil, sedaj pa je za nagrado za izpad iz DZ-ja še minister v post-coronski vladi :)
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

ripmork ::

Kayzon je izjavil:

Na koncu so vsi nasi politiki isti kurac,brez hrbtenice. Za hlapce rojeni za hlapce vzgojeni.

Mentalni hlapec je zgolj tisti, ki vojno (neprovociran napad totalitarističnega imperializma na suvereno državo) slabih 600km stran vidi kot nekaj, kar se ga niti malo ne tiče in se trese zgolj in izključno za lastno rit (ceno bencina pa plina).

111111111111 ::

Kayzon je izjavil:

Kako je pa Jansa pokazal NATU fakica,a niso hoteli zapraviti ne vem koliko milijonov za nakup nepotrebne vojaske krame? Plus bil je za podporo Ukrajine in posiljanje denarja,vojakov in vsega moznega v to vojno,ki se nas ne tice niti malo. Na koncu so vsi nasi politiki isti kurac,brez hrbtenice. Za hlapce rojeni za hlapce vzgojeni.

Ampak Janša ni nikoli govoril, da bo NATU pokazal fakiča. To so blebetali na levici, da bo bi bilo bolje 700 miljonov dati v zdravstvo. :D Sedaj pa so dali več v NATO kot JJ. :D Samo Golob je skočil v Bruselj prišel nazaj in napisal 2%. :D

Malidelničar je izjavil:

Takrat bi moral ostati Šarec, to še sedaj trdim. Verjetno bi imeli res veliko smrtnih žrtev, v živo bi gledali kolaps, ampak ok očitno bi to ceno morali plačati. Janša ne bi smel prevzeti in tudi ob krizi ki je Šarec ne bi zmogel potem ne bi smel navijati za predčasne (ker bi pa napisali, da v pandemiji navija za volitve, ki pa širijo virus/patogene). Po mojem je JJ tu naredil veliko napako in ne vem, kaj mu je tega bilo treba. Šarec se je polomu izognil, sedaj pa je za nagrado za izpad iz DZ-ja še minister v post-coronski vladi :)

JJ ima rad oblast. In jo je zgrabil in si naredil politični samomor, tako kot s twitterjem, je pa res, da tudi če ne bi twital, bi ga mediji sprešali že prej.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Zgodovina sprememb…

Kayzon ::

ripmork je izjavil:

Kayzon je izjavil:

Na koncu so vsi nasi politiki isti kurac,brez hrbtenice. Za hlapce rojeni za hlapce vzgojeni.

Mentalni hlapec je zgolj tisti, ki vojno (neprovociran napad totalitarističnega imperializma na suvereno državo) slabih 600km stran vidi kot nekaj, kar se ga niti malo ne tiče in se trese zgolj in izključno za lastno rit (ceno bencina pa plina).


Kje si bil ko je Amerika od leta 1991 izvedla 251 napadov na suverene drzave? To je to kar me moti,vasa jebena hinavscina.

PovemVfaco ::

Kayzon je izjavil:

ripmork je izjavil:

Kayzon je izjavil:

Na koncu so vsi nasi politiki isti kurac,brez hrbtenice. Za hlapce rojeni za hlapce vzgojeni.

Mentalni hlapec je zgolj tisti, ki vojno (neprovociran napad totalitarističnega imperializma na suvereno državo) slabih 600km stran vidi kot nekaj, kar se ga niti malo ne tiče in se trese zgolj in izključno za lastno rit (ceno bencina pa plina).


Kje si bil ko je Amerika od leta 1991 izvedla 251 napadov na suverene drzave? To je to kar me moti,vasa jebena hinavscina.


To je drgač, ni bilo slabih 600 km stran. In nismo imeli nobenih posledic, nobenih povečanih migrantskih tokov in nič, ker je tam šlo za obrambo demokracije

Kayzon ::

Cough..cough.. yes :D

ripmork ::

Kayzon je izjavil:

ripmork je izjavil:

Kayzon je izjavil:

Na koncu so vsi nasi politiki isti kurac,brez hrbtenice. Za hlapce rojeni za hlapce vzgojeni.

Mentalni hlapec je zgolj tisti, ki vojno (neprovociran napad totalitarističnega imperializma na suvereno državo) slabih 600km stran vidi kot nekaj, kar se ga niti malo ne tiče in se trese zgolj in izključno za lastno rit (ceno bencina pa plina).


Kje si bil ko je Amerika od leta 1991 izvedla 251 napadov na suverene drzave? To je to kar me moti,vasa jebena hinavscina.

Ah seveda, classic whataboutism. Če človek ni na strani imperialistične Rusije, bi moral vse civilizacijske vojne pred tem predebatirat - najboljš, da začnemo kar par tisočetij nazaj.
Napadalci = bad. Evo. Happy?

PovemVfaco ::

Jaz sem moralno na strani Ukrajine, praktično sem pa malo zadržan, ker nočem podpirat še večjih drekomešalcev na drugi strani. Idealna bi bila praktično nevtralna drža, pa vsi lepimo ukrajinske zastave in molimo za Ukrajino, to jim bo dovolj pomagalo. Če pa že orožje pošiljamo, ni potrebe, da smo taprvi mazohistični hlapci. Ali se pa referendum naredi o zunanji politiki do Ukrajine. Je treba upoštevat demokratično mnenje, da ne bomo nedemokratični divjaki kot kakšni Rusi.

Zgodovina sprememb…

111111111111 ::

PovemVfaco je izjavil:

To je drgač, ni bilo slabih 600 km stran. In nismo imeli nobenih posledic, nobenih povečanih migrantskih tokov in nič, ker je tam šlo za obrambo demokracije

Pravzaprav je nagradno vprašanje, kdo si bil prej in zakaj si si spremenil nickname? Nejči?
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

TESKAn ::

Malidelničar je izjavil:

Po mojem je JJ tu naredil veliko napako in ne vem, kaj mu je tega bilo treba. Šarec se je polomu izognil, sedaj pa je za nagrado za izpad iz DZ-ja še minister v post-coronski vladi :)

Mogoče pa JJ ni tak 'veliki strateg', kot si ga predstavljate in mu je en in edini cilj, da pride na oblast ne glede na posledice?

111111111111 je izjavil:

Ampak Janša ni nikoli govoril, da bo NATU pokazal fakiča. To so blebetali na levici, da bo bi bilo bolje 700 miljonov dati v zdravstvo. :D Sedaj pa so dali več v NATO kot JJ. :D Samo Golob je skočil v Bruselj prišel nazaj in napisal 2%. :D

Vmes se je tudi zgodil ruski napad na ukrajino. Ne vem, jaz sem vesel, da imamo politike, ki so se sposobni prilagodit na spremembe razmer, pa čeprav gre to kontra njihovim prepričanjem in temu, kar so do sedaj govorili.

Kayzon je izjavil:

Kje si bil ko je Amerika od leta 1991 izvedla 251 napadov na suverene drzave? To je to kar me moti,vasa jebena hinavscina.

Sinko, ko si bil še v plenicah, smo se tle bockali z zagovornikom ameriških 'posredovanj' Thomasom.
Veš kaj pa mene moti? Da taki, kot si ti, nikoli ne odgovorijo na vprašanje: kaj potem, ZDA bad in rusija bad, ZDA good in rusija good, ali hinavski ZDA bad in rusija good?
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
««
233 / 236
»»