Forum » Programiranje » java vprašanje za ustvarjanje servletov
java vprašanje za ustvarjanje servletov
napsy ::
Uporabljam NetBeans za učenje jsp programiranja. Ustvaril sem servlet page in en servlet. v servlet page sm vstavu:
,kjer je jsp_test1 ime glavnega razreda servleta. Ko pa hočem skompajlat jsp mi pa javi tri napake, da ne najde tega klasa. Projekt Java servlet sem shranilvl mapo webapps/ROOT, ker je tudi jsp stran.Ve kdo mogoče, kaj bi bilo narobe? Sumim, da sem servlet shranil v napačni prostor.
Uporabljam Tomcat 4.1
jsp:useBean id="jsp_servlet" scope="session" class="jsp_test1" />
,kjer je jsp_test1 ime glavnega razreda servleta. Ko pa hočem skompajlat jsp mi pa javi tri napake, da ne najde tega klasa. Projekt Java servlet sem shranilvl mapo webapps/ROOT, ker je tudi jsp stran.Ve kdo mogoče, kaj bi bilo narobe? Sumim, da sem servlet shranil v napačni prostor.
Uporabljam Tomcat 4.1
"If you die, you die. But when you live you live. There is no time to waste."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | java v javascript?Oddelek: Programiranje | 2066 (1769) | boss-tech |
» | [Java] Servlet ne prepozna šumnikovOddelek: Programiranje | 1536 (1462) | MarkookraM |
» | [Ajax in Java] v IE6 dela, v Firefoxu neOddelek: Programiranje | 1921 (1675) | krho |
» | Java servlet URL - kako naredit, da se ga ne vidi na klientu?Oddelek: Programiranje | 1133 (1088) | Fizikalko |
» | tomcat - problem z encodingomOddelek: Programiranje | 2350 (2264) | kopernik |