Forum » Loža » Delo vlade - PV Janez Janša
Delo vlade - PV Janez Janša
Temo vidijo: vsi
Voss ::
FireSnake ::
Tu si "en mesec" in "vse poznaš". Mhm.
Najbolj pameten kakšna je situacija na forumu (seveda so to tvoje teze).
Ja, sem ponosen. Ker se mi ni treba skrivati.
Saj se mi smiliš malo, samo ti nimaš nič od tega.
Najbolj pameten kakšna je situacija na forumu (seveda so to tvoje teze).
Ja, sem ponosen. Ker se mi ni treba skrivati.
Saj se mi smiliš malo, samo ti nimaš nič od tega.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
Pišeš kar nakaj...
Pa poglejmo tvoje zadnje štiri objave:
https://slo-tech.com/forum/t791151/p740...
Mladina bi rekla: WTF?
Pišeš kar nakaj...
Pa poglejmo tvoje zadnje štiri objave:
Mladina bi rekla: WTF?
Delat pejt lenuh, da ne boš mojih postov iskal
Telbanc ::
O poglejte. FireSnake aka politično neopredeljen, ki ne podpira te vlade a bo volil NSi
Dej preber malo komentarje no, vsi se že delajo norca iz tebe na tem forumu? Peče?
Naj ma veselje do aprila, pol itak letijo iz parlamenta, procenti NSI ja, tam okoli 3 % , se porazdelijo med ostale stranke in tko bo. Z božjo pomočjo.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
floyd1 ::
Ker se bližajo volitve, je pomenben podatek, da mamo prvi prestop.
In sicer je se mi zdi, blo omenjeno na RTv če sem prav zastopu, da bo k Pivčevi prestopila poslanka SMC.
In sicer je se mi zdi, blo omenjeno na RTv če sem prav zastopu, da bo k Pivčevi prestopila poslanka SMC.
https://www.rtvslo.si/slovenija/mateja-...
"Po informacijah Televizija Slovenija bo poslanka Stranke modernega centra oz. Konkretno Mateja Udovč prestopila v stranko Naša dežela Aleksandre Pivec. "
Verjetno ta poslanka razmišlja tko ko jaz. Čim bota brata Podobnik, ki sta v konkretno... začela govorit v soočenjih, je konkretno sigurno zunaj parlamenta.-
"Po informacijah Televizija Slovenija bo poslanka Stranke modernega centra oz. Konkretno Mateja Udovč prestopila v stranko Naša dežela Aleksandre Pivec. "
Verjetno ta poslanka razmišlja tko ko jaz. Čim bota brata Podobnik, ki sta v konkretno... začela govorit v soočenjih, je konkretno sigurno zunaj parlamenta.-
feryz ::
Če imaš na razpolago zlo, večje zlo in največje zlo na volitvah, a je to res opravičilo, da voliš zlo?
Ker drugega itak ne moreš.
Če imaš na razpolago zlo, večje zlo in največje zlo na volitvah, a je to res opravičilo, da voliš zlo?
Če pogledamo situacijo, so Pivčevi nardili zlo velko uslugo, ko so jo torpedirali. Z vrha Desusa. Ljudje jo poznajo ravno prav, ne preveč, ne premalo.
Torej lah računamo na Vesno, Pivčevo, Goloba, mogoče Stevota, v parlamentu. Po volitvah...Pa ljudi, zar je to moguče?
Jaz bi celo to požegnal.
Ok, Pivčevo ne, ta je že dokazan lopov.
Ostale bi pa dal en krog, da se izkažejo.
Trenutnim pa doživljenjsko prepoved. Par takih krogov in bi bilo urejeno.
Ok, Pivčevo ne, ta je že dokazan lopov.
Ostale bi pa dal en krog, da se izkažejo.
Trenutnim pa doživljenjsko prepoved. Par takih krogov in bi bilo urejeno.
puginho ::
https://www.rtvslo.si/slovenija/mateja-...
Pivčeva ji je obljubila zastonj vikend paket v Piranu na račun občine.
Saj pravim.
Njej so zadeve dokazali. Adijo za vedno iz javnega sektorja.
Un, ki bi jajca trl, adijo za vedno.
Opankar s 100 tožbami, od katerih niti ena ne bo dosojena. Adijo za vedno.
Lebenček in cerarček s svojo maketo, adijo za vedno.
Ko bi jih tako postrojili par deset, bi imeli super hitro red v hiši.
Ampak to je misija nemogoče. Še v Severni Koreji, ne pa drugje.
Njej so zadeve dokazali. Adijo za vedno iz javnega sektorja.
Un, ki bi jajca trl, adijo za vedno.
Opankar s 100 tožbami, od katerih niti ena ne bo dosojena. Adijo za vedno.
Lebenček in cerarček s svojo maketo, adijo za vedno.
Ko bi jih tako postrojili par deset, bi imeli super hitro red v hiši.
Ampak to je misija nemogoče. Še v Severni Koreji, ne pa drugje.
Problem je, ker se za politiko ne odloči noben pameten.
Vsi gredo tja zato, da bodo žepe nafilali.
Primer resnica (ki ima tu enega oboževalca, ki jih vsake toliko reklamira).
Predsednik je zadolžen za več, kot pol milijona.
Če bi prišel notri (k sreči ne bo) kaj bi najprej naredil?
Rek: "Sito vrano je lažje forjtrat, kot lačno" tu pride do izraza.
Čeprav: tisti, ki so pa notri, pa samo lovke razpredajo.
Ko si zgoraj omenil "zlo" ... se še kako strinjam.
Vsi gredo tja zato, da bodo žepe nafilali.
Primer resnica (ki ima tu enega oboževalca, ki jih vsake toliko reklamira).
Predsednik je zadolžen za več, kot pol milijona.
Če bi prišel notri (k sreči ne bo) kaj bi najprej naredil?
Rek: "Sito vrano je lažje forjtrat, kot lačno" tu pride do izraza.
Čeprav: tisti, ki so pa notri, pa samo lovke razpredajo.
Ko si zgoraj omenil "zlo" ... se še kako strinjam.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()
Miki N ::
Kaj potem, Vatrenazmija - praviš, da boš kar Jajota spet volil a?
Ja saj zakaj pa ne! Pravijo, da se konj tako navadi na jezdeca tudi če ga grdo jaha, da mu je potem kar čudno, če je kdo drug.
Jahali pa bodo seveda vsi, to vem - jasna stvar.
Ja saj zakaj pa ne! Pravijo, da se konj tako navadi na jezdeca tudi če ga grdo jaha, da mu je potem kar čudno, če je kdo drug.
Jahali pa bodo seveda vsi, to vem - jasna stvar.
Spet?
Lahko malo tega, kar kadiš, tudi jaz dobim?
Vidim, da fejst prime
Lahko malo tega, kar kadiš, tudi jaz dobim?
Vidim, da fejst prime
imagodei ::
You're not fooling anyone. Je pa dobr troll tole, se strinjam. Že mesece se zabavaš, ko na eni strani navijaš za SDS, po drugi strani pa zanikaš, da so ti zanimiva opcija.
Whatever. (Zdaj pričakujemo 1-2 užaljena posta od tebe, z zahtevo, da ti dokažemo, kje si ti za SDS in naj se ti opravičimo, ker ti podtikamo izjave).
Whatever. (Zdaj pričakujemo 1-2 užaljena posta od tebe, z zahtevo, da ti dokažemo, kje si ti za SDS in naj se ti opravičimo, ker ti podtikamo izjave).
- Hoc est qui sumus -
LeQuack ::
Janša trenutno na polno daje darila upokojencem, da bodo ja volili zanj. Najprej so razni denarni dodatki, ki bi jih družine bolj rabile. Ne bo jih obvezno cepil, čeprav bi jim s tem pomagal, ampak hkrati bi izgubil glasove. Težka odločitev, ali pomagati ljudem, ali sebi. Težka.
Quack !
fikus_ ::
Ja, Desus je samo še zgodovina.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
Smrekar1 ::
PTTM trenutno na polno daje darila upokojencem, da bodo ja volili zanj. Najprej so razni denarni dodatki, ki bi jih družine bolj rabile. Ne bo jih obvezno cepil, čeprav bi jim s tem pomagal, ampak hkrati bi izgubil glasove. Težka odločitev, ali pomagati ljudem, ali sebi. Težka.
Zgodovinsko gledano takole ceneno kupovanje glasov ne deluje. Tisti, ki so tako retardirani, da te volijo, ker si jim dal bonbonček, bi itak volili tebe. Ostali se bodo sprevideli, bonbonček vzeli in volili po lastni vesti.
You're not fooling anyone. Je pa dobr troll tole, se strinjam. Že mesece se zabavaš, ko na eni strani navijaš za SDS, po drugi strani pa zanikaš, da so ti zanimiva opcija.
No, kar začni!
Edit:
U, jebote, pa nisi ti moderator? Al sem jaz kaj spregledal?
Zgodovina sprememb…
Volk dlako menja, nravi nikoli!
Miki N ::
In drugače... kakšne so vaše prerokbe za Vizota? Jaz prerokujem, da bo NSI zahinavila in se bodo zgolj vzdržali.
Nagrade za pravilno uganjen razplet žal ni, saj zdaj ste že vajeni.
In drugače... kakšne so vaše prerokbe za Vizota? Jaz prerokujem, da bo NSI zahinavila in se bodo zgolj vzdržali.
Zahinavli bojo pol tud volilci na volitvah. Ene zgodba SLS nikakor ne izuči.
Torej da se razumemo, tud če Vizjak pade pol Jajčko vleče ta sektor do volitev komot sam.
HitraSperma ::
NSI bodo pokazali, da so čisto navaden satelit SDS-a. Kot se že ve kar nekaj let.
Nič novega, brez hrbtenice so.
fgdsfjk
puginho ::
Brezjajčni Tonin še na wc ne sme če prej ne vpraša velikega vodja. Edina varianta je dogovor z JJ da Vizjak pade in gremo na predčasne volitve zdaj ko je konec predsedovanja EU. Ena poslanka je sicer izstopila iz SMC, ki pa bo za plačo še naprej kimala do aprila, tako da je to malo verjeten scenarij.
Brezjajčni Tonin še na wc ne sme če prej ne vpraša velikega vodja. Edina varianta je dogovor z PTTM da Vizjak pade in gremo na predčasne volitve zdaj ko je konec predsedovanja EU. Ena poslanka je sicer izstopila iz SMC, ki pa bo za plačo še naprej kimala do aprila, tako da je to malo verjeten scenarij.
Poslanka, ki je 'izstopila' iz SMC je šla k Pivčevi, da ji pomaga graditi nov satelit. Ne gre za noben prestop, gre za pomoč vladajoče koalicije novi podtaknjenki, ki je s svojo izdajo to vlado v osnovi omogočila.
Mare2 ::
Če samo pomislim, kaka golazen pričakuje glasove volivcev. :)
Noro tole.
Noro tole.
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
HitraSperma je izjavil:
NSI bodo pokazali, da so čisto navaden satelit SDS-a. Kot se že ve kar nekaj let.
Pod Ljudmilo se to ne bi zgodilo, zato so jo pa poslali v Bruselj.
Podgrajšek (SDS) pravi, da so zadeve, ki se očitajo ministru Vizjaku brezpredmetne.
Ko bi vsaj tiho bil, vendar ne, res se trudijo biti v javnosti prikazani kot največji idioti v tej državi. Večji idioti so zgolj še tisti, ki jih dejansko na volitvah obkrožijo.
Ko bi vsaj tiho bil, vendar ne, res se trudijo biti v javnosti prikazani kot največji idioti v tej državi. Večji idioti so zgolj še tisti, ki jih dejansko na volitvah obkrožijo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Voss ()
jukoz ::
Haha, Twito bi skenslal POP TV iz telekomove sheme.
https://www.delo.si/novice/slovenija/na...
"Telekom Slovenije je maja letos televizijski program Pop TV premaknil s četrtega na enajsto programsko mesto. Hkrati pa je nacionalni telekomunikacijski operater dva programa NoveTV24 umestil kar deset programskih mest višje. Te nerazumljive spremembe po naših informacijah niso vplivale na znižanje gledanosti največje komercialne televizije, ki ima velik vpliv na javno mnenje in velja za nenaklonjeno aktualni vladi, kar je še zlasti pomembno pred aprilskimi parlamentarnimi volitvami. Slišati pa je o idejah, kako bi jo spravili iz programske sheme operaterja.
Glede na to, da bi lahko takšna odločitev imela škodljive posledice na poslovanje Telekoma Slovenije, bi takšnemu morebitnemu sklepu uprave gotovo sledile odškodninske tožbe in kazenske ovadbe delničarjev proti tistim, ki bi jo sprejeli."
Sej, če ne morejo zmagati pošteno, bodo pa po Miloševićevo.
!! Slobo, Slobo !!
Aja, ne.
!! Twito, Twito !!
https://www.delo.si/novice/slovenija/na...
"Telekom Slovenije je maja letos televizijski program Pop TV premaknil s četrtega na enajsto programsko mesto. Hkrati pa je nacionalni telekomunikacijski operater dva programa NoveTV24 umestil kar deset programskih mest višje. Te nerazumljive spremembe po naših informacijah niso vplivale na znižanje gledanosti največje komercialne televizije, ki ima velik vpliv na javno mnenje in velja za nenaklonjeno aktualni vladi, kar je še zlasti pomembno pred aprilskimi parlamentarnimi volitvami. Slišati pa je o idejah, kako bi jo spravili iz programske sheme operaterja.
Glede na to, da bi lahko takšna odločitev imela škodljive posledice na poslovanje Telekoma Slovenije, bi takšnemu morebitnemu sklepu uprave gotovo sledile odškodninske tožbe in kazenske ovadbe delničarjev proti tistim, ki bi jo sprejeli."
Sej, če ne morejo zmagati pošteno, bodo pa po Miloševićevo.
!! Slobo, Slobo !!
Aja, ne.
!! Twito, Twito !!
To je noro res.
FireSnake, te ni nič sram, da tole podpiraš?
FireSnake, te ni nič sram, da tole podpiraš?
Zgodovina sprememb…
Poldi112 ::
"I'm worried because the military concentration, especially on the Ukrainian border with Russia (is) very strong," said Slovenia's Prime Minister Janez Jansa, whose country holds the rotating EU presidency, as he arrived for the one-day summit.
"And so there is no doubt that Russia is using military power to make pressure ... we are prepared to avoid such kind of surprises we met during the occupation of Crimea," he said, referring to Russia's seizure of the Ukrainian peninsula in 2014.
Jansa said hitting the Nord Stream 2 pipeline between Russia and Germany to prevent it from becoming operational was an option.
https://www.aljazeera.com/news/2021/12/...
"And so there is no doubt that Russia is using military power to make pressure ... we are prepared to avoid such kind of surprises we met during the occupation of Crimea," he said, referring to Russia's seizure of the Ukrainian peninsula in 2014.
Jansa said hitting the Nord Stream 2 pipeline between Russia and Germany to prevent it from becoming operational was an option.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
svecka ::
nic ne bo s tem..Rusija bo lepo "osvobodila" pol Ukrajine, Nato in EU bosta nekaj zagrozila, Rusija bo preprosto zaprla plinovod EU in pol prebivalcev bo dobesedno zmrzovalo in umiralo, dokler EU ne bo lepo prikimala Rusiji.
"I'm worried because the military concentration, especially on the Ukrainian border with Russia (is) very strong," said Slovenia's Prime Minister Janez Jansa, whose country holds the rotating EU presidency, as he arrived for the one-day summit.
Glede na to da v Rusijo sam Krka izvozi za milijardo dolarjev, bi blo dobro, da Jajčkota en utiša, preden nam nardi kakšno škodo. Naj se drugi kregajo z Rusijo, mi bomo dol raj kej prodal.
Golob: "Čas je, da jih naženemo. To ni desničarska politika, to je fašizem"
Janša je sam sebe pokopal z razrešitvijo Goloba :)
Janša je sam sebe pokopal z razrešitvijo Goloba :)
Zgodovina sprememb…
endelin ::
https://www.24ur.com/novice/slovenija/v...
je lahko proplus še bolj PR "novih obrazov". Me prav zanima kolko keša stane da v živo prenašajo.
Verjetno je lahko vsakemu jasno kako bo poptv objektivno poročal o naslednji vladi če jim furajo že pred volitvami PR
je lahko proplus še bolj PR "novih obrazov". Me prav zanima kolko keša stane da v živo prenašajo.
Verjetno je lahko vsakemu jasno kako bo poptv objektivno poročal o naslednji vladi če jim furajo že pred volitvami PR
Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()
endelin ::
A ne bi moral Vesel raziskovati Golobovih previsokih plač? Za tovariše je vse dovoljeno al kako?
https://www.24ur.com/novice/slovenija/v...
Torej Siol ne rabi objektivno poročat, 24 ur pa mora? Zanimiva logika janšistov. Tudi v smislu objektivnosti je 24 ur prehitel Siol, ki je nekoč veljal za najbolj uravnovešen medij, kar se tiče politike, danes pa je Jančič iz tega portala naredil malce bolj kulturno novo24.
Moram pa priznati, da se mi prikrade nasmeh na lica, ko vidim, kako vas boli, ko veste, da vas bo Golob povozil na volitvah :D
Also, kaj je narobe s tem, da se poroča o javni tribuni, kjer so bili nekateri znani obrazi in želijo normalizacijo države? Vas morda moti Ivan Gale, ker je razgalil vašo bedo od politike?
Zgodovina sprememb…
https://siol.net/novice/slovenija/boj-z...
Iz vira:
Zdaj pa zagriženci in politični "poznavalci", ki tukaj vseskozi:
- trobite,
- pametujete,
- poenostavljate,
- predalčakte,
- ponižujete,
- navijate za svoje,
- vtikate besede v usta.
Vas bom vprašal: zakaj je to narobe na večih nivojih?
Naštejte vsaj štiri (meni očitne).
Zabavno bo! In predvsem poučno. Če boste sploh imeli jajca reči tudi kaj proti vašim (ker tu grešijo vsi).
P.S. Mod, ne šparaj se z besedami! Tudi nate je letelo moje pisanje. Kar korajžno
Iz vira:
Brez poslancev SDS, NSi, SMC in SNS je državni zbor nocoj opravil še zadnja glasovanja. Poslanci teh strank so namreč protestno zapustili dvorano, ker je predsednik Igor Zorčič (nepovezani) odločil, da ne bo dovolil glasovanja o predlogu mandatno volilne komisije, kdo bodo poslej zastopniki strank v programskem in nadzornem svetu RTVS. Glasovanje je Zorčič onemogočil, ker bi mandate izgubila sedanji predsednik programskega sveta RTVS Ciril Baškovič (SD) in nadzornega sveta RTVS Danilo Tomšič (SD). Zastopane pa ne bi bili tudi stranki LMŠ in Levica. Predlagani so bili le zastopniki SDS, NSi, SMC, DeSUS in SNS.
- trobite,
- pametujete,
- poenostavljate,
- predalčakte,
- ponižujete,
- navijate za svoje,
- vtikate besede v usta.
Zabavno bo! In predvsem poučno. Če boste sploh imeli jajca reči tudi kaj proti vašim (ker tu grešijo vsi).
P.S. Mod, ne šparaj se z besedami! Tudi nate je letelo moje pisanje. Kar korajžno
Zgodovina sprememb…
Iz vira:
Brez poslancev SDS, NSi, SMC in SNS je državni zbor nocoj opravil še zadnja glasovanja. Poslanci teh strank so namreč protestno zapustili dvorano, ker je predsednik Igor Zorčič (nepovezani) odločil, da ne bo dovolil glasovanja o predlogu mandatno volilne komisije, kdo bodo poslej zastopniki strank v programskem in nadzornem svetu RTVS. Glasovanje je Zorčič onemogočil, ker bi mandate izgubila sedanji predsednik programskega sveta RTVS Ciril Baškovič (SD) in nadzornega sveta RTVS Danilo Tomšič (SD). Zastopane pa ne bi bili tudi stranki LMŠ in Levica. Predlagani so bili le zastopniki SDS, NSi, SMC, DeSUS in SNS.
Ni narobe. Zakon o RTV pravi, da morajo biti zastopane vse politične stranke iz parlamenta, glede na njihove glasove. Ker so bili predlagani samo zastopniki SDS, NSi, SMC, DeSUS in SNS, predlog ni v skladu z zakonom in ne gre na glasovanje.
Izpostavil si samo en vidik.
Zelo nekritičen, če smem dopridjati.
Pravno formalno je vse OK (tu se strinjam).
Vendar: pastirju na vrh hriba, ki samo pase ovce, je tole sporno vsaj zaradi štirih postavk.
Katerih?
Se opravičujem, ker črke zakona nisem omenil v moji objavi.
Zelo nekritičen, če smem dopridjati.
Pravno formalno je vse OK (tu se strinjam).
Vendar: pastirju na vrh hriba, ki samo pase ovce, je tole sporno vsaj zaradi štirih postavk.
Katerih?
Se opravičujem, ker črke zakona nisem omenil v moji objavi.
Iz vira:
- trobite,
- pametujete,
- poenostavljate,
- predalčakte,
- ponižujete,
- navijate za svoje,
- vtikate besede v usta.
Ti bom dal samo enega.
Narobe je, da medij, za ustanovitev in reševanje katerega smo davkoplačevalci bogato plačali, zdaj fura propagando ene politične stranke. Osebno menim, da je vpletenim potrebno rubiti premoženje do zneska stran vrženega denarja + plačilo očitne propagande po tarifi za reklame + zamudne obresti R+8%, nato pa soditi za zlorabo položaja.