Forum » Loža » Delo vlade - PV Janez Janša
Delo vlade - PV Janez Janša
Temo vidijo: vsi
feryz ::
Ampak a je še komu fascinanten tale uporabnik FireSnake?Noben puklvačev trol noče biti direkt prepoznaven. Ker to, med drugim, izraža tudi njegovo inteligenco.
Opredeljuje se kot sredina, hkrati pa na vso moč brani to vlado.
Čeprav na koncu ne more skriti, niti tega, da je trol, niti tega, da to določa njegovo inteligenco. Če bi jo imel, bi vedel, da ne bo mogel skriti korenin iz kleti.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Dimnik ()
nejcek74 ::
jp, še janšiste je sram biti deklariran janšist, precej pove o stanju na SDS-ovsekm polu. Jim niti najmanj ne morem reci desni pol, ker se ekonomsko zavzemajo za pajdasko centralno gospodarstvo, nekje na relaciji fevdalizem - komunizem.
Voss ::
jp, še janšiste je sram biti deklariran janšist, precej pove o stanju na SDS-ovsekm polu. Jim niti najmanj ne morem reci desni pol, ker se ekonomsko zavzemajo za pajdasko centralno gospodarstvo, nekje na relaciji fevdalizem - komunizem.
Podobna situacija je bila na Avstrijskem Koroškem, ko je bil tam deželni glavar Jörg Haider. Zmagoval je, v anketah pa je bilo ljudi sram priznati, da ga bodo volili.
Ampak zanemarjaš dejstvo, da ga je v par vaseh volilo več ljudi, kot puklavca v celi Sloveniji.
Bil je tudi temu primerno, nevarnejši.
Kradel je pa enako, enako po miselnosti, pokradel je seveda veliko več. Janezek se šele uči.
Bil je tudi temu primerno, nevarnejši.
Kradel je pa enako, enako po miselnosti, pokradel je seveda veliko več. Janezek se šele uči.
Hypathia ::
Avtor: Ford Perfect. A to naš Shintaro zdej za Cenzurirano piše? Lol, bere se že tako, same blodnje.
Ne bi vedel, kolikor sem slišal gre za nekega štoparja. Njegova definicija na našem političnem parketu vsekakor deluje. Kdor je "desen" je nesposoben debil, medtem ko za "leve" še obstaja upanje.
Po tej definiciji sem tudi jaz radikalen levičar, medtem ko si ti skrajno desno. Vidiš? Strinjava se. Definicija deluje!
Štoparja? LOL. Najbolj verjetno je, da gre za znan obraz, ki se pod te blodnje ne želi podpisati z imenom in priimkom, ga čisto razumem.
Kar se tiče sposobnosti, je načeloma enakovredno razporejena po celem spektru, če konkretno pogledamo slovenski primer, velja pa ravno obratno kot je zapisano v kolumni, dovolj je le primerjati zadnji dve vladi.
Janševa je kljub temu, da se je spopadla z najhujšo krizo po 2. svetovni vojni, predsedovanjem svetu EU, neštetim interpelacijam in konstruktivnim nezaupnicam izrazito sovražno nastrojene opozicije, protestom, podjebavanjem domačih in tujih medijev, evropskih in domačih inštitucij, od US do IP, sindikatov, NGO-jev, in nasploh vsakega kakca, ki je imel 5 minut časa, torej kljub vsem tem oviram, je trenutna vlada naredila 10x toliko kot prejšnja, ki poleg tekočih zadev, kadrovanja in medsebojnega prepiranja ni storila NIČ.
Debata o sposbnosti enih ali drugih politikov je v tem trenutku povsem odveč, ker je zmagovalec viden iz aviona, edini razlog, da desnica v našem prostoru ne dominira, je izrazito glup folk, ki ga lahko naserje vsak golob, kar je neizpodbitno dokazala tudi epidemija.
Pa si kdo dejansko krade čas z branjem nebuloz Hypathie?
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Dimnik ()
nejcek74 ::
....izrazito sovražno nastrojene opozicije, protestom, podjebavanjem domačih in tujih medijev, evropskih in domačih inštitucij, od US do IP, sindikatov, NGO-jev, in nasploh vsakega kakca, ki je imel 5 minut časa, torej kljub vsem tem oviram, ...
ponovno izkazuješ svoje popolno nerazumevanje demokracije, glede na to da si očiten trol mentalne naslednice Partije, nic čudnega. Naloga politika v demokraciji je usklajevanje, tvoj nesposobni šef ni "p" od politika.
Hypathia ::
Zanimivo potem, da bo Janša svoj mandat pripeljal do konca, kljub mnogo hujšim pogojem vladanja, medtem ko je velesposobni Šarec, po vašem mnenju seveda, na sredi vrgel puško v koruzo, ravno zato ker se ni bil sposoben usklajevati s svojimi koalicijskimi partnericami.
In še to, za usklajevanje je potrebna pripravljenost vseh strani, kdo je v tej državi najbolj izključevalen, ne ni JJ, se pa tudi ve.
In še to, za usklajevanje je potrebna pripravljenost vseh strani, kdo je v tej državi najbolj izključevalen, ne ni JJ, se pa tudi ve.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hypathia ()
Wrop ::
Na levem polu je razpolovna doba strank ob vsakem uspešnem usklajevanju. Ravno se vse zmenijo in naslednji dan že gredo narazen. Kot kmet, ki je kravo ravno naučil živeti brez hrane, naslednji dan mu pa crkne.
Evo, zaprli so še stojnice v Kopru. Ograjene, s preverjanjem pct.
Tukaj nima veze pct, zdravje in podobne vladne in "strokovne" nebuloze, ampak zgolj uničevanje gostincev in drkanje naroda v glavo.
Če ta pct, očitno, ni vreden popolnoma nič, potem naj ga ukinejo.
Tukaj nima veze pct, zdravje in podobne vladne in "strokovne" nebuloze, ampak zgolj uničevanje gostincev in drkanje naroda v glavo.
Mare2 ::
Edino v LJ še ni znano, zakaj štiri. :)
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
jukoz ::
@FireSnake
Zakaj se sploh trudiš s svojim političnim nabijanjem po slo-tech? Kaj hočeš doseči?
Nič!
Za razliko od vas jaz nikogar ne želim v nič prepričati.
Pa tebi niti približno ni jasno, kaj je to gospodarstvo.
Če bi kdaj delal v njem, bi vedel kako to zgleda.
Hmmm, saj veš da delo v kleti na Trstenjakovi ne šteje pod gospodarstvo. Tudi če delaš od doma. Bo kar javni sektro, ker se financira iz proračuna. Slovenskega in madžarskega - medregijsko sodelovanje.
Janševa je kljub temu, da se je spopadla z najhujšo krizo po 2. svetovni vojni, predsedovanjem svetu EU, neštetim interpelacijam in konstruktivnim nezaupnicam izrazito sovražno nastrojene opozicije, protestom, podjebavanjem domačih in tujih medijev, evropskih in domačih inštitucij, od US do IP, sindikatov, NGO-jev, in nasploh vsakega kakca, ki je imel 5 minut časa, torej kljub vsem tem oviram, je trenutna vlada naredila 10x toliko kot prejšnja, ki poleg tekočih zadev, kadrovanja in medsebojnega prepiranja ni storila NIČ.
Debata o sposbnosti enih ali drugih politikov je v tem trenutku povsem odveč, ker je zmagovalec viden iz aviona, edini razlog, da desnica v našem prostoru ne dominira, je izrazito glup folk, ki ga lahko naserje vsak golob, kar je neizpodbitno dokazala tudi epidemija.
!! Twito, Twito, Twito !!
!! Grd, grd slovenski narod, ki ne želi Twita !!
Zanimivo potem, da bo Janša svoj mandat pripeljal do konca, kljub mnogo hujšim pogojem vladanja, medtem ko je velesposobni Šarec, po vašem mnenju seveda, na sredi vrgel puško v koruzo, ravno zato ker se ni bil sposoben usklajevati s svojimi koalicijskimi partnericami.
Mah, sej Twito ni najbolj izključevalen. Najbolj grozeč, to pa.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jukoz ()
fikus_ ::
.
Ko je Šarec ugotovil, da nima več podpore koalicije, da vsak vleče na svojo stran, je iz politične higiene in nekaj politične preračunljivosti odstopil.
Ni pa računal, da nekateri poslanci raje poskrbijo najprej za svojo rit, potem politična korektnost.
Saj ne pričakujem, da bosta ti in ijj to razumela.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
Telbanc ::
Tole s stojnicami, mi je vedno manj jasno, sploh če hočem dognati smisel tega, da se zaradi tega več folka drenja tud po zaprtih prostorih v oštarijah.
V bstvu je zadeva kontraproduktivna, zgleda, kot bi hoteli, da se ljubljančani čim prej prekužijo. Po moje je zmeraj bolje da se folk razporedi na več lokacij, no.
Vidim, tud, da se nobenmu ne da kej dost debatirat, ker vsi sam čakamo 24. april. 2022.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
FireSnake ::
Zato bo pa volil NSi čeprav on ne podpira te vlade, na-a.
Zakaj bom volil N.Si sem že parkrat razložil (vsaj 4x).
Še enkrat: ker mi sluzasta povzpetniška sla levakov po oblasti gre na bruhanje.
Tudi to, da je vzrok za to potezo obnašanje levakov na tem forumu.
Pa tudi zato, ker imajo zelo dobrega ministra, ki Jajota ne posluša ampak samo dela.
Pa prej nisem hodil na volitve, zdaj bom začel.
Tako, še petič.
Mogoče bo pa le komu potegnilo (kako produktivni ste).
Tole s trstenjakovo, kar koli bi že naj to bilo: zelo slab poskus predalčkanja.-
Zelo slab!
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
Pa tudi zato, ker imajo zelo dobrega ministra, ki Jajota ne posluša ampak samo dela.
Tako, še petič.
Mogoče bo pa le komu potegnilo (kako produktivni ste).
Tole s trstenjakovo, kar koli bi že naj to bilo: zelo slab poskus predalčkanja.-
Zelo slab!
In kdo je ta minister iz NSI ki zelo dobro dela.
Povzpetniški so vsi ne sam ta levi. Ob veliki udeležbi, bo NSI verjetno izvisela. In bo zunaj parlamenta. Vključi se nekaj % neopredeljenih in boste meli le lep spomin na parlament.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Telbanc ()
https://www.rtvslo.si/slovenija/jankovi...
""Tudi sam se bom vključil v mobilizacijo volivcev. Absolutno," je dejal Zoran Janković in dodal, da bo podprl "nekoga na levi polobli". "Danes imamo KUL. Počakal bom, da vidim, kaj bo. Prepričan sem, da bo KUL zmagal. Tudi pomagal bom, povabil bom ljudi na volitve. Bilo bi mogoče idealno, da najdem nekega tipa za predsednika vlade, kot je Mario Draghi v Italiji," je razkril ljubljanski župan."
Kot sem že napovedal, se obeta projekt zrušitve Jajota. No kar se tiče cepljenja je jankovič tipičen PC. Ne vem, če je to lih pametno.
Kul seveda ne bo zmagal, SDS bo popušila, na celi črti, mi bomo meli pa pravo mešano salato v parlamentu. Najmanj 3 ali 4 nove stranke.
""Tudi sam se bom vključil v mobilizacijo volivcev. Absolutno," je dejal Zoran Janković in dodal, da bo podprl "nekoga na levi polobli". "Danes imamo KUL. Počakal bom, da vidim, kaj bo. Prepričan sem, da bo KUL zmagal. Tudi pomagal bom, povabil bom ljudi na volitve. Bilo bi mogoče idealno, da najdem nekega tipa za predsednika vlade, kot je Mario Draghi v Italiji," je razkril ljubljanski župan."
Kot sem že napovedal, se obeta projekt zrušitve Jajota. No kar se tiče cepljenja je jankovič tipičen PC. Ne vem, če je to lih pametno.
Kul seveda ne bo zmagal, SDS bo popušila, na celi črti, mi bomo meli pa pravo mešano salato v parlamentu. Najmanj 3 ali 4 nove stranke.
Zgodovina sprememb…
Kul je tudi pri prejšnji vladi rušil vlado. Vprašanje, če se ne bo ponovilo. :)
Vprašanje je, kaj od KUL a bo prišlo v parlament. Idealen razplet volitev bi blo zdajšnji čim manj.
Torej brez NSI, in ostalih SDS hlapčkov, SDS pod 10%, brez SAB, in LMŠ, ...Tako da je po moje bolje vprašati se, kaj od KULa bo v parlamentu. Ker ankete že nakazujejo, da ma folk tehle ki so "zaj na terenu", zaj, no, če lepo napišem, smo jih naveličani.
Čim pride v ankete več novih strank, sedanje drastično padejo. Hecno je, da v tem primeru NSI dobi 4,3% antivaksi pa 2,9%, kljub temu da jo vsi ignorirajo. Da so ankete še brez Vesne in Golobčka...
Zgodovina sprememb…
Lahko bodo nove stranke, ampak frisi bodo pa kar ta stari v njih. Kaj pa naj bi ti fikusi počeli v življenju? Delali v gospodarstvu?
A se kdo spomni enega, ki bi ga vzel v službo?
Vprašanje je, kaj od KUL a bo prišlo v parlament. Idealen razplet volitev bi blo zdajšnji čim manj.
Torej brez NSI, in ostalih SDS hlapčkov, SDS pod 10%, brez SAB, in LMŠ, ...Tako da je po moje bolje vprašati se, kaj od KULa bo v parlamentu. Ker ankete že nakazujejo, da ma folk tehle ki so "zaj na terenu", zaj, no, če lepo napišem, smo jih naveličani.
Čim pride v ankete več novih strank, sedanje drastično padejo. Hecno je, da v tem primeru NSI dobi 4,3% antivaksi pa 2,9%, kljub temu da jo vsi ignorirajo. Da so ankete še brez Vesne in Golobčka...
Tam sem narobe napisal. Levica je nezanesljiva, tudi če bo s KULom v vladi. Ali s komerkoli.
Horas ::
Tole s stojnicami, mi je vedno manj jasno, sploh če hočem dognati smisel tega, da se zaradi tega več folka drenja tud po zaprtih prostorih v oštarijah.
V bstvu je zadeva kontraproduktivna, zgleda, kot bi hoteli, da se ljubljančani čim prej prekužijo. Po moje je zmeraj bolje da se folk razporedi na več lokacij, no.
Vidim, tud, da se nobenmu ne da kej dost debatirat, ker vsi sam čakamo 24. april. 2022.
gre se za druženje človek! ljudje smo socialna bitja! in prazniki so, virus gor dol. tole je navadno drkanje naroda! kr neki
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
In kdo je ta minister iz NSI ki zelo dobro dela.
Povzpetniški so vsi ne sam ta levi. Ob veliki udeležbi, bo NSI verjetno izvisela. In bo zunaj parlamenta. Vključi se nekaj % neopredeljenih in boste meli le lep spomin na parlament.
Fantje so na forumu omenjali Ciglarjevega Đonija.
Če ostanejo zunaj? Ja, slabo, ane.
Bojo že preživeli
Ja, povzpetniški so vsi, e popolnoma strinjam.
Ampak ne tako sluzasto, kot se je to pokazalo tukaj na forumu. Da ti je šlo na bruhanje, ko si to bral.
In, ko jim, z vsemi podlimi potezami, ni ratalo je šlo samo na slabše.
Ena od najbolj smešnih: kako se prav vsakič tukaj na forumu lagali koliko jih je.
jih je bilo 5000 so rekli, da jih je 25 000
Škoda, da si enih par sočnih objav nisem shranil. Bi se zdajle fino nasmejali.
Lahko bodo nove stranke, ampak frisi bodo pa kar ta stari v njih. Kaj pa naj bi ti fikusi počeli v življenju? Delali v gospodarstvu?
Ena glavna naloga jim je poskrbeti za svojo rit.
Tako se potem taki zavlečejo v neke državne agencije in tam grejejo stol. Pa še sami ne vedo zakaj.
Tudi to je del kadrovanja, ki se tukaj gori enimi parim pajacom sploh ne zdi sporen.
No, če si del te črede, jasno, to zagovarjaš.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()
gre se za druženje človek! ljudje smo socialna bitja! in prazniki so, virus gor dol. tole je navadno drkanje naroda! kr neki
Ampak je povsod isto.
V Nemčiji je policija z metri hodila med rajo in merila distanco.
Pa nimajo Jajota.
Tu je pa problem sponzor, ki je zadaj.
Svet ne bo več isti. Nikoli več ne bo, kot je bilo. To sem govoril že pred korono, da po naslednji krizi svet ne bo več isti.
Le, da sem jaz mislil, da bo (zelo huda) gospodarska.
Yep, ovce, beee, beeee.
Totalna kontrola države. Zanimivo je, da smo država ljudje. In da nam, očitno, ljudem samim odgovorja, da bomo pod totalno kontrolo. Roboti. Kuča - posao.
Niti s PCT se ne da več na kuhano vino. In to preverjajo dacarji!
Totalna kontrola države. Zanimivo je, da smo država ljudje. In da nam, očitno, ljudem samim odgovorja, da bomo pod totalno kontrolo. Roboti. Kuča - posao.
Niti s PCT se ne da več na kuhano vino. In to preverjajo dacarji!
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: fikus_ ()
Ti druge označuješ, da so ovce?
No, pa nam ti povej, kaj tebe loči od nas? Ti pa sekaš kuhančka, al kako?
Ljudstvo že zdavnaj nima več oblasti.
Poglej si video posnetek, ki sem ga pred kratkim prilepil:
https://slo-tech.com/forum/t791151/p740...
(na momente za moj okus sicer pretirava, mapak ... lahko se izkaže, da bo kaj od tega res)
No, pa nam ti povej, kaj tebe loči od nas? Ti pa sekaš kuhančka, al kako?
Ljudstvo že zdavnaj nima več oblasti.
Poglej si video posnetek, ki sem ga pred kratkim prilepil:
https://slo-tech.com/forum/t791151/p740...
(na momente za moj okus sicer pretirava, mapak ... lahko se izkaže, da bo kaj od tega res)
Kaj pa sem drugega napisal? Jaz kolovratim vmes, kolikor mi še rata. Če mi ne, pa plačam. Tako, kot "smo" si ljudje zamislili.
Saj sem rekel, ne se sekirati zame, še teh par let preguram, pa se umaknem v samoto na urejanje gredice.
Otroci so ga najebali. Čeprav jim očitno paše. Da bodo po službi zaprti v stanovanjih in drkali telefone.
Pili, kar jim bo dovoljeno, jedli, kar jim bo dovoljeno in naredili toliko metrov okrog doma, kot jim bo dovoljeno.
Saj sem rekel, ne se sekirati zame, še teh par let preguram, pa se umaknem v samoto na urejanje gredice.
Otroci so ga najebali. Čeprav jim očitno paše. Da bodo po službi zaprti v stanovanjih in drkali telefone.
Pili, kar jim bo dovoljeno, jedli, kar jim bo dovoljeno in naredili toliko metrov okrog doma, kot jim bo dovoljeno.
kotanyi ::
Tako, še petič.
A lahko še šestič?
Je še zmerom smešno :)
Zdaj, koliko se v to zajedate vam ni smešno.
Peče, vidim
Še to: ko se "vsuje" se vsuje vedno v gruči (da drug drugemu potrjujete).
Iz katere kleti vi to "broadcastate"?
Meni je še bolj smešno, da ste me nagnali na volitve. Sem vesel, da je zadeva zabavna za nas vse: zabave v teh časih prav gotovo manjka zato sem še toliko bolj vesel za vas
Še vedno pa trdim, da bon a volitvah zmagal KUL. In potem boste videli, da se bosta cedila med in mleko. Aja, čakaj ... ne ...
Peče, vidim
Še to: ko se "vsuje" se vsuje vedno v gruči (da drug drugemu potrjujete).
Iz katere kleti vi to "broadcastate"?
Meni je še bolj smešno, da ste me nagnali na volitve. Sem vesel, da je zadeva zabavna za nas vse: zabave v teh časih prav gotovo manjka zato sem še toliko bolj vesel za vas
Še vedno pa trdim, da bon a volitvah zmagal KUL. In potem boste videli, da se bosta cedila med in mleko. Aja, čakaj ... ne ...
Zgodovina sprememb…
Tole ni naš taprvi rodeo.
Takihle shizofrenikov ki takole prodajajo bučke smo se čez leta že nagledali. Tebi se mogoče že zdi da s temle otročarijami tipa "mati me silijo jest kolerabco, pobegnil bom od doma!!!111" komu kvariš dan, ampak na koncu je otroče pač - otroče.
Samo da mi nismo tvoji fotri in da te ne bomo vzeli v naročka, ti pokazali čokoladko pa rekli "pojej dve žlici pa jo dobiš", ampak ti bomo naravnost povedali da so tvoja mnenja infantilna.
Takihle shizofrenikov ki takole prodajajo bučke smo se čez leta že nagledali. Tebi se mogoče že zdi da s temle otročarijami tipa "mati me silijo jest kolerabco, pobegnil bom od doma!!!111" komu kvariš dan, ampak na koncu je otroče pač - otroče.
Samo da mi nismo tvoji fotri in da te ne bomo vzeli v naročka, ti pokazali čokoladko pa rekli "pojej dve žlici pa jo dobiš", ampak ti bomo naravnost povedali da so tvoja mnenja infantilna.
Edina resnica je, da bo na volitvah ljudstvo (država, če tako hočete) zgubilo.
Ne glede na razplet.
Ne glede na razplet.
Tole ni naš taprvi rodeo.
Neverjetno!
Peče še bolj, kot sem mislil (res neverjetno).
Zasmehovanje in poniževanje. To na koncu premorete? Slabo, zelo slabo.
In ti bi o otročarijah?
Edina resnica je, da bo na volitvah ljudstvo (država, če tako hočete) zgubilo.
Ne glede na razplet.
To velja že za zadnjih par volitev.
Pa še na slabše bo šlo.
Zgodovina sprememb…
nejclp ::
torentino ::
Če so načelni bedaki so še vedno bedaki.
15 min za posesat stanovanje, drugače ode?
Podjetnike z bajoneti v morje?
ga.Tomićeva, ki golta ivermectin? Dobro da ni še ono Trumpovo foro o varikini pograbila,
bi imeli še stroške z državnim pogrebom in novo prvoborko in narodno heroino.
Ajajaj.
15 min za posesat stanovanje, drugače ode?
ga.Tomićeva, ki golta ivermectin? Dobro da ni še ono Trumpovo foro o varikini pograbila,
bi imeli še stroške z državnim pogrebom in novo prvoborko in narodno heroino.
Ajajaj.
Neon87 ::
Zakaj stranka Resni.ca doživlja totalno medijsko blokado?
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: fikus_ ()
widj3098dj32 ::
Smisel je izgubilo ze takrat ko je virus prisel po 19 uri v gostilne, prej pa ne. Ampak ja, eni ocitno so ocitno dovolj globoko skopali jamo kamor tiscijo glavo.
Je ne, to je samo tvoja blodnja.
Prijavljam ...
Äe so naÄelni bedaki so ĹĄe vedno bedaki.
15 min za posesat stanovanje, drugaÄe ode?
ga.TomiÄeva, ki golta ivermectin? Dobro da ni ĹĄe ono Trumpovo foro o varikini pograbila,
bi imeli ĹĄe stroĹĄke z drĹžavnim pogrebom in novo prvoborko in narodno heroino.
Ajajaj.
a dej no, a to je vse, kar si našel?
1)15 min za posesat stanovanje je sproducirala (najverjetneje) klet skupaj s fake Kordiš profilom na twitterju,
2) Podjetnike z bajoneti v morje? Tega Kordiš ni nikoli rekel,
3) kaj golta Tomička v prostem času me prav nič ne briga
Bedaki so tisti, ki kot ovce blejajo truizme, ki jih fabricirajo mediji.
Je ne, to je samo tvoja blodnja.
Prijavljam ...
Kam ti to prijavljaš, na tramvaj komando? Spet preveč Pingo soka?
Zgodovina sprememb…
Neverjetno!
Peče še bolj, kot sem mislil (res neverjetno).
Zasmehovanje in poniževanje. To na koncu premorete? Slabo, zelo slabo.
In ti bi o otročarijah?
Jasno. Z otrokom se pogovarja po otročje. Shizofrenikom se pa nastavi špegu, da dobijo svojo shizofrenijo nazaj v glavo.
Samo poglej svoje pozicije:
- Jokcaš kako se nikoli nič ne spremeni ker narod ne ve kaj in zakaj voli, ampak na volitve pa ne hodiš.
- Zdej bi na volitve sicer šel, a ne zaradi želje po boljši oblasti ampak ker te grdi grdi KULovci po forumih žalijo.
- Vlade sicer ne podpiraš pa menda ti gre na živce, vseeno boš na naslednjih volitvah volil - vlado?
- Zapovrh si antivaxer ki mu ni jasno kaj je cepivo
Če se ti zdi, da te žalimo in zasmehujemo, je to predvsem zato, ker to počneš sam. Če bi namreč dajal argumente, bi ti odgovarjali z argumenti. Ker pa si žaljiv in posmehljiv shizofrenik brez argumentov....
- pogovarjaš se tako, kakor se znaš. Ne gre bolje? Razumem in to spoštujem. Samo ne pretvarjaj se (kje sem jaz tebe žalil?)
- boš dal citat, kjer sem jokcal, da se nič ne spremeni? Polagati besede v usta ni lepo. Ali je zate to pretežko (vem, da je to nalašč)?
- kje me KULovci žalijo? Kje sem to sploh omenil? Po prebranem vidim, da si funkcionalno nepismen. Ampak, potem ne blodi, če ne razumeš prebranega
- ja, vlada je gnoj. KUL je pa še večji gnoj. Tako imamo zdaj dejansko manjše zlo. Zdaj: če tebe to žali je pa meni povsem vseeno
- tole glede cepiv: ne bo težko poiskati vira, a ne? Objave so javne.
Nič se mi ne zdi. Nasploh je folklora tukaj vtikati besede v usta in lepiti oznake.
Ti še posebej. a to počneš na tako neroden način, da ni ničemur podobno.
Zdaj pa hitro po DEJSTVA in CITATE, da me boš demantiral. Drugače bo pa počasi že čas, da zapreš kljuna.
Še enkrat: če bo nekdo končno šel na volitve in obkrožil nekoga, ki ni po tvojem izboru je to čisto legitimna pravica. Če pa tebe to žali, se pa vprašaj po zdravju. Edino, če si na plačilni listi. V tem primeru pa upam, da se nisi prepoceni prodal, če že delaš bedaka iz sebe.
- boš dal citat, kjer sem jokcal, da se nič ne spremeni? Polagati besede v usta ni lepo. Ali je zate to pretežko (vem, da je to nalašč)?
- kje me KULovci žalijo? Kje sem to sploh omenil? Po prebranem vidim, da si funkcionalno nepismen. Ampak, potem ne blodi, če ne razumeš prebranega
- ja, vlada je gnoj. KUL je pa še večji gnoj. Tako imamo zdaj dejansko manjše zlo. Zdaj: če tebe to žali je pa meni povsem vseeno
- tole glede cepiv: ne bo težko poiskati vira, a ne? Objave so javne.
Nič se mi ne zdi. Nasploh je folklora tukaj vtikati besede v usta in lepiti oznake.
Ti še posebej. a to počneš na tako neroden način, da ni ničemur podobno.
Zdaj pa hitro po DEJSTVA in CITATE, da me boš demantiral. Drugače bo pa počasi že čas, da zapreš kljuna.
Še enkrat: če bo nekdo končno šel na volitve in obkrožil nekoga, ki ni po tvojem izboru je to čisto legitimna pravica. Če pa tebe to žali, se pa vprašaj po zdravju. Edino, če si na plačilni listi. V tem primeru pa upam, da se nisi prepoceni prodal, če že delaš bedaka iz sebe.
Zgodovina sprememb…
Hvala, da si potrdil, da si natolceval.
Moj namen je dosežen.
Ne, ne peče. Daleč od tega.
Malo sem dvignil ton, ker si že malo najedal. Za kar se opravičujem.
Moj namen je dosežen.
Ne, ne peče. Daleč od tega.
Malo sem dvignil ton, ker si že malo najedal. Za kar se opravičujem.
Miki N ::
Letos bomo namesto Božiča praznovali 1. tradicionalni Teden cepljenja!
Tako Vlada+Stroka, da ne bomo OT:
Neke vrste koledovanje. Otroci, pod jelko ne bo daril ampak ena fajna špikica od dedka Fajzerja.
Tako Vlada+Stroka, da ne bomo OT:
Med 19. in 23. decembrom bodo po Sloveniji potekali dnevi cepljenja. To pomeni, da bodo vsi dozdajšnji cepilni centri delovali od 8. ure zjutraj do 20. ure zvečer. V vsaki od statističnih regij bo organiziran tudi po en cepilni center, ki bo odprt od 20. ure zvečer do 8. ure zjutraj. V lokalnih skupnostih bodo vzpostavljene mobilne enote v še večjem številu kot doslej. Časovnice in lokacije mobilnih enot bodo objavljene v lokalnih okoljih oziroma lokalnih medijih.
Neke vrste koledovanje. Otroci, pod jelko ne bo daril ampak ena fajna špikica od dedka Fajzerja.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Miki N ()
O poglejte. FireSnake aka politično neopredeljen, ki ne podpira te vlade a bo volil NSi
Dej preber malo komentarje no, vsi se že delajo norca iz tebe na tem forumu? Peče?
Dej preber malo komentarje no, vsi se že delajo norca iz tebe na tem forumu? Peče?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Voss ()
Nekoga bo treba.
Vsi?
Vsi moji računi, si mislil, ane?
Vsi?
Vsi moji računi, si mislil, ane?
Zgodovina sprememb…