» »

Delo vlade - PV Janez Janša

Delo vlade - PV Janez Janša

Temo vidijo: vsi
««
84 / 126
»»

Miki N ::

Poanta je: ne rabiš se s tem ukvarjati kot del "pravih" volitev, ker ste že volili - ena skrb manj.

.. raje pazite na Goloba, da vam ne pripelje cel golobnjak Prijateljev. :))

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Miki N ()

feryz ::

To, da šef fursa vozi največje zaslužkarje na kosila zato, ker pridno plačujejo davke, je pravljica za... bedake.
Vozi jih tja zato, da ostanejo na listi nedotakljivih pri fursu. Seveda ne zastonj.

Po mojem je tukaj bolj vprašanje, kdo sploh koga vozi na kosilo. ;)

Buggy ::

Poanta je: ne rabiš se s tem ukvarjati kot del "pravih" volitev, ker ste že volili - ena skrb manj.

Sej pravim, da se bodo tematike cepljenja v predvolilnih debatah vsi otepali kot hudic kriza. Ce ze bodo kej gobcali, bojo to neke floskule ali pa celo obljube s figo v zepu. In stranka, katere bo to main goal in siri neko FB Resni.co, se bo hudo opekla, njihovi volivci pa se toliko bolj, ker jih bo cez pol leta pekla desna rama :))

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Buggy ()

Buggy je izjavil:

Sej pravim, da se bodo tematike cepljenja v predvolilnih debatah vsi otepali kot hudic kriza.

Po mojem se je bodo res oziroma bo ogromno vrvohodskih točk kako biti malo za, ampak malo tudi proti. ;)

To izgleda tako.
Ivan, ki mora imeti vpogled v davčne napovedi zaradi rezervacij pri Jurmanu, pokliče Janeza in ga povabi na kosilo.
Tam mu reče: "Janez, če mi daš n x deset jurjev, ti povem, kako se lahko izogneš davčni kontroli". (n je seveda odvisen od višine odmere dohodnine in ta podatek Ivan ima, ker ga potrebuje za ...)
In Janez odgovori:"Seveda, Ivanček, izvoli zahtevano. Zdaj pa mi povej, kako se izognem davčni kontroli".
In Ivanček odvrne:"Pravkar si se uspešno izognil davčni kontroli".

smetko ::

Problem da Ivan vozi največje plačnike davkov na večerjo je v tem, da je hkrati tudi davčni svetovalec. In če ima spisek največjih davčnih plačnikov, ima zato konkurenčno prednost pred ostalimi davčnimi svetovalci, saj ima tako spisek najbolj obetajočih strank. Če pa dodamo še ostale nelegalne rabote tega osebka, kot je pomoč pri skrivanju denarja v bivših bratskih državah, je pa stanje še toliko slabše. Vendar kaj pa lahko pričakujemo od uspešne vlade lopovov, kateri so mojstri sprenevedanja? Te rabote bomo še drago plačevali, saj bo potrebno fešto na koncu tudi plačati, in to ne bodo zdajšnji priskledniki in dobičkarji.
No comment

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: smetko ()

widj3098dj32 ::

Buggy je izjavil:

Poglej drugace. Ko sosednje drzave zacnejo uvajati obvezno cepljenje imajo prirocen izgovor, da to uvedejo tudi pri nas. Ko pa se EU pozegna tako odlocitev pa izgovorov sploh ni vec. Tako lahko EU elegantno razbremeni lokalno politiko vsake odgovornosti. Pocasi se dalec pride...taktno a vztrajno ;)

Najprej obvezno cepljenje za ogrozeno starostno skupino, potem za javne usluzbence, potem pridete pa na vrsto se ostali bojazljivci, razen ce vam bo sreca mila in bo virus sam sebe nevtraliziral poleti 2022. Do takrat pa cicat in cakat :D

https://dailyexpose.uk/2021/12/09/distr...

Verjetno so potrebovali se par susov.

Glede EU odlocanja o cemerkoli pa imamo svojo drzavo, ne monarhijo, tak da prodajaj te zgodbe komu drugemu.

Zgodovina sprememb…

Glede EU odlocanja o cemerkoli pa imamo svojo drzavo, ne monarhijo, tak da prodajaj te zgodbe komu drugemu.

Res je! Sploh pod arestantom imamo pocasi tako drzavo, da bomo kmalu spet klicali "EU trojko" v pomoc, seveda sele ko bo arestant v opoziciji in bo lahko dodatno podjebaval takratno vlado. Do takrat lahko se malo pokrade in ponastavi svoje kadre. Ko bo pa zagustilo se na ekonomskem in posledicno socialnem podrocju, pa se bojo izstavljali za potencialne EU intervencije tudi doloceni racuni.

...cez prst bi rekel po dopustih 2022...rokco si pocasi kar ogrevaj. Spikica ti ne uide >:D

luclucluc ::

Buggy je izjavil:

Res je! Sploh pod arestantom imamo pocasi tako drzavo, da bomo kmalu spet klicali "EU trojko" v pomoc, seveda sele ko bo arestant v opoziciji in bo lahko dodatno podjebaval takratno vlado. Do takrat lahko se malo pokrade in ponastavi svoje kadre. Ko bo pa zagustilo se na ekonomskem in posledicno socialnem podrocju, pa se bojo izstavljali za potencialne EU intervencije tudi doloceni racuni.

...cez prst bi rekel po dopustih 2022...rokco si pocasi kar ogrevaj. Spikica ti ne uide >:D

Spikica samo zate in tebi podobne revne kmete, ki ne poznajo/ne folgajo zdravnika ali placat unih 600x4 za familijo vsake 3 mesece.

Vprasanje je predvsem kako bos reagiral ko ti propade ta glee ob cepljenju drugih. Kaj ko koncno pogruntas da si sam kriv ker si nesposoben poor shit lmfao?

I honestly hope your lungs collapse, you absolutely disgusting filthy pleb. Fujjj

haha...ritko stiska snobovskim egoistkom ...koncno :))

Realnost vas bo spiknila ne cepivo, sam przadetki boste se vedno...samo cepljeni, to bo vsa razlika. Tik tok...zabelezi si kdaj bos pocepljen. Drugo leto ta cas ze drugic :))

Tip v sosedni temi debatiras hashrate na 3060ki, ni besed ki bi opisale tvojo debilijo, stop being poor lol

Slopek ::

Tip je res na glavo padu.
Gume mu ni noben problem imeti 10+ let, prav tako, ni problem 4xletno cepljenje.
Le koga tako beboti volijo?

Dimnik ::

Nič ni na glavo padu....in kogarkoli boš ti volil, boš cepljen in to kmalu, saj nic ne boli pikec

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: sbawe64 ()

luclucluc je izjavil:

Tip v sosedni temi debatiras hashrate na 3060ki, ni besed ki bi opisale tvojo debilijo, stop being poor lol

kdo je na glavo padu povejo zgolj tvoji posti. Ja relativno reven sem in ce je biti bogat to kar predstavljas ti si se zdalec ne zelim biti ..fuck no :))

Gume mu ni noben problem imeti 10+ let, prav tako, ni problem 4xletno cepljenje.

se en kot bi rekel Smrekar1 50-80 primat prve vrste, ki je funkcionalno nepismen :))

Le koga tako beboti volijo?

teli beboti bomo volili vse kar leze in gre, sam da taki SDS izmecki, ne bojo zagnojili cele drzave. Za otroke se gre :D

Zgodovina sprememb…

Buggy je izjavil:

Kdo sploh potrebuje orozje za prevlado nad takimi mentalno sibkimi osebki, ko pa TV naredi vse potrebno?

Kdo sploh potrebuje orozje za prevlado nad takimi mentalno sibkimi osebki, ko pa TV naredi vse potrebno?

Kdo sploh rabi zdravstvene strokovnjake na svetu ob takih FB genijih...majke mi vi ste zatirana in preslisana vrsta :D

Zgodovina sprememb…

Buggy je izjavil:

Kdo sploh rabi zdravstvene strokovnjake na svetu ob takih FB genijih...majke mi vi ste zatirana in preslisana vrsta :D

Nimam FBja od 2013. Ta spisek je zanimiv, sploh ko primerjam odzive (ter v c19 temi pri tistih ki se zaganjajo za sadomazohizem):

Daj bodi tako prijazem pa povej to visjo agendo "you_name_it" barab, proti katerim se boris in trmaris...DonKihotovstvo bom zaenkrat izpustil iz komentarja, ker bi rad kakor toliko solidno debato.

Ne zajebavam, res me zanima! Tnx

solatko ::

Buggy - Še vedno se sili ljudi v cepljenje s cepivom za sev alfa, že pri delti je bil slab rezultat, pri novem pa sploh ne učinkuje, tudi 3-ji odmerek je iz iste serije, torej cepivo deluje in vsi so zadovoljni z njim, ti boš pa razložil v kakšni smeri deluje in to je agenda covid-19 cepiva. Deluje, samo nihče še uradno ne ve kako. Ko boš izvedel, pojasni to tukaj.
Delo krepa človeka

Jaz ti lahko razlozim zgolj na podlagi statistike, ki je vam sicer nepredmetna. Jaz ti lahko povem tudi da na podlagi te statistike marsikatera drzava sprejema dolocene ukrepa, ki bodo epidemijo poizkusale zaustaviti. Dejstvo je tudi da se se vedno ucimo o tem kako virusi mutirajo.
Dejstvo je tudi to da cepivo (ceprav delano na podlagi prvega seva) dokazano zmanjsuje okuzbe ter tudi potek bolezni.

Jaz bi rad zgolj dokaze antivaxerjev, predvem po kredibilnih virih, da je cepljenje agenda big-pharm, ki vas bo genetsko spremenila v minjone brez mozganov ali pa omogicila firmam doloceno financno korist, ki je tako pomembna na globalnem nivoju, da bodo unicili svet. Farmacevtske pickice v primerjavi z doloceni globalisti nimajo za burek...pa google in Teslo uporabljate vsak dan. A to vas pa ne skrbi. WTF!? brezhrbtenisniki

Scaramouche ::

ali pa omogicila firmam doloceno financno korist, ki je tako pomembna na globalnem nivoju, da bodo unicili svet.

Ni pomembna na finančnem nivoju sveta ampak teh firm!
Čti več ta boš lahko letos služil milijarde ti ni problem podkupit politika ali pa nekoga visoko v televiziji da naprej tlači agonijo!

Buggy - Ne moreš razlagati samo na podlagi statistike, če ni notri vseh količin za primerjavo. In sam veš, da jih ni, jih kar precej manjka. Glede dokazov za karkoli, bi morale bit narejene primerjave, ki pa roko na srce niso bile in se dela na suhoparnih podatkih iz bolnic, ki pa tudi ne delajo obdukcij, da bi se vedelo za prave vzroke smrti.
Kaj je dokazano? Bi lahko te dokaze videl, so pri nas enaki kot na Danskem, so res sporočena uradnim službam vsa dejstva, vsi stranski učinki cepljenj, vse smrti, kapi in kardiovaskularni problemi cepljenih (imam od prejšnjega ponedeljka prijatelja v bolnici, zaradi rahle kapi, seveda nihče ne dela nikakršne analize, če je vzrok za to, morda cepljenje, kljub temu, da ima cel kup pridruženih bolezni in po navodilih za uporabo cepiv, sploh nebi smel biti cepljen in to uradnih navodilih, prevedenih celo v slovenščino. Vsak dan se slišiva po Vibru. Opravil je cel kup preiskav, za katere bi moral po čakalnih vrstah, opraviti v 3-eh letih, saj so aparature in oddelki nezasedeni. Kljub temu, da je bil polno cepljen, mu vsake dva dni vrtajo po nosku.

Antivaxerji pač morajo nekaj navest, ker cepljeni fašisti, ki ste to storili zaradi "svobode" tako pritiskate na nas. Pustite nas pri miru pa tudi teorij zarot in fakenews ne bo. Je to tako težko razumet, da smo se sami odločili, da ne bomo podgane za testiranje genske terapije v razvojni fazi. Mi nikogar ne silimo, naj se ne cepi, vi pa bi nas kar v logarje zaprli, nam pobrali penzijo, nas pobili, samo zato, ker smo skeptični in v trenutno znanost, ki ima glas, sredstva in interes za svoje početje, ne verjamemo. Menda imamo to pravico po nekaterih konvencijah in ustavi, vi pa nimate pravice, da nam zaradi tega kršite osnovne človekove in pacientove pravice.
Delo krepa človeka

Glede statistike je dokaj jasno kaj cepiva naredijo, pa ne samo pri nas temvec globalno. jaz res ne vem kaksen FB doktor moras biti, da teh podatkov ne znas analizirati, brez da ti jih kdorkoli servira.
Tole kar antivax zdej vlece na plana in isce povezave z boleznimi/smtrmi zaradi cepiv ste predvem krivi sami antivaxerji.

Moja skromna in poenostavljena teorija. Ljudje imamo imunski sistem diktiran glede na trenutno pocutje. Ce nam nekdo rece, da po cepljenju cutis taksno ali druagcno pocutje in zaradi tega nisi preprican vec v svojo odlocitev je to stvar psihe ne telesa.

Si bom drznil postavit primerjavo v svetu sim racinga. Vozit rally zna vsak. Ko pa vozis res na meji, je koncentracija in zaupanje v sebe tisto kar dela razliko. Ni obotavljanja, naredis kar je potrebno in gres na naslednji set ovinkov, se bolj mocen, ker ves kako se ti je bolid obnasal na zacetku, ceprav te kombinacije proge bolida in tuninga se nikoli nisi vozil.

Vase pravice se nehajo tam, ko zacnete ogrozati najprej druzbo generalno potem pa mene individulano. Pika! Pa naucte se ze enkrat, da v druzbi kjer bivati niso zgolj pravice temvec tudi dolznosti!

Cene pa GTFO!

Telbanc ::

Buggy je izjavil:

haha...ritko stiska snobovskim egoistkom ...koncno :))

Realnost vas bo spiknila ne cepivo, sam przadetki boste se vedno...samo cepljeni, to bo vsa razlika. Tik tok...zabelezi si kdaj bos pocepljen. Drugo leto ta cas ze drugic :))

Cepljenje bo za sirote, mi bomo skeširal in basta. Tko je. Drgač je tema delo vlade in pejte z to corono na ustrezno temo. Torej vsake tri mesece tistih par sto evrov, ki jih bomo čez nekaj let lepo vse do zadnjega iztožili za nazaj. Z odškodnino za nezakonito prisilo.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Agree! Teli anivaxerji, so pac moroni, ki se infiltrirajo povsod kjer je le mozno, da izrazajo svojo bojazljivost, idotizem ter egoizem.
Kot je MikiN lepo nkazal, volitve bodo drugo leto zanimive, izplen pa se bolj. Pekoce ne bodo zgolj rame, tudi ritke kot zdej berem par marginalcev tukaj :))

Politika in cepljenje nimata sticne tocke nikjer drugje kot v populizmu.

To je za teleta tipa fajrsejk ze visja matematika od postevanke

Zgodovina sprememb…

Buggy je izjavil:

Agree! Teli anivaxerji, so pac moroni, ki se infiltrirajo povsod kjer je le mozno, da izrazajo svojo bojazljivost, idotizem ter egoizem.
Kot je MikiN lepo nkazal, volitve bodo drugo leto zanimive, izplen pa se bolj. Pekoce ne bodo zgolj rame, tudi ritke kot zdej berem par marginalcev tukaj :))

Kva ti veš, kva je to antivakser, k ne znaš niti minat z grafo. :))

Srce zlato, jaz sem minal z grafam 6X, ko ti za to se vedel nisi. Eksperimentalno sicer in kot tekmovanje s kolegom kako bova minerja OPTIMIZIRALA NA NAJBOLJSI POwER/HASH je pa navrglo KAR nekaj znanja in poledicno kovancev...trenutno sfero drobtinc pa prepuscam vam genijem :))

Meni za prihodnost ni straha ce te to zanima.

Me pa skbi za otroke, ki bojo morali ziveti in ustvarjati med vami.

Zgodovina sprememb…

Buggy je izjavil:

Srce zlato, jaz sem minal z grafam 6X, ko ti za to se vedel nisi. Eksperimentalno sicer in kot tekmovanje s kolegom kako bova minerja OPTIMIZIRALA NA NAJBOLJSI POwER/HASH je pa navrglo KAR nekaj znanja in poledicno kovancev...trenutno sfero drobtinc pa prepuscam vam genijem :))

Meni za prihodnost ni straha ce te to zanima.

Me pa skbi za otroke, ki bojo morali ziveti in ustvarjati med vami.

Torej ob tolikih "kovancih, ki si jih zaslužil", zabijaš cajt na forumu, 24 ur na dan. :D

In širiš Jajotovo agendo. :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

vidis ponovno ne razumes...jaz sem poosobljken Jajo, sploh ker tebi odgovarjam :)

Buggy je izjavil:

vidis ponovno ne razumes...jaz sem poosobljken Jajo, sploh ker tebi odgovarjam :)

A zato kar naprej omenjaš "pekoče ritke"?:))

Buggy - Ne boš se me tako zlahka znebil. Glede na to, da je večino rizičnih po svetu pobral prvi in drugi val, ne moreš znižanje smrti, pripisati cepljenju, lahko pa, če boš našel, podaš statistiko presežnih smrti, sicer zdravih ljudi, zaradi kardiovaskularnih problemov po cepljenju. Seveda tega podatka ne boš dobil.
Dejstvo je, da pridejo na ventilator in v grob tudi cepljeni s pridruženimi boleznimi, torej je to, da cepljenje omili potek bolezni, navadna fama, oziroma fakenews. Potegni si pdf z navodili vseh proizvajalcev teh zvarkov in si poglej poglavje o kontraindikacijah in priporočilih, katere paciente se naj ne cepi, ker vplivi še niso raziskani, o obveznem zdravniškem pregledu pred cepljenjem in o ravnanju s cepivi pred cepljenjem, če se flaška pretrese, jo je potrebno zavreč. Si gledal, kaj so s flaško počeli preden so te špiknili?
To ni teorija zarote ali FB dohtarji, to so uradna navodila proizvajalcev cepiv, vse lahko potegneš dol in jih preštudiraš, potem pa debato lahko nadajujemo, če se ti bo ljubilo prečitat kompleten špeh, vsakega posebej, ker so navodila različna. S statistiko pa nehaj, ker je rezultat po željah naročnikov - vedno!!

Telbanc - A dela ta vlada še kaj drugega kot corono in hitro menjavo managmenta po državnih podjetjih, torej je vse v zvezi s corono on topic.
Delo krepa človeka

Baje se moje pravice končajo tam, kjer se začnejo pravice drugih. Obratno seveda ne velja.
Ni moja pravica, da sem zdrav brez kemije, je pa pravica drugih, da zabadajo igle vame in brez potrebe spuščajo kemijo vame.
Ni moja pravica, da grem zdrav med ljudi, brez da se vsake dva dni testiram, je pa pravica drugih, da gredo okuženi med ljudi, brez da se sploh testirajo.
Itd, lahko naštevamo cel dan.
Čudne so te pravice, ki se tičejo mene in drugih. Mogoče zato, ker jih drugi pišejo.

Truga ::

ti si lahko zdrav brez kemije kokr hoces, samo ven iz stanovanja pol ne smes da s svojim "zdravjem" ne kuzis drugih

to, da je v sloveniji totalno zgresena politika glede tega je pa drug problem

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Kayzon ()

Zakaj ne, če sem zdrav? Imaš kakšen bolj poglobljen razlog, kot kršenje osnovnih človekovih pravic?
Mogoče to, da sem zdrav, nič kriv in nikomur nič nočem?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: feryz ()

Truga ::

To da si zdrav lahko potrdis samo tako da se testiras.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Kayzon ()

Kregate se z revnim idiotom.

Obvezno ali ne nima veze, folk s sredstvi bomo pac placali kazni medtem ko ti reee-jas dalje v tri krasne.

Dej dojemi da je ta jeza in frustracija, ki jo cutis, posledica tega da si nesposoben luzer, ne nekega neverjetnega intelekta, ki ga posedujes nad ostalimi.

You a poor shit, sit down and stay in your lane son.

Slopek ::

https://zurnal24.si/slovenija/neverjetn...
Se spomnite majice naše vladne strokovnjakinje?
Ampak nič takega, seveda je treba opozarjati in iz debate izključevati nepopravljive. Vse to, začinjeno z žaljivko. Vse točno tako, kot povsod drugod. Predvsem gre vedno bolj enosmerno. ;)

Hypathia ::

"I can't fix stupid, but I can sedate it, paralize it, intubate it."

Kira šefica je tale Mateja, respect, da se neumnosti ne da popraviti, je pa verjetno ugotovila že ko je v srednji šoli inštruirala Bratuškovo.

JanK ::

Podobno dobra je tale reklama na tovornjaku pogrebnega zavoda:
 Don't get vaccinated

Don't get vaccinated

"Think about how stupid the average person is,
then realize that 50% are stupider than that"
-George Carlin

Kayzon ::

Truga je izjavil:

To da si zdrav lahko potrdis samo tako da se testiras.

Tako kot testirate cepljeni na dva dni? :))

Sram vas je lahko,ob eni strani jamrate da se cepimo zaradi dobrobita druzbe,obenem se pa nocete testirati,ceprav v isti meri okuzujete vse povprek naokoli.

Meni ni jasno, tole s stojnicami v ljubljani.

Zakaj niso odprte vsaj za vladne ljubljenčke oziroma cepljene. Tiste ki izpolnjujejo recimo PC pogoj. ? Torej bi dal zraven še prebolelnike.

Kayzon ::

Vse je ena velika farsa,sam sem delal celi dan z dvakrat cepljdnk osebo ki je na bolniski,vmes sem se ta teden ze TRIKRAT testiral in sem negativen. Nisem niti prebolel covida,zdrav ze tri leta.. Pravijo imam hudo sreco :|8-)

spegli ::

Fantje skupaj s strokovno ekipo sodijo na Dob, ne pa na rtvslo.

Mare2 ::

Telbanc je izjavil:

Meni ni jasno, tole s stojnicami v ljubljani.

Zakaj niso odprte vsaj za vladne ljubljenčke oziroma cepljene. Tiste ki izpolnjujejo recimo PC pogoj. ? Torej bi dal zraven še prebolelnike.

Odprte so. Ampak ne za kuhančka in pleskavico.
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo

>By February of 2021
>more than 1,200 reports of deaths
>158,893 reported adverse events
>23 spontaneous abortions out of 270 pregnancies
>more than 2,000 reports of cardiac disorders
>Nervous system disorders 25,957
>Musculoskeletal and connective tissue disorders 17,283
>Gastrointestinal disorders 14,096
>Skin and subcutaneous tissue disorders 8,476
>Respiratory, thoracic and mediastinal disorders 8,848
>Infections and infestations 4,610
>Injury, poisoning and procedural complications 5,590
>Over 50000 general disorders, about half of them requiring hospitalization

>Bear in mind, this is Pfizer's own data

This is part of the data they fought not to release.

Get the datadump here:
https://phmpt.org/wp-content/uploads/20...

Voss ::

widj3098dj32 je izjavil:

>By February of 2021
>more than 1,200 reports of deaths
>158,893 reported adverse events
>23 spontaneous abortions out of 270 pregnancies
>more than 2,000 reports of cardiac disorders
>Nervous system disorders 25,957
>Musculoskeletal and connective tissue disorders 17,283
>Gastrointestinal disorders 14,096
>Skin and subcutaneous tissue disorders 8,476
>Respiratory, thoracic and mediastinal disorders 8,848
>Infections and infestations 4,610
>Injury, poisoning and procedural complications 5,590
>Over 50000 general disorders, about half of them requiring hospitalization

>Bear in mind, this is Pfizer's own data

This is part of the data they fought not to release.

Get the datadump here:
https://phmpt.org/wp-content/uploads/20...

Vir?

GregiB ::

Odkar je uredništvo na RTV prevzela deklarirana janšistka Je poročanje čez noč postalo bolj…. uravnoteženo…
If you think there's a solution, you're part of the problem! - George Carlin

Hypathia ::

Itak, ko to isto počne deklarirana kučanistka Ambrožič, se temu reče urednikovanje, sedaj pa cenzura, kajne.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: fikus_ ()
««
84 / 126
»»