» »

Delo vlade - PV Janez Janša

Delo vlade - PV Janez Janša

Temo vidijo: vsi
««
65 / 126
»»

sbawe64 ::

Voss
In kako so potem lani v ZDA izvolili dementnega Bidna za predsednika ?
2020 is new 1984
Corona World order

LeQuack ::

A potem je Slovenija dosegla višek nekje v 90ih in zdaj gremo samo še dol, gospodarsko, kulturno, itd.? Je še kak prihodnost ali je treba mlade ven poslat?
Quack !

Levica ::

Bravo Milan tako se govori. Tanja Fajon je retwitala čeprav bi pričakoval,d a bo sama podala na to kakšno izjavo ampak vem kaj si ona misli o migracijah zato ima mojo podporo.

Poljsko je potrebno kaznovati

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Levica ()

pirat ::

Baje bo letos na Silvestrovo ob polnoči še Alfi prilagodil besedilo aktualnim razmeram.

Ko pride Tanja,
ko Levica joče od sreče,
Janezu se noben' ne klanja,
zdaj močno ga peče.

Z jutrom nov bo dan,
z upanjem migrantov obsijan,
parlament na novo sklican,
vsak SDS odlok preklican.

Ljudstvo bo na trgu pelo,
zdravstvo brez postelj trpelo,
rajalo necepljeno krdelo,
ko pride Tanja...

solatko ::

feryz - Imaš prav, ni mu bilo dokazano tako, da bi ga obsodili, ne dviguje pošte, ne hodi na obravnave in pametno počaka, da zastara, drugi pa dviguje pošto, hodi na obravnave pa mu na žalost prvega, ne morejo nič dokazat, ker gostilniške debate in afere sprožene z lepljenkami in trditvami iz Terstenjakove, niso zadosten dokaz, da je kriv. Smola, bo potem, ko bo spet udba delala po navodilih komunistov in potem, bo šel drugi sedet.

chucki - Si na dodatkih za covid ali na proviziji?

Voss - V kolikor bi moral PV opravljat zdravniški pregled pred zaposlitvijo, bi bil že sedaj nesposoben, ni treba čakat do 71.-ega.

LeQuack - Sposobni mladi grejo že sedaj ven.

pirat - Cepljenim se vam pa res dogaja ali je to od sendvičev in Pinga, enolična prehrana je lahko škodljiva, si že slišal za skorbut.
Delo krepa človeka

Telbanc ::

FireSnake je izjavil:

Jajo je, glede na ostale plenilce, manjše zlo (žal).
Alternativa je še bolj gnila od tega dreka, kar imamo.
Se bo pokazalo/dokazalo po volitvah

Potrebujemo eno ali dve stranke sredine. Ker na levi in desni ni več placa. Poleg tega no, niso ne vem kaka izbira.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

nagobčnik ::

sbawe64 je izjavil:

Voss
In kako so potem lani v ZDA izvolili dementnega Bidna za predsednika ?

Ker je bila izbira med dementnežem 70+ in ubrisancem 70+. Pri nas je vseeno boljši volilni sistem.

imagodei ::

solatko je izjavil:

imagodei - Odgovoril ti bom samo na zadnji del,

Seveda boš odgovoril samo na zadnji del, ker kaj pametnega tako nimaš odgovoriti. Trdil si, da cepiva delujejo povsem drugače, kot so govorili na začetku, pa te postavim na laž kot šolarčka. Dokaz, da izjemno slabo poznaš tematiko, o kateri razpravljaš in da te ženejo predvsem strah, negotovost in dvom. Kar bi bilo še nekako v redu, če bi to zadržal zase. Ko pa enkrat prispevaš v javni debati in ko se učinek tvojih postov prišteva k učinku vseh antivakserskih postov, potem pa ni več v redu.

solatko je izjavil:

nikakor ne bova prišla do pametnih zaključkov, saj so zame eni zate pa popolnoma drugi.

Prav imaš: da bi prišla do pametnih zaključkov, bi moral najprej ti priznati, da je praktično vse, o čemer govoriš, zgrešeno, brezpredmetno in preprosto napačno.

solatko je izjavil:

V kolikšni meri nepepljeni ogrožamo kogarkoli - Necepljeni lahko zbolimo in bomo prebolevniki z najboljšo zaščito, lastenga obrambnega mehanizma, kar povdarjajo tudi znanstveniki. Necepljeni lahko zbolimo in se zadeva zakomplicira v težek potek bolezni, tudi smrt v končni fazi, to bo znak, da imamo pač preslab obrambni mehanizem in hebat ga, tudi prej so pobirale take čisto navadne letne gripe.
Pa recimo, da se cepim - se lahko okužim - da, lahko dobim težji potek bolezni - da, raznašam virus okoli, če sem okužen - da, lahko pridem do ventilatorja - da, v primeru, da sem rizičen. Torej mi lepo razloži, kakšna je razlika? Je ni.

Ti si v primeru Covida tisto, kar so v primeru avtomobilizma tisti, ki se ne želijo pripasati z varnostnim pasom, ker ta ne nudi popolne zaščite. Še celo umre lahko kdo.

In si tisti, ki ob omembi, da 10% prometnih nesreč povzročijo alkoholizirani vozniki, takoj skočiš in rečeš, da je alkohol očitno zelo varen, ker 90% nesreč povzročijo trezni!

Jap, primerjave so povsem točne.
- Hoc est qui sumus -

imagodei - Glej, rešitev je popolnoma enostavna, cepljeni nehate napadat vse, ki nismo cepljeni, mi pa tako nismo napadali nikogar, samo odgovarjali smo na vaša prigovarjanja, kako je cepivo oh in sploh pa vedno bolj kaže, da ste imeli premalo podatkov, ker ste sprejemali samo tiste iz ene strani, ostalo pa je bilo fakenews in teorija zarot. Cepiva rizičnim ne pomagajo nič, zdravi pa ravno tako prebolijo covid, večinoma asimptomatsko.
Napisal sem že, da bi v primeru mojega dela, s tako slabim učinkom, težko dočakal penzijo.
Kljub vsakodnevnim novicam iz celega sveta, še vedno trdiš, da je cepivo o.k.. Torej nehajte nas napadat, cepljeni se začnite obnašat odgovorno, kadar se širijo respiratorni virusi in tako virus, kot teme o njem, bojo ugasnile v kakšnem mesecu dni.

Če že lažeš, bi pričakoval tako izjavo citirano, jaz sem namreč tisti, ki trdi, da 33%-ov nesreč povzročijo pijani in še nekaj zraven zadrogiranci in da je to potrebno spravit s ceste (osebno sem dva pijančka, ki sta hotela odpeljat iz gostilne, s prijavo, spravil ob izpit za kar nekaj časa), izjavil sem tudi, da enkrat v življenju nisem vozil avtomobila, če za to nisem bil psihofizično sposoben (kakšna gripa, pljučnica,..). Za lažno izjavo, pričakujem s tvoje strani opravičilo!
Lep pozdrav.
Delo krepa človeka

kuall ::

mirator je izjavil:

Delo te vlade je tako katastrofalno, da je sedaj brez veze, karkoli o tem debatirati. Bolj smiselno bi bilo debatirati o tem, kako bo bodoča vlada vse sanirala.

bo spet janša kriv?

solatko je izjavil:

cepljeni nehate napadat vse, ki nismo cepljeni

premalo se vas napada, zato pa je tako stanje v sloveniji. zabiti mediji so krivi, ker vsak primer, ko je necepilec zbolel ne napihnejo. saj znajo napihniti, ko se gre za blatenje desnice, samo pri covidu nočejo. nočejo zato, ker nočejo videti uspešne vlade. raje vidijo, da ljudje umirajo kot da bi bila vlada uspešna. to pa je pokvarjenost.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kuall ()

solatko je izjavil:

imagodei - Glej, rešitev je popolnoma enostavna, cepljeni nehate napadat vse, ki nismo cepljeni, mi pa tako nismo napadali nikogar,

V največji meri prav zaradi vas, je situacija v zdravstvu taka kot je. Se ti zdi smešno? Napadate celotno družbo, s tem ko širite virus. Ja, res je, širimo ga lahko tudi cepljeni, a manj in krajši čas, kot so povedale raziskave (in ne strmenje v kristalno kuglo, kot to počneš ti in tebi podobni zanikovalci znanosti). Napadate celo onkološke bolnike - zadnje informacije so, da celo razmišljajo o začasni zaustavitvi onkoloških operacij. Si lahko še bolj zajedljiv, ko predlagaš, da naj vas nehamo napadat?

solatko je izjavil:

samo odgovarjali smo na vaša prigovarjanja, kako je cepivo oh in sploh pa vedno bolj kaže, da ste imeli premalo podatkov, ker ste sprejemali samo tiste iz ene strani, ostalo pa je bilo fakenews in teorija zarot.

Zakaj še kar naprej lažeš, če sem ti pokazal Ihanovo predavanje iz decembra 2020, kjer je bilo jasno, da govora o idealni zaščiti ni?

solatko je izjavil:

Cepiva rizičnim ne pomagajo nič

Zakaj lažeš, če raziskave kažejo ravno nasprotno?

solatko je izjavil:

Napisal sem že, da bi v primeru mojega dela, s tako slabim učinkom, težko dočakal penzijo.

Napisal si svoje mnenje, ki pa ni dejstvo. Pogosto mešaš to dvoje. Učinkovitosti cepiv ne opazujemo na posameznem primeru, ampak v družbi. In ti podatki kažejo, da imajo države z več prebivalci od Slovenije manj hospitaliziranih na intenzivnih enotah. Kažejo, da je potek bolezni pri cepljenih lažji.

solatko je izjavil:

Kljub vsakodnevnim novicam iz celega sveta, še vedno trdiš, da je cepivo o.k..

Katerim novicam? Kako ločim med fake news in pravimi novicami? Kako vem, da tisti, ki objavljajo novice o nevarnosti cepiva proti Covidu, ne želijo samo zaslužiti na ivermektinu? Kako vemo, da cepivo OMR ne povzroča avtizma, čeprav starši jadikujejo, da je njihov otrok postal avtist neposredno po cepljenju? Na podlagi česa ti presojaš, kaj je res in kaj ne?

solatko je izjavil:

Če že lažeš, bi pričakoval tako izjavo citirano, jaz sem namreč tisti, ki trdi, da 33%-ov nesreč povzročijo pijani in še nekaj zraven zadrogiranci in da je to potrebno spravit s ceste (osebno sem dva pijančka, ki sta hotela odpeljat iz gostilne, s prijavo, spravil ob izpit za kar nekaj časa), izjavil sem tudi, da enkrat v življenju nisem vozil avtomobila, če za to nisem bil psihofizično sposoben (kakšna gripa, pljučnica,..). Za lažno izjavo, pričakujem s tvoje strani opravičilo!

Nobene lažne izjave ni bilo. Bila je primerjava, celo pospremljena je bila z izjavo, da gre za primerjavo, ampak očitno se ti je izmaknilo. Preberi še enkrat in poskusi razumeti. Če ne bo šlo, ti bom dal podnapise.
- Hoc est qui sumus -

Zgodovina sprememb…

• spremenil: imagodei ()

kuall - Če se bomo začeli na nož, bo Argentina za večino predaleč! Dejte SDS-ovčki že enkrat potabit na ww2, nikoli pa ne pozabite, da ste bili takrat kolaboranti, hočete bit zdaj spet? Le osel gre dvakrat na led. Ta vlada ne more bit uspešna razen na enem področju.

imagodei - Glede na potek epidemije, osebno nisem še nikogar okužil in tudi ne nameravam, se pa že od PCT ukrepov, kregam s cepljenimi cepci, ki ne vedo, da s cepljenjem niso pridobili nič in naj zaradi nas, upoštevajo vse druge ukrepe, ki so predvideni za čas, ko se širijo respiratorni virusi. Napisal si, da sem med tistimi, ki trdijo to, kar trdijo, če prav veš, kakšno je moje mnenje o prometni varnosti. Kar se pa tiče covid-a, je tvoj problem, če ne iščeš drugega mnenja in verjameš prvemu, ki je v agitprop covida. Za cepljene na intenzivi, trdite, da so s pridruženimi boleznimi, torej je logični zaključek, da cepivo ne deluje pri rizičnih, tudi če deluje pri polovici. Kako naj vem, da sem v tisti polovici, razen tako, da poizkusim brez, zaenkrat še zdrav neokužen (lahko pa, da sem bil že, pa sem prebolel asimptomatsko, kar bom pa zvedel, če bom rabil zdravniško pomoč in se testiral na protitelesa, sedaj pa zdravnikov in laboratorijev nočem obremenjevati, ker vem, da so zaradi cepljenih v težavah).
Sicer pa še vedno pričakujem opravičilo, ker si se sploh drznil mene omenjat v tej povezavi, glede na to, da dobro poznaš moje mnenje. Ne vleči se ven, ker si mislil točno name in točno na moj post odgovarjal.
Sicer pa so tako tvoja mnenja, kot moja, popolnoma nerelevantna v tej situaciji, ko se ne ve, kdo pije in kdo plača, prave informacije pa kapljajo iz dneva v dan. Če misliš, da vse veš, ti zatrdno povem, da ne veš in, da tudi tisti, katerih informacije jemlješ za sveto, ne vedo vsega ali pa skrivajo. Denar ni pomemben, pomembna sta moč in vladanje.
Delo krepa človeka

solatko je izjavil:

ste bili takrat kolaboranti

ja smo bili kolaboranti, komunajzarji ste nas prislili v to. saj ste bili tudi komunajzarji kolaboranti vse do leta 1941. kaj bi rad točno povedal?

Once the Soviets fully entered the war on the side of the Allies on 22 June of 1941, the Yugoslav Partisans under Josip Tito also began to fight the Axis powers

btw kej gledate zanimivo ameriško dogajanje, ko je en poba postrelil zmešane leve prostestnike?

19:45
imamo posnetek streljanja in sojenja. dokaj zanimiva zgodba.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kuall ()

mirator ::

kuall je izjavil:

mirator je izjavil:

Delo te vlade je tako katastrofalno, da je sedaj brez veze, karkoli o tem debatirati. Bolj smiselno bi bilo debatirati o tem, kako bo bodoča vlada vse sanirala.

bo spet janša kriv?

Ne vem, ti povej.

bo. vas že poznam.

solatko je izjavil:

imagodei - Glede na potek epidemije, osebno nisem še nikogar okužil in tudi ne nameravam,

Prvič, ti ne verjamem; ne živiš v milnem mehurčku. Drugič, v bistvu je kaj malo pomembno, kaj ti osebno nameravaš. Tvoje izjave na forumu in v RL so verjetno še koga odvrnile od cepljenja ali pa ga utrdile v tem prepričanju. In na njihovo obnašanje ob okužbi ter na to, koliko drugih bodo okužili, nimaš vpliva. Nasprotniki cepljenja drug drugega opogumljate in utrjujete v svoji veri. Ste družbeni problem in kot skupina ste sigurno glavni nosilci virusnega bremena, ki okužuje druge.

solatko je izjavil:

se pa že od PCT ukrepov, kregam s cepljenimi cepci, ki ne vedo, da s cepljenjem niso pridobili nič

V tem se motiš. Če to ne drži, pokaži recenzirane članke, ki trdijo drugače. Ali pa navedi, kakšne so tvoje kvalifikacije, da trdiš diametralno nasprotno kot trdi znanstveni konsenz; torej da cepljeni pridobijo najmanj blažji potek bolezni.

Če nič drugega ni vreden blažji potek, potem je vreden toliko, da cepljeni (kot skupina!) manj obremenjujejo bolnišnice, ICU-je, manj obremenjujejo zdravstveni proračun, manjše breme so za delodajalce. Za vse to zapravljanje nam bodo še izstavili račun. Tudi onkološki bolniki, ki bodo z nujnimi operacijami morali počakati kak mesec ali dva, se vam vsem necepljenim zahvaljujejo.

solatko je izjavil:

Kar se pa tiče covid-a, je tvoj problem, če ne iščeš drugega mnenja in verjameš prvemu, ki je v agitprop covida.

Na celo vrsto relevantnih vprašanj nisi odgovoril, pač v svoji trolovski maniri. Recimo, kako se odločaš, kaj je res in kaj ne?

Jaz, denimo, zaupam podatkom. Edini podatki, ki jih imamo, so uradni podatki. Če so v njih manjše napake, je to še vedno neskončnokrat boljše od nobenih podatkov. Anekdote iz forumov, trači iz medijev - niso podatki. Uradni podatki pravijo, da imamo dve smrti zaradi cepiv - pa še to zato, ker se je cepilo kontra uradnim priporočilom, t.j. ženske v rodni dobi z vektorskimi cepivi! Hkrati pa imamo 5.000 umrlih zaradi Covida.

Da jih ni 5.000, pravite? Da narobe štejemo? OK. Pa naj jih bo 10x manj, 500. Še vedno je to 250x več kot od cepiv. In še vedno je vsaka nepotrebna smrt tragedija. Jebite se.

solatko je izjavil:

Za cepljene na intenzivi, trdite, da so s pridruženimi boleznimi, torej je logični zaključek, da cepivo ne deluje pri rizičnih, tudi če deluje pri polovici.

Ne. To ni logičen zaključek, poskusi znova.

solatko je izjavil:

Sicer pa še vedno pričakujem opravičilo, ker si se sploh drznil mene omenjat v tej povezavi, glede na to, da dobro poznaš moje mnenje. Ne vleči se ven, ker si mislil točno name in točno na moj post odgovarjal.

Očitno še vedno ne dojameš. Dal sem dve primerjavi. Da se obnašaš v primeru covida tako, kot se marsikdo v primeru vožnje z avtomobili. Ko racionalizirajo, da jim privezovanje s pasom ne bo nujno pomagalo; ali pa ko sklepajo, da če je 10% (ali pa 33%, kot praviš ti) prometnih nesreč povzročenih pod vplivom alkohola, potem je vožnja v treznem stanju bolj nevarna: 90%, (oziroma po tvoje 66%) povzročiteljev je treznih. To je kreativna statistika, ki jo očitno prepoznaš v povezavi z avtomobilizmom; ko pa se greš isto zgodbo pri Covidu, pa kreativne statistike ne prepoznaš.

No, glede na to, da nisi niti dojel, kaj sem želel povedati s primerjavo, me niti ne čudi, da ne prepoznaš, kdaj zapadaš v kreativno razlago statistike.

solatko je izjavil:

Sicer pa so tako tvoja mnenja, kot moja, popolnoma nerelevantna v tej situaciji,

Ne, sonček, moja mnenja so trdno bazirana na znanstvenih dognanjih. Jaz se zavedam pomanjkljivosti znanstvene razlage, a hkrati vem, da je znanost tisto, kar nas je v dobrih 400 letih pripeljalo iz temnega srednjega veka v precejšnjo blaginjo. Na cirka 5.000 let podlage od časa, ko so ljudje pogruntali pisavo.

Tako da: tvoja mnenja so res samo mnenja; jaz pa pri svojem izražanju izrazito pazim, da navajam dejstva. Še posebej v temah, na katere se spoznam.

solatko je izjavil:

Denar ni pomemben, pomembna sta moč in vladanje.

Hehe... Kljub temu Cerkev ni mogla utišati Kopernika, Galileja, Keplerja, Newtona...
- Hoc est qui sumus -

feryz ::

imagodei je izjavil:

solatko je izjavil:

Denar ni pomemben, pomembna sta moč in vladanje.

Hehe... Kljub temu Cerkev ni mogla utišati Kopernika, Galileja, Keplerja, Newtona...
Zato tudi ti in plešec ne moreta utišati drugače mislečih. Ne glede kako zatirate, pritiskate in diskriminirate.
Imamo srečo, da se nas, drugače mislečih, več ne meče na grmado. Drugače bi bilo fajn toplo.

driver_x ::

feryz je izjavil:

Imamo srečo, da se nas, drugače mislečih, več ne meče na grmado. Drugače bi bilo fajn toplo.

Da, tako je. Spet namreč prihajamo v obdobje, ko se bomo morali znanstveniki skrivati.

FireSnake ::

TESKAn je izjavil:

Se bo pokazalo/dokazalo po volitvah

Sanacija države po teh kradljivcih nikoli ni bila lepa. Al si mogoče mnenja, da bodo trenutne milijarde zadolževanja in razsutje javnih financ brez posledic?

Ne, ne bo (sem to, nemara, kje zapisal?).
Sanacije pa tudi ne bo. Plenilo se bo naprej (pa še za odtenek bolj, kot zdaj).

Ne se pretvarjat, da je levi pol neki rešitelj, ker ni.
Sem že zapisal: to se bo dokazalo/pokazalo po volitvah, ko skočijo v sedlo.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: FireSnake ()

Mare2 ::

kuall je izjavil:

solatko je izjavil:

ste bili takrat kolaboranti

ja smo bili kolaboranti, komunajzarji ste nas prislili v to. saj ste bili tudi komunajzarji kolaboranti vse do leta 1941. kaj bi rad točno povedal?

Ti nisi bil takrat kolaborant. Zakaj lažeš? A nisi premlad?Nemogooče. A je bil morda tvoj prednik?
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo

Včasih ni bil, danes je.

Beli_Zajcek ::

Verski fanatik Imagodei verjame recenziranim člankom. Pri tem pa prikladno pozablja, da je Andrew Wakefield objavil recenziran članek v Lancetu o avtizmu po cepivih. Ali to pomeni, da so recenzirani članki vsi zanič? Seveda ne, pomeni zgolj, da se moraš paziti ko je članek prvi. Ko se rezultatov še ni imelo čas preverit z drugo ekipo ljudi. Ko gre za članek narejen v naglici, ki ovrže desetletja prejšnjih ugotovitev, vendar je zelo prikladen za vlade (maske in učinkovitost njih v splošni populaciji). Sej večini ljudi gre to nekako intuitivno od rok, ker čutijo, da jih hoče nekdo na suho nabrisat. Zato pa je tak upor proti vsem kovid zadevam. Določeni posamezniki pa v brisanju na suho pač uživajo.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Dimnik ()

imagodei - Če me kdo vpraša ali sem cepljen, povem, da je to moja osebna stvar. Forum je drugo, tu anonimneži tulite, da smo najmanj družbeno zlo, ker se ne gremo pikat, brez veze. Rekel sem, da grem takoj, ko mi bo nekdo rekel eno dobro stvar za cepiva, ki drži. To, da agitprop tulite, kako ščiti, preprečuje, omili in nima stranskih učinkov, so informacije tistih, ki ste in dobivate nepopolne informacije, tudi laži, če je treba čim več ljudi prepričat.
Če me ne zaščiti v primeru, da sem rizičen, ne vidim smisla v cepljenju, če pa nisem rizičen, bo pač ena bolezen več, ki jo bom prebolel.
Kakšne so pa tvoje kvalifikacije, da tako vehementno trobiš uradne novice, katere dogajanja v svetu, vsak dan postavljajo na preoptimistične izjave, da nebi uporabil kakšno hujšo besedo. Pač, treba je pokurit nakupljeno pa, če učinkuje ali ne, saj to sploh ni važno. Koliko je mrtvih zaradi kovida in koliko s kovidom (ogromna razlika), zagotovo ne boste nikoli izvedeli, ker se v teh primerih ne dalajo obdukcije, ki lahko skoraj do potankosti povedo, zakaj je oseba umrla. So še vedno samo ocene, sicer uradne ampak še vedno niso dejstva. Ne ni logično, to je bila informacija, na S-T od zagovornikov cepljenja potrjena, da so cepljeni na ventilatorjih, posledica slabega imunskega sistema in pridruženih bolezni, torej logika odpove že na samem začetku. Stranskih učinkov se ne prizna, zdravnik pa predlaga veliko sadja, čajčke,... razen, ko je zadeva rizična pa še takrat to nikakor ne more bit posledica cepljenja, uradni podatki EMA-e govorijo drugače. Okoli alkohola in varnosti pa napiši tako, kot si napisal, ker tako, kot si napisal zdaj, je kar precej drugačen pomen. Lej, ne da se mi brskat nazaj in tudi sprenevedanje me ne moti, ker s tem poveš več o sebi, kot o tistem, na katerega si post naslovil. V glavnem si mislil točno name in točno tako, da podpiram izjavo o mrtvih zaradi alkohola na cesti v povezavo s corono.
Ha, ha - danes imajo način, moč in denar, da lahko utišajo vse, ki bi o zadevi povedali kaj napačnega, oziroma kaj, kar "znanosti" smrdi. Ja vse je delo znanstvenikov, ampak ne zavedaš se, da je večina novo naštudiranega, najprej namenjeno vojaškim namenom, šele pozneje pride v uporabo ali pa tudi ne plebsu. Jaz znanstvenikom, ki sodelujejo samo s proizvajalci cepiv, ki so v bližnji zgodovini plačali ogromne zneske, zaradi svojih zajebov ali namernih napak, ne morem zaupat, sorry, no goo. Še Bill je dejal, da je pričakoval od cepiv veliko več.

sammy73 - Znanstveniki se moraj že skrivat in objavljat na straneh, kamor ne more čisto vsak, vsaj brez prijave ne pa še telefonsko na večino takih strani zahtevajo, da se ne vključijo troli SDS-a in podobnih skupin agitprop-ovcev za covid cepiva. Prve fakenews so dajali uradni komentatorji - cepivo zaščiti dolgoročno, cepivo olajša prebolelost pri okužbi, cepivo prepreči širjenje virusa s strani cepljenih in cepivo nima nobenih stranskih učinkov, ker to še ni sigurno, ne prevzemamo nikakršne odgovornosti, kar pa priporočamo tudi vladam in naj na noben način, ne odredijo obveznega cepljenja v svojih državah, ker bi to znalo bit drago. Tega je toliko, da bi lahko proglasil za uradno teorijo zarote.
Potem pa so tekom dogodkov in spoznanj, da se ne da več skrivat, izjave spreminjali do današnjih, cepljeni na ventilatorjih imajo slab imunski sistem in pridružene bolezni, zakaj hudiča pa so jih cepili?

FireSnake - Janezove vlade plenijo temeljito in vse naslednje morajo stanje sanirat, dokler se spet ne zgodi Janša. Torej plenjenja ne bo, vprašanje je samo, koliko nas bo sanacija koštala (volilce).
Delo krepa človeka

Da, za človeštvo je ključnega pomena, da smo seznanjeni s tem, komu solatko zaupa in komu ne, komu verjame in komu ne, ter delo katerih znanstvenikov mu smrdi in katerih ne.
Rimokatoliška cerkev te visoko ceni, saj pravi, da "takšnih kot si ti je božje kraljestvo".

Smrekar1 ::

Voss je izjavil:

Dobra stran je ta, da bo PTTM čez 8 let star že 71 let in tako verjetno opravilno ne dovolj sposoben za voditi stranko.

Opravilno ni bil sposoben voditi stranke ko jih je imel 40. Kult še mogoče, stranke ne.

pirat - RKC bi me že zdavnaj skurila, če bi me le lahko. Ne razpravljam s celim svetom ampak nekaj zagrizenimi zagovorniki puklastega in njegovih zgrešenih načinih vladanja, ki so precej podobni tistim, ki jih je uporabljal Stalin, samo Sibirije naš diktator nima.
Delo krepa človeka

solatko, ne drži. Cel kup nas je že na slo-techu, ki hkrati menimo, da tvoje mnenje glede cepljenja, ukrepov, itd ni pravilno in hkrati ne zagovarjamo in ne volimo JJ ter nam gre generalno na živce.

Miki N ::

Totalen lockdown za Janšo ni rešitev,
Janša - kurbin sin - hoče PC omejitev!

GregiB ::

Miki N je izjavil:

Hehe, ja… prvak v zastaranih sodnih primerih terja od sodnikov, da se (čimprej) odločijo… burleska…
You're not stuck in traffic.... You are the traffic!

Beli_Zajcek ::

GregiB je izjavil:

Miki N je izjavil:

Hehe, ja… prvak v zastaranih sodnih primerih terja od sodnikov, da se (čimprej) odločijo… burleska…

Jah glej, zdaj je dobil še enega podtaknjenca v sestavo US, pa upa, da bo rezultat drugačen kot je bil ko so odločali o PCju v javni upravi. Sicer so takrat glasovali 5:2 proti.

Petra Grah Lazar čez noč postala direktorica NPU... ja... in to očitno tako, da se je zakon malo "priredilo". Dragi Janšarji... se ne zavedate, da se takšnole sprejemanje "tailored" zakonov maščuje, ko pride na oblast nekdo drug? Si predstavljam, kakšni bodo komentarji, ko bo Lazarjeva (z obilno odpravnino) z glavo naprej letela čez okno NPUja, na njen zic pa se bo mimo razpisov in izborov usedel... komunajzer?!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: GregiB ()

Ne morem verjet koliko norih ljudi je v Sloveniji. Sem mislil da so kriminalci več ali manj v vladi, ampak očitno je vlada res obraz ljudi.

"Novembrska raziskava javnega mnenja Vox populi, ki jo za Večer in Dnevnik opravlja agencija Ninamedia, kaže, da bi največjo podporo dobil SDS, ki bi ga volilo 17 odstotkov vprašanih."
https://www.rtvslo.si/slovenija/raziska...
Quack !

Voss ::

feryz je izjavil:

https://www.slovenskenovice.si/novice/s...

Nova normalnost. Bo že.

Poglejte kakšne stare fotografije iz druge svetovne vojne in primerjajte z današnjimi ;)

Če bom napisal kakšno besedo na "f" ali "n" ali "k" bom verjetno odstranjen iz teme.

LeQuack je izjavil:

Ne morem verjet koliko norih ljudi je v Sloveniji. Sem mislil da so kriminalci več ali manj v vladi, ampak očitno je vlada res obraz ljudi.

"Novembrska raziskava javnega mnenja Vox populi, ki jo za Večer in Dnevnik opravlja agencija Ninamedia, kaže, da bi največjo podporo dobil SDS, ki bi ga volilo 17 odstotkov vprašanih."
https://www.rtvslo.si/slovenija/raziska...

Čemu začudenje? SDS bi lahko javno pobijala nasprotnike, SDS bi lahko dobesedno rekla "krademo 24 ur na dan", pa bi jih teh zblaznelih 20% volilo.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Dimnik ()

driver_x ::

Na naslednjih volitvah bo SDS dobil 16%, od preostalega bloka pa bo največ dobila Levica, tako da bomo šli iz ene skrajnosti v drugo!

Voss je izjavil:

Čemu začudenje? SDS bi lahko javno pobijala nasprotnike, SDS bi lahko dobesedno rekla "krademo 24 ur na dan", pa bi jih teh zblaznelih 20% volilo.

To je res, saj zato pa pravim da morajo biti senilni.
Quack !

NMH ::

Voss je izjavil:

feryz je izjavil:

https://www.slovenskenovice.si/novice/s...

Nova normalnost. Bo že.

Poglejte kakšne stare fotografije iz druge svetovne vojne in primerjajte z današnjimi ;)

Če bom napisal kakšno besedo na "f" ali "n" ali "k" bom verjetno odstranjen iz teme.

A to, da starši grozijo učiteljem, al kaj točno hočeš povedat?

driver_x je izjavil:

Na naslednjih volitvah bo SDS dobil 16%, od preostalega bloka pa bo največ dobila Levica, tako da bomo šli iz ene skrajnosti v drugo!

SDS ima primat na desni, ki ga v centru, sredno-levo ali levo ne uživa nobena stranka… SDS je od Puklovine naprej stranka, ki kanibalizira vse, kar je v njenem peskovniku.

Glede skrajnosti pa ja… skrajnosti rojevajo skrajnosti. Sem sicer volilec sredine s afiniteto v levo, a kljub temu sem mi Levica niti pod razno ne zdi takšna skrajnost, kot SDS… Tomšičke in Kordiša se losajo, pa bodo čisto všečni…

Miki N ::

Tukaj nekateri stalno namigujte kako moramo vse požreti zaradi "izrednega stanja", da si rešimo življenja .... kaj nam bodo, ko Jajo ugrabi Deželo, jo posili in naredi za svojo psico? Mar ni SAJ to vredno, da reskirate tisti procent ali karkoli?

Miki N je izjavil:

Tukaj nekateri stalno namigujte kako moramo vse požreti zaradi "izrednega stanja", da si rešimo življenja .... kaj nam bodo, ko Jajo ugrabi Deželo, jo posili in naredi za svojo psico? Mar ni SAJ to vredno, da reskirate tisti procent ali karkoli?

Saj vidiš po anketah da eni to celo hočejo in podpirajo.
Quack !

->o<- ::

V največji meri prav zaradi vas, je situacija v zdravstvu taka kot je. Se ti zdi smešno? Napadate celotno družbo, s tem ko širite virus. Ja, res je, širimo ga lahko tudi cepljeni, a manj in krajši čas, kot so povedale raziskave (in ne strmenje v kristalno kuglo, kot to počneš ti in tebi podobni zanikovalci znanosti). Napadate celo onkološke bolnike - zadnje informacije so, da celo razmišljajo o začasni zaustavitvi onkoloških operacij. Si lahko še bolj zajedljiv, ko predlagaš, da naj vas nehamo napadat?

Da jih ni 5.000, pravite? Da narobe štejemo? OK. Pa naj jih bo 10x manj, 500. Še vedno je to 250x več kot od cepiv. In še vedno je vsaka nepotrebna smrt tragedija. Jebite se.

Tole naštevanje in preštevanje umrlih je popolnoma neustrezno, saj namenoma spregledaš, da nihče izmed teh, vsaj do sedaj, ni umrl zaradi kolapsa zdravstvenega sistema ali slabe zdravstvene oskrbe.

Razlogi zakaj so umrli so jasni: niso se cepili, so bili na koncu svoje poti, so imeli pridružene bolezni itd. Ta davek smrti bi plačali v vsakem primeru, saj je danes že popolnoma jasno, da se virusa, tako kot gripe, ne bomo znebili. Prenašaš ga ti, prenašajo ga prebolevniki, otroci itd.

Obtoževati in kriviti necepljene za takšno stanje ob dejstvu, da cepljenje sploh ni obvezno, je skrajno neokusno.

Aston_11 ::

->o<- je izjavil:

Obtoževati in kriviti necepljene za takšno stanje ob dejstvu, da cepljenje sploh ni obvezno, je skrajno neokusno.

Zajebali ste, sedaj bi pa jokali, kako se kaže s prstom na vas?

->o<- ::

Aston_11 je izjavil:

->o<- je izjavil:

Zajebali ste, sedaj bi pa jokali, kako se kaže s prstom na vas?

Mislim, da je vsakemu, ki je vsaj malo objektiven precej dobro jasno, kdo je kriv za nastalo situacijo.
To, da nekateri znate s prstom kazati v napačno smer, pa ni nič novega.

pirat - Bil bi zelo vesel, če na forumu nebi bilo nobenega, ki bi kogarkoli silil ob odločitvah, ki so zaenkrat še prostovoljne.

GregiB - Zdaj je najbolj zagrizen komunajzer v državi na oblasti in vsi okoli njega so trdokorni komunisti, v drugh strankah jih praktično ni. Zgleda, da je desne prepričal, da je komunizem fina zadeva.

Aston_11 - Zajebal ste cepljeni, ki se ne testirate in vam ni treba v karanteno, če ste okuženi. Vaša narava tuli primite tatu, med tem ko kradete (kužite) vse okoli sebe.
Delo krepa človeka

Torej, Kalimero se je izrekel o oz. za Vizjaka... in kaj smo slišali? Nezakonit posnetek in... whataboutizem... "un direktor je pa tolk ukradel, pa un vaš direktor je tolk zatajil"... eh, sem bil prepričan, da procesije (interpelacije) ne bo (treba)... aj vaz vong

Ganon ::

Nova lutka na visokem položaju, zanjo so celo spremenili zakon. April se bliža, lovke se širijo v vse smeri.

https://www.24ur.com/novice/slovenija/p...

Utk ::

Vidim, da vaxerji izgubljajo živce. Jaz bi tudi, če bi me tako na suho nategnili...
Gremo pa počasi iz 6. v 7. fazo:
https://www.hmd.org.uk/learn-about-the-...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

GregiB - Vizjak jajota drži za muda in mu pravi, če bom moral oditi jaz, greš z menoj, saj veš, da sva v poslih skupaj. Pričakujem črn scenarij, Vizjak bo zapustil ta svet v kratkem, zaradi komplikacij, ki jih je povzročilo cepivo.:'(
Delo krepa človeka

LightBit ::

GregiB je izjavil:

Torej, Kalimero se je izrekel o oz. za Vizjaka... in kaj smo slišali? Nezakonit posnetek in... whataboutizem... "un direktor je pa tolk ukradel, pa un vaš direktor je tolk zatajil"... eh, sem bil prepričan, da procesije (interpelacije) ne bo (treba)... aj vaz vong

Presenečen bom, če interpelacija uspe.

Voss ::

LightBit je izjavil:

GregiB je izjavil:

Presenečen bom, če interpelacija uspe.

Tudi jaz. NSi se bodo itak vzdržali. Desusovi poslanci pa vidimo, kako so prek raznih bonbončkov v zakonih podkupljeni :D

Res bo fajn ko se po volitvah vsaj deloma spuca ta drek iz parlamenta.
««
65 / 126
»»