» »

Visoka precepljenost in učinek zaščite

Visoka precepljenost in učinek zaščite

Temo vidijo: vsi
««
184 / 198
»»

Telbanc ::

multivac je izjavil:

FoxKnox je izjavil:

Dvom v učinkovitost in neškodljivost cepljenja ter izkoriščanje kvazi izjav fb in tviter strokovnjakov pa tudi množična testiranja necepljenih podaljšuje in napihuje stanje epidemije ter s tem povezanimi ukrepi.Nikomur trenutno ni v interesu precepljenost, ker se s tem bogatenje na račun epidemije konča.V interesu elit je večletna epidemija z obveznimi plačljivimi oblikami testiranja, kjer se bodo vedno znova ugotavljale okužbe z novimi sevi in podaljševali omejitveni ukrepi.Zmagovitega konja se ne menja.

Zakaj naj bi cepiva karkoli spremenila?
Pri vaši naivnosti, kje je problem malo pospinati zgodbo?

A sedaj ko si se cepil, če rečejo, da morda pride čez 2 leti smrtonosen sev in zato moramo še naprej omejevati...se boš sedaj upiral, češ da je šlo predaleč?
Če se nisi dosedaj upru, zakaj bi se v priodnje, pa so lahko bolnice prazne?

A res ne vidiš slippery slope argumenta?

FoxKnox je izjavil:

https://www.thetimes.co.uk/article/heal...
https://www.24ur.com/novice/korona/spor...

Tega iz 24 ur, so meli že na index hr...pa verjetno še kje. Reveži enega vlačijo sem pa taj po portalih.

Naj si vsak misli kar si hoče

Očitna propaganda.

Tega iz 24 ur, so meli že na index hr...pa verjetno še kje. Reveži enega vlačijo sem pa taj po portalih.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

hyuga ::

Ej Vakcinaš: Kam pa kam?
"Ma me je žena spodila na spermogram!"

Ben Dover je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Shrani v epruvetko za vsak slučaj, tvoji geni so ziher top shit..

Nekdo bo moral zenske rihtat v roku od 2-10 let, think about it. Lahko mi prepeljes tudi zeno.

Repopulacija z malimi Nodiji, destination fucked.

hahahaa mali nodi :D

Ben Dover je izjavil:

Si boš kolen ven fukno pol boš pa mel.. Bravo

ja... ni glih varen šport, celo če proti vakcinašu igraš :O

:))

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: hyuga ()

PrihajaNodi ::

Ben Dover je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Shrani v epruvetko za vsak slučaj, tvoji geni so ziher top shit..

Nekdo bo moral zenske rihtat v roku od 2-10 let, think about it. Lahko mi prepeljes tudi zeno.

Repopulacija z malimi Nodiji, destination fucked.

Na zalost. Igrali se bodo skupaj z malimi Strojanovimi.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

IL_DIAVOLO ::

Ben Dover je izjavil:

Sem cepljen s Sputnikom, 2 dozi. Kdaj napisat oporoko?

Nodi, ti lahko deduješ moje čike, kar bo ostalo. Pa čevlje tudi, da ne boš hodil v 10let starih.

Lp

To je vse kar mas?
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Ben Dover ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

Ben Dover je izjavil:

Sem cepljen s Sputnikom, 2 dozi. Kdaj napisat oporoko?

Nodi, ti lahko deduješ moje čike, kar bo ostalo. Pa čevlje tudi, da ne boš hodil v 10let starih.

Lp

To je vse kar mas?

Ja. kaj pa človek še rabi?

FireSnack ::

Kriptovalute in delnice.

feryz ::

Zanimive zadeve izven tega foruma.
Zdaj sem bil pri dveh mojih strankah, relativno mladi ljudje, okrog 40 let. Debata kot debata in beseda nanese na cepljenje. Si se cepil, bla, bla, bla.
Pravim jaz da ne in sem tiho.
Oni, dva para, pa vsi, ja smo se cepili. Ampak veš, zato ker delamo z ljudmi, ker so ti vseh starosti, ker bj se morali redno testirati ... bla, bla, bla.
Pa saj vas nisem nič vprašal, nič vam nisem očital. Zakaj za vraga božjega se opravičujete, ker ste se cepili. Ste pač se. Ampak očitno se zaradi tega počutijo krive. To pa res ni moja krivda.

Po ovinkih so ti povedali, da si egoistični izmeček. Verjetno boš ostal tudi brez posla.

Zgodovina sprememb…

feryz je izjavil:

Zdaj sem bil pri dveh mojih strankah, relativno mladi ljudje, okrog 40 let. Debata kot debata in beseda nanese na cepljenje. Si se cepil, bla, bla, bla.
Oni, dva para, pa vsi, ja smo se cepili. Ampak veš, zato ker delamo z ljudmi, ker so ti vseh starosti, ker bj se morali redno testirati ... bla, bla, bla.
Pa saj vas nisem nič vprašal, nič vam nisem očital. Zakaj za vraga božjega se opravičujete, ker ste se cepili. Ste pač se. Ampak očitno se zaradi tega počutijo krive. To pa res ni moja krivda.

Ne govori preveč okoli, strah jih je, dvomi so se zaečeli porajati, če pa te vprašajo pa vedno reci da čakaš tretji šus.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

cepijo se pol se pa bojijo nas antivakcinašev

Ben Dover je izjavil:

Po ovinkih so ti povedali, da si egoistični izmeček. Verjetno boš ostal tudi brez posla.

Te mantre so že mal zlajnane, ampak ok, v Fema kampih bomo itak vsi skupaj, vse bo plansko urejeno, kot je nekoč bilo. Naš vodja pa bo Jelko Kacin, pravzaprav poglavar.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

Ben Dover je izjavil:

Te mantre so že mal zlajnane, ampak ok, v Fema kampih bomo itak vsi skupaj, vse bo plansko urejeno, kot je nekoč bilo. Naš vodja pa bo Jelko Kacin, pravzaprav poglavar.

Lahko si deliva pograd, jaz sem zgoraj.

Zgodovina sprememb…

Ne bo šlo fant, ker bomo izolirani, no vsaj mogli bi biti. Korona je povsod.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

multivac ::

LightBit je izjavil:

multivac je izjavil:

LightBit je izjavil:

Glede na to da je razviti svet bolj precepljen kot države tretjega sveta.
Ali mi lahko kdo razloži, zakaj želi elita pobiti tiste ubogljive, ki delajo za njih, prebivalstvo v državah tretjega sveta pa pustiti?

Slona ne ubiješ tako, da ga streljaš v noge, ampak v glavo. Ostalo pade takoj za njo.

Glava bi bila elita. Hočejo da slon shujša, ne da umre.
Lahko pojasniš z manj prispodobami, da bo jasno?

Kaj pa pravilo "Ne žagaj veje, na kateri sediš."?

Če pade zahod, koliko časa daš nerazvitim državam, da zgubijo smer?
Nerazvite države niso grožnja eliti. Tam z 500€ narediš vse.
Public Health Emergency of International Concern -> PHEIC

IL_DIAVOLO ::

feryz je izjavil:

Haha ti si pa bil tiho, to pa bo ja :D
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

LightBit ::

multivac je izjavil:

LightBit je izjavil:

multivac je izjavil:

LightBit je izjavil:

Glede na to da je razviti svet bolj precepljen kot države tretjega sveta.
Ali mi lahko kdo razloži, zakaj želi elita pobiti tiste ubogljive, ki delajo za njih, prebivalstvo v državah tretjega sveta pa pustiti?

Slona ne ubiješ tako, da ga streljaš v noge, ampak v glavo. Ostalo pade takoj za njo.

Glava bi bila elita. Hočejo da slon shujša, ne da umre.
Lahko pojasniš z manj prispodobami, da bo jasno?

Kaj pa pravilo "Ne žagaj veje, na kateri sediš."?

Če pade zahod, koliko časa daš nerazvitim državam, da zgubijo smer?
Nerazvite države niso grožnja eliti. Tam z 500€ narediš vse.

Elita hoče uničiti cel svet? Tudi sebe?
Lahko bi samo tretjo svetovno začeli z jedrskimi pa bi bilo.

Si res tako butast da ne vidiš kako eleganten način je špikanje?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Kayzon ::

Ben Dover je izjavil:

Egoisticni izmecek? Od kje pogum da kej takega reces nekomu? A nisi ti nedolgo nazaj v fitnes temi spraseval kako pa kaj,ker si komaj zacel s dviganjem utezi? Se pravi si normie,ki laja po forumu. Tako kot vecina ostalih tuki. Fak,dejte se brzdat pa normalno komunicirat. K tole ne pelje nikamor res.

Kayzon je izjavil:

Ben Dover je izjavil:

Egoisticni izmecek? Od kje pogum da kej takega reces nekomu? A nisi ti nedolgo nazaj v fitnes temi spraseval kako pa kaj,ker si komaj zacel s dviganjem utezi? Se pravi si normie,ki laja po forumu. Tako kot vecina ostalih tuki. Fak,dejte se brzdat pa normalno komunicirat. K tole ne pelje nikamor res.

Ti si pa nepismen, malo se brzdaj in pojdi na tečaj slovnice. K tole ne pelje nikamor. Povej mi še definicijo normija, po slovensko.

Zgodovina sprememb…

Haha, kiri zakon komentar sem danes prebral:

"Komaj čakam, da se trojno cepljeni znesejo nad dvojno cepljene"

To bo res epic. "Ti dvojno cepljen granny killer!" :))

Gates fundation je investiral 55M$ BioNTech Septembra 2019.
Tako kot moderna, BioNtech ni imel enega produkta na trgu v vsej svoji zgodovini.

@Kayzon: Dover hodi naokol s trdo palico - navadi se :D

multivac je izjavil:

Tako kot moderna, BioNtech ni imel enega produkta na trgu v vsej svoji zgodovini.

Če tko pogledam Billa kot osebo in se zanesem na mojo intuicijo ne vidim nič dobrega v njem. On je kaseta na repeat.

Zgodovina sprememb…

Kaj naredit, da se upremo globalni eliti? Ali imam sploh še možnost zdaj, ko sem 3x cepljen?

Zgodovina sprememb…

Lahko se ponudiš kot živi ščit.
Privezal te bom na granato, da jo zaščitiš pred streli.

multivac je izjavil:

Lahko se ponudiš kot živi ščit.
Privezal te bom na granato, da jo zaščitiš pred streli.

A orožje že mamo al kako? Kdo bo snajperist? Jaz bi mel m249, če je šansa.

Zgodovina sprememb…

Ben Dover je izjavil:

Kaj naredit, da se upremo globalni eliti? Ali imam sploh še možnost zdaj, ko sem 3x cepljen?

še imaš možnost. ne vem, če se hecaš ali ne ampak - rečem že petič - cepivo ni mark of the beast :D

vsi tisti, ki ste že cepljeni pomoje še imate možnost, ker bodo v prihodnosti od vas zahtevali da se ponovno cepite in takrat enostavno odklonite. simple

Zgodovina sprememb…

LightBit ::

PrihajaNodi je izjavil:

Si res tako butast da ne vidiš kako eleganten način je špikanje?

Toliko sem butast da niti motiva ne vidim.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LightBit ()

hyuga je izjavil:

Ben Dover je izjavil:

še imaš možnost. ne vem, če se hecaš ali ne ampak - rečem že petič - cepivo ni mark of the beast :D

Sem resen, danes mi ni do trolanja, v bistvu ne smem več, ker me bluefish gleda. Prepričali ste me z argumenti, prestopam med antiwax, ste kul družba. Kaj je to mark of the beast in kdaj naj bi to dobil, da vem ukrepat ob prvih znakih?

Ben Dover je izjavil:

hyuga je izjavil:

Ben Dover je izjavil:

Sem resen, danes mi ni do trolanja, v bistvu ne smem več, ker me bluefish gleda. Prepričali ste me z argumenti, prestopam med antiwax, ste kul družba. Kaj je to mark of the beast in kdaj naj bi to dobil, da vem ukrepat ob prvih znakih?

če me ne zajebavaš ti pošljem nekaj na ZS jutri. :D

dovolj ustrahovanja vaxerjev - že iz spoštovanja do ljudi! postavite se v njihovo kožo. saj jih bo pa kap zadela če bodo vseh 160 strani prebrali.
to so samo predpriprave. Sound test.
a pol ko boš lahko boš me spet napadel? :) pa saj ti dovolim, delaj kar češ. hehe

Zgodovina sprememb…

žal imam blokirane ZS tako da prosim kar tule postaj, modi me preganjajo, ker sem preveč inteligenten.

sbawe64 ::

multivac je izjavil:

Haha, kiri zakon komentar sem danes prebral:

"Komaj čakam, da se trojno cepljeni znesejo nad dvojno cepljene"

To bo res epic. "Ti dvojno cepljen granny killer!" :))

Coming soon, in september.

multivac je izjavil:

Bily že ve, kje so dobri donosi.Sploh ker bo špikanje vsako leto 3x (hint cepljenje proti gripi poteka že +70 let vsako leto).
Cosa nostra so proti njemu skavti.

Podobnost ni naključna, Mujo in krokodili
https://muralist.hr/zanimljivosti/kroko...

Ide tako Mujo s onom prskalicom po selu i prska po cesti, po kućama, po vrtovima, njivama. Ljudima bilo čudno, pa pozvali policiju. Pita njega policajac: ,,Jel ba Mujo, što prskaš ti to uokolo?"
Odgovori mu Mujo: ,,Pa prskam sredstvo protiv krokodila."
,,Ali bolan, ovdje nema krokodila!", vikne policajac iznenađeno.
,,Pa jašta da nema, kad ja prskam."
Na to reče policajac: ,,Onda ću ja napravit da to bude obavezno. Da svi moraju prskat, jer ne bi bilo dobro da nam ovdje krokodili dođu i pojedu djecu."
Nije prošlo dugo, cijelo selo od Muje kupovalo sredstvo protiv krokodila i prskalo sve uzduž i poprijeko. Mujo postade tajkun, a k tome dobio i orden za zaštitu djece. Čak je i na ulazu u selo osvanula tabla: ,,Mujino selo, prijatelj djece".
Nekome to sredstvo koje je Mujo smućkao uništilo kukuruz, nekome ubilo kravu, nekome dijete obolilo od neke čudne bolesti.
Ali sve je to naravno bilo manje štetno, negoli da krokodili pojedu djecu. I nitko nije smio ništa ni pitat, a kamoli posumnjat. Jer je nepobitno da otkad se u selu prska, nije viđen niti jedan krokodil.
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sbawe64 ()

zakaj imam občutek, da več nikoli ne bom mogel poceni v toplice? plačat bom moral test + vstopnino. mogoče pa niti hitrega testa več ne bodo sprejeli.
da ne govorimo o gledališču

korona mi je naredila dosti škode
da bi še vsaj 10 ali 20 let v miru živeli.. toliko planov sem imel.

ampak jebiga.. zdaj smo tu
z malim frocem

Zgodovina sprememb…

hyuga je izjavil:

Tisti, ki bodo sprejeli mark of the beast (nekaj podobnega kot green pass) bodo sicer živeli ampak ko umrejo bodo za vedno doomed.
Veliko večino tistih, ki ne bodo sprejeli Mark of the Beast bo pobitih ampak s tem bodo dobili večno življenje.

o čem se gre? The Book of Revelation - also called the Apocalypse of John, Revelation to John or Revelation from Jesus Christ - is the final book of the New Testament, and consequently is also the final book of the Christian Bible. (torej zadnja 66ta knjiga biblije)

In religion and theology, revelation is the revealing or disclosing of some form of truth or knowledge through communication with a deity or other supernatural entity or entities.

Bog je zapovedal naj zapečatijo (seal) znanje do konca časov, in tudi napovedal da se bo na koncu časov znanje zelo povečalo. Predstavljaj si par sto let nazaj - reven sloj sploh ni imel dostopa do gradiva, da bi kaj študiral.
V zadnji knjigi so opisani dogodki, ki se bodo dogajali na koncu časov med drugim tudi recimo da bodo judje dobili na koncu časov nazaj svojo deželo - Izrael. 14. maja 1948. Saj bi napisal še več ampak enostavno nimam časa. Rade volje ti pa odgovorim na vsako tvoje vprašanje, če boš izgubljen.

najbolj pomemben verz:

The second beast was given power to give breath to the image of the first beast, so that the image could speak and cause all who refused to worship the image to be killed. 16It also forced all people, great and small, rich and poor, free and slave, to receive a mark on their right hands or on their foreheads, 17so that they could not buy or sell unless they had the mark, which is the name of the beast or the number of its name.

kaj se naučimo s tega? recimo da je mark of the beast greenpass. NOBEN človek, bogat ali reven, zaprt ali svoboden, ne bo mogel kupovati ali prodajati, če ne bo imel pečata. Tako tudi bo. tudi če si ti miljarder, če tega ne boš sprejel nimaš nič, razen, če prej vse v zlato spremeniš pa se greš blagovno menjavo.

link:

https://www.youtube.com/playlist?list=P...

hrani si playlisto ali si dol potegni videe, ker ne vem kako dolgo bo online. OBVEZNO ne preskakuj videov ampak gledaj videe po vrsti. Na začetku ti ne bo verjetno zelo zanimivo, ko pa prideš tja na sredino bo pa šokantno. priporočam da si videe razdeliš na 2 meseca in vsak drugi dan pogledaš vsaj ENEGA. Maximalno 2 na dan, ker ti možgani morajo predelat gradivo.
samo izkušeni lahko to gledajo od sredine naprej recimo, ker že približno vedo za kaj se gre. Torej še enkrat, gledaj po playlisti. Jim King je celo življenje predal temu (40+let), zato vem da zna kaj govori.
če ti bo ql, imam še druge paciente ki o tem predavajo. nekateri izmed njih so že prebrali na tisoče knjig.

Ben DOBER :P

uživaj in napiš kaj.
seveda, delno so še to vseeno špekulacije ampak jaz sem enostavno moram povedat, da je zame to to.

HappyPills ::

hyuga je izjavil:

zakaj imam občutek, da več nikoli ne bom mogel poceni v toplice? plačat bom moral test + vstopnino. mogoče pa niti hitrega testa več ne bodo sprejeli.

z malim frocem

Nodi je ze odrasel no.
Drugace pa #cepise ce hoces povratek v normalo al pa z multivacom pred parlament ko zbere pogum. Neki od tega.

HappyPills je izjavil:

hyuga je izjavil:

z malim frocem

Nodi je ze odrasel no.
Drugace pa #cepise ce hoces povratek v normalo al pa z multivacom pred parlament ko zbere pogum. Neki od tega.

:)

Javno sporočilo moderatorjem:

je v skladu s pravili, da človek kopira ZS (zasebno sporočilo) javno na forum?

Ben Dover, 2 šansi sem ti dal, zajebal si obe.

Če je kjer kaka dobrota se naj bena tega človeka za vedno.
Jaz se trudim, človek pa pokaže vso zlobo, ki jo zmore pokazat.
Uničevalec teme in odnosov.

Zgodovina sprememb…

Z Nodijem mava čist fajn odnos.

Let there be light

hyuga je izjavil:

z malim frocem

Cak, cak, itak gremo v logorje. Pa ne tiste fancy v Avstraliji. To bos spet sral na strbunk ce bodo slovenci kej skup spravl. Itak gradbenega ne bodo 10 let dobil pol bo pa itak konc te pizdarije…
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Ben Dover je izjavil:

Z Nodijem mava čist fajn odnos.

saj te gledam
delaš sranje vsak dan in ljudi spravljaš ob živce, kot da je to tvoj poklic

jaz bedak pa ti še 2 šansi dam. prekoračil si vse kar si lahko prekoračil.

PrihajaNodi je izjavil:

Let there be light

hyuga je izjavil:

z malim frocem

Cak, cak, itak gremo v logorje. Pa ne tiste fancy v Avstraliji. To bos spet sral na strbunk ce bodo slovenci kej skup spravl. Itak gradbenega ne bodo 10 let dobil pol bo pa itak konc te pizdarije…

vseeno mi je kam gremo sam da Doverja ne bo tam.

Zgodovina sprememb…

Jaz pa mislim da bo, ker tok ko je cepljen bo itak korono fasal
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Tobogan, a zdaj vidiš kako naiven si? Sploh se trudit ne rabim... No nekako tako padaš na teorije zarote, samo učim te. Počasi, počasi sine, maš še čas!

Zgodovina sprememb…

bacho ::

Izreal stats

As of Thursday morning, there were some 250 COVID-19 patients in serious condition. What are their ages and what is their vaccination status?
About 210 of them are individuals over the age of 60. Of those, 153 were fully vaccinated, seven were in the process of getting fully immunized and 50 were not vaccinated.
Of the 40 patients in serious condition aged under 60, however, only nine were fully inoculated, one was partially vaccinated and 30 had not received any vaccine.
Currently, there are no patients in Israel under the age of 30 who are in serious condition.
In the 30-39 cohort, five individuals are in serious condition, all of whom are unvaccinated.
Among people ages 40-49 there are 15 serious patients, 14 of them not jabbed and one fully inoculated.
In the age group 50-50, unvaccinated patients still surpass vaccinated once, eleven compared to eight (plus one partially inoculated).
Among those who are in serious condition and over the age of 60, the balance shifts: there are more fully vaccinated patients who are in serious conditions than unvaccinated ones. However, some 91% of the relevant population - almost 1.6 million people - is fully immunized, with only 109,000 people not protected.
Looking at the data of how many patients Israel has per 100,000 people, it is clear that those who are not inoculated are still getting seriously ill much more than jabbed people.
In the 60-69 cohort, 27 vaccinated people were in serious condition as of Thursday, in addition to 18 non-vaccinated individuals and one person partially vaccinated. Looking at the numbers per 100,000 people, there are 26.8 patients who were not vaccinated, 9.5 who were partially vaccinated and only 4.1 who were vaccinated.
Among those 70-79, there were 57 fully vaccinated serious patients, three partially vaccinated, and 16 not vaccinated. This translates into 73.4 unvaccinated serious patients per 100,000 people, 52.2 partially vaccinated and 12.3 vaccinated.
In the 80-89 age group, there were 52 serious patients who were vaccinated, one partially vaccinated, and 12 not vaccinated. Considering data per 100,000 people, there are 105 unvaccinated serious patients, 25.7 partially vaccinated serious patients, and 25 vaccinated serious patients.
Among individuals over the age of 90, there were 18 people fully vaccinated, two partially vaccinated and two non-vaccinated. However, taking into consideration the numbers per 100,000 people, this means 60.3 unvaccinated serious patients per 100,000, 115.1 partially vaccinated serious patients and 38.8 vaccinated serious patients.

Ben Dover je izjavil:

Tobogan, a zdaj vidiš kako naiven si? Sploh se trudit ne rabim... No nekako tako padaš na teorije zarote, samo učim te.

izbriši ali editiraj post.

hyuga je izjavil:

Ben Dover je izjavil:

Tobogan, a zdaj vidiš kako naiven si? Sploh se trudit ne rabim... No nekako tako padaš na teorije zarote, samo učim te.

izbriši ali editiraj post.

Sam srat grem prej, brb. Neki me zvilo..

Zgodovina sprememb…

bacho je izjavil:

Izreal stats

As of Thursday morning, there were some 250 COVID-19 patients in serious condition. What are their ages and what is their vaccination status?
About 210 of them are individuals over the age of 60. Of those, 153 were fully vaccinated, seven were in the process of getting fully immunized and 50 were not vaccinated.
Of the 40 patients in serious condition aged under 60, however, only nine were fully inoculated, one was partially vaccinated and 30 had not received any vaccine.
Currently, there are no patients in Israel under the age of 30 who are in serious condition.
In the 30-39 cohort, five individuals are in serious condition, all of whom are unvaccinated.
Among people ages 40-49 there are 15 serious patients, 14 of them not jabbed and one fully inoculated.
In the age group 50-50, unvaccinated patients still surpass vaccinated once, eleven compared to eight (plus one partially inoculated).
Among those who are in serious condition and over the age of 60, the balance shifts: there are more fully vaccinated patients who are in serious conditions than unvaccinated ones. However, some 91% of the relevant population - almost 1.6 million people - is fully immunized, with only 109,000 people not protected.
Looking at the data of how many patients Israel has per 100,000 people, it is clear that those who are not inoculated are still getting seriously ill much more than jabbed people.
In the 60-69 cohort, 27 vaccinated people were in serious condition as of Thursday, in addition to 18 non-vaccinated individuals and one person partially vaccinated. Looking at the numbers per 100,000 people, there are 26.8 patients who were not vaccinated, 9.5 who were partially vaccinated and only 4.1 who were vaccinated.
Among those 70-79, there were 57 fully vaccinated serious patients, three partially vaccinated, and 16 not vaccinated. This translates into 73.4 unvaccinated serious patients per 100,000 people, 52.2 partially vaccinated and 12.3 vaccinated.
In the 80-89 age group, there were 52 serious patients who were vaccinated, one partially vaccinated, and 12 not vaccinated. Considering data per 100,000 people, there are 105 unvaccinated serious patients, 25.7 partially vaccinated serious patients, and 25 vaccinated serious patients.
Among individuals over the age of 90, there were 18 people fully vaccinated, two partially vaccinated and two non-vaccinated. However, taking into consideration the numbers per 100,000 people, this means 60.3 unvaccinated serious patients per 100,000, 115.1 partially vaccinated serious patients and 38.8 vaccinated serious patients.

kolk številk stari, hvala ampak lahko bi se malo poenostavilo :D

Pa besed je tudi veliko, jaz bi raje slikanico.. Pa številke z besedo, fak stari ful je tega, men bo pisker odprlo.

Zgodovina sprememb…

darkolord ::

Povzetek:

Hujši potek bolezni ima:
- 60 necepljenih na 100k
- 115 delno cepljenih na 100k
- 39 cepljenih na 100k

darkolord je izjavil:

Povzetek:

Hujši potek bolezni ima:
- 60 necepljenih na 100k
- 115 delno cepljenih na 100k
- 39 cepljenih na 100k

hvala. jaz več ne morem misliti. takšen format mi je bolj všeč. :)

Še dobro da sem cepljen..

pandemija ne povzroca samo zdravstveno in gospodarsko krizo ampak tudi mentalno krizo.
ljudje padajo v depresijo, ker več nimajo perspektive / prihodnost je naenkrat neznana.

ko je prišel prvi val, se še spomnim, kako smo bili pazljivi in dosti bolj resni.
samo se spomnite kako ste prvič šli z masko v trgovino.

a imeli smo nekaj česar več nimamo, imeli smo vizijo za prihodnost na kateri smo lahko gradili. korono smo obravnavali kot začasno "kugo" .

zdaj, je pa obratno. stopnja previdnosti je padla, ljudje se več ne bojijo nasplošno več tako. trudijo se, da bi iztisnili maximum in uživali dokler še lahko, ampak v mislih in v ozadju je ta občutek, da se pomikamo v novi svet, ki skoraj zagotovo nebo več tako prijazen kot smo ga bili vajeni.
torej večina ljudi se sedaj obupno trudi kar se da normalno živeti, a hkrati čuti, da atmosfera ni prava, saj se trenja stopnjujejo, kar je opazno na vsakem koraku.

Zgodovina sprememb…

««
184 / 198
»»