» »

Če je miška OEM Logitech

Če je miška OEM Logitech

mrTwelveTrees ::

Mi lahko potrdi nekdo, če je miška Logitech OEM potem se v programu SetPoint ne da nastavljati funkcije gumbov ?
Sprašujem za model M705, staro miš lahko nastavljam gumbe, pri novi OEM pa se ne da.

Je fora OEM ?

Gejspodar ::

Zdravo,

Sem šel preverit na Windows mašino, pa je izgleda SetPoint obsolete - za M705 sploh ne odpre nastavitev.
Sedaj potrebuješ Logitech Options, ki podpira tudi to miško.

Edit: OEM v tvojem primeru pomeni samo vrsto pakiranja, v kateri je miška prišla. OEM so pakirane v preprostih kartonastih škatlah, "navadne" pa pridejo v zavarjeni plastični embalaži, ki jo vsi sovražimo.

Pri M705 Marathon je sicer še en hakeljc - imaš več verzij (ena ima dodaten gumb na spodnji levi strani), ampak kot vem, je ne proizvajajo več. Verjetno če na stari miški posodobiš firmware ti ne bo več dovolilo uporabe SetPointa...

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Gejspodar ()

mrTwelveTrees ::

Ja to glede pakiranja sem vedel, sem pa mislil da so pri OEM še kaj dodatno odvzeli.
Tistega gumba pri palcu pa žal ni več, res škoda.

Sem primerjal svojo 8let staro miš M705 je je detajlo veliko bolj kvalitetno narejena kot nova M705.
Gledal sem tudi nove modele in me MX serija ne zanima, potem pa sploh nimaš več izbire. Žalost.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katero brezžično miško kupiti? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
10030238 (11845) Kayzon
»

Miška za 30 EUR

Oddelek: Kaj kupiti
131481 (1020) dope1337
»

PC miška z 2 koleščkoma

Oddelek: Pomoč in nasveti
215410 (4864) zavajon
»

Problem s Logitech M705