Novice » Android » Asus Rog Phone 5: Telefon z 18 GB pomnilnika
sumi666 ::
a si še kdo lasti asus rog 5 ... moram reči da sem nad parimi stvarmi mal razočaran ... navčja težava je baterija ki naj bi bila 6000 ... pa se vsaj pri
meni prazni zelo hitro , šele ko sem naštimal osveževanje zaslona na najmanšo vrednot se je stvar izbolšala ... pa obvezno ko ne uporablam internata ga izklaplam ker je drugače poraba baterije nora , očitno bug v softweru upam da ga popravijo čim prej ... pa še vedno kljub temu mi obrežje pobere po 25 % baterije kar je čist preveč ... ma še kdo težave --- LP
meni prazni zelo hitro , šele ko sem naštimal osveževanje zaslona na najmanšo vrednot se je stvar izbolšala ... pa obvezno ko ne uporablam internata ga izklaplam ker je drugače poraba baterije nora , očitno bug v softweru upam da ga popravijo čim prej ... pa še vedno kljub temu mi obrežje pobere po 25 % baterije kar je čist preveč ... ma še kdo težave --- LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung Galaxy Note 9 stane tisočaka (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Android | 38292 (30066) | Stingray |
» | OnePlus 5T je tu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Android | 34422 (26728) | markobj |
» | Motorola predstavila nove Moto G, Moto X Style in Moto X PlayOddelek: Novice / Android | 11753 (9307) | blackbfm |
» | Novosti iz Sonyja: E3, Z3, Z3 Compact, Z3 Tablet, SmartWatch 3 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 22944 (21638) | PrihajaNodi |