Forum » Loža » Nakup Xiaomi Mi 10 Ultra
Nakup Xiaomi Mi 10 Ultra

mahoni ::
Je kdo kupil in sprobal delovanje?
Malo me bremza, ker ne deluje na Band 20. Sicer tu kjer zivim in pri izbranem operaterju to ni problem, ampak za ostale drzave je lahko kar velik problem.
Drugace pa bi kupil ta telefon kot zamenjavo za kompaktni fotoaparat. Po vseh testih vidim, da gre tu za oring zver, katero se da dobiti ze za slabih 700€ skupaj s postnino.
https://tradingshenzhen.com/de/mi-10-mi...
Malo me bremza, ker ne deluje na Band 20. Sicer tu kjer zivim in pri izbranem operaterju to ni problem, ampak za ostale drzave je lahko kar velik problem.
Drugace pa bi kupil ta telefon kot zamenjavo za kompaktni fotoaparat. Po vseh testih vidim, da gre tu za oring zver, katero se da dobiti ze za slabih 700€ skupaj s postnino.
https://tradingshenzhen.com/de/mi-10-mi...
Tu je bil nesramen podpis, ki mi je prislužil naziv, ampak mi dol visi za tem.

Sparkxl ::
Mi 10 ni bil prodajan v eu, zaradi tega dvomim če ga ne kdo sprobal.
Je pa ravno prišel ven mi 11, ki pa se bo prodajal v eu od 800€ naprej. Zdaj marca se začne prodaja
Je pa ravno prišel ven mi 11, ki pa se bo prodajal v eu od 800€ naprej. Zdaj marca se začne prodaja

Se zmeraj ne bo dosegal tistega kar ponuja 10 Mi Ultra, tako da tak nakup odpade.

Cisto sem navdusen nad tem telefonom. Lahko recem, koncno mi ni treba vlacit s seboj foto krame za dobre slike.

Skylord ::

Se zmeraj ne bo dosegal tistega kar ponuja 10 Mi Ultra, tako da tak nakup odpade.
Zakaj novejši Mi 11 ultra ne bi dosegel tistega, kar ponuja Mi 10 ultra?
Rekel je Mi 11, ne Mi 11 Ultra. S tem sem ga primerjal in bi vseeno rajsi vzel 10 Ultra.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Novice o prihajajočih telefonihOddelek: Mobilne tehnologije | 5999 (3179) | Morison |
» | Kateri telefonOddelek: Mobilne tehnologije | 991 (617) | valkor |
» | Samsung najavil telefone Galaxy S20, s poudarkom na fotografiranju, in svoj drugi pre (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 18964 (13495) | FlyingBee |