» »

Najslabša vlada v zgodovini Slovenije?

kotanyi ::

gruntfürmich je izjavil:

se strinjam. potem pa pogledam kdo terja odgovornost in kaj želijo...
in vidim da enostavno želi levi pol prevzeti oblast in delati zadeve po svoje. in ker vem v kakšno smer bi pluli (ker smo večino časa tako pluli), potem s svojimi nazori vidim da to ni nobena alternativa, temveč veliko slabša opcija od obstoječe.

Pri meni je nasprotno. Mene je trenutna vlada uspešno prepričala da je vedno lahko še slabše. Ko so prišli na oblast, sem bil do neke mere vesel da bo na oblasti nekdo, ki zna konsolidirat mnenja in sprejemat odločitve, pa čeprav ne vedno optimalne. Da pa bodo odločitve tako v nebo vpijoče zanič, tega pa zares nisem pričakoval.

Od sedaj naprej ne bom nikoli več verjel, da je "leva" opcija inherentno slabša. Tem pravljicam ne nasedam več. Je imel JJ 30 let časa, da se mi dokaže, dokazal je zgolj to, da je opravilno nesposoben. Še NSi, ki sem jih ponavadi volil, so se mi trenutno povsem zasrali.

Se pa strinjam, da je praktično edini do neke mere razumljiv argument zakaj bi nekdo podpiral tole vlado, pogled na drugo stran. Ampak to ne pomeni, da od trenutne vlade ne bom terjal odgovornosti za slabo delo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kotanyi ()

feryz ::

Ful mi je všeč nova pogruntavščina v tej državi.
Hitri test je ok, če je negativen.
Če je pozitiven, greš na PCR in si ponovno negativen.
Zmagovito.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Dimnik ()

lotar123 ::

feryz je izjavil:

Ful mi je všeč nova pogruntavščina v tej državi.
Hitri test je ok, če je negativen.
Če je pozitiven, greš na PCR in si ponovno negativen.
Zmagovito.

Ubistvu, jih imamo samo zato, da jih imamo :) In seveda plačamo!

Zgodovina sprememb…

Hypathia ::

Odgovor je NE, prej obratno. Je pa res, da se opozicijske, medijske in ostale hijene še v nobeno vlado niso tako histerično zaganjale in producirale en vihar v kozarcu vode za drugim, kot ravno v trenutno.

En tak lep primer so hitri testi, ki so po večkratnem zagotavljanju stroke povsem ustrezni in dajejo tudi rezultate, medtem ko so mediji iz njih naredili celo dramo. Današnji sladkorček, s katerim je postregla nacionalka, je tale:

"Zdaj naj bi dosledno spoštovali mehurčke, kar neizogibno pomeni, da je treba doreči, kaj se dogaja z neobveznimi in obveznimi izbirnimi, ker tam se učenci seveda mešajo in združujejo," je za Radio Slovenija dejal Pečan. Učenci iz jugovzhodnega dela Slovenije bodo sicer prihodnji teden na zimskih počitnicah, a psihološka stroka zagovarja vrnitev v šolo, čeprav samo za štiri dni, in tudi spoštovanje počitnic, je dodal.

Stroka torej sedaj pravi, da je tudi vrnitev v šolo za 4 dni blagodejna za otrok, še prejšnji teden, ko so se šole v dveh regijah s slabšo epidemiološko sliko, po 4 dneh zaprle, je bil pa po mnenju hijen, to čisti fašizem, totalna zmeda, nepopravljiva škoda za otroke.....

In tako dalje in tako dalje. Skratka, na kozlanje mi gre.
If you're a man, don't say anything
to a woman on the street that you wouldn't
want a man saying to you in prison.

HitraSperma ::

Jaz sem bil tudi optimističen ko je Janša prevzel vodenje - bil sem pod vtisom, da je dober krizni menedžer in bo znal potegniti prave odločitve. To je pokazal v prvem valu kar dobro, vse kar je pa potem sledilo je pa bila katastrofa. Že to, da se ima za desnico mi je res smešno - bonbončki javni upravi, upokojencem in tistem na socialni, potem zapiranje trgovin v nedeljo... - HAHA, orto levičarstvo.

Vlada je pokazala, da ko se malo zalomi se čisto zgubijo v nesposobnosti in iščejo krivce na vseh straneh - to je čisto luzerska mentaliteta. Ti si vlada, ti imaš mandat - ne jokat, naredi kaj. Siege mentaliteta ne deluje v epidemiji kot smo videli, še posebej ne, če s to mentaliteto napadeš velik del prebivalstva in okolice.

All in all - ta vlada je kar lepo leva + nesposobna s negativno selekcijo udeleženih.
fgdsfjk

zobnik ::

Če je najslabša vlada potem pa kar vsi vrnit dodatke nazaj državi

Ena in edina vlada, ki je pomagal veliko ljudem. vse pretekle vlade so samo jemale in denar je izginjal neznano kam.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: zobnik ()

Slopek ::

zobnik je izjavil:

Ena in edina vlada, ki je pomagal veliko ljudem. vse pretekle vlade so samo jemale in denar je izginjal neznano kam.

Vse boste vrnili in to z obrestmi. Ni to darilo :))

Vetrpiha ::

Hypathia je izjavil:

Odgovor je NE, prej obratno. Je pa res, da se opozicijske, medijske in ostale hijene še v nobeno vlado niso tako histerično zaganjale in producirale en vihar v kozarcu vode za drugim, kot ravno v trenutno.

En tak lep primer so hitri testi, ki so po večkratnem zagotavljanju stroke povsem ustrezni in dajejo tudi rezultate, medtem ko so mediji iz njih naredili celo dramo. Današnji sladkorček, s katerim je postregla nacionalka, je tale:

"Zdaj naj bi dosledno spoštovali mehurčke, kar neizogibno pomeni, da je treba doreči, kaj se dogaja z neobveznimi in obveznimi izbirnimi, ker tam se učenci seveda mešajo in združujejo," je za Radio Slovenija dejal Pečan. Učenci iz jugovzhodnega dela Slovenije bodo sicer prihodnji teden na zimskih počitnicah, a psihološka stroka zagovarja vrnitev v šolo, čeprav samo za štiri dni, in tudi spoštovanje počitnic, je dodal.

Stroka torej sedaj pravi, da je tudi vrnitev v šolo za 4 dni blagodejna za otrok, še prejšnji teden, ko so se šole v dveh regijah s slabšo epidemiološko sliko, po 4 dneh zaprle, je bil pa po mnenju hijen, to čisti fašizem, totalna zmeda, nepopravljiva škoda za otroke.....

Totalitarna, nacionalisticna, z elementi nacizma, seksizma, fasizma vlada ti ni najslabsa? A nisi ti feministka?
Hitri testi dajo rezultate. V nekaterih primerih kar 50% napacne, ce pa je slaba posiljka pa kar 100%
E ti puncka, kaj bi bilo, ce bi ti dejansko zagovarjala te vrednote za katere se delas, da jih predstavljas?

zobnik je izjavil:

Si pozabil, ko je Jajo obcinam povecal mejo od kje dalje morajo dajati javne razpise za narocila?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vetrpiha ()

111111111111 ::

redo je izjavil:

Zanimivo, kaj je delal na začetku drugega vala potem?

Najbrž so mu falili strateški posveti s prejšnjo vlado.

Nastavljal svoje kadre, ker je prejšnja vlada vse zajebala.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

G-man ::

Definitivno je najslabša vlada do sedaj v zgodovini Slovenije Šarčeva vlada, ker:

- niso uspeli spravit (niti takrat!) skupaj 46 poslancev za večinsko koalicijo
- torpedirala ga je "opozicijska" Levica zaradi zdravstvene reforme
- kot šolarček je Šarec ponavljal finte iz svojega županskega arzenala in njegovega predhodnika Cerarja
- talat bonbončke raji v obliki debelih regresov
- koline na Petrolu
- na koncu se je ustrelil v nogo z razpustitvijo vlade brez umevanja, kaj se dogaja na Kitajski in kako utegne to vplivat

Neverjetna naivnost, pa ne samo Šarca ampak tudi vseh ostalih strank, ki niso seštele 2x2, kaj se vsaj utegne odvijat v naslednjih treh mesecih in so spustile žogo z rok. Torej, vsi, ki sedaj ki kot Jenull tulijo od "gorja" pod strahovlado JJ naj se raje vprašajo koga volijo. Ne, tudi meni JJ ne diši in sem se ga že naveličal in mi njegovi tviti niso za nikamor. Ampak, če kaj pogrešam na levo od sredine je to, da bi se globoko zazrli vase. Ker prav Šarčeva nesposobna vlada mu je omogočila, da se je še enkrat zavihtel v sedlo PV. Potem se vprašajte kateri mediji so mu dajali potuho (in mu še zdaj). Poznate tisto zgodbico o pastirčku, ki je tulil "volk, na pomoč" iz ljubega dolgčasa? Čez nekaj časa mu niso več verjeli, in nato je res volk prišel. Tako bo očitno tudi pri nas z desnico, saj je že Mesec malce nervozno dejal, da je Orban prišel na oblast zaradi deplasirane levice na Madžarskem in da naj se stranke pri nas raje streznijo. Žal, ne vidim, da bo tega prišlo. Vse medijsko šminkiranje vedno težje prikriva to totalno izroditev na levi. Lahko še nekaj časa tulijo "primite tatu" na JJ ampak očitno levica ni več sposobna dat od sebe kralja Matjaža ali pa ga je založila tam nekje pod Peco.

Vetrpiha ::

Slopek je izjavil:

zobnik je izjavil:

Ni problema, tako ali tako nisem dobil dosti.
Pa naj se napolni nazaj blagajna in resi zdravstvo, ki je se vedno v dreku

kotanyi je izjavil:

111111111111 je izjavil:

No potem pa naštej s katerimi zadevami se strinjaš v tej vladi.

Zate? Ne. Če bi me gruntfürmich prosil, bi najbrž šel skozi. Ti si se pa že večkrat izkazal kot nepismena snežinkica, tako da ne hvala.

Ne morem biti na desnem polu in snežinkica hkrati. Drugače pa dober izgovor, ko nimaš kaj pokazat. :D

PacificBlue ::

Hypathia je izjavil:

Bla bla..

Dost vas mamo. Milorečeno. Samo jamrate na osnovi svojih blodenj, naredite pa tako nič ne. Kup nepravilnosti, korupcije, milijon napak zarad katerih ze od sramu moral PR odstopit prvi trenutek.

Dokazano ste najslabsa vlada, pod tem svobodnim soncem. Kup prevarantskih politikov iz leve ne more sproducirati toliko dreka kot ste ga vi!
In potem to se zagovarjas, kot ena poceni kurba.

Cloveku lahk gre res na kozlanje.
I’m out.
:3

Invictus ::

HitraSperma je izjavil:

Jaz sem bil tudi optimističen ko je Janša prevzel vodenje - bil sem pod vtisom, da je dober krizni menedžer in bo znal potegniti prave odločitve.

Sam sem mislil isto.

Dobil pozitivne feedbacke, ko je bil zadnjič PV.

Ampak očitno zdravila, leta, demenca, drogice, zamere, pač niso šle v pozitivo, ampak negativo...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

redo je izjavil:

shmandi je izjavil:

redo je izjavil:

Levi že kako leto hočejo volitve. "Prevzem oblasti." LOL.

In še mnoge so uspeli prepričati, da je to v dobro ljudstva...

Za razliko od SDS, ki me hočejo prepričat, da so volitve slabe za ljudstvo...

Volitve so nesmiselne, vsaj na točki kjer smo. Kot rešilno bilko se na volitve obračate samo levičarji, ker niste na oblasti. Dejansko pa je trenutno NAJSLABŠI čas za volitve, epidemija, predsedovanje EU....

Skratka sovraštvo do JJ, vam je zameglilo pamet in hočete delat škodo, samo da Janša ne bo na oblasti.

Kar naj bo JJ glavni, da boste levičarji še malo jokcali.

Smrekar1 ::

Hypathia je izjavil:

Razen v obdobju 2009-2012 ter 2013-2020.

En tak lep primer so hitri testi, ki so po večkratnem zagotavljanju stroke povsem ustrezni in dajejo tudi rezultate,

Rezultate daje tudi igralna kocka.

"Zdaj naj bi dosledno spoštovali mehurčke, kar neizogibno pomeni, da je treba doreči, kaj se dogaja z neobveznimi in obveznimi izbirnimi, ker tam se učenci seveda mešajo in združujejo," je za Radio Slovenija dejal Pečan. Učenci iz jugovzhodnega dela Slovenije bodo sicer prihodnji teden na zimskih počitnicah, a psihološka stroka zagovarja vrnitev v šolo, čeprav samo za štiri dn, in tudi spoštovanje počitnic, je dodal.

To je konkreten primer kako hijena zganja histerijo. Vsi želimo določeno mero predvidljivosti v življenju - počitnice takrat, ko je to dogovorjeno, šolo takrat ko je dogovorjeno in vse ostalo. Trenutni vladni odloki so kaos. Jasno je, da jih psihološka stroka označuje za diletantske in neprimerne za uporabo.

Pa zapiranje šol ni fašizem. Fašizem je ko Ukom strokovnjakom preprečuje javne izjave, ker bi strokovne izjave spet osramotile vlado.

Je videt ja. Drugega kot kózlati tako ne znaš.

aerie je izjavil:

Sej pa mamo Twitota, da razmišlja namest nas. Ti, multicvekar, bi lahk bil kakšen svetovalec za šolstvo, ko si tko pameten.

Ne bit užaljen če ti kdo nastavi ogledalo. Poskusi se kaj naučiti iz tega.

aerie ::

Vetrpiha je izjavil:

Hypathia je izjavil:

A nisi ti feministka?

Ona je on. Trol iz trstenjakovega inštituta.

kotanyi je izjavil:

Se pa strinjam, da je praktično edini do neke mere razumljiv argument zakaj bi nekdo podpiral tole vlado, pogled na drugo stran. Ampak to ne pomeni, da od trenutne vlade ne bom terjal odgovornosti za slabo delo.

Najprej boš moral razčistiti TEŠ6, s svojmi levičarskimi prijatelji, preden boš terjal trenutno vlado. Kak ste nekateri zblojeni.

aerie ::

111111111111 je izjavil:

aerie je izjavil:

Sej pa mamo Twitota, da razmišlja namest nas. Ti, multicvekar, bi lahk bil kakšen svetovalec za šolstvo, ko si tko pameten.

Ne bit užaljen če ti kdo nastavi ogledalo. Poskusi se kaj naučiti iz tega.

Jawohl.

Vrnil seveda bomo, če ne drugače bodo slabše ceste, slabše zdravstvo, slabše penzije.

zobnik je izjavil:

Se podpišem, čeprav bodo te dodatke plačevali moji otroci.

111111111111 je izjavil:

Volitve so nesmiselne, vsaj na točki kjer smo. Kot rešilno bilko se na volitve obračate samo levičarji, ker niste na oblasti. Dejansko pa je trenutno NAJSLABŠI čas za volitve, epidemija, predsedovanje EU....

Volitve so edina pot iz te točke kjer smo. Nobena nova koalicija, še manj pa nadaljevanje tega stanja kot je sedaj ni rešitev. Mi je pa jasno, da si v SDS ne želite volitve, le zakaj :)

Zgodovina sprememb…

zztop ::

G-man je izjavil:

Definitivno je najslabša vlada do sedaj v zgodovini Slovenije Šarčeva vlada, ker:
je dregnila v osje gnezdo, ukinitev dodatnega zdravstvenega zavarovanja in so jo lobiji pojedli. Čim se dotakneš zdravstva ali izobraževanja, si dead man walking.

111111111111 je izjavil:

zobnik je izjavil:

Se podpišem, čeprav bodo te dodatke plačevali moji otroci.

Še lastne otroke si prodal za to, da lahko pohvališ vrhovnega. Lepo :)

Zgodovina sprememb…

PacificBlue je izjavil:

Dokazano ste najslabsa vlada, pod tem svobodnim soncem. Kup prevarantskih politikov iz leve ne more sproducirati toliko dreka kot ste ga vi!
In potem to se zagovarjas, kot ena poceni kurba.

Če se nekaj norčkov na javnem forumu strinja, da je to najslabša vlada, to niso dokazi. :D

lynxslo5 ::

Ta vlada dela v okoliščinah, ki niso primerljive z okoliščinah v katerih so delale druge vlade. Zato je pljuvanje čez vlado kar vsepovprek zelo pristransko. Čez vlado pljuvajo tisti, ki itak želijo, da bi pri nas imeli vedno samo leve vlade, desne vlade bi pa prepovedali. Levičarji so proti tej vladi protestirali že dva tedna preden je sploh prisegla. Slabo vzdušje pa podpihijejo main stream mediji, ki že od prvega dne rušijo vlado, sedaj pa so postali uradno torbilo kolacije Kul.

Vetrpiha je izjavil:

Totalitarna, nacionalisticna, z elementi nacizma, seksizma, fasizma vlada ti ni najslabsa? A nisi ti feministka?

Ja, sem, zato pa mi greste histerične, lažnive hijene na jetra.

Vetrpiha je izjavil:

Hitri testi dajo rezultate. V nekaterih primerih kar 50% napacne, ce pa je slaba posiljka pa kar 100%

Še ena težka laž. Včeraj je bilo opravljenih cca. 40.000 HAT, od tega pozitivnih cca. 560, nekaj deset lažno pozitivnih, skratka, povsem v skladu s pričakovanji. Hitre teste uporabljajo povsod ampak samo pri nas se iz tega dela drama in vsakodnevno hujska proti njim, obenem pa spreneveda od kod nezaupanja vanje.

lotar123 je izjavil:

Volitve so edina pot iz te točke kjer smo. Nobena nova koalicija, še manj pa nadaljevanje tega stanja kot je sedaj ni rešitev. Mi je pa jasno, da si v SDS ne želite volitve, le zakaj :)

Vidiš, da ti osnove niso jasne, da bi z volitvami v tem trenutnku zakuhali politično krizo, verjetno pa se politična slika ne bi bistveno spremenila. Zato je bolje da vlada ostane do konca in naj pač kapitalno zajebe in se je bomo znebili na rednih voliztvah. Ampak razumem da ti te osnove niso jasne, ker so ti strici povedali da je treba JJ sovražit neglede na situacijo v kateri se znajdeš. Razumem. Res.

Hypathia je izjavil:

Še ena težka laž. Včeraj je bilo opravljenih cca. 40.000 HAT, od tega pozitivnih cca. 560, nekaj deset lažno pozitivnih, skratka, povsem v skladu s pričakovanji.

Pričakovanja pri 560 pozitivnih testih se pričakuje ne več kot 6 lažno pozitivnih.

Koliko je bilo lažno negativnih? Vemo, da je lažno pozitivnih vsaj desetkrat več kot je predvidel NLZOH. Koliko je lažno negativnih in na osnovi česa trdiš, da jih je toliko?

Hitre teste uporabljajo povsod ampak samo pri nas se iz tega dela drama in vsakodnevno hujska proti njim, obenem pa spreneveda od kod nezaupanja vanje.

Pri nas jih prvenstveno delajo mazači brez strokovne podpore. Opozarjanje na jugoslovanski način dela ni delanje drame in hujskanje, ampak nasprotovanje mazaštvu.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Smrekar1 ()

Smrekar1 je izjavil:

Fašizem je ko Ukom strokovnjakom preprečuje javne izjave, ker bi strokovne izjave spet osramotile vlado.

Only in Slovenia in pod to vlado, sicer gre za običajno reč, navaden primer učinkovitega, korporativnega komuniciranja.

lotar123 je izjavil:

Še lastne otroke si prodal za to, da lahko pohvališ vrhovnega. Lepo :)

A funkcionira kako drugače? Moji starši pa so nas prodali komunistom. Vsaka generacija mora nekaj zajebat.

Nam v Sloveniji gre še kar dobro:
Tole bi si moral vsajk pogledat, je pa teh posnetkov še več:

link_up ::

assumption is the mother ... Po 1/4 obicajne dolzine mandata vlecete zakljucke o najslabsi vladi...dajte bit resni no. :)
In and Out

Vetrpiha je izjavil:

Slopek je izjavil:

zobnik je izjavil:

Plačevali bomo vsi. Sam nisem dobil prav nič, ampak dvomim, da se bom izognil vračanju ;((

Ja @zobnik, odlično nam gre, ja.

Slopek je izjavil:

Vetrpiha je izjavil:

Slopek je izjavil:

zobnik je izjavil:

Plačevali bomo vsi. Sam nisem dobil prav nič, ampak dvomim, da se bom izognil vračanju ;((

logi dobil si vseeno. :) Voucher + nekaj za froce nazadnje.
In and Out

uvodV?? ::

Škoda da ne dojamete, da ste tako eni kot drugi, ki se kregate v tej temi bogi.

dild0idis ::

Največji smeh teh testov je v tem, da če bi jih uvozil Sanolabor ali kak drug renomiran prodajalec in bi na njih pisalo Bayer ali pa Novartis, te zgodbe danes sploh ne bi bilo.

Vseeno bi se pa levaki drli, da bi morali kupiti cenejše teste, ker so po laboratorijskih testih enako dobri, ga. Erika bi pa že delala oddajo o preplačani zdravstveni opremi, tukaj bi se pa drlo, kako je JJ spet pobral denar, ker smo preplačali te teste.

Še večji smeh pa bo, ko bo naslednja Vlada brisala vse socialne bonbončke, ki jih je ta Vlada potalala in vsi levaki tukaj bodo srečni, ker to dela leva Vlada, še hvalili jo bodo kako dobra je ta nova Vlada, zraven bodo pa še kako podjetje prodali in levaki bodo hvalili kako dobra in pametna odločitev je to.
Ni važno na koga mečeš jedrske, važno je, da ti Lady Gaga poje!

Zgodovina sprememb…

link_up je izjavil:

assumption is the mother ... Po 1/4 obicajne dolzine mandata vlecete zakljucke o najslabsi vladi...dajte bit resni no. :)

Po zadnjih ugotovitvah se s tem strinja mislim da okoli 70% slovenskega prebivalstva, vendar se verjetno moti :D.

lotar123 je izjavil:

link_up je izjavil:

Po zadnjih ugotovitvah se s tem strinja mislim da okoli 70% slovenskega prebivalstva, vendar se verjetno moti :D.

jap, vrtinec zeloo hitro povlece mrtvaka.
In and Out

uvodV?? je izjavil:

Dobrodošel.

link_up je izjavil:

Slopek je izjavil:

Vetrpiha je izjavil:

Slopek je izjavil:

zobnik je izjavil:

ne vem kaj bi dobil za otroke, vaučerjev pa nisem in niti ne mislim koristiti.

lotar123 je izjavil:

Emmm... 50 Ljubljanskih kolesarjev je precej daleč od 70%.

Smrekar1 je izjavil:

Pri nas jih prvenstveno delajo mazači brez strokovne podpore. Opozarjanje na jugoslovanski način dela ni delanje drame in hujskanje, ampak nasprotovanje mazaštvu.

Take obtožbe medicinskega osebja, ki trenutno nosi največje breme, se mi zdi pa res izven konteksta. Opraviči se.

Zgodovina sprememb…

Slopek je izjavil:

link_up je izjavil:

Slopek je izjavil:

Vetrpiha je izjavil:

Slopek je izjavil:

zobnik je izjavil:

ne vem kaj bi dobil za otroke, vaučerjev pa nisem in niti ne mislim koristiti.

pac ne mislis koristit, nic hudega. Veliko jih ne bo koristilo, #nisisam. Za otroke pa si dobil 50e na glavo.
In and Out

puginho ::

To je vlada, kjer se gre njen minister zabavat v gostilno, ki so že 4 mesece zaprte, potem pa še izjavi, da so srečanja za biznis dovoljena tudi s pogostitvijo, ne vem kaj je bolj nesposobno, da to izjaviš ali pa da greš kot oseba, kjer si vsem na očeh v gostilno v tem času, to je višek nesposobnosti. in vsak teden je ena taka zgodba.

111111111111 je izjavil:

Take obtožbe medicinskega osebja, ki trenutno nosi največje breme, se mi zdi pa res izven konteksta. Opraviči se.

Žal mi je, ker mazači opravljajo delo, ki je daleč izven njihovih kompetenc.

Smrekar1 je izjavil:

Žal mi je, ker mazači opravljajo delo, ki je daleč izven njihovih kompetenc.

Lepo da žališ, ljudi ki zamaskirani in v težkih pogojih delajo in se dnevno izpostavljajo nevarnosti in da jih imenuješ mazače.

puginho je izjavil:

To je vlada, kjer se gre njen minister zabavat v gostilno, ki so že 4 mesece zaprte, potem pa še izjavi, da so srečanja za biznis dovoljena tudi s pogostitvijo, ne vem kaj je bolj nesposobno, da to izjaviš ali pa da greš kot oseba, kjer si vsem na očeh v gostilno v tem času, to je višek nesposobnosti. in vsak teden je ena taka zgodba.

Še ena velika manipulacija, Zdravc se ni šel v gostilno zabavat ampak je imel poslovni sestanek, za razliko od mnogih, ki se ob vikendih zabavajo v zaprtih gostilnah ali drugih zasebnih prostorih in imajo tudi na tem forumu precejšnjo podporo.

@link up. Če je tako, rade volje vrnem tistih 100 evričev, ker na vodi čutim, da bom moral vrnit veliko več. Bodo še otroci vračali.

Telbanc ::

111111111111 je izjavil:

uvodV?? je izjavil:

Dobrodošel.

Nismo bogi sam dolcajt nam je zarad korone. Čim spustijo kletke, občine, pol bo folk manj zabijal cajt tlele, al pa tud da bo drgač.

Še ena o Korliju, nesojenemu kaandidatu destruktivne brezupnice.

LOL:):D:):D:):D

https://twitter.com/Fajonka1/status/135...

https://pbs.twimg.com/media/Et3ETK1XIAE...

LOL8-)8-)8-):)):)):))
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Domoljubni shod (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10025175 (21428) krneki0001

Več podobnih tem