Forum » Na cesti » Formula 1 2021
Formula 1 2021
skyform ::
Exactly.
To je dirty driving v stilu Schumachera, ti, ki želijo tako zmagati so pod od podna ljudje, se ne čudim kaki mu je foter. Vozniki kot Hamilton, Alonso, Vettel, Button, Raikkonen, Hakkinen... nebi nikdar želeli biti na tak način prvaki. To so aamo taki kot Prost, Schumi in Verstappen.
Resno, ne jokaj no. Prosta je npr. nasadil Senna, toliko o tem, kdo je vozil umazano.
Ma boli me za Prosta in Senno nisem za nobenga navijal ampak če se ne motim je Prost prvi nasadil Senno in mu je Senna vrnil nasledno leto a ni bilo tak?
BT52 ::
PrimozR ::
Fak, Ocon je 3. pa na hard gumah. Podium time? :D
Če ne bo HAM orenk skuril gume za Maxom, pomojem Max nima šans... Pace advantage Merca je NOR.
(pa ne Lando)
Če ne bo HAM orenk skuril gume za Maxom, pomojem Max nima šans... Pace advantage Merca je NOR.
(pa ne Lando)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PrimozR ()
papak ::
Ricciardu pa tud včasih ornk pade sekira v med.
FIA kot že celo sezono ... brez koncepta totalno.
FIA kot že celo sezono ... brez koncepta totalno.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: papak ()
Predator X ::
Predator X je izjavil:
Načeloma so MED za 30 krogov, mel je pa 35 krogov, ko jih je namontiral, se mi zdi.
Ja sam ga bo ham preganjal.
Ja, itak, point je bil, da je že itak na meji oz. čez, tudi če bi lahko šparal gume. Tako ima pa za seboj hitrejši avto na trdih gumah z voznikom, ki je precej željan zmage.
papak ::
Seveda ima Max obilo sreče danes, la še jo bo potreboval. Meni paše.
Hamle je tud mel kr velik sreče v karieri, morda bo tudi danes potegnil daljši konec. Upam da ne.
Hamle je tud mel kr velik sreče v karieri, morda bo tudi danes potegnil daljši konec. Upam da ne.
TOP ::
Exactly.
To je dirty driving v stilu Schumachera, ti, ki želijo tako zmagati so pod od podna ljudje, se ne čudim kaki mu je foter. Vozniki kot Hamilton, Alonso, Vettel, Button, Raikkonen, Hakkinen... nebi nikdar želeli biti na tak način prvaki. To so aamo taki kot Prost, Schumi in Verstappen.
Resno, ne jokaj no. Prosta je npr. nasadil Senna, toliko o tem, kdo je vozil umazano.
Ma boli me za Prosta in Senno nisem za nobenga navijal ampak če se ne motim je Prost prvi nasadil Senno in mu je Senna vrnil nasledno leto a ni bilo tak?
Daj preberi si mal zgodovino pa boš videl,da ni tako.
Če ne bo kmalu še en red flag, pomojem HAM tole ma.
Ampak v tem primeru fastest lap dobi VER (ker bo na koncu menjal gume).
Ampak v tem primeru fastest lap dobi VER (ker bo na koncu menjal gume).
Zgodovina sprememb…
Hah :D
A Maxa res tako močno rešuje to, da je na detekciji HAM več kot sekundo zadaj?
A Maxa res tako močno rešuje to, da je na detekciji HAM več kot sekundo zadaj?
Zgodovina sprememb…
BT52 ::
scythe ::
Večje ssvinjerije od Maxa pa še nisem videl! 10sec kazni min!
X670F | 7700X | 2x16Gb | 6000Mhz/CL30 | RTX3090FTW3 | HP X27i | Phanteks NV7|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: scythe ()